Derfor bør du samle dine dyre lån

Hvis du har lån flere forskellige steder, bør du overveje at samle dem ét sted. Det giver overblik og kan spare dig for mange penge. Vi giver dig her svaret på, hvorfor du bør samle dine lån ét sted, og hvordan du finder det bedste samlelån.

Saml dine dyre lån

Hvis du er blandt dem, som har optaget dyre kviklån med høje renter og som skylder penge til flere kreditorer, så bør du overveje at samle din gæld ét sted.

Ved at samle flere dyre lån eller eventuel klatgæld i et samlelån, kan du med stor sandsynlighed spare en masse penge samtidigt med, at du får overblik. Et samlelån er, når du vælger at samle flere lån hos en enkelt bank.

Ansøg om samlelån Saml dine dyre lån i et samlelån og få en bedre rente. Ansøg nu

Fordele ved samlelån

Hvis du har flere dyre lån hos flere forskellige kreditorer, anbefaler vi, at du samler dem ét sted. Det er nemlig forbundet med en række fordele.

  1. Du slipper for at betale af til flere forskellige kreditorer hver måned. Det sparer dig for tid, og giver dig desuden et hurtigere overblik over dine gældsudgifter.
  2. Du betaler kun renter og diverse gebyrer et enkelt sted, hvilket bliver billigere for dig i længden.
  3. Du vil med stor sandsynlighed få en bedre rente på dit samlelån

Hos LendMe hjælper vi hver måned rigtig mange med at samle dyre lån til et samlelån. Vi har flere eksempler, hvor kunderne har sparet langt over 100.000 kr blot ved at samle deres dyre lån.

Inden du ansøger om samlelån

Før du kaster dig ud i at ansøge om et samlelån, er det vigtigt, at du får et overblik over alle dine lån. Du skal nemlig have styr på, hvilke forskellige kreditorer, du skylder penge for at få tilbudt et samlelån

Indhent flere lånetilbud

Når du har styr på, hvilke kreditorer, du skylder penge, bør du altid indhente flere lånetilbud. Der kan nemlig være mange penge at spare ved at indhente og sammenligne flere lånetilbud.

LendMe giver dig det nødvendige overblik

Uanset om du har brug for hjælp til at finde et samlelån, eller ønsker at finde et forbrugslån med en lav rente. Så hjælper LendMe dig.

Vi er en uafhængig platform, der kæmper for gennemsigtighed på det danske lånemarked. Vi mener nemlig, at alle har ret til fuld gennemsigtighed i et komplekst lånemarked.

Vi indhenter og sammenligner personlige lånetilbud fra flere anerkendte banker. Du skal blot udfylde en enkelt låneansøgning, og så hjælper vi dig med at få det nødvendige overblik. Herefter vælger du selv det bedste lånetilbud med ro i maven.

Ansøg om samlelån Saml dine dyre lån i et samlelån og få en bedre rente. Ansøg nu