Resurs Bank

Resurs Bank er en svensk bank grundlagt i 1977. Resurs Banks kerneforretning er rettet mod samarbejdspartnere i detail- og e-handlen og et voksende antal privatkunder, som tilbydes tilpassede finansieringsløsninger inden for lån, kredit og forsikring.

Resurs Bank

Resurs Bank har hovedkontor i Sverige, men har filialer i Danmark, Norge og Finland.

Resurs er en af Nordens hurtigst voksende nichebanker. De beskæftiger over 730 medarbejdere og har en kundebase på mere end 5 millioner privatkunder i hele Norden.

#1 Fakta om Resurs Bank

  1. Hovedkontor: Sverige, Ekslingan 9, Väla Norra, Helsingborg
  2. Kontor i Danmark: Ja
  3. Type: Internetbank
  4. Kunder: 5.000.000+
  5. Ansatte: 730
  6. Ansatte i Danmark: 100+
  7. Kontakt dansk kundeservice: tlf.: 39 13 16 00 / mail@resurs.dk

#2 Historien

1977: Thomas Paulson grundlægger Resurs Radio & TV i Domsten uden for Helsingborg.

1984: Resurs lancerer konceptet ”Rentefrit”, hvor kunder får mulighed for at betale deres køb af over tid. I løbet af 80’erne udvider Resurs og begynder at samarbejde med andre detailhandler og bliver dermed et egentligt finansieringsselskab.

2014: Resurs Bank opkøber det danske finansieringsselskab Dan-Aktiv A/S og udvider dermed tilstedeværelsen i Danmark kraftigt.

2016: Resurskoncernen børsnoteres på Nasdaq Stockholm som Resurs Holding AB

I dag Resurs Bank har kontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark. De er markedsledende inden for betalingsløsninger i detail- og e-handel i Sverige og hurtigtvoksende i Danmark.

Resurs Bank har omkring 1.200 tilknyttede kæder i Norden og 35.000 butikker. Dermed har Resurs Bank en solid kundebase på over 5 millioner privatkunder i Norden.