Tilfredse brugere er vores forretning

LendMe kan hjælpe dig med et lån på 500.000 kroner - Ansøg nu og få tilbud fra op til 7 banker

Hvis du laver en låneansøgning på et lån på 500.000 kroner gennem LendMe, lader vi bankerne konkurrere om at give dig det bedste tilbud.

Ansøg
Ansøg gratis

Udfyld din ansøgning her på siden.
Det tager 2-3 minutter.

Modtag lånetilbud
Modtag lånetilbud

Du er ikke forpligtet til noget, før du underskriver lånedokumentet i e-Boks.

Pengene udbetales
Pengene udbetales

Når du har underskrevet lånet, kan du trygt gå videre med din håndværker.

DIN TRYGHED

LendMe har som formål at hjælpe danske låntagere med at finde de bedste lån. Det er sikkert, enkelt og gratis.

Ansøg nu

Sikkert

Sikkert

Vi garanterer, at dine data altid behandles sikkert og fortroligt. Vi sender og modtager al data krypteret, og opdaterer løbende vores systemer for at opnå den højeste datasikkerhed.

Enkelt

Enkelt

Det er nemt og hurtigt at søge om lån gennem LendMe. Udfyld vores ansøgning her på siden, så håndterer vi resten. Vi holder dig underrettet pr. mail og SMS.

Gratis

Gratis

Der er ingen omkostninger forbundet med at søge om lån gennem LendMe. Også selv hvis du vælger ikke at gøre brug af de tilbud, du får. God fornøjelse.

Vi blogger om lån og finans

Læs vores seneste tre blogindlæg om lån og privatøkonomi.

LÅN 500.000

På denne side hjælper vi dig med, hvordan du bedst finder et lån på 500.000 kroner. Formålet er at skabe kendskab til de forskellige lånemuligheder og omkostninger ved et lån på 500.000 kroner. Vi forklarer blandt andet, hvad folk typisk bruger 500.000 kroner på, og hvordan du sammenligner lånetilbud.

Med et lån på 500.000 kroner er mulighederne mange for at forsøde tilværelsen, uanset om du er på udkig efter en ny bil, ønsker at renovere din bolig eller ønsker at samle din gæld. I sidste ende er beslutningen ene og alene din. Men når du skal låne så stort et beløb, så kan der være rigtigt mange penge at spare, og det vil vi meget gerne hjælpe dig med her.

 

LÅN EN HALV MILLION TIL AT UDLEVE DINE DRØMME

500.000 kroner lyder af rigtig mange penge. Men for danskere er det et beløb, der let kan bruges til at gøre livet bedre både i hverdagen og til specielle situationer, der kræver ekstra økonomiske ressourcer.

At udleve dine største drømme kan koste mange penge, så derfor er det vigtigt, at du sparer mest muligt uden, at du går på kompromis med din drøm. Det er vores generelle erfaring, at danskerne låner 500.000 kroner til følgende projekter:

  • Til at købe en helårs- eller fritidsbolig

  • Til at købe et nyt køretøj

  • Til at renovere sin bolig

FINANSIERING AF HELÅRS- ELLER FRITIDSBOLIG

At købe en ny bolig er for langt de fleste den største investering, de kommer til at foretage i deres liv. I Danmark har vi i de seneste år haft et boligmarked præget af sigende boligpriser, særligt i de større byer. Her er det både huspriserne, priserne på ejerlejligheder, der er steget meget. Udover at huspriserne er steget, så er reglerne for boliglån også blevet strammet.

Det betyder blandt andet, at man i dag selv skal kunne finansiere mindst 5% af sin boligs købssum. Derudover må danske banker heller ikke give lige så mange afdragsfrie boliglån som tidligere, hvilket betyder, at en gennemsnittelig dansk familie, på mere end en måde, skal have flere penge op af lommerne, hvis de ønsker at blive boligejere.

Derudover kan man i forbindelse med optagelse af et realkreditlån kun optage et realkreditlån, der svarer til 80% af boligens værdi. De sidste 20% skal finansieres via egen opsparing eller et banklån. Når man tager højde for alle udgifter, der er ved at købe en bolig, vælger mange derfor at tage et banklån på op til 500.000 kr.

FINANSIERING AF DIN DRØMMEBIL

Biler er en af de andre ting som danskerne generelt låner penge til, specielt når det kommer til drømmebilen. Billån er optages normalt enten som sikrede lån, hvor der er sikkerhed i bilen eller boligen, eller som usikrede lån, hvor pengene lånes via et forbrugslån.

Forskellen på de to lånetyper er, at ved sikrede lån kan bilen kræves solgt, hvis man ikke afdrager på lånet hvorimod usikrede billån ikke har nogen sikkerhed. Dette forklarer også forskellen i renter, hvor sikrede lån har lavere rente end usikrede lån.

Det samme gælder for lån til andre dyre køretøjer som f.eks. motorcykellån og lån til både.

FINANSIERING AF BOLIGRENOVERING

En tredje og sidste ting, som mange danske familier vælger at låne op til 500.000 kroner til i disse år, er til renovering eller ombygning af deres bolig.

Siden boligpriserne er stigende i hele landet, kan dette være en rigtig god ide at gøre, særligt hvis man går med overvejelser om at sælge sin bolig i nær fremtid. Selvom man låner en halv million til at sætte sin bolig i stand for, så binder man pengene i sin bolig, og bidrager dermed til at øge sin boligs samlede værdi. Her vil det være en rigtig god investering at låne en halv million til at renovere sin bolig for, hvis man forventer, at det færdige resultat kan øge boligens værdi med eksempelvis en million kroner.

HVORDAN FINDER MAN DET BILLIGSTE LÅN?

For at finde de billigste lån på 500.000 er der flere ting, du skal være opmærksom på. At sammenligne lån kan være svært for de fleste, hvis man ikke arbejder med det til dagligt. Derfor vil vi råde dig at være opmærksom på følgende aspekter i dit låntilbud.

  • Låntypen

  • Løbetiden

  • Stiftelsesomkostninger

  • ÅOP

LÅNTYPEN

Det første du skal være opmærksom på, hvis du skal låne 500.000 kroner er, hvilket slags lån du har fået tilbudt. Hvis du skal låne en halv million til at købe en bolig eller en bil, kan du både gøre det ved at optage et bolig- eller billån eller via et forbrugslån.

Men siden bolig- og billån er sikrede lån, vil disse være billigst. Her er det blot vigtigt, at du har gjort dig klart, hvad du skal låne pengene til, så du husker kun at sammenligne de samme typer af lån med hinanden.

LØBETID

Det andet du bør kigge på, når du sammenligner lån, er løbetiden. Løbetiden er længden af den tidsperiode, som du vil tilbagebetale lånet over. Den bliver oftest beskrevet i terminer, som enten regnes ud i måneder, kvartaler eller år. Løbetiden har stor betydning for, hvordan tilbagebetalingen vil påvirke både renten på lånet og dermed også din daglige økonomi. Du skal derfor gøre dig klart om du ønsker en længere løbetid eller om du har mulighed for at afvikle og tilbagetale lånet i løbet af relativ kort tid.

STIFTELSESOMKOSTINGER

Som regel vil du opleve at skulle betale et oprettelsesgebyr når du optager et lån. Disse gebyrer kaldes for stiftelsesomkostninger og har en indflydelse på størrelsen på den årlige omkostning i procent på lånet (ÅOP).

ÅOP

Den årlige omkostning i procent, også kendt som ÅOP, beskriver i procent de samlede omkostninger, renter og gebyrer der er på et lån i løbet af et år. Dermed tales der både om stiftelsesomkostningerne, løbende tilbagebetaling af lånet.

ÅOP indeholder altså de samlede omkostninger ved et lån og er derfor en måde at holde øje med hvile tilbud man kan spare mest på. Dette er derfor det vigtigste aspekt at holde øje med, når vi taler om at sammenligne lån. ÅOP kaldes derfor også for kiloprisen på et lån.

HUSK AT BANKER ER KONKURERENDE VIRKSOMHEDER

Mange står på et tidspunkt i deres liv og bliver nødt til at tage et lån enten for at få råd til deres nye køretøj, investere i fast ejendom som helårsvillaer eller fritidshuse, samt hvis de har tænkt sig at tage på deres livs rejse. Der findes i dag mange finansieringsselskaber og banker der tilbyder lån til kunderne.

Men det er ikke altid let at få et godt overblik over hvilken bank, der tilbyder de bedste vilkår. For din bank er ikke nødvendigvis din ven, men en virksomhed der gerne vil låne til kunderne for at tjene penge på lånene. Der er altså konkurrence mellem bankerne om kundernes loyalitet.

Danskere får dog ikke altid de bedste lån, fordi de føler en forpligtelse til at låne i deres private bank. De forventer, at banken vil hjælpe dem og kan give dem den bedste service – og derfor undersøger de ikke nødvendigvis, hvilke andre lånemuligheder de har.

Det vil sige at mange er kunder i deres bank i mange år, fordi de ikke er klar over hvad de kunne spare ved at skifte og lader deres loyalitet til bankrådgiveren forhindre dem i at få de bedste lånemuligheder.

Hvis du er en af de danskere, som har brug for et lån på 500.000, må du ikke lade din tillid til banken stå i vejen for din drøm. Overvej alle dine muligheder inden du træffer et valg. Det kan også gøre din bank mere forhandlingsvillig, hvis du præsenterer et andet og mere fordelagtigt tilbud, så de skal komme med et bedre tilbud.

VORES KUNDER SPARER I GENNEMSNIT 12.500 VIA VORES PLATFORM

Hos LendMe, har vi et ønske om at gøre det overskueligt at finde de bedste og billigste låntyper. Vi kan derfor give dig et ikke-bindende tilbud om lån som er tilpasset din situation. Vores kunder sparer i gennemsnit mindst 12.500 kr., hvis de indhenter lånetilbud gennem vores hjemmeside.

Det er blandt andet fordi de får bedre renter, gebyrer, omlægningsomkostninger og meget mere, når de søger om et lån. Desuden er det fordi, at de går efter at finde de bedste tilbud på lånet.

Det tager derfor normalt 2-3 dage før dit lån bliver godkendt, da bankerne laver de mest optimale tilbud til den specifikke situation.

Vil du vide hvilken bank der har det bedste lånetilbud, kan du bruge LendMes platform. Her kan du se en oversigt over tilbud fra 7 forskellige og konkurrencedygtige banker, som hver især har fokus på specielle kundetyper og låneformer.

Med LendMes låneberegner får du et godt overblik over, hvilken bank der tilbyder de bedste omstændigheder for lån på 500.000. Ved at bruge vores låneberegner kan du få et godt overblik over, hvor meget det vil koste at tage et lån gennem bankerne, og hvor du sparer mest.

DIT ENDELIGE LÅNETILBUD VIL ALTID AFHÆNGE AF DIN KREDITVURDERING

Selvom vi stiller en låneberegner til rådighed, er det dog vigtigt at understrege, at vores låneberegner kun er vejledende.

I sidste ende vil en bank altid tage udgangspunkt i din kreditvurdering, når de skal låne dig penge. Når en bank skal lave en kreditvurdering, vil de altid gøre det ud fra din nuværende økonomi. Her kigger banken særligt på din indtægt og dine faste udgifter, samt det beløb som du ønsker at låne. Ud fra disse parametre vil banken kunne afgøre, hvilken rente de er i stand til at tilbyde dig.

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL?

Har du spørgsmål til hvordan du bruger låneberegneren eller hvad du kan låne penge til, kan du gå ind på vores sektion spørgsmål og svar.

Leder du efter andre information eller har du brug for hjælp til en ansøgning kan du altid tale med kundeservice enten telefonisk, via e-mail eller chat. Vi svarer indenfor en hverdag.

Læs mere om LendMe, vores tjenester og historie under vores sektionen om LendMe.

 

Alle hverdage fra 10.00 - 16.00

Det skal være enkelt og trygt at låne penge gennem LendMe. Derfor er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os på kundeservice@lendme.dk, hvis du har spørgsmål til os. Vi svarer oftest med det samme, men altid indenfor én hverdag.

Ansøg nu og lån op til 500.000 gennem Lendme