Nyt logo og TV reklamer

I løbet af foråret har vi hos LendMe arbejdet på en masse nye spændende ting. Det første vi gerne vil præsentere for dig, er vores nye logo samt vores nye TV reklamer.

LendMe nu med stort M

Som du måske har bemærket, så har vi ændret en smule i den måde, vi skriver LendMe på. Vi har nemlig skiftet det lille m ud med et stort M. Hvorfor har vi så gjort det? Det har vi faktisk fordi størstedelen af vores kunder og samarbejdspartnere altid har gjort det. Så vi har hørt på jer og ladet os inspirere.

Ansøg om lån Udfyld kun én ansøgning og modtag tilbud fra flere banker. Gratis og uforpligtende Ansøg nu

Du kan se vores nye logo her:

Tidligere brugte vi sloganet “Lån smart - lad bankerne komme til dig”. Det har vi også ændret, så du fremover bliver mødt med “Sammenlign og se klart, før du låner”. Vi ønsker nemlig at gøre det endnu mere klart for dig og resten af de danske forbrugere, hvad det er vi hjælper med.

Som uafhængig platform, der kæmper for gennemsigtighed på det danske lånemarked, mener vi nemlig, at det er vigtigt, at du nemt og overskueligt kan sammenligne personlige lånetilbud fra flere anerkendte banker. På den måde kan du med ro i maven træffe den rigtige beslutning og være sikker på, at du ikke ender med at betale for meget for dit lån.

# To nye tv-reklamer

Udover vores nye logo vil vi også gerne præsentere vores nye TV reklamer, hvor budskabet er klart. Danskerne er nemlig nogle rigtige tilbudsjægere. Og det er uanset, om det gælder flybilletter eller en liter mælk. Desværre er vi ikke helt så gode til at jagte gode tilbud, når det gælder lån. Men i virkeligheden er der rigtig mange penge at spare, når man sammenligner lånetilbud fra flere banker.

Vi vil også gerne opfordre dem, som allerede har et lån til løbende at få tjekket renten. Der er nemlig stor sandsynlighed for, at andre banker kan tilbyde en billigere rente, som betyder, at du kan ende med at spare en masse penge blot ved at flytte lånet fra en bank til en anden.

Hvis du ikke kan vente med at se vores nye reklamer på TV, så kan du se dem lige her:

Ansøg om lån Udfyld kun én ansøgning og modtag tilbud fra flere banker. Gratis og uforpligtende Ansøg nu