Sådan er det gået Lendme i år 2018

2018 var året, hvor Lendme for alvor kom i gang. Vi har hjulpet endnu flere danskere med at spare tid og penge på deres lån, vi flyttede ud i et større lokale, teamet blev udvidet med nye medarbejdere, og vi fik nye banker på platformen.

Et begivenhedsrigt år

I 2018 har Lendme kunnet præsentere to nye banker på platformen. I april bød vi velkommen til PenSam Bank, og i november kunne vi præsentere den sjette bank på platformen, som var Sparxpres.

Med seks banker på platformen bestående af Resurs Bank, Basisbank, Express Bank, Nordea Finans, PenSam Bank og Sparxpres har Lendme hjulpet flere tusinde danskere med at spare tid og penge via vores platform. I gennemsnit har brugerne sparet ca. 12.5000 kroner ved at vælge det billigste lånetilbud.

Ansøg om lån Udfyld kun én ansøgning og modtag tilbud fra flere banker. Gratis og uforpligtende. Ansøg nu

År 2018 var også året, hvor Lendme flyttede i nye og større lokaler på Carl Jacobsens Vej i Valby. Der skulle nemlig gøres plads til de nye medarbejdere, som blev ansat i 2018. Sammen med resten af teamet har de været med til at udvikle Lendme og skabe mulighed for nye og spændende tiltag.

2018 blev også året, hvor Lendme gik på dansk TV af flere omgange. Budskabet med reklamen var klart. Vi sammenligner priser på alt andet, så hvorfor ikke også gøre det, hvis du skal låne penge. Så sørg altid for at indhente lånetilbud fra flere banker i stedet for at stole på, at du altid får det bedste lån i sin egen bank.

I IT-afdelingen er der konstant blevet arbejdet på at gøre ansøgningsprocessen så nem og intuitiv som muligt - noget der fortsat bliver fokuseret på i det nye år..

Ud over arbejdet med ansøgningsprocessen og integrationerne med de nye banker, har IT også arbejdet på et nyt produkt, som vi kommer til at præsentere i starten af det nye år.

# Vi er spændte på det nye år

Sammen med vores nuværende banker og nye kommende banker, kommer vi i 2019 til at hjælpe endnu flere danskere med at indhente personlige lånetilbud. Ud over at spare brugerne for en masse tid, forventer vi fortsat med at kunne spare dem for en masse penge.

2019 kommer også til at byde på nye banker, som vi glæder os til at kunne præsentere i starten af det nye år.

Og så kan vi forhåbentlig snart løfte sløret for nye låneprodukter, der gør Lendme endnu mere relevant for folk, der ønsker at finde de bedste lånemuligheder.

Nu er et godt år ved at nærme sig sin afslutning, men hos Lendme ser vi frem til endnu et begivenhedsrigt år.

I ønskes alle en rigtig god jul og et godt nytår.