Indhent, sammenlign og spar penge

Skal du låne penge, finde forsikringer, tjekke priser på forbrugerelektronik eller have vurderet din bolig. Ja, så findes der platforme, der gør det nemt for dig at indhente og sammenligne priser. Vi danskere indhenter og sammenligner priser online som aldrig før. Udover at disse platformen sparer dig for en masse tid, så sparer de dig ofte også for en masse penge. Tidligere undersøgelser har vist, at sammneligningstjenester har resulteret i 10-30% besparelser. Hos Lendme oplever vi også, at der i mange tilfælde er mange penge at spare, når man modtager og sammenligner tilbud på lån fra flere banker.

Der er mange penge at spare på lån

Når vi kigger i vores data ser vi, at der ofte er store besparelser at hente, når en ansøger har modtaget tilbud fra flere banker. Det er både på store og små lånebeløb, hvor der kan være rigtig mange penge at spare. På Lendme’s forside præsentere vi et lille udsnit af personer, der har sparet penge ved at indhente flere tilbud på lån. En bruger lånte eksempelvis 150.000 kr, hvor forskellen på det billigste og dyreste lån betød en besparelse på 55.000 kr. på den samlede tilbagebetaling.

Vores data viser, at man i gennemsnit sparer 23.000 kr., på den samlede tilbagebetaling for lån over 100.000 kr.

Sørg altid for at indhente flere tilbud

Når du skal låne penge, kan der som sagt være rigtig mange penge at spare, hvis du indhenter tilbud fra flere banker. Hos Lendme har vi gjort det nemt at indhente og sammenligne lånetilbud fra flere banker ved blot at udfylde én ansøgning.

Ansøg om lån Udfyld kun én ansøgning og modtag tilbud fra flere banker. Gratis og uforpligtende Ansøg nu