Skolestart - Sådan sparer du penge

Skal dine kære små også snart starte i skole? For manges vedkommende er der sikkert blevet brugt ekstra penge i løbet af sommerferien og derfor kan økonomien ved skolestart være lidt dårligere end normalt. Lendme giver dig her nogle gode råd til, hvorhenne du kan spare penge på de utallige skoleting, men stadig sørge for, at dit barn bliver udstyret med alle nødvendige ting.

Hvad skal du have til skolestart

Når børnene skal starte i skole, skal man ofte ud at købe en masse ting, f.eks. notesbøger, mapper, bogbind, skoletaske, penalhus osv. Selvom nogle af tingene måske ikke koster særlig meget, kan de tilsammen hurtigt løbe op i flere tusinde kroner. Derfor er det værd at overveje, hvorhenne man kan spare penge til skolestarten.

# Her kan du spare penge på skoletasken

Hvis dit barn har specifikke ønsker til skoletasken, har Neye lige i øjeblikket tilbud på skoletasker og penalhuse fra blandt andet de populære mærker: Lego, Fjällräven og Scandecor, så der burde være noget, der falder i god jord hos de fleste børn.

På hjemmesiden loveshirt.dk kan du designe din helt egen og personlige rygsæk eller taske.

Hvis du er på udkig efter en sjov og sej taske til dit barn, men ikke har råd til den ønskede Lego taske med Star Wars logo, kan du på hjemmesiden loveshirt.dk designe din helt egen og personlige rygsæk eller taske. Her kan dit barn således vælge sit eget billede. f.eks. af sin yndlingsfigur samt valgfri tekst til sin taske, som koster ca. 200-300 kr. alt efter hvor meget tryk, du skal have på tasken.

# Spar penge på tilbehøret

Vil du spare lidt ekstra penge på papirblokke, kuglepenne, viskelæder osv. kan du med fordel tage i Tiger, Normal eller Søstrene Grene, som altid har disse skriveartikler til billige penge i forhold til f.eks. boghandlere. Disse butikker har også en masse andre sjove ting, så dig og dit barn kan med fordel gøre en tur ud af det, når I skal på jagt efter skriveartikler.

# Overvej altid dine muligheder

Ligesom med så mange andre ting, er det også relevant at undersøge flere steder, når du og dit barn skal handle ind til skolestart. Derfor anbefales det først at kigge på internettet og se, hvor priserne ligger, f.eks. kan man anvende tjenesten Pricerunner til at sammenligne priser. Med dette i baghovedet kan du tage dit barn med ud at kigge i butikkerne og sammenligne priserne fra de forskellige steder.

Man kan f.eks. anvende tjenesten Pricerunner til at sammenligne priser.

Brug for at låne penge

Hvis du har brugt for mange penge i løbet af sommerferien og simpelthen ikke ved, hvordan du skal finde pengene til dit barns skolestart, kan du overveje at optage et lille forbrugslån. Har du brug for hjælp til at låne penge, så kan Lendme hjælpe dig med at modtage lånetilbud fra flere banker ved blot en enkelt låneansøgning.

Ansøg om forbrugslån Udfyld kun én ansøgning og modtag tilbud fra flere banker. Gratis og uforpligtende Ansøg nu

Headline Text Call to action