Tilfredse brugere er vores forretning

Udfyld én ansøgning om lån - få tilbud fra 7 banker

Som de første i Danmark giver Lendme dig hurtigt svar med reelle lånetilbud - direkte fra bankerne.

Ansøg gratis

Ansøg gratis

Udfyld én ansøgning når du skal låne penge, så indhenter vi et individuelt tilbud fra bankerne

Tilbud på lån

Modtag tilbud

Du modtager lånetilbud fra bankerne, og du kan nu vælge det tilbud, der passer dig bedst 

Vælg det bedste lån

Vælg det bedste lån

Du er ikke forpligtet til noget, før du sender de underskrevne lånedokumenter til banken 

DIN TRYGHED

LendMe har som formål at hjælpe danske låntagere med at finde de bedste lån. Det er sikkert, enkelt og gratis.

Ansøg nu

Sikkert

Sikkert

Vi garanterer, at dine data altid behandles sikkert og fortroligt. Vi sender og modtager al data krypteret, og opdaterer løbende vores systemer for at opnå den højeste datasikkerhed.

Enkelt

Enkelt

Det er nemt og hurtigt at søge om lån gennem LendMe. Udfyld vores ansøgning her på siden, så håndterer vi resten. Vi holder dig underrettet pr. mail og SMS.

Gratis

Gratis

Der er ingen omkostninger forbundet med at søge om lån gennem LendMe. Også selv hvis du vælger ikke at gøre brug af de tilbud, du får. God fornøjelse.

Vi blogger om lån og finans

Læs vores seneste tre blogindlæg om lån og privatøkonomi.

VIL DU VIDE MERE?

Hvordan fungerer LendMe?

LendMe samarbejder med en række banker, og vi kan derfor indhente og sammenligne tilbud på lån til dig.

Lån penge ved at udfylde én ansøgning her på hjemmesiden, hvorefter LendMe sender ansøgningen ud til de banker, LendMe samarbejder med. Når de har foretaget en vurdering af blandt andet din økonomi, sender hver bank et tilbud tilbage.

Du kan nemt og overskueligt følge alle tilbud på lån på Min Side.

Da bankerne vurderer din ansøgning om lån individuelt, kan det være en fordel at vente, til du har modtaget tilbud fra flere banker, inden du accepterer et af dem. Således kan du føle dig sikker på, at du får det lån, der passer bedst til dine behov.

Når du accepterer et lån, skal du færdiggøre processen hos den bank, du har valgt. Dette foregår ved, at du underskriver den endelige låneaftale.

Hvad koster det at bruge LendMe?

Det er helt gratis og uden forpligtelser at bruge LendMe.

LendMe indhenter tilbud på lån til dig, og hvis du optager et lån hos en bank, modtager LendMe en betaling direkte fra banken for at være formidler mellem dig og banken – de er nemlig glade for at få dig som kunde.

Da bankerne konkurrerer om dig som kunde på platformen, vil du i mange til fælde opleve, at den pris, de tilbyder via LendMe er bedre sammenlignet med, hvis du søgte direkte hos banken. Den endelige rente og ÅOP afhænger af den kreditvurdering, som den enkelte bank foretager. 

Hvor lang tid tager det at ansøge?

Det tager typisk 2-3 minutter at udfylde et ansøgningsskema hos LendMe.

LendMe stiller de samme spørgsmål til dine boligforhold og privatøkonomi, som bankerne ville gøre, hvis du ansøgte direkte hos dem.

Lån penge gennem LendMe, og du sparer både penge ved at kunne sammenligne tilbud på lån og tid, da du kun behøver at lave én ansøgning.

Hvor lang tid går der før pengene er på min konto?

Når din ansøgning er færdig, går der typisk nogle timer før vi har indsamlet tilbud til dig. Nogle gange kan det gå meget hurtigt (få minutter), andre gange kan der gå op til 48 timer.

Når du accepterer et tilbud og underskriver låneaftalen hos den bank, du har valgt, går der typisk 1-2 hverdage før pengene står på din konto.

Hvad kan jeg låne penge til?

Lån penge til lige præcis det, du ønsker; renovering af huset, bil, båd, rejser eller noget helt andet.

Du har også mulighed for at søge om et samlelån med en lavere rente gennem LendMe.

Hvilken rente kan jeg få?

Din rente fastsættes af hver bank ud fra en vurdering af dine personlige oplysninger.

Da hver bank vurderer din ansøgning individuelt, vil de tilbud, du modtager fra bankerne, have forskellige renter - fuldstændig ligesom hvis du gik ned til hver enkelt bank og bad om et godt tilbud på lån.

Dette arbejde gør LendMe for dig - lån penge trygt og smart gennem LendMe.

Hvilke typer af lån kan jeg optage gennem LendMe?

De banker, LendMe indhenter lånetilbud fra, tilbyder alle forbrugslån.

Det kan være vanskeligt at holde styr på de forskellige lånetyper. Et forbrugslån dækker over flere forskellige lånetyper. Vi har skrevet mere om de forskellige lånetyper under vores lån penge sektion.

Hvis du søger efter et kviklån, skal du være opmærksom på, at det hurtigt kan blive meget dyrt. Et kviklån minder meget om et forbrugslån, men ofte er bankernes kreditvurdering mindre og lånet har derfor en højere risiko. Samtidig har kviklån en kort løbetid. Det betyder høje renter og ofte kan godt betale sig, at søge om et forbrugslån i stedet.

Hvis du skal finansiere en bil med et billån kan du med fordel søge via LendMe. Men mindre bilen er helt ny og banken dermed kan tage sikkerhed i bilen, skal du søge om et usikret billån. De banker, du får lånetilbud fra via LendMe, tilbyder alle denne kategori af billån.

Et samlelån er en betegnelse for et lån, som du optager for at samle flere mindre lån i et. Ved at samle lån kan du ofte opnå store besparelser på renten (ÅOP). Derved får du ofte en lavere månedlig ydelse eller alternativt kan du blive gældfri hurtigere. Du kan også søge om et samlelån via LendMe.

Når du ansøger om at låne penge via LendMe får du ro i maven, da du ved du finder det bedste lån.

MODTAG VORES NYHEDSBREV

Tilmeld dig, og modtag vores nyhedsbrev, samt markedsføring af finansielle produkter og relaterede tjenesteydelser

Loading