Tilfredse brugere er vores forretning

LendMe kan hjælpe dig med et lån på 300.000 kroner - Ansøg nu og få tilbud fra op til 7 banker

Hvis du laver en låneansøgning på et lån på 300.000 kroner gennem LendMe, lader vi bankerne konkurrere om at give dig det bedste tilbud.

Ansøg
Ansøg gratis

Udfyld din ansøgning her på siden.
Det tager 2-3 minutter.

Modtag lånetilbud
Modtag lånetilbud

Du er ikke forpligtet til noget, før du underskriver lånedokumentet i e-Boks.

Pengene udbetales
Pengene udbetales

Når du har underskrevet lånet, kan du trygt gå videre med din håndværker.

DIN TRYGHED

LendMe har som formål at hjælpe danske låntagere med at finde de bedste lån. Det er sikkert, enkelt og gratis.

Ansøg nu

Sikkert

Sikkert

Vi garanterer, at dine data altid behandles sikkert og fortroligt. Vi sender og modtager al data krypteret, og opdaterer løbende vores systemer for at opnå den højeste datasikkerhed.

Enkelt

Enkelt

Det er nemt og hurtigt at søge om lån gennem LendMe. Udfyld vores ansøgning her på siden, så håndterer vi resten. Vi holder dig underrettet pr. mail og SMS.

Gratis

Gratis

Der er ingen omkostninger forbundet med at søge om lån gennem LendMe. Også selv hvis du vælger ikke at gøre brug af de tilbud, du får. God fornøjelse.

Vi blogger om lån og finans

Læs vores seneste tre blogindlæg om lån og privatøkonomi.

LÅN 300.000

På denne side hjælper vi dig med, hvordan du bedst finder et lån på 300.000 kroner. Formålet er at skabe kendskab til de forskellige lånemuligheder og omkostninger ved et lån på 300.000 kroner. Vi forklarer blandt andet, hvad folk typisk bruger 300.000 kroner på, og hvordan du sammenligner lånetilbud.

Med et lån på 300.000 kroner er mulighederne mange for at forsøde tilværelsen, uanset om du er på udkig efter en ny bil, ønsker at renovere din bolig eller ønsker at samle din gæld. I sidste ende er beslutningen ene og alene din. Men når du skal låne så stort et beløb, så kan der være rigtigt mange penge at spare, og det vil vi meget gerne hjælpe dig med.

LÅN 300.000 KRONER TIL DET DU DRØMMER OM

Langt de fleste danskere kommer i løbet af deres liv til at få brug for at låne penge. Der kan være mange årsager til, hvorfor man skal låne penge. Det kan både skyldes uforudsete udgifter ligesom det kan skyldes, at man gerne vil i gang med at investere. 300.000 kroner er således et stort beløb, som kan bruges til mange forskellige formål.

Ifølge vores egne erfaringer, så låner danskerne ofte beløb på 300.000 kroner til følgende aktiviteter og investeringer:

  • Bilkøb
  • Boligkøb
  • Lån til indfrielse af gæld
  • Renovation af fast ejendom
  • Almindeligt forbrug

Lån til bilen du drømmer om

En bil er en helt nødvendig del af det at få tilværelsen til at hænge sammen. Særligt for danske børnefamilier. I mange egne af landet er det endda nødvendigt at have to biler per husstand, hvis man skal have arbejds- og familielivet til at hænge sammen. Men biler er ikke billige herhjemme. Vi betaler nogle af de højeste priser for at købe og eje en bil, og derfor er det heller ikke så mærkeligt, at de fleste har brug for at tage et billån til dette. Met et lån på 300.000 kroner kan du dog i langt de fleste tilfælde få råd til en helt ny familiebil af bedst kvalitet.

lån til indfrielse af gæld

En anden ting, som mange vælger at låne penge til, er til at indfri gammel gæld.

At låne 300.000 til at indfri gammel gæld vil mange nok tænke virker ulogisk, men netop dette kan være en rigtig god løsning, hvis det gøres på den rigtige måde. Det giver dig nemlig muligheden for at samle alle din dyre lån, der som oftest udgør de små kviklån eller forbrugslån, til en samlet løsning. Dette kaldes også for et samlelån. Dette giver dig nemlig ikke kun et større overblik, men også lavere omkostninger og andre fordele. For mange kan det derfor være en rigtig god ide at tage et lån for at betale mindre og dyre lån ud. Og netop når det kommer til at gøre dette, kan du komme rigtigt langt med et lån på 300.000 kr.

Lån til investeringer, der kan generere værdi i fremtiden

En tredje ting, som mange vælger at låne penge til, er til renovering af sin bolig.

At udskifte det gamle køkken eller badeværelse er på den ene side en dyr affære, men for langt de fleste kan det blive til en rigtig god investering, da det bidrager til at øge værdien af din bolig eller fritidsbolig. Særligt i de sidste år har flere danskere valgt at renovere deres bolig, da boligpriserne har været stigende i hele landet. I mange tilfælde kan et lån på 300.000 til boligrenovering bidrage til at øge din boligs samlede værdi med meget mere end det lånte beløb. Som tommelfingerregel kan man godt regne med at et nyt køkken eller et nyt badeværelse hurtigt kan komme til at koste 100.000 kroner eller mere per rum.

Find det bedste lånetilbud med LendMe

Uanset om du skal låne 5000 kr. eller 300.000 kr. er der altid god grund til at se sig godt for. For ligesom det er tilfældet med alle andre produkter og tjenesteydelser, som vi forbruger, så er prisen til forhandling. Og når det kommer til at låne 300.000 kr., så kan der være utrolig mange penge at spare.

Desværre er det langt fra alle danskere, der får de laveste priser på deres lån. Årsagen skyldes primært lav konkurrence i banksektoren. Vi danskere er generelt meget loyale overfor vores banker, og derfor er vi mindre opmærksomme på, hvad vi kan blive tilbudt andre steder. Men der er næsten altid penge at spare.

Hos LendMe vil vi gerne hjælpe dig med at finde den bedste pris på dit kommende lån. Derfor har vi gjort det nemt for alle at indhente uforpligtende lånetilbud fra flere forskellige banker. På den måde kan du selv vælge det lån, der passer bedst til dine behov.  

Vælger du at ansøge om et lån gennem lendme.dk viser vores egne undersøgelser, at vores kunder i gennemsnit sparer hele 12.500 kr. Selvom mange måske ikke tror det, så er der med banklån penge at spare. Bankerne tjener penge på at låne dig og andre penge, hvorfor der også er en naturlig konkurrence mellem bankerne. Denne konkurrence skal dog skabes af dig som forbruger og kunde.  Alle banker har særlige interessefelter herunder særlige låneformer og kunder, som de vægter og dermed også er konkurrencedygtige på.

Dette kan således komme dig til gavn og betyde at du i sidste ende sparer en del penge.

Dog er der en række ting, som du skal være særligt opmærksom på, når du skal sammenligne dine lånetilbud. I afsnittet nedenfor kan du blive klogere på, hvordan du kan sammenligne de forskellige tilbud, så du kan trække den bedste beslutning.

DET SKAL DU VIDE, NÅR DU LÅNER PENGE

Når du låner penge, foretager banken en kreditvurdering, som tager udgangspunkt i de oplysninger, som du har opgivet i sin låneansøgning.

Nogle banker vil også kræve, at du giver dit samtykke til SKAT eller beder om lånedokumenter som årsopgørelse og lønsedler. Formålet med en kreditvurdering er blandt at sikre, at det er forsvarligt at tilbyde ansøgeren et lån. Det vil altså sige, at ansøgerens økonomi skal kunne bære at afdrage på et lån på 300.000 kr.

SÅDAN SAMMENLIGNER DU LÅNETILBUD

Hvis man gerne vil finde det bedste lån på markedet, og for dig selv, er der en række ting, som du skal være opmærksom på.

Disse ting inkluderer:

  • Lånebeløbet
  • Låntypen
  • ÅOP
  • Låneudbyderen
  • Løbetiden

LÅNEBELØBET

Du bør først og fremmest finde ud af, hvor mange penge du skal låne. Der er stor forskel på, hvor meget du kan låne alt efter din nuværende økonomiske situation. Derfor anbefales det altid, at du laver et budget, så du kender dit rådighedsbeløb og ved, hvor meget du kan betale af hver måned.

Du kan nemt og hurtigt anvende LendMe’s Låneberegner, som hjælper dig med at beregne hvor meget, du kommer til at skulle betale for lånet. Du vælger blot lånestørrelsen og den ønskede lånetid. Det er dog vigtigt at påpege, at der kun er tale om et estimat. Den endelig pris for lånet får du først, når bankerne har behandlet din ansøgning. 

LÅNTYPEN:

Alt efter hvor stort lånebeløbet er, vil låntypen variere efter hvad der vil være det mest hensigtsmæssige lån for dig at tage. Forskellige låntyper er designet med udgangspunkt i et særligt formål og en særlig type adfærd. Det er desuden meget vigtigt, at du sammenligner de samme låntyper, når du indhenter dine tilbud. Hvis du eksempelvis skal købe bolig, vil dette typisk finansieres via et realkreditlån, hvor långiveren får pant og sikkerhed i boligen. Når långiver har sikkerhed for lånet i form af pant i boligen, er renteniveauet noget lavere sammenlignet med andre lånetyper. Hvis du eksempelvis ønsker at låne til en brugt bil, vil mange vælge et såkaldt usikret lån. Her har långiveren ikke sikkerhed for lånet i form af pant, hvilket også afspejler sig i renteniveaut.

ÅOP:

Når du sammenligner de lånetilbud du får, er det også særligt vigtigt, at du har fokus på ÅOP. ÅOP står for den årlige omkostning i procent og angiver altså, hvad dit lån i alt kommer til at koste dig. Den årlige omkostning dækker over alle udgifter som renter, gebyrer og diverse udgifter alt efter din låntype. Disse omkostninger kan have en stor indflydelse på, hvilket lån, som er billigst for dig.

LÅNEUDBYDEREN:

Du bør, når du låner penge, også være opmærksom på, hvem du låner penge af. I en artikel fra Politiken om udskældte lånudbydere og forbrugere, der er blevet snydt, peges der blandt andet på, at forbrugere ofte ikke har en ordentlig forståelse for, hvilke risici der var forbundet med de lån, de tager. Dette kan i sidste ende koste dig enormt mange penge. Derfor er det vigtigt, at du forholder dig kritisk til de forskellige långivere og lånudbydere og afsætter tid til at læse om dem på nettet for at se, hvem de er, inden du ansøger om et lån hos dem. Hos LendMe arbejder vi kun med anerkendte långivere, som alle har fokus på forsvarlig långivning.

LØBETIDEN:

Du bør til sidst også være opmærksom på, hvor lang tid løbetiden på dit lån er. Løbetiden refererer til den tid, som du har til at betale lånet tilbage. Jo større det beløb du låner er, desto længere løbetid vil man som oftest få. Løbetiden har også indflydelse på, hvor stort et beløb du skal betale tilbage på månedsbasis.

Et større lån kan altså være lettere at håndtere idet løbetiden vil gøre dine månedlige afdrag mindre. Du har altså længere tid til at få justeret din økonomi, så du kan betale beløbet tilbage. Når du søger gennem LendMe kan du låne op til 300.000 kr. med en løbetid på 1 til 12 år. Har du flere spørgsmål til LendMe, som ikke er blevet besvaret her, kan du søge svar blandt de mest stillede spørgsmål blandt forbrugerne.    

SÅDAN ANSØGER DU OM AT LÅNE PENGE

Ønsker du at anvende LendMe til at ansøge om at låne penge, skal du starte med at udfylde en låneansøgning på hjemmesiden. Låneansøgningen underskrives med NemID og herefter sender LendMe ansøgningen videre til bankerne. Herefter har bankerne op til 4 hverdage til at vurdere, hvorvidt de har mulighed for at give dig et lånetilbud. Oftest sker dette dog inden for ganske få timer.

Hvis du får et lånetilbud og accepterer det, modtager du lånedokumenter, som skal underskrives digitalt med dit NemID. Herefter vil du modtage dit lånebeløb på din konto efter 1-3 hverdage.

Alle hverdage fra 10.00 - 16.00

Det skal være enkelt og trygt at låne penge gennem LendMe. Derfor er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os på kundeservice@lendme.dk, hvis du har spørgsmål til os. Vi svarer oftest med det samme, men altid indenfor én hverdag.

Ansøg nu og lån op til 300.000 gennem Lendme