Nu kan du låne i op til 12 år

Vi har en god nyhed til dig. Hos Lendme kan du nemlig fremover sætte din løbetid på op til 12 år i stedet for kun de 10 år som tidligere.

Hvad betyder løbetid på dit lån

Løbetiden på dit lån er relevant at tænke over, når du vil ansøge om et lån.

Løbetiden er den tid, som det tager at tilbagebetale dit lån. Det vil sige, at løbetiden er det antal år og måneder, der går før du er færdig med at betale af på lånet.

Løbetiden på dit lån er derudover også med til at bestemme, hvor meget du i sidste ende betaler for dit lån. Jo længere løbetid, jo flere måneder skal der betales renter og eventuelle gebyrer. Men ved de større lån, ønsker mange en lidt længere løbetid for at få lidt mere luft i økonomien og dermed flere penge til sig selv hver måned.

Men inden du bare vælger en længere løbetid, er det vigtigt, at du undersøger, hvor meget mere du i sidste ende skal betale tilbage for hele lånet. Herefter skal du så selv vurdere, om du er villig til at betale mere samlet set, eller om du hellere vil betale mere af hver måned for at afvikle gælden hurtigere.

Læs også Sådan vælger du den rigtige løbetid

# Lad Lendme hjælpe dig

Hvis du ønsker at få en indikation på, hvor meget det koster at låne i 12 år, kan du prøve Lendme's låneberegner. Her kan du nemt og hurtigt sammenligne en løbetid på 10 år og 12 år. Men husk at prisen kun er et estimat og ikke den endelige pris. For at få en endelig pris skal de enkelte banker foretage en kreditvurdering af dig.

Hos Lendme har du mulighed for at få personlige lånetilbud fra op til 6 forskellige banker ved blot at udfylde en enkelt låneansøgning.

Lendme har hjulpet tusindvis af danskere med at spare penge. I 2018 har vi sparet danskere for over 50 millioner, hvilket i gennemsnit er en besparelse på over 12.000 kroner.

Læs også Så meget har vi sparet brugerne for i 2018

Ansøg om lån Udfyld kun én ansøgning og modtag tilbud fra flere banker. Gratis og uforpligtende. Ansøg nu