LendMe pattern

Lån 250.000 kr.

Tilbud fra 10+ banker med én ansøgning

Derfor skal du vælge LendMe

 • check
  Nummer 1 på Trustpilot
 • check
  Danmarks største låneformidler
 • check
  Du får tilbud fra flest banker
 • check
  Vores kunder sparer i snit 12.500 kr.
 • check
  Danmarks bedste kundeservice
 • check
  Brug for hjælp? Ring 7060 6262

LendMe samarbejder med disse banker

 • basisbank lån
 • nordea lån
 • sparxpres lån
 • remember lån
 • expressbank lån
 • resursbank lån
 • pensam lån
 • leasy lån
 • sparnord lån
 • acceptlaan lån
 • minifinans lån
 • ikano lån
Par flytter

Gør som over 150.000 danskere

Få flere lånetilbud på 250.000 med blot én ansøgning

 1. 1

  Ansøg gratis

  Udfyld én ansøgning når du skal låne penge, så indhenter vi personlige tilbud fra bankerne

 2. 2

  Modtag tilbud

  Du modtager lånetilbud fra bankerne, hvorefter du kan vælge det tilbud, der passer dig bedst

 3. 3

  Vælg det bedste lån

  Du er ikke forpligtet til noget, før du sender de underskrevne lånedokumenter til banken

Kom i gang med din ansøgning, og se hvad du kan spare

Sidst opdateret: 6. oktober 2020 | Læsetid: 11 minutter

Lån 250.000 kr

På denne side hjælper vi dig med, hvordan du finder det bedste lån på 250.000 kroner. Formålet er at skabe kendskab til de forskellige lånemuligheder og omkostninger ved et lån på 250.000 kroner.

Med udgangspunkt i de mange tusinde kunder, vi har hjulpet med at finde de bedste lån, giver vi dig også et indblik i, hvad mange typisk låner 250.000 kroner til. Samtidig forklarer vi dig også, hvordan du nemmest og bedst kan sammenligne lånetilbud, uanset om du skal låne 250.000 kr. eller et andet beløb.

Der er i dag mange grunde til, at danskere låner penge. Nogle låner til renovering af boligen, nogle til særlige begivenheder som eksempelvis bryllup, andre rammer ind i uforudsete udgifter, som kræver nogle ekstra penge, og nogle låner til en ny eller brugt bil. Med et lån på 250.000 kroner er der mange muligheder i forhold til, hvad pengene kan bruges til.

Ifølge vores egne erfaringer er et lån på 250.000 et beløb, der typisk bruges i forbindelse med renovering af boligen og køb af bil. Dog ser vi også mange, som låner 250.000 kr. bruger pengene til at samle mindre og dyre lån i ét samlelån. Nedenfor har vi listet nogle af de formål, som mange af vores kunder vælger, når de låner 250.000 kr.

 • Lån til køb af bil
 • Renovering af bolig
 • Samlelån
 • Indskud/depositum i forbindelse med bolig
 • Særlige begivenheder

Lån til køb af drømmebilen

Der kan være mange grunde til, at man har behov for at eje en bil. Særligt for børnefamilier er en bil nødvendig for at få tilværelsen til at hænge sammen. For andre er den gamle bil begyndt at koste mere i værkstedsregninger end bilens værdi tilsammen. Uanset hvilken situationen du er i, skal du altid huske at undersøger bilmarkedet, så du ikke ender med at købe katten i sækken eller kommer til at betale unødvendigt meget for din næste bil.

Danmark er et af de dyreste lande at købe og eje en bil i. Det er derfor en naturlig ting for mange danskere, at optage et Billån. Hvis du har brug at finansiere bilen, er det også vigtigt, at du dels undersøger de forskellige lånemuligheder, der findes og selvfølgelig også sammenligner priser. Prisen for eksempelvis at låne 250.000 kr. kan variere rigtig meget fra bank til bank.

Du kan kan vælge mellem tre metoder til at låne til dit bilkøb. Disse er: - Optag billån med sikkerhed i bilen - Optag lån i din friværdi i din bolig - Optage et forbrugslån, som bruges til at købe bilen

Du kan i den følgende video lære mere om de forskellige lånetyper i forbindelse med billån. Videoen tager ikke udgangspunkt i et lån på 250.000 kr., men blot generelt, når du skal låne.

Invester i din nuværende bolig ved at låne til en renovering

Rigtig mange vælger på et eller andet tidspunkt at renovere deres bolig. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt grundet en skade på boligen. Men i mange tilfælde renoverer mange fordi, de ønsker at forny boligen. Det kan eksempelvis være nyt køkken, badeværelse eller tag. I de større byer er det også meget populært at investere i en altan til lejligheden.

Det er ofte dyrt at renovere boligen, hvad enten det er en ny tilbygning til dit huset, nyt køkken eller ny altan til lejligheden. Det er de færreste, som har alle pengene stående på kontoen. Derfor vælger mange at låne penge for at kunne indfri drømmen. Men det at låne til renovering er ikke nødvendigvis en dårlig ide.

Ud over glæden ved at få et nyt køkken eller altan på lejligheden, kan det at renovere også være forbundet med en økonomisk gevinst. Hvis du eksempelvis bor i en storby som København, vil en altan resultere i en værdiforøgelse af din lejlighed. Faktisk oplever mange, at deres lejlighed stiger mere i værdi end, hvad selve altanen kostede.

Hvis du eksempelvis skal låne 250.000 kr til at finansiere et renoveringsprojekt, findes der lidt forskellige måder, hvorpå du kan låne de 250.000 kr. I det følgende afsnit berører vi kort, hvilke muligheder, du har.

Der findes sikrede og usikrede lån

At låne 250.000 kr. kan i udgangspunktet gøres på to forskellige måder. Du har på den ene side de sikrede lån, som eksempelvis realkreditlån, hvor banken har sikkerhed for lånet i form af pant i boligen. For at kunne låne i realkreditten skal du have nok friværdi, da du maksimalt må låne til 80% af boligen via realkreditlån. Men hvis du har nok friværdi, så du eksempelvis kan låne 250.000 kr., vil du i udgangspunktet altid få den bedste rente via dit realkreditlån

Du skal dog være opmærksom på, at der kan være rigtig mange omkostninger forbundet med at skulle låne sit realkreditlån. Så selvom renten er lav, kan du omkringliggende omkostninger resultere i, at det alligevel bliver dyrt at låne eksempelvis 250.000 kr. Derudover har du heller ikke den samme fleksibilitet, hvis du gerne vil indfri de lån på 250.000 kr før tid.

Grafik af sikret lån

På den anden side har vi de usikrede lån, som i daglig tale omtales som forbrugslån, privatlån og banklån. Her har banken ikke den samme sikkerhed for lånet, idet den ikke har pant i hverken hus eller bil. Derfor vil du i de fleste tilfælde også opleve, at renteniveauet er højere sammenlignet med de sikrede lån.

Til gengæld er omkostningerne i forbindelse med at oprette lånet på 250.000 kr i udgangspunktet lavere end realkreditlånet. Samtidigt kan du indfri lånet før tid uden, at det er forbundet med yderligere omkostninger.

Grafik af usikret lån

Du kan indfrie din gæld ved at låne penge til et samlelån

Det kan virke ulogisk at skulle låne penge, for at komme af med klatgæld. Men faktisk kan der være mange penge at spare, hvis du indfrier dine gældsposter i et samlelån. Ved at låne 250.000 kroner til et samlelån, vil du eksempelvis have mulighed for at samle dyre kviklån til ét samlet lån. Ud over at du i de fleste tilfælde får en meget bedre rente på et samlelån, slipper du også for de mange långiveres gebyrer og renter. Du skal nemlig kun koncentrere dig om én långiver

Mange danskere vælger denne ordning, da den ikke kun er økonomisk fordelagtig. Et samlelån giver også de fleste ro i maven og et meget bedre overblik over gælden.

Sådan kommer du af med din dyre gæld

Indskud eller depositum til drømmeboligen

At anskaffe sig drømmeboligen er ikke nødvendigvis den samme for alle. Nogle køber drømmeboligen, hvor andre lejer. Men i begge tilfælde kan det være nødvendigt at låne penge. Nogle har behov for at låne 250.000 kr., hvor andre har behov for at låne mere og andre mindre. Det afhænger selvfølgelig af, om du er ude for at købe en bolig eller leje en bolig.

Indskud til dit boligkøb

Når du skal købe din drømmebolig er lånemulighederne mange. Et boliglån er et særligt lån, som du kan optage med henblik på at købe bolig. Denne form for lån hører under kategorien sikrede lån, som vi beskrev ovenfor. Når du skal købe bolig benytter mange følgende lånemodel. 80% af lånet er i form af et realkreditlån og 15% lånes som et sikre boliglån, som i mange tilfælde sagtens kan ende ud i et lån på 250.000 kr. alt efter, hvor i landet, du køber hus. De sidste 5% skal du som køber selv komme med i form af en opsparing.

Depositum til din lejebolig

Selvom du ikke er i markedet for at købe en bolig, kan du alligevel godt stå i en situation, hvor du har brug for at låne penge til depositum i forbindelse med en lejebolig. Du ender nok ikke i en situation, hvor du har behov for at låne 250.000 kr. Men hvis du kigger efter lejebolig i Aarhus og København, er det ikke unormalt at betalte et sted mellem 50.000 - 70.000 kr. i depositum.

Lån til en særlig begivenhed

Forbrugslån hører som sagt under kategorien usikrede lån. Og i modsætning til de sikrede lån, så er der ingen krav fra bankens side til, hvad pengene skal bruges til. Selvom ordet indikerer, at det er penge, man låner til forbrug, så er det langt fra altid tilfældet. Mange vælger eksempelvis også et forbrugslån til at finansiere særlige begivenheder. En stor begivenhed, som mange vælger at låne penge til er bryllup, da udgifterne hurtigt kan løbe op. Men igen kan beløbet varierer meget, hvorfor det ikke nødvendigvis er et lån på 250.000 kr. Mindre kan også gør det.

Uanset om du skal låne 10.000 kroner eller 250.000 kroner, er det altid en god idé at sammenligne långivernes vilkår inden du takker ja eller nej. Der kan være rigtig stor forskel på vilkår og ikke mindst pris for at låne 250.000 kr. Derfor er det vigtigt, at du altid indhenter tilbud fra flere långivere, så du ikke ender med at betale for meget for dit næste lån.

Nogle af de ting, som du skal kigge på og sammenligne er:

 • Lånebeløbet
 • Låntypen
 • ÅOP
 • Låneudbyderen
 • Løbetiden

Lånebeløbet

Når du ansøger om et lån, skal du vælge et lånebeløb. I forbindelse med kreditvurderingen vurderer långiveren, om der er luft nok i din økonomi til at låne til det ønskede beløb. Det kunne eksempelvis være et lån på 250.000 kr. Hvis långiver vurderer, at din økonomi ikke helt kan bære at låne 250.000 kr., men måske kun 200.000 kr., kan du godt opleve at blive tilbudt en mindre beløb.

Derfor er det vigtigt, at når du skal sammenligne lånetilbud fra flere långivere tjekker, at lånebeløbet er det samme. Ellers kan du ikke sammenligne de enkelte lånetilbud en til en.

Lånetypen

Som tidligere nævnt kan du dele lån op i to kategorier. De sikrede og usikrede lån. Hvis du eksempelvis skal låne penge til en ny bil, kan du både gøre det i form af et sikret billån og usikret billån. Derfor vil det give god mening at indhente tilbud på begge typer lån for at se, hvad der er billigste for dig. Dog skal du være opmærksom på, at renteniveauet på de to lånetyper er forskelligt, da sikrede lån ofte har en billigere rente. Omvendt er der en række andre omkostninger forbundet med et sikret lån, som gør, at det ikke nødvendigvis er det billigste i længden.

ÅOP

ÅOP står for Årlig Omkostninger i Procent og er rigtig god, når du skal sammenligne lånetilbud. Ud over selve renten inkluderer ÅOP’en nemlig også de andre omkostninger, der er forbundet med lånet. Hvis du gerne vil lære mere om ÅOP og andre lånetermer, har vi lavet LendMe’s wiki for lån

Låneudbyderen

Der findes rigtig mange forskellige låneudbyder på det danske marked. Så hvis du er på jagt efter at låne 250.000 kr., er der mange at vælge imellem. Heldigvis er de fleste långivere på det danske marked gode og reelle. Hvis du vælger at ansøge om 250.000 kr. hos flere forskellige långivere, er det vigtigt, at du vælger dem, som foretager en grundig kreditvurdering, og som kun låner penge ud til folk, hvis økonomi kan børe det.

Der findes desværre långivere, som også låner penge til personer, som eksempelvis står registreret i RKI og hvis økonomi langt fra er polstret til at kunne betale af på et lån. Selvom det kan være fristende, hvis du står og mangler pengene, så hold dig fra denne type långivere.

Hos LendMe samarbejder vi kun med anerkendte långivere, som alle foretager en grundig kreditvurdering af ansøgerne. På den måde er du sikret en ordentlig og fair behandling af din ansøgning.

Løbetid

Når du skal sammenligne lånetilbud fra flere forskellige långivere, er det vigtigt, at løbetiden på lånet er den samme. Ellers ender du med at sammenligne pære og bananer. Løbetiden har nemlig stor indflydelse på ÅOP’en og det samlede beløb, du ender med at skulle betale tilbage. Kort sagt kan man sige, at jo færre måneder, du skal betale renter og gebyrer, jo mindre ender du samlet med at betale tilbage. Omvendt vil du typisk opleve, at ÅOP’en stiger, når løbetiden forkortes. Dette skyldes blandt andet, at eksempelvis oprettelsesgebyret på lånet, skal betales tilbage over færre måneder.

Som tidligere beskrevet er det vigtigt, at du altid indhenter og sammenligner lånetilbud fra flere långivere. Der kan nemlig være rigtig mange penge at spare.

Vores data viser, at vi i gennemsnit sparer vores kunder for hele 12.500 kr., når du sammenligner lånetilbud og vælger det billigste frem for det dyreste. Det er mange penge at spare på renter og gebyrer.

Når du ansøger om et lån via LendMe, konkurrerer bankerne om at få dig som kunde. Det betyder også, at de bliver nødt til at tilbyde dig en god pris. Ellers mister de dig til en af de andre banker på platformen.

Vores låneproces er både simpel og hurtig. Hvis du eksempelvis skal låne 250.000 kr. udfylder du blot en enkelt ansøgning, som vi sender ud til alle de banker, vi samarbejder med. Din ansøgning behandles individuelt af alle bankerne. De banker som ønsker at tilbyde dig et lån vender retur med en personligt lånetilbud. På LendMe kan efterfølgende nemt og overskueligt sammenligne alle dine lånetilbud og vælge det bedste.

Vi ser at over 70% af alle ansøgere får svar på deres ansøgning inden for den første time. Men selvom du får et lånetilbud hurtigt efter du har sendt ansøgning, anbefaler vi altid, at du venter og ikke nødvendigvis vælger det første lånetilbud.

Slip for turen i banken, få overblik og vælg det bedste lånetilbud

 • check
  Spar i gennemsnit 12.500 kr.
 • check
  Det tager kun 4 minutter
 • check
  10+ personlige lånetilbud
 • check
  Sikker og fortrolig datahåndtering

Overbevist endnu? Kom i gang med din ansøgning

Bliv klogere på din økonomi og lån

Vi hjælper dig med at få mest ud af dine penge.

Når du spørger, svarer vi

Snak med en fra vores kundeservice

70 60 62 62

Vi har åben alle hverdage kl. 10:00 - 16:00

Ellers kan du få svar på de oftest stillede spørgsmål i vores FAQ