Hvor starter du, når du skal låne penge?

Hvis du er på jagt efter et lån, uanset om det er kviklån, samlelån, forbrugslån eller andelsboliglån, så starter du med stor sandsynlighed med en Google-søgning. Faktisk bliver der hver måned i gennemsnit søgt efter Lån penge og lån mere end 50.000 gange på Google. Det er også derfor, at diverse låneudbyder og sammenligningssider kæmper om forbrugernes opmærksom på Google.

Mange at vælge mellem

Det kan hurtigt bliver uoverskueligt at navigere rundt blandt alle de resultater, der kommer frem i Google, når man søger efter at låne penge. Googler man eksempelvis lån penge, er der over 100.000 resultater, som man kan klikke på. Uanset om det er AdWords annoncerne eller de organiske søgeresultater, tilbydes der alt lige fra billige fra-renter til udbetaling på ganske få minutter. Som forbruger bør man være ekstra opmærksomme på netop billige fra-renter, da de hurtigt kan skuffe.

Indhent flere lånetilbud Udfyld kun én låneansøgning og modtag lånetilbud fra flere banker. Helt gratis og uforpligtende Ansøg nu

# Fra-renter vs personlige renter

Når man ansøger om et lån, kreditvurderer banken altid ansøgeren. Det gør den dels for at vurderer, hvorvidt ansøgeren har luft nok i økonomien til at kunne afdrage på lånet. Men kreditvurdering er også med til at bestemme, hvilken rente ansøgeren skal tilbydes.

Derfor er det vigtigt at skelne mellem de såkaldte fra-renter, som blot indikerer det rentespænd, som banken tilbyder og personlig rente, som er den konkrete rente, banken tilbyder dig.

Blot fordi en bank ligger øverst i søgeresultatet på Google eller andre sammenligningssider med lave fra-renten, er det langt fra sikkert, at det er de renter, du får. Den reelle rente finder du altså først ud af, når du har ansøgt og modtaget et konkret lånetilbud fra banken. Så i virkeligheden får du måske det bedste og billigste lån ved at vælge en bank med højere fra-renter, der optræder længere nede i søgeresultatet eller på sammenligningslisten.

# Indhent og sammenlign personlige renter nemt og hurtigt

Med over 100.000 søgeresultater i Google på ordet lån penge, er det ikke altid nemt for dig som forbruger at finde frem til det bedste lån. Men hvorfor bruge al den tid på at finde det bedste lån, når der findes et alternativ, som gør det nemt og hurtigt at indhente og sammenligne personlige lånetilbud fra flere banker blot ved at lave én ansøgning.

Det er også de færreste af os, som klikker rundt på alle flyselskabernes hjemmesider for at finde de bedste og billigste flybilletter. Vi bruger tjenester som Momondo, som gør arbejdet for os.

Hos LendMe gør vi det samme som Momondo blot inde for lån.

Vi indhenter og sammenligner personlige lånetilbud fra flere anerkendte banker. Du skal blot udfylde en enkelt låneansøgning, og så hjælper vi dig med at få det nødvendige overblik. Herefter vælger du selv det bedste lånetilbud med ro i maven.

Vi er en uafhængig platform, der kæmper for gennemsigtighed på det danske lånemarked. Vi mener nemlig, at alle har ret til fuld gennemsigtighed i et komplekst lånemarked.