Lånebeløb
Du kan låne fra 10.000 - 300.000 kr
Lånetid
Du skal betale tilbage på 1-10 år
Forventelig månedlig ydelse
Ansøg nu

Priseksempel: Samlet kreditbeløb 40,000 kr. Variabel debitorrente %. ÅOP %. Etb. omk. kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage kr.

Skriv dit CPR-nummer med alle 10 cifre. Dit CPR-nummer vil altid blive opbevaret sikkert uden adgang for andre end de banker, som vil give dig et tilbud.
Ja, Lendme må kontakte mig via elektronisk post (e-mail og sms) med markedsføring af egne og samarbejdspartneres finansielle låneprodukter og relaterede tjenesteydelser samt i forbindelse med egne og samarbejdspartneres kampagner, events og konkurrencer.
Din ansøgning sendes ikke til bankerne før du har underskrevet med NemID

Lån Penge - Anmeldelser af Lendme

Kristian Madsen, 57 år
Lån 150.000 kr.
Besparelse 55.000 kr. *


Det gik meget hurtigt. På få minutter kunne jeg låne penge fra flere banker. 5/5
 
 
 
 
 
 
Sissel Hansen, 36 år.
Lån 25.000 kr.
Besparelse 4.510 kr. *


Der var lidt vanskeligheder i starten, men Christoffer ydede en super service. 4/5
 
 
 
 
 
 
Martin Sommer, 32 år
Lån 90.000 kr.
Besparelse 26.100 kr. *


Nem at bruge, og super god og venlig kommunikation. Jeg fik et samlelån. 5/5
 
 
 
 
 
 
Lasse Petersen, 48 år
Lån 60.000 kr.
Besparelse 5.480 kr. *


Hurtigt svar på ansøgning om lån, og hurtigt udbetaling fra banken. 5/5
 
 
 
 
 
 

* Besparelsen er forskellen på den samlede tilbagebetaling mellem det dyreste og billigste lån, som bankerne tilbød.

Lån penge til lige det du vil - Lendme hjælper dig med at indhente tilbud fra flere banker

Lån penge til forbrug via Lendme og bankerne konkurrerer om at give dig det bedste lånetilbud.

Ansøg gratis
Ansøg gratis

Udfyld én ansøgning når du skal låne penge, så indhenter vi et individuelt tilbud fra bankerne

Tilbud på lån
Modtag tilbud

Du modtager lånetilbud fra bankerne, og du kan nu vælge det tilbud, der passer dig bedst 

Vælg det bedste lån
Vælg det bedste lån

Du er ikke forpligtet til noget, før du sender de underskrevne lånedokumenter til banken 

Basisbank , Ekspres Bank , Nordea , Resurs Bank

Din tryghed

Lendme har som formål at hjælpe danske låntagere med at finde de bedste lån.

Det er sikkert, enkelt og gratis.

Ansøg nu

Sikkert

Sikkert

Vi garanterer, at dine data altid behandles sikkert og fortroligt. Vi sender og modtager al data krypteret, og opdaterer løbende vores systemer for at opnå den højeste datasikkerhed.

Enkelt

Enkelt

Det er nemt og hurtigt at søge om lån gennem Lendme. Udfyld vores ansøgning her på siden, så håndterer vi resten. Vi holder dig underrettet pr. mail og SMS.

Gratis

Gratis

Der er ingen omkostninger forbundet med at søge om lån gennem Lendme. Også selv hvis du vælger ikke at gøre brug af de tilbud, du får. God fornøjelse.

Lån penge - de mange muligheder

De fleste har ind i mellem behov for at låne penge, hvad enten det er til bolig, bil, båd, forbrug, rejser, møbler, refinansiering af andre lån eller noget helt andet. Der findes en række forskellige muligheder for at låne penge fra banker og finansieringsselskaber. Lendme giver her et overblik over de forskellige lånemuligheder, når du skal låne penge og lægge budget.

Lån penge til forbrug

Lån til forbrug er en samlebetegnelse for lån, der ikke optages med et specifikt formål, og derfor ikke er sikret i et specielt forbrugsgode eller fast ejendom.

De fleste banker tilbyder lån til forbrug, men en række banker har specialiseret sig inden for denne låntype og tilbyder udelukkende lån online. Disse omfatter:

 • Bank Norwegian
 • Basisbank
 • Coop Bank
 • Ekspres Bank
 • Re:member
 • IKANO
 • L'EASY
 • Resurs Bank
 • Santander Consumer Bank

Nedenfor kan du se nogle af de lånetyper, der går under betegnelsen forbrugslån.

Lån penge med et forbrugslån

Et forbrugslån kan bruges, som du vil. Der skal med andre ord ikke stilles sikkerhed, i form af pant i en bolig eller bil, som ved boliglån eller billån, eller forudsætter at pengene skal bruges til køb af en specifik ting, såsom computer, rejser, briller mv. i en butik eller i en webshop.

Undersøgelser har vist, at forbrugslån ofte bruges ved køb eller finansiering af:

 • Bil, båd og MC
 • Renovation af fast ejendom
 • Almindeligt forbrug
 • Ferier og rejser

Det er en god idé, at sammenligne forbrugslån, hvis du ønsker et ferielån eller at købe en bil, båd eller motorcykel, men mangler finansiering, som et alternativ til lån med sikkerhed.

Du kan typisk låne mellem 5.000 og 500.000 kr. når du optager et forbrugslån, og lånetiden er mellem 1 og 15 år.

Langt de fleste forbrugslån har en debitorrente på 4,95 - 29,95 %, og prisen fastsættes ud fra en kreditvurdering af ansøgerens økonomi. Lån penge med et forbrugslån, og du har oftest pengene indenfor 1-3 hverdage. Med vores låneberegner kan du nemt få en idé om, hvad det koster at optage et forbrugslån.

Forbrugslån udbydes af de fleste banker, men ansøgningsprocessen er forskellig hos den enkelte bank. Ved online banker, kan du ansøge på nettet og alt online: fra ansøgning til udbetaling af pengenene. Her kan du ansøge online i døgnets 24 timer, og få svar med det samme - også i weekenden. De mere traditionelle banker, kræver at du kommer forbi en filial. De traditionelle banker omfatter blandt andet:

 • Alm. Brand Bank
 • Arbejdernes Landsbank
 • Danske Bank
 • Handelsbanken
 • Jyske Bank
 • Lån & Spar Bank
 • Nordjyske Bank
 • Nordea
 • Nykredit Bank
 • Sydbank
 • Spar Nord

Hvis du ønsker at gøre brug af et lånetilbud fra en online bank, kan du underskrive låneaftalen med NemID digitalt. Flere banker indhenter også oplysninger om din økonomi direkte fra SKAT.

Du bør altid indhente tilbud fra flere banker for at finde det forbrugslån, der matcher dine behov bedst. Lån penge ved at benytte Lendme, og du får tilbud fra flere banker.

Lån penge med et Samlelån

Hvis du har flere lån eller kreditter, kan der være en økonomisk fordel i at samle lånene. Med et samlelån kan du betale mindre og dyrere gæld ud, for til gengæld at optage et større lån med en lavere rente.

Der kan ofte være penge at spare ved at indhente og sammenligne tilbud på lån regelmæssigt, for at undgå at betaler for meget.

Lån penge med et Kreditkort

Kreditkort er et betalingskort, som kan benyttes som betaling i stedet for kontanter. Et kreditkort kommer med en indbygget kreditmulighed, som du kan vælge at udnytte, hvis du ikke betaler det skyldige beløb tilbage, inden den rentefri periode på typisk 45 dage udløber.

I modsætning til et kreditkort, har et debetkort ikke tilknyttet en kreditmulighed. Med et debetkort kan du altså kun hæve de penge, der allerede står på den konto, som kortet er knyttet til.

Debitorrenten på et kreditkort er ofte lidt højere end renten på et forbrugslån. Det skyldes at tilbagebetalingen på et forbrugslån foretages i lige store dele efter en fast bestemt tilbagebetalingsplan, men tilbagebetalingen på et kreditkort er fleksibel. Lån penge med et kreditkort, og du betaler en lille smule ekstra, men får til gengæld fleksibel mulighed for tilbagebetaling.

Det betyder at et kreditkort er velegnet, når man har brug for at låne et mindre beløb i en kortere periode, og er et rigtig godt alternativ til kviklån eller SMS-lån, hvor renten ofte er meget høj.

Stort set alle traditionelle banker tilbyder muligheden for at få udstedt et kreditkort, som supplement til Dankortet, VISA eller MasterCard debetkortet.

Renten på et kreditkort fastsættes sjældent individuelt, men det er stadig nødvendigt at foretage en kreditvurdering, inden banken vil give kreditten, som i nogle tilfælde er helt op til 100.000 kr.

De udstedende banker eller kreditkort-selskaber benytter sig stort set altid af en af følgende kreditkort systemer:

 • American Express
 • MasterCard
 • VISA

Lån penge med et Kviklån

Der findes ingen klar definition af forskellen mellem et forbrugslån og et kviklån (også kaldet SMS-lån, minilån eller mikrolån). Lån i kviklån-kategorien har en kort tilbagebetalingsperiode - typisk under 3 måneder - og lånebeløbene er oftest små; i størrelsesordenen 500 til 10.000 kr. Kviklån er ligesom forbrugslån - usikrede, og kan bruges det du har lyst til.

En anden årsag til, at lånetypen også kaldes kviklån, er at udbetalings-hastigheden af lånebeløbet er meget hurtig, og som regel sker med det samme efter låneansøgningen er gennemført og godkendt.

Fordi kviklån har lavere lånebeløb, er antallet af ansøgere, der kvalificerer til disse typer lån generelt større end ved forbrugslån.

Kviklån har forholdsmæssigt meget høje årlige omkostninger i procent (ÅOP), men man skal huske at tilbagebetalingstiden ofte er 1-3 måneder, hvorfor de årlig omkostninger i procent (ÅOP) kan være et misvisende sammenligningsgrundlag.

Lån penge med et kviklån, hvis du kan betale lånet tilbage hurtigt.

Udbydere af kviklån er blandt andet:

 • Ferratum
 • Vivus
 • Zaplo
 • Lendon

Lån penge med en Kassekredit

En kassekredit er et lån med et variabelt beløb op til en maksimal grænse, og når der bruges penge fra kassekreditten, stiger lånebeløbet automatisk. Beløbet kan dog ikke overstige det maksimalt aftalte beløb på kassekreditten. Hvis kassekreditten er udstedt i din bank, kan den være knyttet sammen med din lønkonto, og når du modtager løn, betaler du automatisk af på lånet. Så længe kassekreditten er tilgængelig kan du bruge penge op til det maksimale beløb uden at bede om lov i banken.

Lån penge med en kassekredit, hvis du har brug for fleksibilitet i dit lån.

Størrelsen på en kassekredit forhandles med den bank, som kassekreditten optages i, og kassekreditter på 10.000, 15.000, 25.000 og 50.000 kr. er mest normale.

Fordelene ved en kassekredit i forhold til et overtræk på for eksempel dit Dankort, er at renten på en kassekredit oftest er lavere. Der kan dog være meget stor forskel på renten på kassekreditter, og markedsundersøgelser har vist, at du kan forvente en debitorrente mellem 4 og 20% på en kassekredit. Udover renten skal du også være opmærksom på om der en provision, for at have kassekreditten til rådighed, og om der tages et oprettelsesgebyr for at etablere kreditten.

Lån penge til bolig

Alt efter hvilken slags bolig, du gerne vil låne penge til, findes der en række forskellige boliglån. Indenfor hver kategori af boliglån er der mange forskelle og ting man skal holde styr på. Lendme har prøvet at samle de vigtigste informationer om de typiske boliglån, der findes på markedet.

Lån penge til andelsboligen

Et andelsboliglån er et lån, der optages i forbindelse med køb af en andelsbolig. Det fungerer som et almindeligt banklån, og banken vælger ofte at tage sikkerhed - i form af pant - i din andelsbolig. I modsætning til usikrede lån, givet et andelsboliglån altså med det ene formål, at købe en andelsbolig.

Det er muligt at optage et lån på hele beløbet til køb af en andelsbolig inkl. omkostninger til etablering af lånet. Størrelsen af lånet afhænger af din - og din eventuelle samlevers - økonomiske situation, den månedlige boligydelse på andelsboligen og andelsboligens værdi. Hvis banken tager sikkerhed i andelsboligen, tinglyser banken pant i andelsboligbogen, som vil aflyses, når lånet er tilbagebetalt.

Omkostningen til et andelsboliglån er oftest renten samt etableringsomkostninger. Den letteste måde at sammenligne lån på, er at vurdere den årlige omkostning i procent (ÅOP), da det netop inkluderer renten og alle gebyrer du skal betale. Da renten på andelsboliglån ofte er variabel, skal du dog være opmærksom på at renten kan ændre sig over tid. Du kan læse mere om renter og ÅOP i vores wiki for lån.

Andelsboliglån udstedes oftest af traditionelle banker. Når du skal optage et andelsboliglån, bør du indhente tilbud fra flere banker, da der kan være stor forskel i renten og ÅOP, og da beløbet du låner (hovedstolen) typisk er et større beløb, vil en lavere ÅOP have en stor positiv påvirkning på din daglige økonomi.

Hvis du ønsker at foretage forbedringer af din andelsbolig, kan det være en mulighed at finansiere dette ved et forbrugslån, da man blandt undgår at skulle tinglyse på ny eller forhøje eksisterende pant i sin andelsbolig. Du kan finde og sammenligne tilbud på forbrugslån til forbedring af din andelsbolig ved at ansøge via Lendme.

Lån penge til boligen

Et boliglån er et banklån, som du kan bruge til udbetalingen på en ejerbolig. Når du køber en ejerbolig kan du finansiere 80% af købsprisen med realkreditlån, hvilket er en af de billigste lånetyper, der findes. Ud af de sidste 20 % kan man finansiere 15% af boligens værdi ved et boliglån. De sidste 5% skal du selv finansiere via en opsparing eller på anden vis. Med et boliglån tager banken sikkerhed, i form af pant, i din bolig.

Omkostningen til et lån består af renten og etableringsomkostninger, samt de løbende bidragssatser til banken. Den letteste måde at sammenligne lån på, er at vurdere den årlige omkostning i procent (ÅOP), da det inkluderer debitorrenten og alle gebyrer du skal betale, dog med undtagelse af bidragssatser til banken. Da renten på boliglånet ofte er variabel, eller låst i fastsatte perioder, skal du dog være opmærksom på at renten kan ændre sig over tid.

Boliglån udbydes at traditionelle banker, for eksempel:

 • Alm. Brand Bank
 • Arbejdernes Landsbank
 • Danske Bank
 • Handelsbanken
 • Jyske Bank
 • Lån & Spar Bank
 • Nordjyske Bank
 • Nordea
 • Nykredit Bank
 • Sydbank
 • Spar Nord

Hvis du ikke kan finde en bank, der vil tilbyde dig et lån til dit hus, kan du måske låne penge af UdenOmBanken.dk eller du kan søge om et forbrugslån via Lendme, som du kan bruge til udbetalingen på din bolig.

Husk på at lån til ejerboliger ofte er på større beløb, hvorfor selv en lille ændring i ÅOP kan have en stor positiv påvirkning på din daglige økonomi.

Lån penge til fast ejendom med et realkreditlån

Et realkreditlån er et lån, der bruges i forbindelse med køb af fast ejendom, f.eks. hus, ejerlejlighed eller sommerhus. Lånebeløbet kan maksimalt udgøre 80% af ejendommens værdi og der skal stilles sikkerhed i ejendommen, som skal tinglyses af staten.

Realkreditlån er baseret på obligationer (gældsbeviser), som realkreditinstituttet udsteder på dine vegne. Renten fastsættes baseret på udbud og efterspørgsel i markedet, og er typisk lavere end på mange andre lånetyper, men det varierer. I tillæg til renten betales typisk også en bidragssats til realkreditinstituttet.

En realkreditobligation kan variere på mange dimensioner, herunder:

Renten kan være enten fast eller variabel

En variabel rente fastsættes typisk for et, to, tre eller fem år

Der kan være perioder med afdragsfrihed på op til ti år

Eksempler på realkreditinstitutter er:

 • BRF Kredit
 • Nykredit
 • Nordea Kredit
 • Realkredit Danmark
 • Totalkredit

Andre lån

Der findes en række lån, som er tiltænkt specifikke formål. Det kan for eksempel være et lån til en specifik vare, hvor banken kan tage pant i varen. Det mest kendte lån er et billån.

Lån penge til bilen

Et billån er et lån der optages i forbindelse med køb af en bil. Det er fungerer som et almindeligt forbrugslån, dog med den forskel, at lånet skal benyttes til det formål at købe en ny eller brugt bil. Et billån kan være sikret af banken i form af et pant i bilen, og vil da oftest udgøre 80% af bilen pris.

De mest fordelagtige lånevilkår opnår ved køb af fabriksny bil. Her har banken mest sikkerhed for bilens reelle værdi, og kan derfor tilbyde de bedste renter.

Da det kan være svært at skønne prisen på en brugt bil, kan det være, at banken ikke kan tilbyde et almindeligt billån. En mulighed er derfor at finansiere køb af brugt bil ved et forbrugslån, netop fordi et forbrugslån ikke et givet med sikkerhed i bilens anslåede værdi. Samtidigt vil det være muligt at finansiere hele købsprisen med forbrugslånet da, der ikke er krav om at en del af bilens værdi skal være egenfinansieret.

Omkostningen til et billån er oftest renten samt etableringsomkostninger til lånet. Den letteste måde at sammenligne billån, er at vurdere den årlige omkostning i procent (ÅOP), da det netop inkluderer renten og alle gebyrer du skal betale. Du skal dog være opmærksom på, at renten på billån ofte er variabel.

Billån udbydes at traditionelle banker, eller specialiserede udbydere af lån med stort fokus på bilfinansiering som for eksempel:

 • DiBa
 • Ikano Bank
 • FCA Capital
 • Ford Credit
 • Mazda Finans
 • Nissan Finans
 • Mercedes-Benz Finans
 • Santander Consumer Bank
 • Toyota Financial Services

Da der kan være stor forskel i den årlige omkostning i procent (ÅOP), er det vigtigt, at du indhenter og sammenligner flere tilbud på lån. Ved at benytte Lendme, kan du nemt indhente tilbud på forbrugslån fra flere banker, som også kan bruges ved at købe bil.

Lån penge fra de banker, Lendme samarbejder med

Lendme samarbejder med en række danske banker med henblik på at formidle lån. Rækken af banker vil løbende blive udvidet, men omfatter for nuværende Basisbank, Ekspres Bank, Nordea og Resurs Bank.

Ved at indhente flere personlige lånetilbud, gør vi det muligt opstille tilbuddene ved siden af hinanden på en måde, hvor man enkelt kan sammenligne dem, og vælge det bedste tilbud.

Lendme lader dig udnytte mulighederne ved ny teknologi, og vores unikke tjeneste giver dig en række fordele:

Lån penge til en rente du ved er konkurrencedygtig

Ved at du modtager lånetilbud fra flere banker, så har du sikkerhed for at du ikke tager et lån der er for dyrt. Via Min Side på Lendme kan du se præcist hvilken rente banker tilbyder, og hvilken forskel der er på de tilbud du modtager.

Lån penge via en hurtig og intuitiv hjemmeside

Hos Lendme har vi gjort os umage for at lave en hjemmeside, der er forklarende og nem at bruge, hvor det er nemt at forstå hvad man skal gøre og hvordan man sammenligner de lånetilbud man modtager.

Lån penge på via et nemt ansøgningsskema - og få hjælp med personlig support

Vi har arbejdet meget hårdt på at lave et så enkelt og nemt ansøgningsskema som muligt. Vores kompetente og dygtige kundeservice afdeling står altid klar til at hjælpe dig, både via chat, e-mail og telefon.

Lån penge hos solide og velrenommerede danske banker

Lendme samarbejder udelukkende med velkendt danske banker og finansieringsselskaber, og vi sørger altid for at det kun er markedets bedste, der får adgang til at afgive lånetilbud via vores portal.

Lån penge via en sammenligningsside som rent faktisk gør det muligt at sammenligne lånetilbud

Som de første i Danmark, indhenter Lendme personlige lånetilbud. Vi er overbevist over at det er fremtiden, og at man ikke selv skal behøve ansøge indsamle og sammenligne tilbud - det er spild af tid.

Lån penge nu ved at følge disse 4 trin

 1. Udfyld ansøgning, samt det ønskede lånebeløb og lånetid
 2. Vent på at modtage lånetilbud
 3. Sammenlign lånetilbud på Min Side
 4. Vælg det bedste tilbud, og underskriv låneaftalen hos banken

Kontakt os

Det skal være enkelt og trygt at låne penge gennem Lendme. Derfor er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os på kundeservice@lendme.dk, hvis du har spørgsmål til os.

Alle hverdage fra 10.00 - 16.00

Lån penge og få tilbud på lån fra flere banker

Lån penge ved at sammenligne personlige lånetilbud fra flere banker.

Læs om at låne penge

Ansøg nu

Se hvor nemt det er