Tilfredse brugere er vores forretning

Udfyld en ansøgning og få tilbud på lån til motorcykel fra flere banker

LendMe har gjort det nemmere for dig at sammenligne lånetilbud på lån til motorcykel.

Ansøg
Ansøg gratis

Udfyld din ansøgning her på siden.
Det tager 2-3 minutter.

Modtag lånetilbud
Modtag lånetilbud

Du er ikke forpligtet til noget, før du underskriver lånedokumentet i e-Boks.

Pengene udbetales
Pengene udbetales

Når du har underskrevet lånet, kan du trygt gå videre med din håndværker.

DIN TRYGHED

LendMe har som formål at hjælpe danske låntagere med at finde de bedste lån. Det er sikkert, enkelt og gratis.

Ansøg nu

Sikkert

Sikkert

Vi garanterer, at dine data altid behandles sikkert og fortroligt. Vi sender og modtager al data krypteret, og opdaterer løbende vores systemer for at opnå den højeste datasikkerhed.

Enkelt

Enkelt

Det er nemt og hurtigt at søge om lån gennem LendMe. Udfyld vores ansøgning her på siden, så håndterer vi resten. Vi holder dig underrettet pr. mail og SMS.

Gratis

Gratis

Der er ingen omkostninger forbundet med at søge om lån gennem LendMe. Også selv hvis du vælger ikke at gøre brug af de tilbud, du får. God fornøjelse.

Vi blogger om lån og finans

Læs vores seneste tre blogindlæg om lån og privatøkonomi.

Lån til motorcykel

På denne side præsenterer vi alt, hvad du skal vide om lån til motorcykel. Formålet er at skabe kendskab til lån til motorcykel og give et overblik over de forskellige lånemuligheder. Vi forklarer blandt andet, hvordan du nemmest finansierer din motorcykel og hvilke omkostninger, der er ved lånet.

Så hvis du skal til at købe en motorcykel og vil vide, hvilke finansieringsmuligheder, der er, eller blot ønsker mere information om emnet, så er du kommet til det rette sted, da vi her guider dig til, hvordan du finder det bedste lån til motorcykel.
Hvordan finansierer jeg min motorcykel


Hvordan finansierer jeg min motorcykel

Drømmer du om et liv med mere fart over feltet? Så er en motorcykel den helt rette investering for dig. At køre motorcykel er en hobby, som du vil opleve, der er direkte forbundet med mere frihed, når du cruiser på de snorklede landeveje eller mærker maskinens umættelige hestekræfter på motorvejen.

Det kan være utrolig dyrt at købe ny motorcykel, og derfor er det heller ikke alle, der har råd til at kunne finansiere deres nye motorcykel på egen hånd. I den forbindelse kan det være en løsning at tage et lån fra en låneudbyder.

Der findes to forskellige slags lån, som du kan bruge til at finansiere din motorcykel med.

Disse lån kategoriseres henholdsvis som usikrede lån og sikrede lån.

Et sikret lån er et lån, hvor banken har pant i din motorcykel. Det vil sige, at banken kræver, at du skal sælge din motorcykel, hvis du ikke kan tilbagebetale dit lån på egen hånd. Da banken får stillet en sikkerhed for lånet, så betyder det også, at du får tilbudt en mere fordelagtig rente. Et lån til en motorcykel minder dermed om et billån, bådlånboliglån eller sommerhuslån, hvor lånet er tiltænkt finansieringen af det specifikke aktiv.

Et traditionelt motorcykellån bliver først bevilliget, hvis du kan stille 20 procent i egenbetaling. Hvis dette er tilfældet, så vil banken finansiere de sidste 80 procent af motorcyklens købssum. På den måde stiller du banken en sikkerhed i lånet i form af et aktiv, så banken løber en mindre risiko ved at låne dig penge. Dermed får du også en lavere rente. 
Du kan dog også vælge at optage et usikret lån til at finansiere dit motorcykelkøb. Et usikret lån er omvendt et lån, hvor banken ikke får stillet sikkerhed for lånet via et aktiv. Disse typer af lån inkluderer derfor typisk forbrugslån og Privatlån. Hvis du vælger at optage et usikret lån, så indebærer det for banken en højere risiko end ved et sikret lån, hvorfor man typisk får en højere rente.

Gammel vs ny motorcykel

Der er ikke nogen fastlagte regler, der afgør, hvilken motorcykel, som du kan købe med dit lån til motorcyklen. Det betyder derfor også, at det er underordnet, hvilken model eller hvilket mærke, som du tiltænker at købe.

Dog har motorcyklens levetid betydning for den låntype, som du kan blive tilbudt. Låneudbyderne vil f.eks. ikke tilbyde dig et sikret lån til motorcyklen, hvis den er over 15 år gammel eller koster under 50.000 kroner, da låneudbyderen løber en større risiko ved at låne dig penge til en brugt motorcykel, som er faldet i værdi. Hvis dette er tilfældet, så skal du have fat i et usikret lån, da der ikke stilles samme krav fra bankens side af med denne type af lån.  

Hvad koster det mig at tage et lån?

Hos LendMe kan du benytte vores låneberegner, der giver dig et hurtigt og overskueligt overblik over, hvor meget det estimeret kan koste dig at låne penge til din kommende motorcykel.

Der er dog flere forskellige faktorer, der spiller ind på, hvad det kommer til at koste dig at optage et lån. Derfor er låneberegneren blot en indikation og ikke den endelig pris. Nedenfor gennemgår vi kort en række af de faktorer, som har indflydelse på prisen.

Din kreditvurdering er afgørende for dit lånetilbud

Inden bankerne kan tilbyde dig et lån, som passer til netop dig, så vil der blive foretaget en kreditvurdering af dig og din økonomi.

Helt konkret betyder dette, at låneudbyderen skal vurdere din evne til at tilbagebetale lånet ud fra dine offentlige og private tilgængelige informationer. Disse informationer vedrører bl.a. at låneudbyderen kigger på følgende:

 • Din nuværende månedsløn

 • Dine faste udgifter

 • Dit rådighedsbeløb

 • Eventuelle eksisterende gældsposter

En kreditvurdering kan virke som en omfattende og unødvendig proces for mange, men processen sikrer egentlig bare, at det dels er forsvarligt at låne dig penge, og at du får det bedst mulige lån. Kreditvurderingen betyder også, at du ikke risikerer at ende ud med et lån, som du har dårlige muligheder for at kunne betale tilbage til låneudbyderen.
 

Sådan sammenligner du dine tilbud

Der er flere forskellige ting, som du skal være opmærksom på, når du skal finde det bedste lån. Nogle af de vigtigste ting, du bør kigge på, når du sammenligner lånetilbud, er følgende:

 • ÅOP

 • Låntypen

 • Løbetiden

ÅOP:

Den årlige omkostning i procent (ÅOP) er vigtig, at du har styr på, når du sammenligner dine lån. Dette aspekt viser dig nemlig, hvor meget dit lån kommer til at koste.

Den årlige omkostning i procent vedrører alle udgifter, der er forbundet med lånet. Det vil sige renter, gebyrer og forskellige afgifter. Det er derfor alfa omega, at du er opmærksom på dette, når du sammenligner dine lån.

Låntypen:

Noget andet du skal være opmærksom på er, hvilken type lån du sammenligner. Det vigtigste her er at vide, om du sammenligner et sikret lån med et usikret lån. Man bliver nødt til at sammenligne de usikrede lån med hinanden og tilsvarende de sikrede lån med hinanden. Låntypen vil altid afspejle hvilke vilkår lånet bliver givet på, da prisen på et lån i sidste ende afspejler bankens forventede risiko.

Løbetiden:

En tredje og sidst ting, som du bør kigge på, er lånets løbetid. Løbetiden er den periode og tidsramme, hvor lånet skal betales tilbage. Løbetiden har en direkte indflydelse på, hvor meget du kommer til at betale tilbage i renter i absolutte tal.

Men alt efter, hvordan din økonomi er lige nu, kan det være en fordel at vælge et lån med en længere løbetid, så man har større mulighed for at tilpasse sin økonomi. Hvis du vælger at afdrage ekstra på dit lån, vil det nedbringe dine renteudgifter. Når du sammenligner lån, bør du som udgangspunkt sammenligne lån med den samme løbetid.
 

Vores kunder sparer i gennemsnit 12.5000 kr.

Her hos LendMe har vi foretaget flere undersøgelser, der viser, at vores kunder i gennemsnit sparer op til 12.500 kroner på deres lån, når de indhenter tilbud via vores platform. Du kan derfor spare en god portion penge, hvis du vælger det helt rigtige lån.

Det er måske også muligt for dig at spare op til 12.500 kroner. Bankerne konkurrerer nemlig om at tilbyde dig det mest attraktive lån. Det er derfor vigtigt, at du undersøger dine muligheder, så du kan opnå de største besparelser på lånets gebyrer og dets renter.  

Hos LendMe giver vi dig derfor 7 forskellige lånetilbud, så du kan finde det lån, der vil gavne dig mest. Udover at finde det billigste lån til dine behov, så sparer LendMe dig også for en masse tid, da du ikke skal arrangere 7 forskellige møder med 7 forskellige banker. 

Få 7 lånetilbud og vælg det bedste

Det er svært at overskue alle ens muligheder, når man vil tage et lån til en motorcykel. Mange søger formentlig efter lånet i deres egen bank. Det betyder dog ikke, at du vil blive præsenteret for det bedste lån.

I stedet søger nogle også efter online lån, men der vil du også blive præsenteret for utallige muligheder. Det kan derfor være utrolig uigennemskueligt at finde det bedste lån for dig, når du skal finansiere din nye motorcykel.

LendMe gør det mere overskueligt for dig at finde det mest attraktive lån, som passer til dig og din situation. LendMe indhenter tilbud fra 7 forskellige banker ud fra en enkelt ansøgning. Dette vedrører lån fra følgende banker:

 • Basisbank

 • Express Bank

 • Nordea Finans

 • PenSam

 • Resurs Bank

 • Sparxpres

Desuden er det fuldstændig gratis og uforpligtende at ansøge og modtage de forskellige lånetilbud fra bankerne. Derefter kan du selv tage stilling til, om lånet lever op til dine krav. Hvis du vælger at underskrive et af lånedokumenterne, og sender det til banken, så er du forpligtet til lånet. Du vil typisk modtage pengene efter 1-3 dage efter, at du er blevet godkendt af den pågældende bank.
 

Vær opmærksom på alle udgifter ved at have motorcykel

Inden du vælger at købe en motorcykel, så vil vi også råde dig til at tage højde for de andre udgifter, der er forbundet med at have motorcykel – udover blot anskaffelsen af motorcykel, særligt hvis dette er din første motorcykel.

Du skal bl.a. tage højde for følgende udgifter:

 • Motorcykeludstyr (dvs. hjelm og tøj)

 • Forsikringer (kasko- og ansvarsforsikring)

 • Vægtafgift

 • Service

Samlet set løber disse udgifter typisk op i omkring 15.000-20.000 kroner. Udgifter til motorcykeludstyr vil være engangsudgifter imens forsikring, vægtafgift og service vil være løbende udgifter, som du skal huske at tage højde for blandt andet i dit budget. Her kan det være en fordel at forhøre dig på forhånd hos dit nuværende forsikringsselskab, hvad det vil koste at forsikre en motorcykel. Ligesom når man køber en ny bil, så kan der også ved motorcykelkøb være mange penge at spare ved at skifte forsikringsselskab. At nedbringe sine nuværende eller kommende forsikringsudgifter, uden at få dårligere dækning, er en god måde til at skabe mere luft i dit daglige budget.

 

Alle hverdage fra 10.00 - 16.00

Det skal være enkelt og trygt at låne penge gennem LendMe. Derfor er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os på kundeservice@lendme.dk, hvis du har spørgsmål til os. Vi svarer oftest med det samme, men altid indenfor én hverdag.

Ansøg omlån til motorcykelog få tilbud fra 7 banker