Tilfredse brugere er vores forretning

Udfyld nemt og hurtigt en ansøgning og få tilbud på billige lån gennem LendMe

LendMe hjælper dig med at indhente lånetilbud på billige lån, så du kan slappe af og lade bankerne komme til dig.

Ansøg
Ansøg gratis

Udfyld din ansøgning her på siden.
Det tager 2-3 minutter.

Modtag lånetilbud
Modtag lånetilbud

Du er ikke forpligtet til noget, før du underskriver lånedokumentet i e-Boks.

Pengene udbetales
Pengene udbetales

Når du har underskrevet lånet, kan du trygt gå videre med din håndværker.

DIN TRYGHED

LendMe har som formål at hjælpe danske låntagere med at finde de bedste lån. Det er sikkert, enkelt og gratis.

Ansøg nu

Sikkert

Sikkert

Vi garanterer, at dine data altid behandles sikkert og fortroligt. Vi sender og modtager al data krypteret, og opdaterer løbende vores systemer for at opnå den højeste datasikkerhed.

Enkelt

Enkelt

Det er nemt og hurtigt at søge om lån gennem LendMe. Udfyld vores ansøgning her på siden, så håndterer vi resten. Vi holder dig underrettet pr. mail og SMS.

Gratis

Gratis

Der er ingen omkostninger forbundet med at søge om lån gennem LendMe. Også selv hvis du vælger ikke at gøre brug af de tilbud, du får. God fornøjelse.

Vi blogger om lån og finans

Læs vores seneste tre blogindlæg om lån og privatøkonomi.

Billige lån

På denne side præsenterer vi alt, hvad du skal vide om billige lån. Formålet er at skabe kendskab til lån og give et komplet overblik over de forskellige lånemuligheder. Vi forklarer blandt andet om fordelen ved online lån og hvad omkostningerne ved at låne penge er.

De fleste har ind imellem behov for at låne penge, hvad enten det er til bolig, bil, båd, forbrug, rejser, møbler, samling af andre lån eller noget helt andet. Der findes i dag en række forskellige muligheder for at låne penge fra banker og finansieringsselskaber. Så hvis du leder efter billige lån, er du kommet til det rette sted. Vi guider dig nemlig her til, hvordan du finder det billigste lån.

Hvordan finder du det billigste lån

Det kan være svært at komme med et helt nøjagtigt bud på, hvordan du finder det billigste lån. Der er nemlig mange faktorer, der spiller ind her.

For at finde billige lån, skal du derfor først finde ud af, hvilket lån du ønsker, og hvor mange penge du skal låne. Herefter er du klar til at gå i gang med jagten på et billigt lån.

Det kan være, at du leder efter et billigt boliglån, billån eller forbrugslån. Uanset hvilket lån, du ønsker, er der mange penge at spare, hvis du sørger for at indhente og sammenligne flere lånetilbud på billige lån.

Hvis du vil finde et billigt lån, skal du sørge for at sætte tid af til at undersøge markedet. Du finder nemlig bedst et billigt lån ved at indhente og sammenligne forskellige lånetilbud med hinanden.

Men hvor finder man egentlig det billigste lån. Det kan være svært at svare på, da det er ret individuelt, hvor man får det billigste lån. Derfor er det vigtigt, at du husker at indhente tilbud fra flere banker for at sikre, at du får det billigste lån.
 

Hvor finder du et billigt lån

Mange tror, at der er størst chance for at finde billige lån i sin egen bank. Det er dog ikke altid rigtigt. Du finder nemlig også billige lån fra online bankerne. Online långivere er nemlig blevet meget konkurrencedygtige og kan også tilbyde billige lån med lav rente.

Derfor skal du, når du ønsker et billigt lån, altid indhente lånetilbud fra både almindelige banker og online banker.

Det kan være individuelt, hvilken bank der kan tilbyde netop dig det billigste lån. Både de traditionelle banker eller online långiverne, foretager nemlig altid en personlig kreditvurdering af dig. Målet med kreditvurderingen er dels af finde ud af, om der er luft nok i din økonomi til at kunne afdrage på et lån. Derudover bruger bankerne også kreditvurderingen til at prissætte lånet.

Derfor vil du og din nabo med stor sandsynlighed modtage to forskellige lånetilbud fra den samme bank. For dig er det måske et billigt lån, hvor det for din nabo er dyrt, da en anden bank tilbyder et endnu billigere lån.

Så hvis du er på udkig efter et billigt lån, skal du som tidligere nævnt sørge for at indhente personlige lånetilbud fra flere banker. Der kan nemlig være rigtig mange penge at spare.

Det er også vigtigt, at de tilbud du indhenter er baseret på en kreditvurdering. Der findes mange sammenligningssider, som lokker med billige lån og billige renter. Men her er der blot tale om fra-renter og estimerede priser. Derfor kan du hurtig blive skuffet, når du så modtager det reelle og personlige lånetilbud. Det lån der ved første øjekast så ud til at være et billigt lån, viser sig måske i virkeligheden at være det dyreste.

 

Start i god tid

Når du er på jagt efter billige lån, er det vigtigt, at du går i gang i god tid. På den måde har tid og overskud til at undersøge markedet for et billigt lån. Denne proces kan godt tage tid og i nogle tilfælde være omfattende.

Så når du finder ud af, at du har behov for at optage et lån, så gå i gang med at lede efter billige lån på internettet og evt. også i din egen bank.

For at få reelle lånetilbud skal du lave en ansøgning hos hver enkelt bank. Dette kan hurtigt blive en tidskrævende og tung proces. Herefter skal du selv forsøge at sammenligne dine tilbud for at finde ud af, hvor du får det billigste lån.

Der findes heldigvis et alternativ til denne tidskrævende proces. Hos LendMe har vi nemlig gjort det nemt og hurtigt at indhente og sammenligne reelle og personlige lån. Du udfylder blot 1 ansøgning, som sendes ud til flere banker. Bankerne behandler din ansøgning og vender retur med lånetilbud til dig, som du nemt og overskueligt kan sammenligne. Herefter vælger du blot det billigste lån.

Selvom du måske tænker, at du har akut behov for at låne penge billigt, så anbefales det, at du giver dig god tid, og er grundig med din låneansøgning, når du leder efter et billigt lån med lav rente. Det kan i sidste ende altid betale sig, at du har brugt tid på at finde et billigt lån.

 

Hvad er et online lån

Du kan også finde et billigt lån online. Et online lån er som navnet antyder netop et lån, som du tager hos en online bank. Dette betyder også, at du kan sidde derhjemme under hele ansøgningsprocessen, fra du laver ansøgningen og til, at pengene bliver udbetalt til din konto.

Hvis du har besluttet dig for at ansøge om et billigt lån lån online, skal du først og fremmest udfylde en online låneansøgning. Her skal du blandt andet udfylde en række personlige oplysninger og formålet med lånet. Derudover skal du underskrive låneansøgningen digitalt med dit NemID. De fleste online långivere kræver også samtykke til SKAT.

Når du leder efter billige lån online og har udfyldt en online låneansøgning, plejer behandlingen af ansøgningen og selve udbetalingsprocessen at gå hurtig.

 

Find billige lån online

Som nævnt er du ikke altid sikker på, at få det billigste lån i din egen bank. Det er derfor en fordel også at prøve at søge om et billigt lån online.

Når du skal prøve at søge efter långivere, der tilbyder billige lån online, er det vigtigt, at du er grundig. Du skal nemlig ikke bare vælge det første og det bedste billige lån. Der er rigtig mange muligheder online, når du skal finde et billigt lån. Udbuddet af online låneudbyder er nemlig vokses meget de seneste år.

På samme måde som med almindelige banker, så er der også kontrol med online bankerne. Derfor kan du sikkert, trygt og med ro i maven søge om et billigt lån online.

 

Fordele og ulemper ved online lån

Som nævnt er det muligt at finde billige lån online, men hvilke fordele og ulemper er der ved at ansøge om billige lån via en online bank? Vi giver dig her et overblik.

Hvis ønsker et hurtigt lån, er det en fordel at ansøge om et billigt lån via en online bank eller en bank, som tilbyder at du ansøger online. Ansøgningsprocessen er hurtigere sammenlignet med at skulle ned i en almindelig bank.

Du slipper for at skulle booke tid hos din bankrådgiver, som kun har tid til at mødes i arbejdstiden. Du kan i stedet ordne det hjemme fra sofaen søndag aften, eller når det passer dig. Alt du behøver er dit NemID, som skal bruges til at underskrive din ansøgning.

Du slipper også for at skulle forklare en bankrådgiver, hvad du skal bruge dit billige lån til.

Ulemperne ved at søge efter billige lån via online banker er få. Som tidligere nævnt er antallet af online långivere vokset meget de seneste år. Udover online bankerne, er der også kommet en del finansieringsselskaber, som tilbyder kviklån med meget høje renter og ÅOP’er. For nogen kan det derfor hurtigt blive uoverskueligt, hvem man skal ansøge hos for at få det billigste lån frem for at ende med et meget dyrt lån.  

Det er heller ikke alle online långivere, som laver en grundig kreditvurdering, hvilket kan have store konsekvenser for din privatøkonomi. Uanset hvor billigt et lån, du får, kan det hurtigt blive dyrt, hvis du ikke har luft nok i økonomien til at betale af på det.

Hos LendMe arbejder vi kun med online banker, som foretager grundige kreditvurderinger. Det er din sikkerhed for, at de billige lån, du får tilbudt via LendMe altid er baseret på en omfattende kreditvurdering.
 

Omkostninger ved et lån

Når der er er tale om billige lån, er det vigtigt, at du forstår og har styr på alle udgifter og omkostninger, som kan komme i forbindelse med at optage et billigt lån.

Det er selvfølgelig ikke gratis at låne penge. Der kan dog være omkostninger ved et lån, som du måske ikke er opmærksom på. Derfor får du her et overblik over, hvilke omkostninger, der kan forekomme i forbindelse med et billigt lån.

Det kan være svært at forstå, hvor meget et lån egentlig koster, da der er mange ting, du skal sætte dig ind i. Derfor kan du med fordel bruge en låneberegner til at få et nogenlunde overblik over, hvad dit lån kommer til at koste dig. Men husk at de priser du får via en låneberegner kun er et estimat og ikke den endelige pris på lånet.

 

Hvad det koster at optage et lån og hvor billige lån du kan få tilbudt, afhænger af den enkelte långiver. Når bankerne skal afgøre, hvor meget dit lån skal koste, tager de stilling til forskellige faktorer:

  • Din indkomst: Bankerne tjekker din indkomst, når du laver en låneansøgning

  • Dine udgifter: Udover din indtægt kigger bankerne også på dine udgifter, når du har ansøgt om et billigt lån. Selvom du nu har en god indtægt, betyder det ikke så meget på den positive side, hvis du har et højt udgiftsniveau.  

  • Rådighedsbeløb: Når alle udgifter er trukket fra din indtægt, har du dit rådighedsbeløb. Her vurderer banken, om der er luft nok i økonomien til at kunne betale af på lånet.

Jo større sikkerhed banken vurderer, at den har for at få pengene tilbage, jo billigere et lån, vil du typisk få. Derudover afhænger det selvfølgelig også af den enkelte bank, hvorvidt den kan tilbyde et billigt lån

Der er forskellige omkostninger ved at optage et lån, som du bør have styr på, inden du ansøger om et billigt lån. Dette gælder uanset om du ansøger hos en online bank eller traditionel bank. Selvom du i banken kan få personlig rådgivning, kan det være rart at have styr på forskellige informationer og omkostninger ved et lån, inden du tager til møde med din bankrådgiver for at snakke om billige lån.

 

Hvad koster et lån

Når du leder efter billige lån, skal du være opmærksom på de forskellige omkostninger, der er ved et lån. Uanset om du finder et meget billigt lån, vil det altid koste penge at optage et lån.

Nogle har den opfattelse, at du skal fokusere mest på renterne, når du skal ansøge om et billigt lån. Dog er der også andre omkostninger ved billige lån, som du skal være opmærksom på. Derfor får du her en oversigt over de forskellige omkostninger ved lån:

  • Renter: Der vil altid være renter på et lån. Renterne er den procentsats, som lægges oveni dit lån og altså tilskrives per måned som omkostning for dit lån. Bankerne fastsætter blandt andet renten på dit lån med udgangspunkt i kreditvurderingen.

  • Administrationsgebyrer: er det beløb, der typisk bliver afregnet hver måned. Dette beløb vil typisk ligge mellem 25 og 30 kroner om måneden.

  • Stiftelsesgebyrer: forekommer kun i forbindelse med oprettelse af lånet. Beløbet dækker over det arbejde, som långiveren har lavet for at oprette lånet.

  • PBS-gebyrer: Hvis dit lån er tilknyttet en PBS-aftale, kan der forekomme et gebyr hver måned i forbindelse med betaling af din månedlige ydelse på lånet. Derfor er dette også noget du skal undersøge.

Dette er de mest almindelige omkostninger ved et lån. Når du skal finde det billigste lån, kan det dog hurtigt blive besværligt at sammenligne alle disse forhold på de forskellige billige lån. Derfor skal du for at finde det billigste lån, bruge ÅOP til at sammenligne lånene.

 

Hvad betyder ÅOP

Når du skal finde et billigt lån, bør du altid sammenligne ÅOP’en. Men før du kan sammenligne lånet med udgangspunkt i ÅOP’en, er det vigtigt, at du forstår begrebet.

ÅOP står for årlige omkostninger i procent og dækker over renten plus diverse omkostninger og gebyrer, som måtte være tilknyttet lånet. Derfor er ÅOP’en en god indikator på, om det er et billigt lån, du får tilbudt.

Når du bruger ÅOP til at sammenligne de forskellige lånetilbud, kan du nemmere finde ud af, hvilket der er det billigste lån.

Når du skal samle billige lån ved at bruge ÅOP, er det vigtigt, at det er de samme lånetyper du sammenligner. Derudover skal du også være opmærksom på, at løbetiden på de enkelte lånetilbud er den samme.

Udover at være opmærksom på ÅOP’en, når du skal finde billige lån, er det også vigtigt, at du undersøger, hvor fleksibel långiveren er i forhold til eksempelvis afdrag og tilbagebetaling. Det anbefales, altid at spørge långiver, om du til enhver tid kan indfri din gæld.

Hvis du har mulighed for at betale mere af om måneden eller lige pludselig har råd til at indfri hele lånet, vil dette altid være en stor fordel. Jo hurtigere du betaler af på dit lån, jo billigere bliver det, da du betaler renter og gebyrer i færre måneder.

 

Hvad kan du selv gøre

Udover at finde frem til den långiver eller bank, som kan tilbyde dig det billigste lån, er der også andre forhold, som kan gøre, at du kan få et billigere lån.

Først og fremmest er det vigtigt at skelne mellem de forskellige låntyper, da omkostninger på f.eks. billån og boliglån, som hører ind under de såkaldte sikrede lån, typisk er lavere end ved usikret lån, som blandt andet dækker over forbrugslån og kviklån.
 

Ved de sikrede lån får banken sikkerhed i form af pant i eksempelvis din bolig eller bil. Så i tilfælde af, at låntageren ikke betaler af på lånet, kan långiver kræver bolig eller bil solgt, og på den måde sikre sig pengene. Det betyder derfor mindre risiko for långiveren, hvilket i de fleste tilfælde resulterer i en lavere rente til låntageren og dermed et billigere lån.

Ved de såkaldte usikrede lån, stilles der ikke sikkerhed i form af pant. Derfor løber långiver en større risiko, hvilket også afspejles i renteniveauet.

Om du skal vælge et sikret eller usikret lån afhænger meget af formålet med lånet. Ved de sikrede lån, som blandt dækker over realkreditlån, boliglån, andelsboliglån og i nogle tilfælde billån, skal pengene bruges til et bestemt formål. Anderledes er det med de usikrede lån. Her kan låntagere bruge penge, som han eller hun vil.

Men uanset om de ønsker et sikret eller usikre lån, bør du altid indhente og sammenligne flere lånetilbud, for at sikre, at du får det billigste lån.

 

Månedlig ydelse

Når du skal i gang med at finde billige lån, er den månedlige ydelse også en vigtig faktor. Først og fremmest skal du finde ud af, hvor mange penge du skal låne. Derudover skal du have styr på din økonomi,og kende dit månedlige rådighedsbeløb, så du ved, hvor stor en månedlig ydelse du kan have på dit lån.

Du skal være opmærksom på, at jo lavere din månedlig ydelse er, jo flere måneder skal du betale af på lånet. En lav månedlig ydelse betyder, at du i udgangspunktet har flere penge til dig selv, hver måned. Men det samlede beløb, du ender med at betale tilbage for lånet, bliver højere, da du skal betale renter og gebyrer i flere måneder.

Så hvis dit budget tillader, at du betaler mere af, hver måned, bør du altid gøre det. Det vil i sidste ende betyde, at du skal betale mindre tilbage i alt. På den måde kan du gøre lånet billigere.

 

Hvilken løbetid

Hvis du skal søge om et billigt lån, er det også relevant at overveje løbetiden på lånet.

Først og fremmest er det relevant at kende til begrebet løbetid, så du bedre kan vælge en realistisk løbetid i forhold til din økonomi og dit ønskede lån, når du skal finde billige lån.

Løbetiden på et lån er den tid, som det tager dig at betale lånet tilbage. Løbetiden kaldes også for tilbagebetalingsperioden, som dækker over det samme.

Løbetiden på lånet hænger meget sammen med den månedlig ydelse. Jo lavere din månedlig ydelse er, jo flere måneder skal du bruge på at betale lånet tilbage. Og jo flere måneder du skal bruge, jo mere ender du med at betale for lånet. Nedenfor kan du se to eksempler, som begge tager udgangspunkt i et lån på 20.000 kr. Med en debitorrente på 9% samt en etableringsomkostning på 1.000 kr.

 

Eksempel 1

Lånestørrelse: 20.000 kr.

Løbetid: 2 år

Debitorrente: 9%

ÅOP: 12,67%

Månedlig ydelse: 995 kr.

Samlet beløb der skal betales tilbage: 23.876 kr.   

 

Eksempel 2

Lånestørrelse: 20.000 kr.

Løbetid: 8 år

Debitorrente: 9%

ÅOP: 10,33%

Månedlig ydelse: 316 kr.

Samlet beløb der skal betales tilbage: 30.353 kr.

 

I første eksempel er løbetiden 2 år og med et månedlig afdrag på ca. 1000 kr. Her ender lånetageren med i alt at betale 23.876 kr. tilbage for lånet. I eksempel to er løbetiden ændret til 8 år og med et månedlig afdrag på 316 kr. Her ender låntagere med at skulle betale lidt over 30.000 kr. tilbage for lånet. Så det billige lån, når man kigger på det samlede beløb, der skal betales tilbage, er det første eksempel.

Du bestemmer selv i udgangspunktet din løbetid. Dog kan bankerne komme med ændringer til løbetiden, hvis de på baggrund af kreditvurderingen har vurderet, at den ønskede løbetid ikke er realistisk set i lyset af din økonomi.

 

Hvad betyder din kreditværdighed

En kreditvurdering er, når banken eller långiveren laver en vurdering af din økonomiske situation. Her kigger banken blandt andet på din indkomst, faste udgifter, eventuel eksisterende gæld, boligforhold og en række andre forhold.
 

En kreditvurdering er vigtig, da det giver långiveren mulighed for at vurdere risikoen ved at tilbyde ansøgeren et lån. Hvis ansøgerens økonomi ikke kan bære at skulle betale af på et lån, er dette hverken godt for långiveren eller ansøgeren.

Långiveren risikerer ikke at få sine penge tilbage, og ansøgeren risikerer at ende i en økonomisk krise. Så derfor er en kreditvurdering relevant både for långiver og ansøgeren.

Långiver bruger også kreditvurderingen til at fastsætte prisen på lånet. Så et eventuelt billigt lån afhænger af altså af den kreditvurdering långiver foretager.  

 

Hvis du vurderer, at dine chancer for at blive godkendt til et lån er lave, kan du selv gøre noget for at forbedre din chancer til dels at blive godkendt og samtidigt øge sandsynligheden for at få et billigt lån.

Det er selvfølgelig vigtigt, at du har en fast indtægt inden du søger om et lån. Så hvis du ikke har et arbejde, er det svært at blive godkendt til et billigt lån. Derfor er det vigtigt, at du har et arbejde og en fast indtægt, inden du søger om et lån.

Du kan styrke din låneansøgning ved at have en medansøger med på dit lån. Det behøver nødvendigvis ikke at være din partner, som skal stå med på lånet som din medansøger. Det kan også kan være en ven eller et familiemedlem.

Hvis du står registreret i RKI eller Debitor Registreret, skal du i første omgang sørge for at få styr på den del. Dine chancer for at bliver godkendt til et lån forøges markant, når du ikke står registreret som dårlig betaler. Det er stort set umuligt at blive godkendt til et billigt lån, hvis du står registreret i RKI eller Debitor Registreret.
 

Det er også en stor fordel for din låneansøgning og chancen for at få billige lån tilbudt, hvis du skærer ned på dine faste udgifter. Bankerne ser nemlig på dit rådighedsbeløb, når de vurderer, om du har råd til at betale af på et lån. Dit rådighedsbeløb, er det beløb, der er tilbage efter du har betalt dine faste udgifter.

Det er også vigtigt, at du er helt ærlig i din ansøgning. Du skal derfor sørge for at oplyse din korrekte indtægt, udgifter og ikke mindst eventuelle gældsposter. Hvis bankerne opdager, at dine oplysninger ikke stemmer overens med tal fra SKAT, resulterer det i mange tilfælde i et afslag.

Når du ansøger om et lån, kan det også styrke din låneansøgning, hvis du er medlem af en a-kasse. I tilfælde af arbejdsløshed er du dækket af en a-kasse, hvilket betyder, at du med stor sandsynlighed fortsat kan betale af på lånet.

Det er generelt også en god ide, at du gennemgår din ansøgning, inden du sender den afsted. Dobbelttjek at alle dine oplysninger er korrekte, så du ikke risikerer at blive afvist fordi, du har tastet forkert. Som tidligere nævnt tjekker långiveren dine oplysninger op imod SKAT, hvorfor man ikke kan snyde sig “bedre”.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har gæld eller hvor stor den er, så kan du blandt andet undersøge det ved at logge ind på SKATs hjemmeside.

 

Få en medansøger

Det kan være sværere at få et lån, hvis du ansøger alene, da långiverne løber en større risiko ved at give et billigt lån til en enkelt person. Derudover vil renten også være højere, hvis du søger alene. Så ved at få en medansøger med på dit lån, opnår du ofte et billigere lån.

En medansøger betyder, at du har en anden person med på dit lån. Det betyder derfor, at der er to indtægter til at betale af på, og to der hæfter for lånet. Det betyder, at banken løber en mindre risiko. Du kan derfor overveje, om du skal have en medansøger med på lånet for at få et billige lånetilbud fra bankerne.

 

Sammenlign forskellige lån

Det bedste du kan gøre, når du ønsker at finde et billigt lån, er at indhente flere lånetilbud fra forskellige långivere. På denne måde kan du sammenligne de forskellige lån med hinanden og hermed finde det billigste lån.

Du kan selv indhente forskellige tilbud, eller du kan anvende LendMe, som hjælper dig. Ved at lade LendMe hjælpe dig med at finde et billigt lån, sparer du både en masse tid, og i mange tilfælde også mange penge.

 

Billigt lån hos LendMe

LendMe kan hjælpe dig med at finde et billigt lån. Alt du behøver at gøre, er at udfylde en enkelt låneansøgning. Herefter modtager du personlige og konkrete tilbud fra op til 7 banker, som du nemt og overskueligt kan sammenligne. På den måde skal du vælge det bedste og billigste lån. Så lån penge via LendMe, hvis du vil gøre det smart og nemt.

Vi hjælper dig med eventuelle spørgsmål til ansøgningen og hele vejen gennem ansøgningsprocessen.

LendMe har hjulpet flere tusinde danskere med at spare penge og finde det billigste lån.

Da LendMe på nuværende tidspunkt ikke har alle banker på platformen, kan vi selvfølgelig ikke garantere, at vi finder danmarks billigste lån. Men vores seneste tal fra 2018 viser, at vores brugere i gennemsnit har sparet 12.500 kr ved at bruge LendMe, når de vælger det billigste lån, de har fået tilbudt.
 

Sådan ansøger du om et lån via LendMe

For at ansøge om at låne penge gennem LendMe skal du starte med at udfylde en låneansøgning på vores hjemmeside. I ansøgningsskemaet er der to sider. På den første side skal du udfylde dine personlige oplysninger, for eksempel navn, CPR-nummer osv.

På side to skal du udfylde formålet med dit lån og oplysninger, som bankerne har brug for til at vurdere om de kan låne dig penge. Herefter skal du underskrive låneansøgningen med NemID. Når du har gjort dette, sender LendMe din ansøgning videre til de banker som vi samarbejder med.

 

Alle hverdage fra 10.00 - 16.00

Det skal være enkelt og trygt at låne penge gennem LendMe. Derfor er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os på kundeservice@lendme.dk, hvis du har spørgsmål til os. Vi svarer oftest med det samme, men altid indenfor én hverdag.

Få tilbud på billige lån fra op til 7 banker