Hvornår kan jeg låne igen

Hvornaar-kan-jeg-laane-igen

Hvornår kan jeg låne igen

Når du laver en online låneansøgning på Lendme’s hjemmeside, sender vi den videre til de banker, vi samarbejder med. Herefter vurderer bankerne, om de kan tilbyde dig et lån. Men hvad nu hvis man har brug for endnu et lån, eller hvis man har fået en afvisning på sin låneansøgning?

Læs med her for at få en afklaring på, hvornår man kan ansøge om et nyt lån gennem Lendme.

Hvis du får tilbudt et lån

Hvis du har accepteret et lån hos en bank gennem Lendme,  men senere ønsker at ansøge om et nyt lån, kan det sagtens lade sig gøre. Dog skal der gå 30 dage, før du kan søge om et nyt lån gennem Lendme. Hvis du alligevel prøver, bliver du mødt med beskeden om, at dit CPR-nummer allerede er i brug. Når der er gået 30 dage, skal du starte forfra med en hel ny låneansøgning.

Derfor skal der gå 30 dage

Der skal gå 30 dage før, du kan ansøge om et nyt lån, da vi sikrer os, at lånet er nået at blive registreret, således at bankerne kan foretage en ny kreditvurdering af din økonomi. Ydermere giver dette også låntagere mulighed for at vise, at han eller hun kan overskue sin økonomi og betale af på lånet.

Dog skal der gå 30 dage, før du kan søge om et nyt lån gennem Lendme.

Når man har fået afvist sin låneansøgning

Hvis du har fået en afvisning på din tidligere låneansøgning, skal der nu gå tre måneder før du kan ansøge om et nyt lån. På denne måde er der større chance for, at du ikke bliver afvist igen. Det kan eksempelvis være, at din økonomi har ændret sig.

Hvis du søger om et nyt lån igen efter 3 måneder, og din økonomi ikke har ændret sig, kan det være en fordel at søge om et mindre beløb eller evt. at have en medansøger med på lånet. Hvis du har en medansøger med på lånet, er der generelt større chance for at modtage lånetilbud samt opnå en lavere rente.

Hvis du har nogle uddybende spørgsmål i forhold til, hvornår du kan lave en ny låneansøgning, er du altid velkommen til at kontakte Lendme’s Kundeservice.