Tilfredse brugere er vores forretning

Leder du efter et lån til båd - Lad bankerne konkurrere om at give dig det billigste lånetilbud

LendMe hjælper dig med at finde det bedste og billigste lån til båd ved, at du blot udfylder en enkelt låneansøgning.

Ansøg
Ansøg gratis

Udfyld din ansøgning her på siden.
Det tager 2-3 minutter.

Modtag lånetilbud
Modtag lånetilbud

Du er ikke forpligtet til noget, før du underskriver lånedokumentet i e-Boks.

Pengene udbetales
Pengene udbetales

Når du har underskrevet lånet, kan du trygt gå videre med din håndværker.

DIN TRYGHED

LendMe har som formål at hjælpe danske låntagere med at finde de bedste lån. Det er sikkert, enkelt og gratis.

Ansøg nu

Sikkert

Sikkert

Vi garanterer, at dine data altid behandles sikkert og fortroligt. Vi sender og modtager al data krypteret, og opdaterer løbende vores systemer for at opnå den højeste datasikkerhed.

Enkelt

Enkelt

Det er nemt og hurtigt at søge om lån gennem LendMe. Udfyld vores ansøgning her på siden, så håndterer vi resten. Vi holder dig underrettet pr. mail og SMS.

Gratis

Gratis

Der er ingen omkostninger forbundet med at søge om lån gennem LendMe. Også selv hvis du vælger ikke at gøre brug af de tilbud, du får. God fornøjelse.

Vi blogger om lån og finans

Læs vores seneste tre blogindlæg om lån og privatøkonomi.

LÅN TIL BÅD

På denne side præsenterer vi alt, hvad du skal vide om lån til båd. Formålet er at skabe kendskab til bådlån og give et overblik over de forskellige lånemuligheder. Vi forklarer blandt andet, hvordan du nemmest finansierer din båd og hvilke omkostninger, der generelt er ved køb af båd.

Så hvis du skal til at købe en båd og vil vide, hvilke finansieringsmuligheder, der er eller blot ønsker mere information om emnet, så er du kommet til det rette sted, da vi her guider dig til, hvordan du finder det bedste lån til båd.

HVORDAN FINANSIERER DU DIN BÅD

Et gammelt ordsprog siger: “At sejle er at leve” og det er der rigtigt mange danskere, der er enig i. Rigtigt mange danskere går med en drøm om en dag at få deres egen båd, imens det for andre allerede er en livsstil.

Hvis du har fundet drømmebåden, som du gerne vil købe og har brug for at optage et lån, kan du finansiere den med forskellige typer af lån til båd. Helt overordnet kan du vælge at finansiere den med et sikret lån eller et usikret lån. Med et sikret bådlån får långiveren sikkerhed for lånet i form af pant i båden. Det vil sige, at hvis du ikke betaler lånet tilbage, kan långiveren kræve båden solgt og på den måde få pengene igen. Hvis du vælger et sikret lån til båd, skal pengene også bruges på den båd, du har besluttet dig for at købe.

Du kan også optage et lån til din drømmebåd i form af et usikret bådlån, som er det samme som et forbrugslån eller et banklån. I modsætning til det sikrede bådlån, så får långiveren ikke pant i båden ved et usikret bådlån. Derfor vil du typisk opleve, at renteniveauet er højere, hvis du vælger lån til båd som usikret bådlån.

LÅN TIL BÅD I BANKEN

Mange banker tilbyder både lån til båd som sikret bådlån og usikret bådlån. Hvis du ønsker at tage et lån til båd i banken i form af et sikret bådlån, kræver denne ofte, at du selv har en udbetaling på minimum 20 %. Derfor tilbyder banken kun at yde de sidste 80 % af lånet.

Hvis du vælger et usikret bådlån, kan du til gengæld låne hele beløbet. Det vil sige, at du ikke selv skal komme med 20% til udbetalingen.

LÅN TIL BÅD ONLINE

Hvis du ønsker et lån til båd som usikret lån, findes der også en række online banker, som tilbyder denne form for lån til båd. Som tidligere nævnt, så kan du låne hele beløbet til din drømmebåd uden selv at skulle have til udbetalingen.

Der er utallige af muligheder for at søge om et bådlån uden sikkerhed via en af de mange online banker. Desværre tror mange fejlagtigt, at det ikke kan betale sig at søge om lån til båd via online bankerne. De er af den overbevisning, at de altid får det bedste lån, hvis de går ned til deres egen bank, eller vælger en af de andre traditionelle banker. Men sandheden er faktisk den, at online bankerne har meget konkurrencedygtige priser og renter. Så det er bestemt ikke usandsynligt, at du får et billigere lån til båd, hvis du vælger en online bank.

SÅDAN FINDER DU DET BILLIGSTE LÅN TIL BÅD

Det er svært at sige, hvor du får det billigste lån til båd. Det lån der er billigst for dig, er  nødvendigvis ikke det bedste og billigste for din nabo eller din kollega. Derfor er den bedste måde at finde det billigste lån til båd, at du indhenter tilbud fra flere banker. Her er det vigtigt, at du både indhenter tilbud fra traditionelle banker og online banker.

Når du så har indhentet flere lånetilbud på lån til båd, skal du sørge for at sammenligne dem med hinanden, så du kan finde det billigste.

SAMMENLIGN MED ÅOP

Når du skal finde det billigste lån til båd, er det smart at bruge ÅOP til at sammenligne de forskellige lånetilbud. ÅOP står for årlige omkostninger i procent og inkluderer alle de omkostninger, du ender med at skulle betale for dit lån. Det er blandt andet renter, gebyrer og etableringsomkostninger.

Det er lovpligtigt for alle forhandlere og långivere at oplyse, hvad ÅOP’en på lånet er. Derfor har du altid mulighed for at finde ÅOP på alle lånetilbud.

OMKOSTNINGER VED BÅDKØB

Udover beløbet på den båd, som du står over for at skulle købe, kan der også være yderligere omkostninger ved køb af båd. Dette kan f.eks. være diverse former for bådudstyr og en bådtrailer.

Derudover kan det for en bådejer også være relevant for dig at have en bådplads i en havn, så du slipper for at skulle fragte den frem og tilbage. Såfremt du ønsker en bådplads i en havn, er der både mulighed for at leje eller købe en bådplads. Hvad prisen på bådpladsen er, afhænger af bådens størrelse og hvilken havn du ønsker at din båd skal stå i.

Endnu en omkostning du skal være opmærksom på i forbindelse med køb af båd, er forsikring. Ligesom bilejere har en bilforsikring, skal du som bådejer også have en bådforsikring.

Ud over de udgifter der er forbundet med selve lånet til din båd, skal du også huske at medregne ovenstående udgifter i dit budget. Det kan i sidste ende have indflydelse på, hvor meget du reelt set har råd til at låne til båden.

LENDME HJÆLPER DIG

Når du skal indhente lånetilbud fra flere långiveren, kan det hurtigt blive tidskrævende, når du skal ansøge hos de enkelte banker. Derudover er lånemarkedet for mange også komplekst og svært at gennemskue. Men hos LendMe er vi sat i verdenen for at hjælpe dig.

Vi er en uafhængig platform, der kæmper for gennemsigtighed på det danske lånemarked. Vi mener nemlig at alle har ret til fuld gennemsigtighed i et komplekst lånemarked.

Med blot en enkelt ansøgning indhenter vi personlige lånetilbud fra anerkendte banker, så du nemt, og bekvemt og med ro i maven kan træffe den rette beslutning.

Så uanset om du ønsker at tjekke, om du kan få en bedre rente på dit nuværende lån til båd, eller ønsker hjælp til at finansiere din nye båd, så hjælper LendMe dig.


SÅDAN ANSØGER DU OM ET LÅN VIA LENDME

Hos LendMe har du mulighed for at få at ansøge om lån til båd på helt op til 500.000 kr. Vi hjælper hver måneden tusindvis af danskerne med at finde lån til deres nye båd.

Ud over at vi sparer dig for en masse tid, vil du i mange tilfælde også spare en masse penge ved at indhente og sammenligne flere lånetilbud. I 2018 sparede vi vores brugere for over 50 millioner kroner.

For at ansøge om et lån til båd gennem LendMe skal du starte med at udfylde en låneansøgning på vores hjemmeside. I ansøgningsskemaet er der to sider. På den første side skal du udfylde dine personlige oplysninger, for eksempel navn, CPR-nummer osv.

På side to skal du udfylde formålet med dit lån og oplysninger, som bankerne har brug for til at vurdere om de kan låne dig pengene. Herefter skal du underskrive låneansøgningen med NemID. Når du har gjort dette, sender LendMe din ansøgning videre til de banker som vi samarbejder med.

Alle hverdage fra 10.00 - 16.00

Det skal være enkelt og trygt at låne penge gennem LendMe. Derfor er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os på kundeservice@lendme.dk, hvis du har spørgsmål til os. Vi svarer oftest med det samme, men altid indenfor én hverdag.

Få tilbud på lån til bådfra op til 7 banker