Ansøg her

Billige lån

Få flere tilbud på billige lån med én ansøgningFem grunde til at få billige lån via LendMe:

Du sparer penge - i gennemsnit 18.000 kroner

Du sparer tid - 18 lånetilbud med én ansøgning

✓ Du er i sikre hænder - Vi passer på dine oplysninger

✓ Du får personlig betjening, hvis du har spørgsmål

✓ Det er 100% gratis og uforpligtende at ansøgeDerfor bør du sammenligne billige lån via LendMe:

Du sparer penge - i gennemsnit 18.000 kroner

Du sparer tid - 18 lånetilbud med én ansøgning

Det er nemt og tager få minutter at ansøge

LÅN PENGE
SAMLELÅN
Lånebeløb
130.000 kr
10.000 kr
500.000 kr
Løbetid
-
12 år
+
Forventet månedlig ydelse*
1.364
kr
* ved 7% deb. rente. Priseks.: Samlet kreditbeløb 130.000 kr. Var. deb. rente 3,60 - 20,95%. ÅOP 4,11 - 21,77%. Etb. omk. 3.900 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 167.258 - 260.000 kr. Løbetid 1-15 år.
Email
Ja, LendMe må kontakte mig via elektronisk post (e-mail og sms) med markedsføring af finansielle produkter og relaterede tjenesteydelser samt nyhedsbrev.
Næste
Gratis & uforpligtende
Sidst opdateret: 3. maj 2024 | Læsetid: 22 minutter

Du er sikkert allerede faldet over en lang række banker, der skriver ‘’Lån penge billigt’’ eller ‘’billige lån her’’. Du kan teknisk set få et billigt lån hos alle banker i Danmark.

Jeg skriver ‘teknisk set’, fordi der er stor forskel på, hvad folk betegner som et billigt lån.

I virkeligheden handler det om at danne sig et overblik over, hvilke muligheder du har hos de forskellige banker, når du skal låne penge.

Det er umuligt at vide, om det er Bank A, Bank C eller Bank E, der tilbyder den laveste rente og de bedste vilkår til lige netop dig.

Derfor skal du sammenligne tilbud fra flere forskellige banker.

Du sparer en masse tid ved at lave en ansøgning hos os, fordi vi samarbejder med 18 store banker, som du ellers ville skulle ansøge hos individuelt.

Vi er Danmarks største sammenligningsplatform for lån, fordi vi har gjort hele processen nem, hurtig og sikker.

Du kan låne op til 400.000 kroner, og du bestemmer helt selv, hvad du bruger pengene på.

Det er samtidig fuldstændig gratis og uforpligtende at ansøge, så hvis du ikke vil låne penge alligevel, koster det dig ingenting.

Lad os finde et billigt lån til dig
Vi har gjort det nemt at få tilbud på lån

Det kan være svært at komme med et helt nøjagtigt bud på, hvordan du finder det billigste lån. Der er nemlig mange faktorer, der spiller ind.

For at finde lån med laveste rente, skal du derfor først finde ud af, hvilket lån du ønsker, og hvor mange penge du skal låne.

Herefter er du klar til at gå i gang med jagten på et billigt lån.

Det kan være, at du leder efter et samlelån, billån eller forbrugslån.

Par leder efter billige lån online på en tablet

Uanset hvilket lån du ønsker, er der mange penge at spare, hvis du sørger for at sammenligne flere lånetilbud.

Når du vil have et billigt lån, skal du sørge for at sætte tid af til at undersøge markedet.

Du finder det bedste lån ved at indhente og sammenligne forskellige lånetilbud med hinanden.

Men hvor finder man egentlig det billigste lån. Det kan være svært at svare på, da det er ret individuelt, hvor man får det billigste lån.

Derfor er det vigtigt, at du husker at indhente tilbud fra flere banker for at sikre, at du får det billigste lån.

Vi er selvfølgelig rigtigt glade for at fortælle om vores service, og hvorfor du skal vælge os, når du leder efter et billigt lån.

Men vi er endnu gladere for, når nogle af vores brugere deler deres gode oplevelse med os.

Vi har modtaget over 2800 femstjernede anmeldelser på Trustpilot og Google, der handler om at finde et billigt lån via os.

Du kan læse et udvalg her:

Anmeldelser af billige lån hos lendme

Ovenstående er selvfølgelig bare et lille udvalg af anmeldelser. Du kan læse mange flere direkte hos Trustpilot eller i Google.

For os er det vigtigt, at alle får en god oplevelse med vores service, så det er nemt og bekvemt at sammenligne tilbud på lån.

Hvis du også leder efter et billigt lån, kan du lave en ansøgning på fem minutter. De fleste har svar allerede indenfor en time.

Indhent tilbud på billige lån
Du får op til 18 tilbud med én ansøgning

Når man skal finde et billigt lån med en lav rente, er det altid en god ide at forventningsafstemme i forhold til, hvad en billig rente egentlig er.

Vi vil også gerne berøre, hvilke faldgruber der kan være ved kun at fokusere på renten, når du skal finde det billigste lån - uanset om der er tale om et billigt online lån eller lån via din egen bank.

To typer af lån

Lån kan deles op i to overordnede kategorier. Vi har de sikrede lån, hvor långiveren har sikker i lånet i form af pant i eksempelvis bolig eller bil.

Og så har vi de usikrede lån, som blandt andet også går under navnet forbrugslån. Det er vigtigt at kende forskel på begge typer af lån, når du skal finde et billigt lån med en lav rente.

I udgangspunktet er renten altid lavere på de sikrede lån. Det skyldes blandt andet, at långiveren har en større sikkerhed for at få pengene tilbage også selvom låntageren ikke betaler af som aftalt.

Såfremt låntager ikke betaler gælden tilbage, kan långiver nemlig kræve eksempelvis hus eller bil solgt og på den må få pengene tilbage.

Derudover er pengene også øremærket til en bestemt ting. Så hvis du eksempelvis vil låne 25.000 kr., 50.000 kr., 75.000 eller 150.000 kr. til en ny bil via et sikret billån, så skal pengene bruges til at købe den pågældende bil.

Ved de usikrede lån løber långiveren en større risiko, hvorfor renten også er det højere.

Her stilles der heller ingen krav til, hvad pengene skal bruges på. Men det betyder ikke, at du nødvendigvis får det billigste lån ved at vælge et sikret lån.

Renteudvikling de seneste fem år

Du har med garanti hørt eller læst i medierne, at renten er historisk lav. Det har aldrig været billigere at låne penge til eksempelvis køb af bolig.

Det betyder dog ikke, at du kommer til at tjene penge på at låne penge. Du skal nemlig også betale etableringsgebyr og bidragssatser.

Så selvom renten er lav og billig er det ikke nødvendigvis lig med et billigt lån.

Renten på de usikrede lån er også faldet en del de seneste fem år. Faktisk er den procentvis faldet mere end renten på boliglån.

Ifølge Nationalbanken landede den gennemsnitlige rente på forbrugslån på 5,86 procent, hvilket svarer til et fald på 30 procent sammenlignet med 2014.

Hvis du er på udkig efter et billigt lån i form af et forbrugslån, så er der rigtig gode muligheder for at få et lån med en lav og billig rente.

Hvis du har optaget et lån inden for de seneste 5-8 år, bør du tjekke, om du ikke kan få en lavere og bedre rente på dit nuværende lån.

Så ved at lave et simpelt rentetjek på et “gammelt” lån, kan du med stor sandsynlighed få en billigere rente og dermed også et billigere lån.

Denne rente tilbydes via LendMe

Vi hjælper hver måned tusindvis af danskere med at finde det billigste lån. Her er det vigtigt at have in mente, at vi hos LendMe formidler usikrede lån.

En af de ting, vi ser, er, at renten for at låne kan variere meget fra bank til bank.

Der findes ikke én rente, da den endelige rente afhænger af den kreditvurdering, de enkelte banker foretager af ansøgeren. Vi berører kreditvurdering senere i denne artikel.

Men med udgangspunkt I de banker, vi samarbejder med på nuværende tidspunkt, ser vi faktisk renter helt ned til 3.60%. For et usikret lån, er det en meget billig rente.

På tværs af de tusindvis af kunder, vi har hjulpet med at finde det billigste lån med en lav rente, ser vi et vægtet gennemsnitlig rentespænd på mellem 5.90-15.20%.

Siden vi startede med at formidle lån, har vi generelt også oplevet, at renten er faldet på de lån, vi formidler.

Men det er umiddelbart også logisk, idet bankerne konkurrerer om at få dig som kunde. Så der er rigtig gode muligheder for at finde et billigt lån med en lav rente via LendMe.

Det handler ikke kun om renten

I ovenstående afsnit har vi snakket om de to forskellige lånetyper, og hvorfor du typisk vil se billigere renter ved sikrede lån.

Men selvom en billig rente kan være fristende, skal du dog være opmærksom på, at en billig rente ikke altid betyder det billigste lån.

Når du låner penge, er der nemlig også en række andre omkostninger, du skal være opmærksom på. Det kan eksempelvis være oprettelsesgebyr og månedlig administrationsgebyr.

Derfor er det vigtigt, at du også sammenligner den såkaldte ÅOP, som står årlig omkostning i procent.

Den inkluderer nemlig de andre omkostninger, der er forbundet med lånet.

Nedenfor har vi lavet et simpelt eksempel, der illustrerer, hvorfor den billigste rente ikke nødvendigvis er lig med det billigste lån.

lån penge med lav rente
Selvom renten er lavere, skal man altid sammenligne ÅOP. Dermed sikrer man sig, at det samlede beløb man skal betale tilbage er mindst.

Mange tror, at der er størst chance for at finde billige lån i sin egen bank.

Det er dog ikke altid rigtigt. Du finder nemlig også billige lån hos online-bankerne. De er meget konkurrencedygtige og tilbyder billige lån med lav rente.

Derfor bør du altid indhente lånetilbud fra både almindelige banker og online-banker.

Vi samarbejder både med traditionelle banker og online-banker, så du får et unikt overblik over lånemarkedet i Danmark.

Her kan du se, hvilke banker vi samarbejder med:

Det kan være individuelt, hvilken bank der kan tilbyde netop dig det billigste lån.

Både de traditionelle banker og online-banker, foretager nemlig altid en personlig kreditvurdering af dig.

Målet med kreditvurderingen er dels af finde ud af, om der er luft nok i din økonomi til at kunne afdrage på et lån. Derudover bruger bankerne også kreditvurderingen til at prissætte lånet.

Derfor vil du og din nabo med stor sandsynlighed modtage to forskellige lånetilbud, selvom I søger hos den samme bank.

For dig er det måske et billigt lån, hvor det for din nabo er dyrt, da en anden bank tilbyder et endnu billigere lån.

Så hvis du er på udkig efter et lån, skal du som tidligere nævnt sørge for at indhente personlige lånetilbud fra flere banker. Der kan nemlig være rigtig mange penge at spare.

Det er også vigtigt, at de tilbud du indhenter er baseret på en kreditvurdering.

Der findes mange sammenligningssider, som lokker med billige lån med lav rente. Men her er der blot tale om fra-renter og estimerede priser.

Derfor kan du hurtig blive skuffet, når du så modtager det reelle og personlige lånetilbud.

Det lån der ved første øjekast så ud til at være et billigt lån, viser sig måske i virkeligheden at være det dyreste.

Sammenlign og få det billigste lån
Lad bankerne komme til dig og vælg derefter det bedste tilbud

Lån penge billigt og hurtigt

Før i tiden var det ikke muligt at sammenligne tilbud på lån med kun én ansøgning.

I stedet skulle man søge hos hver enkelt bank for derefter at sammenligne de tilbud, som man modtog.

Det var og er en enormt tidskrævende proces.

Det er stadig en rigtig god ide, at du undersøger dine muligheder flere steder, men det er muligt at låne penge hurtigt via en sammenligningstjeneste som vores.

Vi har nemlig gjort det nemt og hurtigt at indhente, og sammenligne, personlige lånetilbud.

Du udfylder blot én ansøgning, som sendes ud til flere banker.

Bankerne behandler din ansøgning og vender retur med lånetilbud til dig, som du nemt og overskueligt kan sammenligne. Herefter vælger du blot det billigste lån.

Selvom du måske tænker, at du har behov for at låne penge hurtigt, så kan du med fordel undersøge markedet grundigt, inden du vælger at låne pengene.

Det kan i sidste ende altid betale sig, at du har brugt tid på at indhente flere tilbud, da du er sikker på, at du har fået det billigste lån.

Lån penge billigt og hurtigt
Få op til 18 tilbud fra forskellige banker

Hvad er et online lån?

Du kan også finde et billigt lån online. Et online lån er som navnet antyder et lån, som du søger online.

Banken kan både være en online bank eller traditionel murstensbank, som tilbyder at du søger online.

Dette betyder også, at du kan sidde derhjemme under hele ansøgningsprocessen, fra du laver ansøgningen og til, at pengene bliver udbetalt til din konto.

Hvis du har besluttet dig for at ansøge om et billigt lån online, skal du først og fremmest udfylde en online låneansøgning.

Her skal du blandt andet udfylde en række personlige oplysninger og formålet med lånet. Derudover skal du underskrive låneansøgningen digitalt med dit NemID.

De fleste online långivere kræver også samtykke til SKAT.

Når du leder efter billige lån online og har udfyldt en online låneansøgning, plejer behandlingen af ansøgningen og selve udbetalingsprocessen at gå hurtig.

Fordele og ulemper ved online lån

Som nævnt er det muligt at finde billige lån online, men hvilke fordele og ulemper er der ved at ansøge via en online-bank?

Vi giver dig her et overblik.

Hvis ønsker et hurtigt lån, er det en fordel at ansøge om lån via en online-bank eller en bank, som tilbyder at du ansøger online.

Ansøgningsprocessen er hurtigere sammenlignet med at skulle ned i en almindelig bank.

Du slipper for at skulle booke tid hos din bankrådgiver, som kun har tid til at mødes i arbejdstiden.

Du kan i stedet ordne det hjemme fra sofaen søndag aften, eller når det passer dig. Alt du behøver er dit NemID, som skal bruges til at underskrive din ansøgning.

Du slipper også for at skulle forklare en bankrådgiver, hvad du skal låne penge til.

Ulemperne ved at søge efter billige lån via online-banker er få. Som tidligere nævnt er antallet af online långivere vokset meget de seneste år.

Udover online bankerne, er der også kommet en del finansieringsselskaber, som tilbyder kviklån med meget høje renter og ÅOP’er.

For nogen kan det derfor hurtigt blive uoverskueligt, hvem man skal ansøge hos for at få det billigste lån frem for at ende med et meget dyrt lån.

Det er heller ikke alle online-banker, som laver en grundig kreditvurdering, hvilket kan have store konsekvenser for din privatøkonomi.

Uanset hvor billigt et lån, du får, kan det hurtigt blive dyrt, hvis du ikke har luft nok i økonomien til at betale af på det.

Vi samarbejder kun med banker, som foretager grundige kreditvurderinger.

Det er din sikkerhed for at de billige lån uden sikkerhed, du får tilbudt via LendMe altid er baseret på en omfattende kreditvurdering.

Som nævnt er du ikke altid sikker på, at få det billigste lån i din egen bank. Det er derfor en fordel også at prøve om et lån online.

Når du skal prøve at søge efter långivere, der tilbyder billige lån online, er det vigtigt, at du er grundig.

Du skal nemlig ikke bare vælge det første og det bedste lånetilbud. Der er rigtig mange muligheder online, når du skal finde et billigt lån.

Udbuddet af seriøse online låneudbyder er nemlig vokses meget de seneste år.

På samme måde som med almindelige banker, så er der også kontrol med online-bankerne.

Du har derfor ingen grund til at være ekstra påpasselig, når du leder efter dit lån online.

Hvad koster et billigt lån uden sikkerhed?

Når der er er tale om billige lån, er det vigtigt, at du forstår og har styr på alle udgifter og omkostninger, som kan komme i forbindelse med at optage et billigt lån.

Det er selvfølgelig ikke gratis at låne penge. Der kan dog være omkostninger ved et lån, som du måske ikke er opmærksom på.

Derfor får du her et overblik over, hvilke omkostninger, der kan forekomme i forbindelse med et lån.

Det kan være svært at forstå, hvor meget et lån egentlig koster, da der er mange ting, du skal sætte dig ind i.

Derfor kan du med fordel bruge en låneberegner til at få et nogenlunde overblik over, hvad dit lån kommer til at koste dig. Men husk at de priser du får via en låneberegner kun er et estimat og ikke den endelige pris på lånet.

Hvad det koster at optage et lån og hvor billigt et lån du kan få tilbudt, afhænger af den enkelte långiver.

Når bankerne skal afgøre, hvor meget dit lån skal koste, tager de stilling til forskellige faktorer:

 • Din indkomst
 • Dine udgifter
 • Din gæld

Jo større sikkerhed banken vurderer, at den har for at få pengene tilbage, jo billigere et lån, vil du typisk få.

Derudover afhænger det selvfølgelig også af den enkelte bank, hvorvidt den kan tilbyde et billigt lån.

Der er forskellige omkostninger ved at optage et lån, som du bør have styr på, inden du går i gang med din ansøgning.

Dette gælder uanset om du ansøger hos en online bank eller traditionel bank.

Selvom du i banken kan få personlig rådgivning, kan det være rart at have styr på forskellige informationer og omkostninger ved et lån, inden du tager til møde med din bankrådgiver for at snakke om billige lån.

Hvad koster et lån?

Når du leder efter billige lån, skal du være opmærksom på de forskellige omkostninger, der er ved et lån. Uanset om du finder et meget billigt lån, vil det altid koste penge at optage et lån.

Nogle har den opfattelse, at du skal fokusere mest på renterne, når du skal ansøge om et billigt lån.

Dog er der også andre omkostninger ved billige lån, som du skal være opmærksom på. Derfor får du her en oversigt over de forskellige omkostninger ved lån:

 • Renter
 • Etableringsomkostninger
 • Administrationsgebyrer

Dette er de mest almindelige omkostninger ved et lån.

Når du skal finde det billigste lån, kan det dog hurtigt blive besværligt at sammenligne alle disse forhold på de forskellige billige lån.

Derfor skal du for at finde det billigste lån, bruge ÅOP til at sammenligne lånene.

Hvad betyder ÅOP?

Når du skal finde det billigste lån, bør du altid sammenligne ÅOP’en. Men før du kan sammenligne lånet med udgangspunkt i ÅOP’en, er det vigtigt, at du forstår begrebet.

ÅOP står for årlige omkostninger i procent og dækker over renten plus diverse omkostninger og gebyrer, som måtte være tilknyttet lånet.

Derfor er ÅOP’en en god indikator på, om det er et billigt lån, du får tilbudt.

Når du bruger ÅOP til at sammenligne de forskellige lånetilbud, kan du nemmere finde ud af, hvilket der er det billigste lån.

Hvis du har mulighed for at betale mere af om måneden eller lige pludselig har råd til at indfri hele lånet, vil dette altid være en stor fordel.

Jo hurtigere du betaler af på dit lån, jo billigere bliver det, da du betaler renter og gebyrer i færre måneder.

Udover at finde frem til den långiver eller bank, som kan tilbyde dig det billigste lån, er der også andre forhold, som kan gøre, at du kan få et billigere lån.

Først og fremmest er det vigtigt at skelne mellem de forskellige låntyper, da omkostninger på f.eks. billån og boliglån, typisk er lavere end ved lån uden sikkerhed.

Ved de sikrede lån får banken sikkerhed i form af pant i eksempelvis din bolig eller bil.

Så i tilfælde af, at du ikke betaler af på lånet, kan banken kræve din bolig eller bil solgt og på den måde sikre sig pengene.

Det betyder derfor mindre risiko for långiveren, hvilket i de fleste tilfælde resulterer i en lavere rente til låntageren og dermed et billigere lån.

Ved de såkaldte usikrede lån, stilles der ikke sikkerhed i form af pant.

Derfor løber långiver en større risiko, hvilket også afspejles i renteniveauet.

Om du skal vælge et sikret eller usikret lån afhænger meget af formålet med lånet.

Ved de sikrede lån, som blandt dækker over realkreditlån, boliglån, andelsboliglån og i nogle tilfælde billån, skal pengene bruges til et bestemt formål.

Anderledes er det med de usikrede lån. Her kan låntagere bruge penge, som han eller hun vil.

Men uanset om de ønsker et sikret eller usikre lån, bør du altid indhente og sammenligne flere lånetilbud, for at sikre, at du får det billigste lån.

Månedlig ydelse

Når du skal i gang med at finde billige lån, er den månedlige ydelse også en vigtig faktor. Først og fremmest skal du finde ud af, hvor mange penge du skal låne.

Derudover skal du have styr på din økonomi,og kende dit månedlige rådighedsbeløb, så du ved, hvor stor en månedlig ydelse du kan have på dit lån.

Du skal være opmærksom på, at jo lavere din månedlig ydelse er, jo flere måneder skal du betale af på lånet.

En lav månedlig ydelse betyder, at du i udgangspunktet har flere penge til dig selv, hver måned.

Men det samlede beløb, du ender med at betale tilbage for lånet, bliver højere, da du skal betale renter og gebyrer i flere måneder.

Så hvis dit budget tillader, at du betaler mere af, hver måned, bør du altid gøre det.

Det vil i sidste ende betyde, at du skal betale mindre tilbage i alt. På den måde kan du gøre lånet billigere.

Hvilken løbetid skal du vælge?

Hvis du skal søge om et billigt lån, er det også relevant at overveje løbetiden på lånet.

Først og fremmest er det relevant at kende til begrebet løbetid, så du bedre kan vælge en realistisk løbetid i forhold til din økonomi og dit ønskede lån, når du skal finde billige lån.

Løbetiden på et lån er den tid, som det tager dig at betale lånet tilbage. Løbetiden kaldes også for tilbagebetalingsperioden, som dækker over det samme.

Løbetiden på lånet hænger meget sammen med den månedlig ydelse. Jo lavere din månedlig ydelse er, jo flere måneder skal du bruge på at betale lånet tilbage.

Og jo flere måneder du skal bruge, jo mere ender du med at betale for lånet.

Nedenfor kan du se to eksempler, som begge tager udgangspunkt i et lån på 20.000 kroner med en debitorrente på 9% samt en etableringsomkostning på 1.000 kr.

Eksempel 1

 • Lånestørrelse: 20.000 kr.
 • Løbetid: 2 år
 • Debitorrente: 9%
 • ÅOP: 12,67%
 • Månedlig ydelse: 995 kr.
 • Samlet beløb der skal betales tilbage: 23.876 kr.

Eksempel 2

 • Lånestørrelse: 20.000 kr.
 • Løbetid: 8 år
 • Debitorrente: 9%
 • ÅOP: 10,33%
 • Månedlig ydelse: 316 kr.
 • Samlet beløb der skal betales tilbage: 30.353 kr.

I første eksempel er løbetiden 2 år og med et månedlig afdrag på ca. 1000 kr.

Her ender lånetageren med i alt at betale 23.876 kr. tilbage for lånet.

I eksempel to er løbetiden ændret til 8 år og med et månedlig afdrag på 316 kr.

Her ender låntagere med at skulle betale lidt over 30.000 kr. tilbage for lånet. Så det billige lån, når man kigger på det samlede beløb, der skal betales tilbage, er det første eksempel.

Du bestemmer selv i udgangspunktet din løbetid.

Dog kan bankerne komme med ændringer til løbetiden, hvis de på baggrund af kreditvurderingen har vurderet, at den ønskede løbetid ikke er realistisk set i lyset af din økonomi.

Hvad betyder din kreditværdighed?

En kreditvurdering er, når banken laver en vurdering af din økonomiske situation.

Her kigger banken blandt andet på din indkomst, faste udgifter, eventuel eksisterende gæld, boligforhold og en række andre forhold.

En kreditvurdering er vigtig, da det giver långiveren mulighed for at vurdere risikoen ved at tilbyde ansøgeren et lån.

Hvis ansøgerens økonomi ikke kan bære at skulle betale af på et lån, er dette hverken godt for långiveren eller ansøgeren.

Långiveren risikerer ikke at få sine penge tilbage, og ansøgeren risikerer at ende i en økonomisk krise.

Derfor er en kreditvurdering relevant både for långiver og ansøgeren.

Långiver bruger også kreditvurderingen til at fastsætte prisen på lånet.

Så et eventuelt billigt lån afhænger af altså af den kreditvurdering långiver foretager.

Hvis du vurderer, at dine chancer for at blive godkendt til et lån er lave, kan du selv gøre noget for at forbedre din chancer til dels at blive godkendt og samtidigt øge sandsynligheden for at få et billigt lån.

Det er selvfølgelig vigtigt, at du har en fast indtægt, inden du søger om et lån. Så hvis du ikke har et arbejde, er det svært at blive godkendt hos en bank.

Derfor er det vigtigt, at du har et arbejde og en fast indtægt, inden du søger om et lån.

Du kan styrke din låneansøgning ved at have en medansøger med på dit lån.

Det behøver nødvendigvis ikke at være din partner, som skal stå med på lånet som din medansøger. Det kan også kan være en ven eller et familiemedlem.

Hvis du står registreret i RKI eller Debitor Registreret, skal du i første omgang sørge for at få styr på den del.

Dine chancer for at bliver godkendt til et lån forøges markant, når du ikke står registreret som dårlig betaler.

Det er stort set umuligt at finde et billigt lån, hvis du står registreret i RKI eller Debitor Registreret.

Det er også en stor fordel for din låneansøgning og chancen for at få billige lån tilbudt, hvis du skærer ned på dine faste udgifter.

Bankerne ser nemlig på dit rådighedsbeløb, når de vurderer, om du har råd til at betale af på et lån. Dit rådighedsbeløb, er det beløb, der er tilbage efter du har betalt dine faste udgifter.

Det er også vigtigt, at du er helt ærlig i din ansøgning.

Du skal derfor sørge for at oplyse din korrekte indtægt, udgifter og ikke mindst eventuelle gældsposter. Hvis bankerne opdager, at dine oplysninger ikke stemmer overens med tal fra SKAT, resulterer det i mange tilfælde i et afslag.

Når du ansøger om et lån, kan du styrke din ansøgning, hvis du er medlem af en a-kasse.

I tilfælde af arbejdsløshed er du dækket af en a-kasse, hvilket betyder, at du med stor sandsynlighed fortsat kan betale af på lånet.

Det er generelt også en god ide, at du gennemgår din ansøgning, inden du sender den afsted.

Dobbelttjek at alle dine oplysninger er korrekte, så du ikke risikerer at blive afvist fordi, du har tastet forkert.

Som tidligere nævnt tjekker långiveren dine oplysninger op imod SKAT, hvorfor man ikke kan snyde sig “bedre”.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har gæld eller hvor stor den er, så kan du blandt andet undersøge det ved at logge ind på SKATs hjemmeside.

Det kan være sværere at få et lån, hvis du ansøger alene, da långiverne løber en større risiko ved at give et billigt lån til en enkelt person.

Derudover vil renten også være højere, hvis du søger alene. Så ved at få en medansøger med på dit lån er der større chance for, at du kan låne penge billigt.

En medansøger betyder, at du har en anden person med på dit lån.

Det betyder derfor, at der er to indtægter til at betale af på, og to der hæfter for lånet.

Det betyder, at banken løber en mindre risiko. Du kan derfor overveje, om du skal have en medansøger for at få et billigt lån hos bankerne.

Det bedste du kan gøre, når du ønsker at finde et billigt lån, er at indhente flere lånetilbud fra forskellige långivere.

På denne måde kan du sammenligne de forskellige lån med hinanden og hermed finde det billigste lån.

Du kan selv indhente forskellige tilbud, eller du kan anvende LendMe, som hjælper dig.

Ved at lade os hjælpe dig med at finde det billigste lån, sparer du både en masse tid og i mange tilfælde også mange penge.

Du kan sammenligne tilbud på lån fra op til 18 banker via os.

Det kræver kun, at du udfylder en gratis og uforpligtende låneansøgning, som vi sender videre til bankerne.

Du sparer en masse tid ved blot at skulle lave en enkelt ansøgning, men du finder samtidig det billigste lån, da du lynhurtigt kan sammenligne bankernes tilbud.

Vi hjælper også dig hele vejen, hvis du har brug for os, så du aldrig står tilbage med spørgsmål.

Det er nemlig vigtigt for os, at alle får en god oplevelse med at finde det bedste lånetilbud, da der ikke er nogen grund til at betale for meget for et lån.

Vi har allerede hjulpet over 200.000 danskere med at indhente og sammenligne tilbud, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

Få et billigt lån
Få tilbud fra op til 18 banker og find det billigste lån
FAQ
A: Du kan låne penge uden sikkerhed med rente helt ned til 3.49% via LendMe og nemt sammenligne tilbud fra forskellige banker uden at bruge en masse tid.

Det tager kun fem minutter at ansøge, og bankerne svarer dig indenfor en time.

Herefter vælger du blot det billigste lån.

Du betaler samtidig ikke noget for vores service, så vil du finde en oversigt over billige lån fra forskellige banker, skal du blot ansøge.

Du kan låne op til 400.000 kroner og bruge pengene til lige præcis det formål, du ønsker.
A: Vores service er altid 100% gratis og uforpligtende, og du skal ikke betale noget til os, uanset om du låner penge eller ej.

Udgifterne til lånet består af renten, oprettelsesgebyr og et administrationsgebyr.

Renten varierer fra bank til bank mellem 3.6% til 20.95%.

Det er nemt og hurtigt at ansøge om lån, og du kan sammenligner udgifterne til lånet på en overskuelig måde.

Hvis du har spørgsmål, er vi altid klar til at hjælpe dig, og vores kompetente kundeservicehold sidder klar til at hjælpe med stort og småt.
A: Du skal blot lave en ansøgning på vores hjemmeside. Derefter vender bankerne tilbage til dig, og du har mulighed for at sammenligne prisen på og vælge det billigste lån.

Når du spørger, svarer vi

Snak med en fra vores kundeservice

70 60 62 62

Vi har åbent:

Man-Tor: 09.00 - 20.00
Fredag: 09.00 - 17.00
Lør-Søn: 10.00 - 16.00

Ellers kan du få svar på de oftest stillede spørgsmål i vores FAQ