Lån smart, og lad bankerne komme til dig!

Det er den grundholdning, der fik de tre stiftere Peter Wang, Frederik Murmann og Christoffer Nylandsted til at grundlægge Lendme i foråret 2016.

Med lang erfaring inden for bank-sektoren, så kunne de se, at man som dansk forbruger var prisgivet, hvis man ville finde undersøge hvor man fik det bedste lånetilbud.

Den eneste mulighed man havde for at indhente flere tilbud i markedet var ved at selv finde relevante långivere, udfylde deres ansøgning og selv sammenligne de tilbud man fik - en lang og bøvlet proces.

Tanken med Lendme var at vende processen om, sådan at bankerne kom til kunden i stedet - på den måde sparede man tid, og man kunne sammenligne konkrete lånetilbud nemt og overskueligt.

Lendme er en Fintech (forkortelse for Financial Technology) med kontor ved Christianshavn kanal i København, i det der hedder Copenhagen Fintech Lab.  

Samarbejd med os

Hvis du kan se værdien af at samarbejde med Danmarks eneste digitale lånemægler, eller du har en kundegruppe eller forening hvor dine brugere der kunne være interesseret i modtage uforpligtende og gratis lånetilbud, så burde du overveje at samarbejde med Lendme.

Du kan læse mere om mulighederne for et samarbejde på følgende side her:

Samarbejd med os.

Presseomtale

Lendme er jævnligt nævnt i pressen, eller kommer med udtalelser vedrørende iværskætteri, Fintech- eller bank-sektoren, eller om det at skabe gennemsigtighed på lånemarkedet.

Du kan se hvor vi for nylig er blevet nævnt i medierne, eller hvordan man kommer i kontakt med os på følgende side:

Presse

Lendme støtter

CSR-mærket

Ingen_CO2