Tilfredse brugere er vores forretning

Lendme kan hjælpe dig med et lån på 25.000 kroner - Ansøg nu og få tilbud fra op til 7 banker

Hvis du laver en låneansøgning på et lån på 25.000 kroner gennem LendMe, lader vi bankerne konkurrere om at give dig det bedste tilbud.

Ansøg
Ansøg gratis

Udfyld din ansøgning her på siden.
Det tager 2-3 minutter.

Modtag lånetilbud
Modtag lånetilbud

Du er ikke forpligtet til noget, før du underskriver lånedokumentet i e-Boks.

Pengene udbetales
Pengene udbetales

Når du har underskrevet lånet, kan du trygt gå videre med din håndværker.

DIN TRYGHED

LendMe har som formål at hjælpe danske låntagere med at finde de bedste lån. Det er sikkert, enkelt og gratis.

Ansøg nu

Sikkert

Sikkert

Vi garanterer, at dine data altid behandles sikkert og fortroligt. Vi sender og modtager al data krypteret, og opdaterer løbende vores systemer for at opnå den højeste datasikkerhed.

Enkelt

Enkelt

Det er nemt og hurtigt at søge om lån gennem LendMe. Udfyld vores ansøgning her på siden, så håndterer vi resten. Vi holder dig underrettet pr. mail og SMS.

Gratis

Gratis

Der er ingen omkostninger forbundet med at søge om lån gennem LendMe. Også selv hvis du vælger ikke at gøre brug af de tilbud, du får. God fornøjelse.

Vi blogger om lån og finans

Læs vores seneste tre blogindlæg om lån og privatøkonomi.

Lån 25.000

På denne side hjælper vi dig med, hvordan du bedst finder et lån på 25.000 kroner. Formålet er at skabe kendskab til de forskellige lånemuligheder og omkostninger ved et lån på 25.000 kroner. Vi forklarer blandt andet, hvad folk typisk bruger 25.000 kroner på, og hvordan du sammenligner lånetilbud. Så hvis du er på udkig efter et lån på op til 25.000 kroner, er du kommet til det rette sted. Vi guider dig nemlig her til, hvordan du finder det det bedste lån.

HVAD BRUGER DANSKERNE TYPISK 25.000 KRONER TIL?

Langt de fleste danskere får igennem livet brug for at låne penge.

De fleste lån der gives i Danmark, er på relativt beskedne beløb. Nogle af de mest almindelige ting, som danskerne vælger at låne 25.000 til inkluderer:

LÅN TIL ØGET FORBRUG:

En af de hyppigste ting, som mange vælger at låne 25.000 kroner til, er til øget forbrug. Det kan være en god ide at optage et lån, hvis man ved, at man i den kommende tid kommer til at få et højere forbrug end normalt. Det kan bestå af engangsudgifter eller løbende udgifter.

Man ser særligt dette hos par, der skal være forældre for første gang. Det kan være rigtigt dyrt at få sit første barn, særligt fordi at der er en række udgifter til både tøj, udstyr og meget mere. Derudover kommer der løbende udgifter til mad, børneinstitution og meget mere.

LÅN TIL DEN STORE VERDENSREJSE

En anden ting, som er meget populært at låne penge til, er til rejser. Vi elsker at rejse, og i de sidste år er priserne på særligt flybilletter og hoteller faldet i rigtigt mange lande, hvorfor man nu kan komme væsentligt længere væk på ferie for de samme penge, end man kunne for blot få år siden. Derfor vælger mange at tage et ferielån, så de en gang for alle kan få realiseret deres drømmerejse.

LÅN PENGE TIL DIN HOBBY

En tredje ting, som mange vælger at låne penge til, er til deres egne hobbyprojekter. At have en hobby kan både optage meget tid og ikke mindst penge. Her kan man låne penge til særligt materialer, hvis man eksempelvis har et værksted eller sin egen systue derhjemme. Mange mindre lån på 25.000 kroner kan derfor også betegnes som små iværksætterlån.

HVAD ER DEN BEDSTE MÅDE AT LÅNE 25.000 KRONER PÅ

Når du skal låne et mindre beløb i størrelsesordenen 25.000 kroner, så er der flere forskellige måder du kan optage lånet på.

Overordnet kan du gøre det på to følgende måder:
 

  • Ved at optage et usikret lån
  • Ved at åbne en kassekredit

USIKREDE LÅN:

Hvis du skal optage et lån på 25.000 kroner, kan du gøre det i form af et usikret lån. Et usikret lån er et lån, hvor banken ikke har pant i et aktiv såsom et hus, en motorcykel eller en bil. Ved lån af denne størrelse, tager man typisk ikke sikrede lån. Et usikret lån indebærer dog typisk en lidt større risiko for banken end det er tilfældet med et sikret lån, da banken ikke kan kræve at du sælger nogle af dine aktiver, hvis du ikke kan betale tilbage på lånet. I nogle tilfælde kan man også optage et sikret lån på 25.000 kroner. Her vil man ofte gøre det ved at tage et lån i sin friværdi i sin bolig, hvis dette er en mulighed.

ÅBNING AF KASSEKREDIT:
En anden populær løsning i forbindelse med optagelse af mindre beløb op til 25.000 kroner, er at åbne en kassekredit.

En kassekredit fungerer lidt anderledes end et almindeligt lån. Med en kassekredit aftaler man kort sagt, at man kan bruge flere penge på sin konto end man har i en given periode. Det smarte her er, at man kun betaler renter for det beløb du bruger.

Det vil sige, at hvis har en kassekredit på 25.000 eller 50.000 kroner og du kun bruger 2000 kr., skal du kun betale renter for de 2000 kr. For rigtigt mange kan det derfor bedre betale sig at have en kassekredit i banken som de løbende kan trække på, fremfor at optage flere mindre lån.

SÅDAN VURDERER BANKEN DIN KREDITVÆRDIGHED

Uanset hvordan du ønsker at låne 25.000 kroner, så vil din bank altid fortage en kreditvurdering af dig, når de skal afgøre hvilke forhold de kan tilbyde dig på dit lån.

Årsagen til at banker laver kreditvurderinger, er både for at sikre sig, at du kan betale det lånte beløb tilbage.

Men det er også for din egen skyld. Hvis en bank giver dig et lån, som du ikke har nogen chance for at betale tilbage, så kan du risikere at blive fanget i en gældsspiral, hvilket kan have store negative konsekvenser for dig.

Når en bank skal foretage en kreditvurdering, er der flere ting, som de kigger på. Nogle af de vigtigste parametre inkluderer:

  • Din indkomst
  • Dine faste udgifter
  • Din samlede gæld

DIN INDKOMST:

En af de vigtigste ting for en bank at have et indblik i, når du skal låne penge, er din årsindkomst. Jo højere din indkomst er, jo flere penge kan du som udgangspunkt få lov til at låne. Når man skal købe en bolig, kan man typisk låne 3-4 gange sin årsindkomst.

Hvis man har en høj indkomst og skal låne 25.000 kroner, så er beløbet relativt beskedent i forhold til, hvad man tjener, hvorfor man ofte kan få nogle meget gunstige vilkår. Hvis man omvendt har en relativ lav indkomst, så vil banken også vurdere lånet som værende mere risikabelt, hvorfor de med stor sandsynlighed vil låne de samme penge til en højere rente.

DINE FASTE UDGIFTER:

Udover din indkomst, så kigger banken også på dine faste udgifter. Grunden til at dette er vigtigt, er at selvom to personer tjener det samme i løn, så kan der godt være stor forskel på, hvor mange penge to personer har tilbage til sig selv, efter deres faste udgifter er betalt.

Faste udgifter inkluderer typisk huslejen udgifter til øvrige lån, udgifter til mad, kontingenter til a-kassen og ikke mindst udgifter til transport.

Hvis du ønsker at optage et lån, og genre vil have de bedste forudsætninger for at få et godt tilbud, så kan du med fordel gennemgå dine faste udgifter og se, om der er nogle steder i dit budget, hvor du kan spare dig selv for unødvendige udgifter.

De fleste kan oftest finde besparelser på både mad, strøm, forsikringer, og mobil- og internetabonnementer. Selv små besparelser i det månedlige budget kan gøre en stor forskel for dig i banken.

DIN SAMLEDE GÆLD:

En tredje vigtig ting som bankerne kigger på, er din samlede gældsbyrde. I dag er det langt fra usædvanligt at have flere forskellige lån. Men når man optager et nyt lån, så skal banken sikre sig, at du stadig kan overholde dine øvrige gældsforpligtelser. Hvis man har en relativ høj gæld, kan man derfor overveje at afdrage mere af sin eksisterende gæld, inden man optager et nyt, eller man kan overveje at samle sine små lån i et stort samlet lån.

SÅDAN SAMMENLIGNER DU LÅNETILBUD

Hos LendMe kan vi hjælpe dig med at indhente uvildige lånetilbud fra op til 7 forskellige låneudbydere. Når du får tilsendt flere lånetilbud, er det vigtigt at vide, hvad man skal kigge efter, når man skal afgøre, hvilket lån, der er det bedste for en.

Selvom du indhenter forskellige tilbud på det samme lånebeløb, kan der stadig være stor forskel på de forskellige tilbud.

Når man sammenligner lånetilbud, er der dog en række elementer, som man kan sammenligne.

Disse er følgende:

  • Låntypen
  • Løbetiden
  • Renten
  • ÅOP

LÅNTYPEN:

Det første du skal være særligt opmærksom på, når vi taler lån på 25.000 kroner, er hvilken slags lån du i sidste ende bliver tilbudt. Et lån er som sagt et paraplyord der dækker over mange forskellige låntyper, hvilket både gælder sikrede og usikrede lån.

I forbindelse med eksempelvis køb af en bil kan man både optage et billån eller et forbrugslån til dette formål. Forskellen er dog, at et billån er et sikret lån imens et forbrugslån ikke er sikret, hvilket afspejler sig i renten. Når du skal optage et lån på 25.000 kroner, er det derfor afgørende at gøre sig klart, hvad pengene skal bruges til helt konkret og herudfra finde det mest passende lån.

LØBETIDEN

Det næste du bør kigge på, er dit låns løbetid. Løbetiden fortæller over hvor lang en periode dit lån skal betales tilbage. Jo længere dit lån løber, jo mere kommer du til at betale i rente over tid. Men hvis du skal låne et relativt højt beløb, kan det være rart med en lang løbetid, da man derved har relativt bedre mulighed for at justere sin økonomi og sine prioriteringer i modsætning til ved kortere lån.

RENTEN

Det tredje du skal være opmærksom på, når du modtager et tilbud på et lån, er renten. Renten er den del af dit lånebeløb, som løbende tilskrives dit lånebeløb hver termin. Renten er noget som de fleste kan forholde sig til. Renten vil afspejle den risiko banker anser der er ved at have dig som kunde – eller ved at låne dig penge. Renten påvirkes dog også af dit låns løbetid, hvorfor man oftest får en lavere rente, hvis man vælger at betale det lånte beløb hurtigere tilbage.

ÅOP

Det sidste og også det vigtigste du bør kigge på, når du skal sammenligne privatlån, er ÅOP. ÅOP står for ’Årlige Omkostninger i Procent’ og viser, hvor meget det i sidste ende vil koste dig at optage lånet. ÅOP’en kaldes derfor også for ’kiloprisen’ på et lån. At sammenligne ÅOP’en er den bedste metode til at sammenligne vilkårene i de forskellige lån.

SÅDAN ANSØGER DU OM ET LÅN VIA LENDME

For at ansøge om at låne penge gennem LendMe skal du starte med at udfylde en låneansøgning på vores hjemmeside. I ansøgningsskemaet er der to sider. På den første side skal du udfylde dine personlige oplysninger, for eksempel navn, CPR-nummer osv.

På side to skal du udfylde formålet med dit lån og oplysninger, som bankerne har brug for til at vurdere om de kan låne dig penge. Herefter skal du underskrive låneansøgningen med NemID. Når du har gjort dette, sender LendMe din ansøgning videre til de banker som vi samarbejder med.

Alle hverdage fra 10.00 - 16.00

Det skal være enkelt og trygt at låne penge gennem LendMe. Derfor er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os på kundeservice@lendme.dk, hvis du har spørgsmål til os. Vi svarer oftest med det samme, men altid indenfor én hverdag.

Ansøg nu og lån op til 25.000 gennem Lendme