Store besparelser på lån igen i januar

Hos Lendme har vi stor succes med at indhente konkurrencedygtige lånetilbud til vores kunder. 2018 er kommet rigtig godt fra start og vores model har i januar måned sparet vores kunder op til 80% på lån.

Det kan være både besværligt og tidskrævende at ansøge om lån flere steder, og markedet for forbrugslån er ikke altid let at gennemskue. Lendme har forenklet denne proces ved at indhente personlige tilbud fra flere banker gratis og uforpligtende. Vores model med at sammenligne tilbud fra flere banker giver samtidig adgang til helt ny data om besparelser på låneområdet.

Der er mange penge at spare ved at undersøge markedet og indhente flere lånetilbud inden man takker ja til et lån. Vi ser ofte, at prisen på de forskellige lånetilbud varierer fra bank til bank, hvorfor man kan have stor gavn af at kunne sammenligne tilbud fra flere banker.

Konkurrence mellem banker giver billigere lån

Nye tal fra Lendme viser, at låntagere i januar 2018 sparede helt op til 80% ved at indhente lånetilbud hos flere banker og vælge det billigste. Vi har udregnet besparelsen ved at sammenligne det dyreste og det billigste lån, som ansøgere har modtaget.

# Størst besparelse på de mindre lån

I januar sparede personer, der har lånt mellem 10.000 og 49.999 kr. i gennemsnit hele 25% ved at vælge det billigste lånetilbud gennem Lendme. For lån på mellem 50.000 og 99.000 kr. sparede låntagerne i gennemsnit 9%, mens besparelsen på lån mellem 100.000 og 300.000 var på 20% i gennemsnit, på det samlede beløb der skal betales tilbage. Den største besparelse i procent finder vi dermed på de mindre lån, mens besparelsen målt i kroner og ører selvfølgelig er størst på de store lån.

Tallene fra januar viser, at modellen med at indhente flere tilbud ikke alene sparer tid, men også mange penge. Dermed fortsætter Lendme, de gode tendens fra december.

# Sammenlign på flere parametre

Selvfølgelig vil man som låntager altid gå efter lave omkostninger på lånet. Når det er sagt, kan der være forskel på, hvilke vilkår man mere konkret foretrækker som låntager.

Nogle låntagere foretrækker lave månedlige omkostninger, mens det for andre er vigtigt hurtigt at blive gældfri igen og foretrækker lidt højere månedlige afdrag for at holde løbetiden nede. Som kunde kan det derfor være rart at have muligheden for at sammenligne personlige tilbud og vælge de vilkår, der passer bedst.

# Konkurrence mellem banker giver bedre lån

Der er flere fordele ved at ansøge hos flere banker, inden man låner penge. Dels kan man som nævnt sammenligne og vælge lån ud fra flere parametre, og dels er der gode chancer for, at bankerne vil give et bedre lånetilbud, når de ved, at de konkurrerer med andre banker om at udbyde lånet.