Lånebeløb
Du kan låne fra 10.000 - 300.000 kr
Lånetid
Du skal betale tilbage på 1-10 år
Forventelig ydelse
pr. måned

Priseksempel: Samlet kreditbeløb 40,000 kr. Variabel debitorrente %. ÅOP %. Etb. omk. kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage kr.

Skriv dit CPR-nummer med alle 10 cifre. Dit CPR-nummer vil altid blive opbevaret sikkert uden adgang for andre end de banker, som vil give dig et tilbud.
Ja, Lendme må kontakte mig via elektronisk post (e-mail og sms) med markedsføring af finansielle produkter og relaterede tjenesteydelser samt nyhedsbrev.
Din ansøgning sendes ikke til bankerne før du har underskrevet med NemID
Basisbank , Express Bank , Nordea , Pensam Bank , Resurs Bank , Sparxpres

Tilfredse brugere er vores forretning

Lån penge til lige det du vil - Lendme hjælper dig med at indhente tilbud fra flere banker

Lån penge til forbrug via Lendme og bankerne konkurrerer om at give dig det bedste lånetilbud.

Ansøg gratis
Ansøg gratis

Udfyld én ansøgning når du skal låne penge, så indhenter vi et individuelt tilbud fra bankerne

Tilbud på lån
Modtag tilbud

Du modtager lånetilbud fra bankerne, og du kan nu vælge det tilbud, der passer dig bedst 

Vælg det bedste lån
Vælg det bedste lån

Du er ikke forpligtet til noget, før du sender de underskrevne lånedokumenter til banken 

DIN TRYGHED

Lendme har som formål at hjælpe danske låntagere med at finde de bedste lån. Det er sikkert, enkelt og gratis.

Ansøg nu

Sikkert

Sikkert

Vi garanterer, at dine data altid behandles sikkert og fortroligt. Vi sender og modtager al data krypteret, og opdaterer løbende vores systemer for at opnå den højeste datasikkerhed.

Enkelt

Enkelt

Det er nemt og hurtigt at søge om lån gennem Lendme. Udfyld vores ansøgning her på siden, så håndterer vi resten. Vi holder dig underrettet pr. mail og SMS.

Gratis

Gratis

Der er ingen omkostninger forbundet med at søge om lån gennem Lendme. Også selv hvis du vælger ikke at gøre brug af de tilbud, du får. God fornøjelse.

Vi blogger om lån og finans

Læs vores seneste tre blogindlæg om lån og privatøkonomi.

Lån penge - de mange muligheder

De fleste har ind imellem behov for at låne penge, hvad enten det er til bolig, bil, båd, forbrug, rejser, møbler, samling af andre lån eller noget helt andet. Der findes en række forskellige muligheder for at låne penge fra banker og finansieringsselskaber. Lendme giver her et overblik over de forskellige lånemuligheder, du har,  når du skal låne penge og lægge budget.

Lån penge til forbrug

Lån til forbrug er en samlebetegnelse for lån, der ikke optages med et specifikt formål, og derfor ikke er sikret i et specielt forbrugsgode eller fast ejendom. Når du tager et forbrugslån bestemmer, du selv hvad du vil bruge pengene på, og du kan fx vælge at bruge pengene på flere forskellige ting.

De fleste banker tilbyder lån til forbrug, men en række banker har specialiseret sig inden for denne låntype og tilbyder udelukkende lån online. Disse omfatter blandt andet:

De nævnte banker låner alle penge ud til forbrugere, som ansøger om et forbrugslån, og flere af dem tilbyder samtidig forskellige finansieringsmuligheder til køb af varer. Du vil derfor ofte møde en af de nævnte banker eller finansieringsselskaber, hvis du køber en ny computer eller vaskemaskine på afbetaling.

Forbrugslån er altså lån til forbrug. Når det er sagt, er der mange forskellige typer - og navne for forbrugslån. Nedenfor kan du se nogle af de muligheder for at låne penge, der går under betegnelsen forbrugslån.

Kært barn har mange navne

Kviklån, sms-lån, hurtiglån, bryllupslån, kassekredit, pay-day-lån er bare nogle af de mange navne, som forbrugslån også har. De har alle det til fælles, at du kan bruge de lånte penge, som du vil og ikke skal stille sikkerhed i form af pant i fx en bolig eller bil. Forbrugslån kaldes også “usikrede lån”.

I modsætning til usikrede lån skal du ved sikrede lån som fx realkreditlån, visse boliglån og billån stille sikkerhed for lånet - typisk gennem pant i din bil eller bolig. Det betyder, at hvis du ikke kan indfri gælden, så kan banken tvinge dig til at sælge dit hus, din lejlighed eller din bil for at få råd til at betale din gæld tilbage. Det kan de ikke ved et usikret lån.

Selvom forbrugslån er usikrede og dermed kan bruges, som man selv har lyst, er der et mønster i, hvordan forbrugslåntagere bruger pengene. Undersøgelser viser, at forbrugslån ofte bruges ved køb eller finansiering af:

 • Bil, båd og MC

 • Renovation af fast ejendom

 • Almindeligt forbrug

 • Ferier og rejser

I mange tilfælde kan man låne penge til fx bil, båd, motorcykel eller indskud i bolig med både usikret og sikret lån. Ofte er sikrede lån billigst, fordi banken er villig til at give en lavere rente, når de har sikkerhed i en vare. Det er dog altid en god idé, at sammenligne forbrugslån, med tilbuddet fra banken inden du lægger dig fast på et bestemt lån.

Det er også altid en god idé at undersøge muligheden for lånet inden du takker ja til en finansieringsløsning i en butik ved køb af fx teknologi, hvidevarer, nyt køkken eller ferie hos et rejseselskab.

Hvor meget og hvor længe?

Du kan typisk låne mellem 5.000 og 500.000 kr. når du optager et usikret lån, og lånetiden er typisk mellem 1 og 15 år.Når du søger gennem Lendme kan du låne mellem 10.000 og 300.000 kr. i mellem 1 og 10 år.

Langt de fleste lån har en debitorrente på mellem 4,95 og 29,95 %, men i nogle tilfælde findes der også renter langt over 100%. Hold derfor godt øje med pris og vilkår inden du låner penge. Låneberegneren hos Lendme har en estimeret rente på 9 %, men vi ser lånetilbud med renter på alt mellem 5% og 17%.

Hvad koster det?

Når du surfer på nettet, vil du se mange forskellige eksempler på renter og ofte skriver låneudbyderne renten som et interval. Vær opmærksom på, at renten ofte kun er et estimeret tilbud. Du vil altså ikke nødvendigvis få lige præcis den rente, du ser i reklamen eller på låneselskabets hjemmeside.

Den endelige rente - og andre udgifter ved lånet - fastsættes ud fra en kreditvurdering af ansøgerens økonomi. Du får altså først den endelige pris på lånet efter at have indtastet nogle oplysninger om din økonomi eller efter at have givet banken tilladelse til at hente nogle oplysninger via e-SKAT.

Overordnet kan man sige, at jo lavere renten er, desto billigere er lånet. Renten er dog ikke den eneste omkostning ved et lån. Ofte tager banken også et administrationsgebyr og et etableringsbeløb for lånet. Særligt når du låner penge over kort tid, kan etableringsgebyret udgøre en betydelig del af prisen på lånet.

Inden man takker ja til et lån, skal man derfor kigge godt på alle omkostningerne ved lånet. Et godt redskab til at sammenligne lån, er at kigge på ÅOP og samlet tilbagebetalingsbeløb. Det samlede tilbagebetalingsbeløb viser, hvor meget du kommer til at betale alt i alt, når alle omkostninger og afdrag er betalt og lånet er udløbet.

ÅOP står for årlige omkostninger i procent og viser, hvor meget du skal betale om året målt som en procentdel af det samlede lånebeløb. Jo lavere ÅOP, desto billiger er lånet. For de helt korte lån på under et år, er ÅOP dog et dårligt sammenligningsgrundlag, fordi det er en såkaldt annualiseret størrelse. I de tilfælde er det samlede tilbagebetalingsbeløb et bedre sammenligningsgrundlag.

Med Lendmes låneberegner kan du nemt få en idé om, hvad det koster at optage et forbrugslån. Lån penge gennem ansøgningsskemaet hos Lendme.

Hvor lang tid går der?

Usikrede lån udbydes af de fleste banker, men ansøgningsprocessen er forskellig hos den enkelte bank. Ved online banker, kan du ansøge på nettet og alt fra ansøgning til udbetaling af pengenene sker online. Her kan du ansøge online i døgnets 24 timer, og få svar med det samme - også i weekenden.

Når du tager et lån gennem en onlinebank eller et finansieringsselskab, har du ofte pengene indenfor 1-5 hverdage. Mange banker har en proces, hvor de først behandler din ansøgning og tilbyder dig et lån og siden efterbehandler låneaftalen og udbetaler dig pengenene. Der går derfor dels noget tid med administration og dels noget tid med overførsel af pengene til din konto.

Lån penge hos Lendme og få pengene inden for 1-3 bankdage efter din godkendelse.

De mere traditionelle banker, kræver at du kommer forbi en filial for at låne penge. De traditionelle banker omfatter blandt andet:

 • Alm. Brand Bank

 • Arbejdernes Landsbank

 • Danske Bank

 • Handelsbanken

 • Jyske Bank

 • Lån & Spar Bank

 • Nordjyske Bank

 • Nordea

 • Nykredit Bank

 • Sydbank

 • Spar Nord

Hvis du ønsker at gøre brug af et lånetilbud fra en online-bank, kan du underskrive låneaftalen med NemID digitalt. Flere banker indhenter også oplysninger om din økonomi direkte fra SKAT.

Hvor hurtigt skal det gå?

Når du kigger rundt på internettet, vil du somme tider kunne finde låneudbydere, som tilbyder dig et lån med reklamer, som “lån penge på få minutter”. I mange tilfælde er det alene ansøgningsprocessen, der tager nogle minutter, mens udbetalingen tager nogle dage.

I andre tilfælde kan du få lånet meget hurtigt - men desværre ofte også meget dyrt. Ofte vil du spare mange penge, ved at kigge lidt nærmere på prisen og undersøge forskellige lånetilbud inden du takker ja til et lån.

Du bør derfor altid indhente tilbud fra flere banker for at finde det lpn, der matcher dine behov bedst, uanset om det vigtigste for dig er prisen, lånetiden eller beløbet. Når du ansøger gennem Lendme, sender vi altid din ansøgning til flere banker. Du udfylder altså kun en ansøgning, men får potentielt personlige tilbud fra flere banker på lån.

Brug lidt ekstra tid og lån penge billiger.

De mange muligheder

Der findes mange forskellige måder at låne penge på. Sikrede eller usikrede, kort eller lang løbetid, fast eller fleksibelt beløb, fast eller variabel rente, hele beløbet eller en del af beløbet. Hvad der er billigst og bedst afhænger helt af, hvad du skal bruge lånet til. Nedenfor beskriver vi nogle af de vigtigste af de mange forskellige lånemuligheder.

Samlelån

Hvis du allerede har flere lån eller kreditter, og måske oven i købet har været uheldig og kommet ud i nogle meget dyre lån, så kan der være en økonomisk fordel i at samle dine lån.

Med et samlelån kan du betale mindre og dyrere gæld ud, for til gengæld at optage et større lån med en lavere rente. Ofte kan der være penge at spare ved at indhente og sammenligne tilbud på lån regelmæssigt, for at undgå at betaler for meget.

Kreditkortlån

Kreditkort er et betalingskort, som kan benyttes som betaling i stedet for kontanter. Et kreditkort kommer i modsætning til et debetkort med en indbygget kreditmulighed, som du kan vælge at udnytte. En kreditmulighed  er en aftale med din bank, om at du kan bruge flere penge, end der står på dit kort og tilbagebetale pengene senere.

Stort set alle traditionelle banker tilbyder muligheden for at få udstedt et kreditkort, som supplement til Dankortet, VISA eller MasterCard debetkortet. Renten på et kreditkort fastsættes sjældent individuelt, men det er stadig nødvendigt at foretage en kreditvurdering, inden banken vil give kreditten, som i nogle tilfælde er helt op til 100.000 kr.

Banker som udsteder kreditkort benytter sig stort set altid af en af følgende kreditkortsystemer:

 • American Express

 • MasterCard

 • VISA

Ofte kommer kreditkortet med en rentefri periode på fx 45 dage. Det betyder, at du i 45 dage kan skylde penge på dit kreditkort uden, at der kommer renter på. Efter den rentefri periode, begynder du at betale renter, og så fungerer kreditkortet omtrent som et forbrugslån.

I modsætning til et kreditkort, har et debetkort ikke tilknyttet en kreditmulighed. Med et debetkort kan du altså kun hæve de penge, der allerede står på den konto, som kortet er knyttet til.

Debitorrenten på et kreditkort dvs. den rente, du betaler for at skylde penge på dit kort, er ofte lidt højere end renten på et usikret lån. Det skyldes at tilbagebetalingen på disse låne foretages i lige store dele efter en fast bestemt tilbagebetalingsplan, mens tilbagebetalingen på et kreditkort er fleksibel.

Kreditkort er derfor en mere fleksibel, men ofte også en lidt dyrere og mindre gennemskuelig lånemulighed end forbrugslån. Lån penge med et kreditkort, og du betaler en lille smule ekstra, men får til gengæld fleksibel mulighed for tilbagebetaling.

Det betyder at et kreditkort er velegnet, når man har brug for at låne et mindre beløb i en kortere periode, og er et rigtig godt alternativ til kviklån eller SMS-lån, hvor renten ofte er meget høj. Hvis du skal låne et større beløb kan det dog ofte betale sig at sammenligne med et forbrugslån.

Kviklån

Der findes ingen klar definition af forskellen mellem et forbrugslån og et kviklån (også kaldet SMS-lån, minilån eller mikrolån). Lån penge i kviklån-kategorien har en kort tilbagebetalingsperiode - typisk under tre måneder - og lånebeløbene er oftest små og ligger i størrelsesordenen 500 til 10.000 kr. Kviklån er ligesom forbrugslån - usikrede.

Fordi kviklån har lavere lånebeløb, er antallet af ansøgere, der kvalificerer sig til disse typer lån generelt større end ved forbrugslån. Det betyder at behandlingstiden ofte er kortere fordi bankerne er mere risikovillige og tager højere renter for kviklån.

Kviklån har forholdsvis høje årlige omkostninger i procent (ÅOP), men her er det vigtigt at huske på, at tilbagebetalingstiden ofte er 1-3 måneder, hvorfor de årlig omkostninger i procent (ÅOP) kan være et misvisende sammenligningsgrundlag.

Kviklån er bedst i de tilfælde, hvor du kun skal låne et lille beløb i en meget kort periode, og hvor du er villig til at betale ekstra i renter for at spare en dag eller tog i administrationstid.

Udbydere af kviklån er blandt andre:

 • Ferratum

 • Vivus

 • Zaplo

 • Lendon

Kassekredit

En kassekredit er et lån med et variabelt beløb op til en maksimal grænse. Kassekredit fungerer som en aftale mellem dig og banken om, at du må bruge flere penge, end der står på dit kort i en periode.

Når der bruges penge fra kassekreditten, stiger lånebeløbet automatisk. Beløbet kan dog ikke overstige det maksimalt aftalte beløb på kassekreditten. Hvis kassekreditten er udstedt i din bank, kan den være knyttet sammen med din lønkonto, og når du modtager løn, betaler du automatisk af på lånet. Så længe kassekreditten er tilgængelig kan du bruge penge op til det maksimale beløb uden at bede om lov i banken.

Fordelen ved kassekredit er, at du ikke låner mere end du behøver. Du kommer kun til at skylde og betale renter af det beløb, du rent faktisk har hævet over. Ved forbrugslån skal du på forhånd vide, hvor meget du har brug for inden, du ansøger om lånet. Ulempen er til gengæld, at man nemt kommer til at låne mere end man havde tænkt sig på et kreditkort, og så kan det gå hen og blive meget dyrt.

Størrelsen på en kassekredit forhandles med den bank, som kassekreditten optages i og ligger ofte i størrelsesordenen 10.000, 15.000, 25.000 eller 50.000 kr.

I forhold til overtræk er fordelene ved en kassekredit, at renten på en kassekredit oftest er lavere. Der kan dog være meget stor forskel på renten på kassekreditter, og markedsundersøgelser har vist, at du kan forvente en debitorrente mellem 4% og 20% på en kassekredit.

Udover renten skal du også være opmærksom på, om der en provision, for at have kassekreditten til rådighed, dvs. at du betaler et månedligt beløb for alene at have muligheden for at bruge din kassekredit. Du skal også undersøge om banken tager et oprettelsesgebyr for at etablere kreditten, hver gang du gør brug af den.

Lån penge til bolig

Alt efter hvilken slags bolig, du gerne vil låne penge til, findes der en række forskellige boliglån. Indenfor hver kategori af boliglån er der mange forskelle og ting, man skal holde styr på. Lendme har prøvet at samle de vigtigste informationer om de typiske boliglån, der findes på markedet.

Andelsboliglån

Et andelsboliglån er et lån, der optages i forbindelse med køb af en andelsbolig. Det fungerer som et almindeligt banklån, og banken vælger ofte at tage sikkerhed - i form af pant - i din andelsbolig. I modsætning til usikrede lån, kan et andelsboliglån altså kun bruges til det ene formål, at købe en andelsbolig.

Det er muligt at optage et lån på hele beløbet til køb af en andelsbolig inkl. omkostninger til etablering af lånet. Størrelsen af lånet afhænger af din - og din eventuelle samlevers - økonomiske situation, den månedlige boligydelse på andelsboligen og andelsboligens værdi. Hvis banken tager sikkerhed i andelsboligen, tinglyser banken pant i andelsboligbogen, som vil aflyses, når lånet er tilbagebetalt.

Omkostningen til et andelsboliglån er oftest renten samt etableringsomkostninger. Den letteste måde at sammenligne lån på, er at vurdere den årlige omkostning i procent (ÅOP), da det netop inkluderer renten og alle gebyrer, du skal betale. Da renten på andelsboliglån ofte er variabel, skal du dog være opmærksom på, at renten kan ændre sig over tid. Du kan læse mere om renter og ÅOP i vores wiki for lån.

Andelsboliglån udstedes oftest af traditionelle banker. Når du skal optage et andelsboliglån, bør du indhente tilbud fra flere banker, da der kan være stor forskel i renten og ÅOP, og da beløbet du låner (hovedstolen) typisk er et større beløb, vil en lavere ÅOP have en stor positiv påvirkning på din daglige økonomi. Spørg derfor altid både din egen bank og andre banker inden, du takker ja til et andelsboliglån.

Hvis du ønsker at foretage forbedringer af din andelsbolig, kan det være en mulighed at finansiere dette ved et usikret lån, da man blandt andet undgår at skulle tinglyse på ny eller forhøje eksisterende pant i sin andelsbolig. Du kan finde og sammenligne tilbud på usikrede lån til forbedring af din andelsbolig ved at ansøge via Lendme.

Lån penge til ejerbolig

Et boliglån er et banklån, som du kan bruge til udbetalingen på en ejerbolig. Når du køber en ejerbolig kan du finansiere 80% af købsprisen med realkreditlån, hvilket er en af de billigste lånetyper, der findes. Ud af de sidste 20 % kan man finansiere 15% af boligens værdi ved et sikret boliglån. De sidste 5% skal du selv finansiere via en opsparing eller på anden vis. Med et sikret boliglån tager banken sikkerhed, i form af pant, i din bolig.

Omkostningen til et lån består af renten og etableringsomkostninger, samt de løbende bidragssatser til banken. Den letteste måde at sammenligne lån på, er at vurdere den årlige omkostning i procent (ÅOP), da det inkluderer debitorrenten og alle gebyrer, du skal betale, dog med undtagelse af bidragssatser til banken. Da renten på boliglånet ofte er variabel, eller låst i fastsatte perioder, skal du dog være opmærksom på at renten kan ændre sig over tid.

Boliglån udbydes at traditionelle banker, for eksempel:

 • Alm. Brand Bank

 • Arbejdernes Landsbank

 • Danske Bank

 • Handelsbanken

 • Jyske Bank

 • Lån & Spar Bank

 • Nordjyske Bank

 • Nordea

 • Nykredit Bank

 • Sydbank

 • Spar Nord

Hvis du ikke kan finde en bank, der vil tilbyde dig et lån til dit hus, kan du måske låne penge af UdenOmBanken.dk eller du kan søge om et forbrugslån via Lendme, som du kan bruge til udbetalingen på din bolig.

Husk på at lån til ejerboliger ofte er på større beløb. Derfor kan selv en lille ændring i ÅOP have en stor positiv påvirkning på din daglige økonomi.

Lån penge til ejerbolig gennem Lendme

Lån til fast ejendom med et realkreditlån

Et realkreditlån er et lån, der bruges i forbindelse med køb af fast ejendom, f.eks. hus, ejerlejlighed eller sommerhus. Lånebeløbet kan maksimalt udgøre 80% af ejendommens værdi, og der skal stilles sikkerhed i ejendommen, som skal tinglyses af staten.

Realkreditlån er baseret på obligationer (gældsbeviser), som realkreditinstituttet udsteder på dine vegne. Renten fastsættes baseret på udbud og efterspørgsel i markedet, og er typisk lavere end på mange andre lånetyper, men det varierer. I tillæg til renten betales typisk også en bidragssats til realkreditinstituttet.

En realkreditobligation kan variere på mange dimensioner, herunder:

 • Renten kan være enten fast eller variabel

 • En variabel rente fastsættes typisk for et, to, tre eller fem år

 • Der kan være perioder med afdragsfrihed på op til ti år

Eksempler på realkreditinstitutter er:

 • BRF Kredit

 • Nykredit

 • Nordea Kredit

 • Realkredit Danmark

 • Totalkredit

Lån penge med et realkreditlån og få et billigt men ufleksibelt lån.

Andre sikrede lån

Der findes en række lån, som er tiltænkt specifikke formål - dvs. sikrede lån. Det kan for eksempel være et lån til en specifik vare, hvor banken kan tage pant i varen. Det mest kendte lån er et billån.

Billån

Et billån er et lån der optages i forbindelse med køb af en bil. Det er fungerer som et almindeligt forbrugslån, dog med den forskel, at lånet skal benyttes til at købe en ny eller brugt bil. Et billån kan være sikret af banken i form af et pant i bilen, og vil da oftest udgøre 80% af bilen pris.

De mest fordelagtige lånevilkår opnår man ved køb af fabriksny bil. Her har banken mest sikkerhed for bilens reelle værdi, og kan derfor tilbyde de bedste renter.

Da det kan være svært at skønne prisen på en brugt bil, vil banken i mange tilfælde ikke tilbyde et almindeligt billån. En mulighed er i stedet at finansiere køb af en brugt bil gennem et usikret lån, fordi disse ikke gives med sikkerhed i bilens anslåede værdi.

Samtidigt vil det i modsætning til sikrede billån være muligt at finansiere hele købsprisen med forbrugslånet da, der ikke er krav, om at en del af bilens værdi skal være egenfinansieret.

Omkostningen til et billån er oftest renten samt etableringsomkostninger til lånet. Den letteste måde at sammenligne billån, er at vurdere den årlige omkostning i procent (ÅOP), da det netop inkluderer renten og alle gebyrer, du skal betale. Du skal dog være opmærksom på, at renten på sikrede billån ofte er variabel.

Sikrede billån udbydes af traditionelle banker, eller specialiserede udbydere af lån med stort fokus på bilfinansiering som for eksempel:

 • DiBa

 • Ikano Bank

 • FCA Capital

 • Ford Credit

 • Mazda Finans

 • Nissan Finans

 • Mercedes-Benz Finans

 • Santander Consumer Bank

 • Toyota Financial Services

Da der kan være stor forskel i den årlige omkostning i procent (ÅOP), er det vigtigt, at du indhenter og sammenligner flere tilbud på lån. Ved at benytte Lendme, kan du nemt indhente tilbud på forbrugslån fra flere banker, som også kan bruges til at købe brugt eller fabriksny bil.

Ansøg om lån gennem Lendme

Lendme samarbejder med en række danske banker med henblik på at formidle lån gennemsigtigt og sikkert. Rækken af banker vil løbende blive udvidet, men omfatter for nuværende Basisbank, Ekspres Bank, Nordea og Resurs Bank.

Ved at indhente flere personlige lånetilbud, gør vi det muligt at opstille tilbuddene ved siden af hinanden på en måde, hvor man enkelt kan sammenligne dem, og vælge det bedste tilbud.

Lendme lader dig udnytte mulighederne ved ny teknologi, og vores unikke tjeneste giver dig en række fordele:

Lån penge til en rente du ved er konkurrencedygtig

Fordi du modtager lånetilbud fra flere banker, har du større sikkerhed for, at du ikke tager et lån, der er for dyrt i forhold til resten af markedet. Når du modtager tilbud gennem Lendme, ved du at flere banker har kigget på din ansøgning og forholdt sig til, hvilket lån de evt. kan tilbyde dig.

Du undgår også skjulte priser eller uigennemskuelige lån, fordi Lendme sætter lånetilbuddene overskueligt og tydeligt op, så du kan sammenligne alle omkostninger , inden du takker ja. Via Min Side på Lendme kan du se præcist hvilken rente banker tilbyder, og hvilken forskel der er på de tilbud, du modtager.

Hurtig og intuitiv hjemmeside

Hos Lendme har vi gjort os umage for at lave en hjemmeside, der er forklarende og nem at bruge. Vores hjemmeside gør det nemt at forstå, hvad man skal gøre for at modtage tilbud, og hvordan man sammenligner de lånetilbud man modtager.

Enkelt ansøgningsskema - og personlig support

Vi har arbejdet meget hårdt på at lave et så enkelt og nemt ansøgningsskema som muligt. Skulle du alligevel have problemer eller spørgsmål undervejs står kompetente og dygtige kundeserviceafdeling klar til at hjælpe dig, både via chat, e-mail og telefon.

Du kan skrive til os døgnet rundt pr. mail eller ringe til os hverdage 10-16.

Solide og velrenommerede danske banker

Lendme samarbejder udelukkende med velkendt danske banker og finansieringsselskaber, og vi sørger altid for, at det kun er markedets bedste, der får adgang til at afgive lånetilbud via vores portal.

Vi anvender NemID både i ansøgningsprocessen og ved godkendelsen af lånet og er dermed med til at forhindre misbrug og øge sikkerheden for, at det kun er dig, der kan tage lån i dit navn.

Personlige tilbud

Som de første i Danmark, indhenter Lendme personlige lånetilbud til ansøgere. Vi er overbevist om, at det er fremtiden, og at man ikke selv skal ansøge indsamle og sammenligne tilbud - det er spild af tid.

Ansøg om lån ved at følge disse fem trin

 1. Udfyld ansøgning, samt det ønskede lånebeløb og lånetid

 2. Underskriv med NemID

 3. Vent på at modtage lånetilbud

 4. Sammenlign lånetilbud på Min Side

 5. Vælg det bedste tilbud, og underskriv låneaftalen med NemID

Pengene sættes herefter ind på din konto

Lån penge gennem Lendme og få muligheden for at sammenligne personlige tilbud inden du takker ja.

Kontakt os

Alle hverdage fra 10.00 - 16.00

Det skal være enkelt og trygt at låne penge gennem Lendme. Derfor er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os på kundeservice@lendme.dk, hvis du har spørgsmål til os. Vi svarer oftest med det samme, men altid indenfor én hverdag.

Lån penge online

Modtag nemt og hurtigt lånetilbud fra flere banker.

Læs om at låne penge

Ansøg nu

Se hvor nemt det er