Nyt finansierings-koncept skal hjælpe landets håndværksmestre

Nordea Finans og selskabet der laver softwareløsninger til håndværkere, Minuba, indgår et samarbejde, der skal gøre det muligt for landets håndværksmestre at kunne hjælpe kunderne med finansiering.

Alle typer projekter

Det er de to parter Nordea Finans og Minuba , der sammen har udviklet et nyt finansierings-konceptet kaldet Service Finans, hvor håndværkerne får mulighed for at tilbyde deres kunder finansiering allerede når de er ude og give tilbud på opgaverne.

Service Finans kan hjælpe kunderne med finansieringstilbud til alle former for projekter. Så uanset om det er til nyt badeværelse, etablering af energirigtig belysning eller nyt tag, kan håndværkerne hjælpe kunden med at indhente finansieringstilbud på op til 300.000 kr. helt gratis og uforpligtende.

Start din låneansøgning ANSØG OM LÅN TIL RENOVERING Ansøg nu

# Godt for både Mester og kunden

Ifølge Minubas direktør Casper Hassø Nielsen er det ofte finansieringen af drømme-projektet, som er en udfordring for privatkunden. Og netop denne udfordring kan Service Finans hjælpe med.

Vi ser det her som en genvej til drømmeprojektet for både håndværker og kunden

På den ene side får kunden realiseret drømmen til en fast lav rente og på den anden side, er der større sandsynlighed for, at håndværkeren får opgaven.

Hos Nordea Finans er de heller ikke i tvivl om værdien ved Service Finans.

>Nordea Finans' tilbud kan være med til at sikre håndværksmesteren, at han får opgaven hos Kunden. Samtidig er håndværksmesteren garanteret sine penge for veludført arbejde. Vi ser det her som en genvej til drømmeprojektet for både håndværker og kunden”, udtaler chefen for Nordea Finans, Christian Jensen.

# Fast ÅOP og gebyrfri

Nordea Finans kommer til at kunne tilbyde et gebyrfrit lån med en fast ÅOP på 9% uden at kunden skal stille sikkerhed i form af eksempelvis pant i boligen.

Alle ansøgere bliver nøje kreditvurderet for at sikre, at der er luft nok i økonomien til at kunne afdrage på lånet.

Læs også Hvad er en kreditvurdering

Gennem håndværkeren modtager kunden et tilbud via et link til Service Finans’ hjemmeside. Her skal kunden udfylde en række oplysninger og underskrive ansøgningen med NemId.

# Nem process

Processen tager højst 24 timer og forudsætter, at kunden bliver kreditgodkendt af Nordea Finans.

Det at låne til renovering og forbedringer af din bolig medfører i mange tilfælde en værdistigning.

Til at hjælpe med ansøgnings- og tilbudsprocessen har Nordea Finans og Minuba valgt at alliere sig med den danske låneformidler Lendme, som Nordea Finans indgik et samarbejde med i efteråret 2017.

Lendme kommer til at drive hjemmesiden og teknologien bag servicefinans.dk.

Læs også Se hvorfor Lendme er så smart

# Generel stor efterspørgelse på renovering

Det er bestemt et interessant segment Nordea Finans og Minuba vælger at fokusere på. Hos Lendme ser man generelt en stor efterspørgsel på lån til renovering og ombygning.

Derudover er det ifølge Lendme’s CEO og Medstifter Frederik Murmann i høj grad også fornuftige lån.

Det at låne til renovering og forbedringer af din bolig medfører i mange tilfælde en værdistigning. Så selvom du måske ikke har alle penge stående selv, kan det på langt sigt sagtens ende med at blive en god beslutning at låne til renovering.”, fortæller Frederik Murmann.

Start din låneansøgning Når du ansøger om et lån gennem Lendme får du tilbud fra flere banker. Ansøg nu