Ikano Bank

Ikano Bank tilbyder lån på op til 300.000 kroner, men gennem én ansøgning kan du også låne op til 500.000

Et par klik sender nemlig din ansøgning til hele 15 banker, hvor nogle af dem tilbyder lån på op til en halv million kroner.

Bankerne vender hurtigt tilbage - oftest efter et par timer - og så er det op til dig at vurdere deres tilbud.

LÅN PENGE
SAMLELÅN
Lånebeløb
130.000 kr
10.000 kr
500.000 kr
Løbetid
-
12 år
+
Forventet månedlig ydelse*
1.364
kr
* ved 7% deb. rente. Priseks.: Samlet kreditbeløb 130.000 kr. Var. deb. rente 3,60 - 20,95%. ÅOP 4,11 - 21,77%. Etb. omk. 3.900 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 167.258 - 260.000 kr. Løbetid 1-15 år.
Email
Ja, LendMe må kontakte mig via elektronisk post (e-mail og sms) med markedsføring af finansielle produkter og relaterede tjenesteydelser samt nyhedsbrev.
Næste
Gratis & uforpligtende
Sidst opdateret: 3. januar 2022 | Læsetid: 1 minutter

Ikano Bank udlåner op til 300.000 kroner, hvis du opfylder deres kriterier for at ansøge om et lån. Du får lånet uden sikkerhed og bruger til lige det, som du står og mangler. Hvad enten det er en gave til familien, oplevelser med venner eller til at indfri anden gæld - Du bestemmer helt selv.

Du sender dine oplysninger i vores ansøgningsskema, og så sørger vi for, at de sendes videre til vores 15 banker. Tilbuddene sender vi til dig et par timer efter.

Dine omkostninger varierer mellem følgende, når vi sender oplysningerne til Ikano Bank:

  • Variabel debitorrente: 4,9 - 16,9%
  • ÅOP: Maks. 24,6%
  • Etableringsomkostning: 3% af lånets størrelse
  • Administrationsgebyr: 25 kr. månedligt

Ikano Bank tilbyder samlelån, hvor du samler eksisterende gæld til ét lån.

Hvis du har flere lån med forskellig størrelse restgæld, forskellige renter og gebyrer, kan det være en rigtig god ide, at du samler dem ét sted.

På den måde sparer du penge på hele din gæld.

Du kan enten bruge din besparelse til at komme hurtigere af med din gæld, spare penge op eller noget helt tredje.

Et samlelån hos Ikano Bank har de samme omkostninger som et almindeligt lån, men generelt er renten lavere på samlelån, da du ikke optager ny gæld, men i stedet bruger du lånet til at indfri eksisterende gæld.

Ikano Bank har tre krav, du skal opfylde, når de vurderer din ansøgning. Du skal være fyldt 18 år, du må ikke optræde i hverken RKI eller Debitor Registret, og din bopæl skal være i Danmark.

Dit endelige tilbud afhænger herefter af dit låns størrelse, den valgte løbetid og kreditvurderingen af din samlede økonomi.

Ikano Bank er en del af IKEA familien, som blev grundlagt af Ingvar Kamprad i 40’erne. Selskabet som senere blev til Ikano Bank Danmark blev etableret i 1978 og er en filial af Ikano Bank AB Sverige.

Ikano Bank er en del af Ikano Gruppen, som er opdelt i fem forretningsområder: Finansiering, fast ejendom, forsikring, detailhandel og kapitalforvaltning.

  • Hovedkontor: Hyllie Boulevard 27, 215 32 Malmö
  • DK kontor: Stationsparken 24, 2600 Glostrup
  • Andre lande: Norge, Sverige, England, Tyskland, Finland og Polen
  • Type: Onlinebank
  • Produkter: Lån, Opsparing, Visa Kreditkort og Kontokort
  • Ansatte: ca. 85
FAQ
A: Ikano Bank er en internetbank, som har hovedkontor i Sverige. I Danmark beskæftiger Ikano Bank sig med områder som forbrugslån, opsparing, kreditkort, leasing og salgsfinansiering.
A: Ikano Bank udspringer af IKEA familien og vores grundlægger er Ingvar Kamprad som i 40'erne stiftede IKEA. Det selskab, som senere blev til Ikano Bank Danmark, blev etableret i 1978.