Lånebeløb
Du kan låne fra 10.000 - 300.000 kr
Lånetid
Du skal betale tilbage på 1-12 år
Forventelig ydelse
pr. måned

Priseksempel: Samlet kreditbeløb 40,000 kr. Variabel debitorrente %. ÅOP %. Etb. omk. kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage kr.

Skriv dit CPR-nummer med alle 10 cifre. Dit CPR-nummer vil altid blive opbevaret sikkert uden adgang for andre end de banker, som vil give dig et tilbud.
Ja, Lendme må kontakte mig via elektronisk post (e-mail og sms) med markedsføring af finansielle produkter og relaterede tjenesteydelser samt nyhedsbrev.
Din ansøgning sendes ikke til bankerne før du har underskrevet med NemID

Tilfredse brugere er vores forretning

Leder du efter et lån til båd - Lad bankerne konkurrere om at give dig det billigste lånetilbud

Lendme hjælper dig med at finde det bedste og billigste lån til båd ved, at du blot udfylder en enkelt låneansøgning.

Ansøg
Ansøg gratis

Udfyld din ansøgning her på siden.
Det tager 2-3 minutter.

Modtag lånetilbud
Modtag lånetilbud

Du er ikke forpligtet til noget, før du underskriver lånedokumentet i e-Boks.

Pengene udbetales
Pengene udbetales

Når du har underskrevet lånet, kan du trygt gå videre med din håndværker.

DIN TRYGHED

Lendme har som formål at hjælpe danske låntagere med at finde de bedste lån. Det er sikkert, enkelt og gratis.

Ansøg nu

Sikkert

Sikkert

Vi garanterer, at dine data altid behandles sikkert og fortroligt. Vi sender og modtager al data krypteret, og opdaterer løbende vores systemer for at opnå den højeste datasikkerhed.

Enkelt

Enkelt

Det er nemt og hurtigt at søge om lån gennem Lendme. Udfyld vores ansøgning her på siden, så håndterer vi resten. Vi holder dig underrettet pr. mail og SMS.

Gratis

Gratis

Der er ingen omkostninger forbundet med at søge om lån gennem Lendme. Også selv hvis du vælger ikke at gøre brug af de tilbud, du får. God fornøjelse.

Vi blogger om lån og finans

Læs vores seneste tre blogindlæg om lån og privatøkonomi.

Lån til båd

Et gammelt ordsprog siger ’At sejle er at leve’ og det er der rigtigt mange danskere, der er enig i. Rigtigt mange danskere går med en drøm om en dag at få deres egen båd, imens det for andre er en livsstil. Uanset om du drømmer om at få din første båd eller om du har en eksisterende båd som skal skiftes ud eller repareres, så sidder vi klar til at hjælpe jer med at realisere jeres drømme.

Hos Lendme har du mulighed for at få et uforpligtende lånetilbud fra 7 forskellige banker på lånebeløb helt op til 500.000 kr. Vi hjælper hver dag danskerne med at finde det allerbedste lån til deres nye båd. Vores kunder sparer i gennemsnit 12.500 når de finder deres lån via os, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig med at finde den bedste pris på din kommende båd.

Sådan ansøger du om et lån via Lendme

For at ansøge om at låne penge gennem Lendme skal du starte med at udfylde en låneansøgning på vores hjemmeside. I ansøgningsskemaet er der to sider. På den første side skal du udfylde dine personlige oplysninger, for eksempel navn, CPR-nummer osv. På side to skal du udfylde formålet med dit lån og oplysninger, som bankerne har brug for til at vurdere om de kan låne dig penge. Herefter skal du underskrive låneansøgningen med NemID. Når du har gjort dette, sender Lendme din ansøgning videre til de banker som vi samarbejder med.

Alle hverdage fra 10.00 - 16.00

Det skal være enkelt og trygt at låne penge gennem Lendme. Derfor er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os på kundeservice@lendme.dk, hvis du har spørgsmål til os. Vi svarer oftest med det samme, men altid indenfor én hverdag.

Få tilbud på lån til båd Fra 7 forskellige banker

Lav en låneansøgning hos Lendme og få tilbud på lån til båd fra flere banker.

Læs om bådlån

Ansøg nu

Se hvor nemt det er