Tilfredse brugere er vores forretning

LendMe kan hjælpe dig med et lån på 400.000 - Ansøg nu og få tilbud fra op til 7 banker

Hvis du laver en låneansøgning på et lån på 400.000 kroner gennem LendMe, lader vi bankerne konkurrere om at give dig det bedste tilbud.

Ansøg
Ansøg gratis

Udfyld din ansøgning her på siden.
Det tager 2-3 minutter.

Modtag lånetilbud
Modtag lånetilbud

Du er ikke forpligtet til noget, før du underskriver lånedokumentet i e-Boks.

Pengene udbetales
Pengene udbetales

Når du har underskrevet lånet, kan du trygt gå videre med din håndværker.

DIN TRYGHED

LendMe har som formål at hjælpe danske låntagere med at finde de bedste lån. Det er sikkert, enkelt og gratis.

Ansøg nu

Sikkert

Sikkert

Vi garanterer, at dine data altid behandles sikkert og fortroligt. Vi sender og modtager al data krypteret, og opdaterer løbende vores systemer for at opnå den højeste datasikkerhed.

Enkelt

Enkelt

Det er nemt og hurtigt at søge om lån gennem LendMe. Udfyld vores ansøgning her på siden, så håndterer vi resten. Vi holder dig underrettet pr. mail og SMS.

Gratis

Gratis

Der er ingen omkostninger forbundet med at søge om lån gennem LendMe. Også selv hvis du vælger ikke at gøre brug af de tilbud, du får. God fornøjelse.

Vi blogger om lån og finans

Læs vores seneste tre blogindlæg om lån og privatøkonomi.

LÅN 400.000

På denne side hjælper vi dig med, hvordan du bedst finder et lån på 400.000 kroner. Formålet er at skabe kendskab til de forskellige lånemuligheder og omkostninger ved et lån på 400.000 kroner. Vi forklarer blandt andet, hvad folk typisk bruger 400.000 kroner på, og hvordan du sammenligner lånetilbud.

Med et lån på 400.000 kroner er mulighederne mange for at forsøde tilværelsen, uanset om du er på udkig efter en ny bil, ønsker at renovere din bolig eller ønsker at samle din gæld. I sidste ende er beslutningen ene og alene din. Men når du skal låne så stort et beløb, så kan der være rigtigt mange penge at spare, og det vil vi meget gerne hjælpe dig med.


DET LÅNER VI TYPISK 400.000 KR TIL

Der kan være mange grunde til, hvorfor man har brug for at låne penge. Der kan både være tale om uforudsete udgifter eller større investeringer, som på sigt kan give et afkast.
Hos LendMe kan du låne 400.000 kr. til lige hvad du har lyst til, men vores egne erfaringer er, at folk typisk låner 400.000 kr. til følgende formål:

  • At købe en bolig

  • At købe en ny eller brugt bil

  • At renovere boligen

  • At indfri eller samle gammel gæld


LÅN PENGE TIL EN NY BOLIG

At købe en bolig er en af de største investeringer, man kommer til at foretage sig i løbet af sin tilværelse.

I de senere år er boligpriserne steget på både huse og lejligheder i hele landet. Derudover er reglerne for udlån blevet strammet ad flere omgange, så man i dag selv skal kunne betale de første 5% af købssummen.

Derudover må danske banker ikke længere give ligeså mange afdragsfrie lån som tidligere. Sidst men ikke mindst, så vælger stadig flere at investere i andelsboliger, særligt i de større byer, hvor det ikke altid er muligt at tage et realkreditlån. Disse mange ændringer betyder derfor, at flere og flere danskere skal have flere penge op af lommen, hvis de ønsker at købe en bolig.


SÅDAN KAN REGNESTYKKET SE UD

Når du skal investere i fast ejendom, får man oftest 80% af købsprisen finansieret med et realkreditlån. De sidste 20% står man selv for at finansiere. Hvis man køber en bolig til 3.000.000 kr., skal man kunne ligge en udbetaling på 600.000 kr. Mange vælger derfor at finansiere 15% af boligens værdi med et boliglån. 15% af en boligværdi på omkring 300.000.000 kr. er ca. 400.000. På den måde skal du kun finansiere omkring 150.000 kr. med en opsparing eller lign. 400.000 kr. er derfor det ideelle beløb til et større boliglån.

Hos LendMe vil du allerede kunne have pengene på din konto i løbet af 1-3 dage efter din godkendelse, og du vil derfor have mulighed for at slå til hurtigt, når den helt rette bolig byder sig.

LÅN PENGE TIL DIN DRØMMEBIL

En anden ting som vi ved, at mange danskere låner penge til, er drømmebilen.

Det er de færreste mennesker, der kan købe en bil kontant uden at skulle låne penge i banken. Ligesom en bolig, skifter man ikke sin bil ud særlig ofte. Det er derfor vigtigt, at man har gjort sig grundige overvejelser omkring, hvilken bil, man vil få glæde af.

Økonomisk set kan det i de fleste tilfælde bedst betale sig at investere i en fabriksny bil, da man på den måde kan være sikker på, at bilen holder i længere tid, hvorfor man ikke vil få ligeså mange uforudsete udgifter, som hvis man køber en brugt bil. Man skal dog være opmærksom på, at værditabet på en helt ny bil er stort i bilen første leveår. Allerede når du kører bilen ud fra forhandleren har den tabt mange tusinde kroner i værdi.

Hvis du skal låne 400.000 kroner til en ny bil, kan du både optage et forbrugslån på 400.000 kroner eller et sikret billån. Forskellen på de to låntyper er, at et billån er et sikret lån, hvor banken har pant i din bil, imens et forbrugslån er et usikret lån.

Renten på dit lån foretages på baggrund af en individuel kreditvurdering af dig og din økonomi.  

LÅN PENGE TIL AT RENOVERE DIN BOLIG

En tredje ting, som vi ved mange ynder at låne 400.000 kroner til, er til renovering af deres bolig.

I takt med at der er meget travlt på det danske boligmarked, er der mange, der vælger at sætte enten deres nye eller gamle bolig i stand.

Uanset om man bor i en ejerlejlighed, andelsbolig eller i et hus, kan det dog koste mange penge at renovere sin bolig. At investere i et nyt køkken eller badeværelse kan hurtigt komme til at koste 100.000 kr. eller 200.000 kr. per rum. Derudover er der også mange, der vælger at bygge til deres eksisterende bolig, så de kan få endnu flere kvadratmeter at boltre sig på.

At låne penge til at renovere sin bolig, kan dog i sidste ende være en rigtig god ide. Ved at renovere din bolig, bidrager du til at øge din samlede værdi af din bolig. Hvis man går med tanker om at sælge sin bolig, kan man hurtigt få hentet sine penge hjem igen – og mere til – ved et eventuelt boligsalg.

Det kan derfor blive en rigtig god forretning at låne op til 400.000 kroner til at renovere sin bolig for, hvis man f.eks. kan øge sin boligs samlede værdi med 500.000 kr. eller mere.

LÅN PENGE TIL AT SAMLE DIN GÆLD

En fjerde ting, som mange danskere vælger at låne penge til, er til at indfri eller samle gammel gæld. Siden mange familier og husstande i dag kan have mange forskellige lån af forskellige størrelse og længe, kan man ofte spare penge på den lange bane ved at same sin gæld i et samlelån.

På den måde kan man nedbringe sine årlige omkostninger til sine mange lån i form af både gebyrer og ikke mindst renter. Derudover giver det også et bedre overblik, hvilket kan medvirke til at gøre en mindre stresset i forhold til sin økonomi. Du kan læse meget mere om fordelene ved at låne penge til indfrielse af gæld på denne side.

SÅDAN FINDER DU DET BILLIGSTE LÅN

Ligesom det er tilfældet med alle andre produkter eller serviceydelser vi bruger i vores hverdag, så bør man altid gå efter at få det billigste tilbud på markedet, når man skal låne penge. Men det kan være svært at gennemskue for de fleste, hvad de har liggende foran dem, når de indhenter lån.

Derfor vil vi altid anbefale jer at holde med disse ting, når I skal sammenligne flere lånetilbud:

  • Låneudbyderen

  • Løbetid

  • Stiftelsesomkostninger

  • ÅOP (årlige omkostninger i procent)

 

LÅNEUDBYDEREN

Markedet for lån er stort, og derfor er det vigtigt, at du læser grundigt op på den låneudbyder, du overvejer at optage et lån hos. Det er dog vigtigt at pointere, at alle finansielle virksomheder i Danmark er under opsyn af Finanstilsynet, som vil sikre at de finansielle forhandlinger forløbet sig korrekt. Dog kan du med fordel undersøge, hvilke typer af lån den enkelte låneudbyder tilbyder, da der er stor forskel på de enkelte udbyderes vilkår.
 

LÅNETS LØBETID

Når du skal sammenligne forskellige lånetilbud, skal du udover låneudbyderen og låntypen være opmærksom på lånets løbetid. Løbetiden er den tid, du har at betale dit lån tilbage i. Der er derfor stor forskel på, om du har en løbetid på 1 eller 5 år. Jo flere år du har til at tilbagebetale lånet, jo lavere vil dine månedlige afdrag være. Til gengæld vil du komme til at betale mere i rente ved at optage et lån der har en lang løbetid. En lang løbetid vil dog omvendt gøre det nemmere for dig at omstille din økonomi til at betale den forventede ydelse.


STIFTELSESOMKOSTNINGER

Ved langt de fleste typer af lån, vil man skulle betale et eller flere beløb for at optage lånet, og disse omkostninger kaldes stiftelsesomkostninger. Stiftelsesomkostninger kan variere meget fra bank til bank, og det kan derfor betale sig at indhente forskellige lånetilbud, så man kan sammenligne, hvor dyrt det er at optage lånet. Stiftelsesomkostninger har også direkte indflydelse på de årlige omkostninger i procent.

Da vi hos LendMe sammenligner og indhenter de bedste tilbud på markedet, vil du kunne spare mange penge og en masse tid, når du optager et lån hos os.  

ÅOP

Det sidste og ofte det vigtigste du skal være opmærksom på, når du skal udvælge det billigste lån, er lånets ÅOP – det vil sige de årlige omkostninger i procent. Dine årlige omkostning i procent fortæller dig, hvor meget dit lån kommer til at koste dig samlet set. ÅOP inkluderer derfor engangsbeløbet, løbende omkostninger, afgifter og gebyrer. Når du kender lånets ÅOP kan du nemt gennemskue om et lån med en lav rente, men store omkostninger, måske i virkeligheden er dyrere end et lån med færre omkostninger, men en høj rente. Det er derfor en utrolig vigtig sammenligningsfaktor at bruge, når du er på jagt efter det bedst mulige lån.


VORES KUNDER SPARER I GENNEMSNIT 12.500 KR PÅ DERES LÅN

Som vi allerede har nævnt, er der rigtig god grund til at indhente flere tilbud, når man skal optage et lån. Der er ingen grund til at betale mere end højest nødvendigt for at låne penge. Desværre er der rigtigt mange danskere, der ikke får det billigste tilbud, når de skal låne penge. Og det kan blive dyrt.

Danskere er generelt meget loyale over for deres bak, men det er ofte dette, der er årsagen til, at mange ikke får det bedste tilbud. Her er det dog vigtigt at huske, at banker fungerer ligesom alle andre virksomheder. Og derfor skal der være konkurrence i markedet.  
Hos LendMe ønsker vi at gøre hele låneprocessen mindre besværligt for dig, da vi allerede har indhentet de bedste tilbud fra 7 uafhængige banker, og du får derfor et oprigtigt overblik over, hvilken bank, der kan tilbyde dig det mest fordelagtige lån.

SÅDAN ANSØGER DU OM ET LÅN HOS LENDME

For at ansøge om et lån hos LendMe, skal du udfylde en låneansøgning, hvori du bliver bedt om at angive dine personlige oplysninger, dit formål med lånet og specifikke oplysninger, som bankerne har behov for, for at kunne vurdere din kreditværdighed. Herfra kan du underskrive låneansøgningen med dit NemID, og så vil vi sende din ansøgning direkte videre til de 7 banker, som vi samarbejder med.  

FÅ DINE INDEN FOR 1-3 DAGE EFTER DU ER BLEVET GODKENDT

Du kan i alle døgnets 24 timer ansøge om et lån hos LendMe. Når din ansøgning er blevet godkendt, vil du i løbet af 1-3 hverdage have pengene på din konto, og du kan derfor hurtigt og sikkert få råd til det, du ønsker at bruge pengene på, om det er en bil, en bolig, en ferie mv.

Du kan være sikker på, at vores tilbud afspejler et ærligt og realistisk bud på, hvilket lån der er det bedste på markedet for netop dig og din situation. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, kan du altid kontakte os. Vores team af dygtige medarbejder sidder altid klar til at hjælpe. Læs meget mere om LendMe og vores dygtige og kompetente team her.
 

 

Alle hverdage fra 10.00 - 16.00

Det skal være enkelt og trygt at låne penge gennem LendMe. Derfor er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os på kundeservice@lendme.dk, hvis du har spørgsmål til os. Vi svarer oftest med det samme, men altid indenfor én hverdag.

Ansøg nu og lån op til 400.000 gennem Lendme