Lendme har fået en ny samarbejdspartner

I november 2018 kunne Lendme igen præsentere en ny långiver på platformen. Det nye samarbejde med Sparxpres betyder, at Lendmes kunder nu har mulighed for at modtage lånetilbud fra seks banker: Ekspres Bank, Resurs Bank, Basisbank, PenSam Bank, Nordea Finans og nu også Sparxpres.

Velkommen til Sparxpres

I den sidste periode har vi arbejdet hårdt på at skabe integrationen mellem Sparxpres og Lendme. Det er derfor med stor glæde og ære, at vi nu kan præsentere dem på vores platform.

Ansøg om lån Udfyld kun én ansøgning og modtag tilbud fra flere banker. Gratis og uforpligtende. Ansøg Nu

Sparxpres er en del af Spar Nord Bank, som er blandt de største banker i Danmark.

Sparxpres er en del af Spar Nord Bank, som er blandt de største banker i Danmark. Derudover har Sparxpres siden 1992 specialiseret sig i at hjælpe private kunder med forbrugsfinansiering.

Sparxpres er altså en erfaren og anerkendt bank, så vi glæder os til at samarbejde med dem og kunne tilbyde vores brugere flere personlige lånetilbud.

Læs også Om Sparxpres

Flere banker i fremtiden

Med Sparxpres på platformen kan Lendme nu tilbyde personlige lånetilbud fra seks anerkendte banker. Men vi arbejder selvfølgelig hele tiden på at få flere banker på platformen, og med det som et af vores store mål, håber vi på at kunne præsentere endnu flere banker i fremtiden.

Hvis du gerne vil være blandt de første, der får besked om nye banker, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her holder vi løbende brugerne opdateret.

Læs også Se hvorfor Lendme er så smart