Lånebeløb
Du kan låne fra 5.000 - 300.000 kr
Lånetid
Du skal betale tilbage på 1-10 år
Forventelig månedlig ydelse
Ansøg nu

Priseksempel: Samlet kreditbeløb 40,000 kr. Variabel debitorrente %. ÅOP %. Etb. omk. kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage kr.

Skriv dit CPR-nummer med alle 10 cifre. Dit CPR-nummer vil altid blive opbevaret sikkert uden adgang for andre end de banker, som vil give dig et tilbud.
Ja, Lendme må kontakte mig via elektronisk post (e-mail og sms) med markedsføring af egne og samarbejdspartneres finansielle låneprodukter og relaterede tjenesteydelser samt i forbindelse med egne og samarbejdspartneres kampagner, events og konkurrencer.
Din ansøgning sendes ikke til bankerne før du har underskrevet med NemID

Samlelån - Anmeldelser af samlelån

Kristian Madsen, 57 år
Lån 150.000 kr.
Besparelse 55.000 kr. *


Det gik meget hurtigt. På få minutter kunne jeg låne penge fra flere banker. 5/5
 
 
 
 
 
 
Sissel Hansen, 36 år.
Lån 25.000 kr.
Besparelse 4.510 kr. *


Der var lidt vanskeligheder i starten, men Christoffer ydede en super service. 4/5
 
 
 
 
 
 
Martin Sommer, 32 år
Samlelån 90.000 kr.
Besparelse 26.100 kr. *


Nem at bruge, og super god og venlig kommunikation. Jeg fik et samlelån. 5/5
 
 
 
 
 
 
Lasse Petersen, 48 år
Lån 60.000 kr.
Besparelse 5.480 kr. *


Hurtigt svar på ansøgning om lån, og hurtigt udbetaling fra banken. 5/5
 
 
 
 
 
 

* Besparelsen er forskellen på den samlede tilbagebetaling mellem det dyreste og billigste lån, som bankerne tilbød.

Lad bankerne konkurrere om dig når du skal samle lån i bank - modtag tilbud på samlelån fra flere banker

Lendme hjælper dig med at samle lån et sted, og lader dig sammenligne tilbud fra flere banker. På den måde kan du nedbringe dine mpnedlige udgifter, da bankerne ofte tilbyder lavere renter, hvis man har ét større samlelån i forhold til flere mindre lån.

Ansøg gratis
Ansøg gratis

Udfyld én ansøgning når du skal låne penge, så indhenter vi et individuelt tilbud fra bankerne

Tilbud på lån
Modtag tilbud

Du modtager lånetilbud fra bankerne, og du kan nu vælge det tilbud, der passer dig bedst 

Vælg det bedste lån
Vælg det bedste lån

Du er ikke forpligtet til noget, før du sender de underskrevne lånedokumenter til banken 

Basisbank , Ekspres Bank , Nordea , Resurs Bank

Din tryghed

Lendme har som formål at hjælpe danske låntagere med at finde de bedste lån.

Det er sikkert, enkelt og gratis.

Ansøg nu

Sikkert

Sikkert

Vi garanterer, at dine data altid behandles sikkert og fortroligt. Vi sender og modtager al data krypteret, og opdaterer løbende vores systemer for at opnå den højeste datasikkerhed.

Enkelt

Enkelt

Det er nemt og hurtigt at søge om lån gennem Lendme. Udfyld vores ansøgning her på siden, så håndterer vi resten. Vi holder dig underrettet pr. mail og SMS.

Gratis

Gratis

Der er ingen omkostninger forbundet med at søge om lån gennem Lendme. Også selv hvis du vælger ikke at gøre brug af de tilbud, du får. God fornøjelse.

29-01-2018
laan-penge, forbrugslaan, ferielaan, billaan, samlelaan, boliglaan, andelsboliglaan, realkreditlaan, kviklaan, laaneberegner

Saml dine dyre lån med et samlelån

Hvis du har flere lån, kan det være en fordel at samle lånene i ét, også kaldet et samlelån. Det vil ofte resultere i en besparelse i den månedlige ydelse, så du kan beholde flere penge til dig selv. Derudover får du et bedre overblik over din økonomi, da tilbagebetalingerne reduceres til én betaling med et samle lån i bank.

Derfor sparer du penge med et samlelån

Hvis du vælger et samlelån, vil den samlede udgift til renter og gebyr falde. Derfor vil den årlige opgørelse i procent - ÅOP - også være mindre, og du vil opleve en besparelse.

Det skyldes, at små lån ofte har en højere rente og en kortere løbetid end større lån. Groft sagt er et lån billigere, jo større lånet er. Et godt eksempel er forskellen på forbrugslån og de relativt dyrere kviklån. Det har vi skrevet mere om under vores lån penge sektion. Du sparer med andre ord penge, når du samler lån et sted.

Du kan læse mere om renter, ÅOP osv i Lendme’s wiki for lån.

Få bedre overblik over din økonomi med et samlelån

Udover den økonomiske besparelse ved et samlelån, giver det også et bedre overblik over din økonomi. I stedet for at skulle betale af på flere lån, holde styr på forskellige rentesatser,  ÅOP og tilbagebetalingsperioder mv., skal du kun holde styr på ét lån med et samlelån.

Med et samlelån bliver det dermed også nemmere, at beregne dit rådighedsbeløb.

Et typisk samlelån

Hvis du for eksempel har et forbrugslån med en restgæld på 30.000 kr., et MasterCard med en kredit på 15.000 kr. og et usikret billån på 50.000 kr. kan du samle disse i et samlelån med en samlet hovedstol på 95.000 kr.

Når du får tilbuddet på et samlelån, er det derfor vigtigt at sammenligne ÅOP og samlet månedlig ydelse for at se, om der er penge at spare.

Disse lånetyper kan du samle i et samlelån

Det er ikke alle lånetyper, der kan samles. For eksempel kan du ikke samle lån, hvor der er stillet sikkerhed i form af pant i en vare. Det drejer sig om billån, andelsboliglån, boliglån og realkreditlån.

De fleste usikrede lån kan lægges om i et samlelån. Typiske usikrede lån er ferielån, forbrugslån, kviklån, kreditkortlån, kassekreditter og billån uden sikkerhed.

Vi har skrevet om de forskellige lånetyper - samlelån, sikrede og usikrede mv. -  under lån penge.

Det skal du være opmærksom på ved samlelån

Da løbetiden varierer på de lån, du ønsker at samle, er det ikke nok kun at se på den månedlige ydelse. Det giver et mere retvisende billede af besparelserne ved et samlelån, når du også ser på den årlige omkostning i procent, ÅOP. Ved at sammenligne ÅOP tages der nemlig højde for alle samlede udgifter, inklusiv gebyr mv.

I Lendme’s wiki for lån kan du læse mere om de forskellige termer, der bruges til at beskrive et samlelån, ligesom du kan benytte vores låneberegner til at få et estimat på, hvad et lån koster.

Man kan også samle lån trods RKI - prøv eventuelt at kontakte den bank du allerede nu har lån hos, for at forhandle en bedre rente i dette tilfælde.

Bankerne gør arbejdet med at samle dine lån i ét samlelån

Visse banker tilbyder at gøre arbejdet for dig, når du skal samle lån i bank. Det betyder, at banken vil stå for at indfri gæld og dine eksisterende lån på dine vegne. Så skal du ikke selv bruge tid på al papirarbejdet.

Andre banker vil hellere lade dig stå for tilbagebetalingen selv. Husk at undersøg, hvilken service de enkelte banker tilbyder ved et samlelån, hvis du har specielle ønsker til denne del af processen.

Når bankerne vurderer, om de vil tilbyde dig et samlelån, foretager de en kreditvurdering, som blandt andet kan basere sig på information fra KreditStatus, benytte eSKAT data samt andre datakilder.

Saml alle lån gennem Lendme

Lendme tilbyder dig at samle lån et sted hos en af de banker vi samarbejder med. Du har også mulighed for at samle lån andre steder: Samlelån Santander, samlelån Ikano og samlelån Coop Bank er også en mulighed.

Forskellen på samlelån og refinansiering

Kært barn har mange navne. Mans samlelån og refinansiering begge dele kan benyttes om det at samle mindre lån i ét større lån, taler man oftest om refinansiering i forbindelse med refinansiering af realkreditlån. Samlelån er altså den betegnelse, der passer bedst, når det drejer sig om forbrugslån mv. I visse tilfælde kan du også støde på betegnelsen sammenlægning af lån - det dækker igen over samme koncept, nemlig at nedbringe den samlede månedlige ydelse ved at optage et større, billigere lån.

Så meget har Lendmes kunder sparet på et samlelån

Ud over besparelsen ved at samle lån i ét, kan du spare yderligere penge ved at benytte Lendme. Vi har lavet en analyse af, hvor mange penge vores brugere sparer ved at sammeligne personlige lånetilbud. Og der er meget at hente, specielt ift. større lån.

Vores data viser, at for lån over 100.000 kr. sparer man i gennemsnit 23.000 kr. på den samlede tilbagebetaling.

Start din ansøgning med det samme.

Kontakt os

Det skal være enkelt og trygt at låne penge gennem Lendme. Derfor er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os på kundeservice@lendme.dk, hvis du har spørgsmål til os.

Alle hverdage fra 10.00 - 16.00

Saml dyre lån og modtag tilbud på samlelån fra flere banker

Med én ansønging modtager du uforpligtende lånetilbud på samlelån fra flere banker.

Læs om samlelån

Ansøg nu

Se hvor nemt det er