Om Lendme

Transparens og overskuelighed i lånemarkedet var grundholdningen, der fik de tre stiftere Peter Wang, Frederik Murmann og Christoffer Nylandsted til at grundlægge Lendme i foråret 2016.

Afspil Video

Lån smart, og lad bankerne komme til dig!

Med lang erfaring inden for bank-sektoren, så kunne de se, at man som dansk forbruger var prisgivet, hvis man ville finde undersøge hvor man fik det bedste lånetilbud.

Den eneste mulighed man havde for at indhente flere tilbud i markedet var ved at selv finde relevante långivere, udfylde deres ansøgning og selv sammenligne de tilbud man fik - en lang og bøvlet proces.

Tanken med Lendme var at vende processen om, sådan at bankerne kom til kunden i stedet - på den måde sparede man tid, og man kunne sammenligne konkrete lånetilbud nemt og overskueligt.

Lendme er en Fintech (forkortelse for Financial Technology) med kontor i Valby. Lendme er tilsluttet Copenhagen Fintech Lab.

Læs også Læs hele historien om Lendme

Banker Lendme samarbejder med

Hos Lendme arbejder vi løbende på at få flere banker på platformen. På nuværende tidspunkt samarbejder vi med følgende banker:

 1. Resurs Bank
 2. Basis Bank
 3. Pensam Bank
 4. Express Bank
 5. Nordea Finans
 6. Sparxpres
 7. re:member

Hvis du har spørgsmål vedrørende de banker, vi samarbejder med, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Teamet bag Lendme

Temaet bag Lendme er en blanding af bankfolk, jurister, udviklere, marketingfolk og kundeservicemedarbejdere som alle arbejder på at gøre Lendme til det sted, hvor folk, der skal låne penge altid starter.

Hvis du vil læse mere om de enkelte medarbejdere hos Lendme, har vi lavet en side om dem hver. Klik på de enkelte navne for at læse mere:

 1. Peter Grunnet Wang
 2. Martin Bro Trasmundi
 3. Frederik Murmann
 4. Christoffer Nylandsted
 5. Sandra Faraq
 6. Sanne Jeppesen
 7. Thomas Johansen
 8. Vladimir Dima
 9. Nikos Papageorgiou
 10. Gery Bindics
 11. Louise Bro

Samarbejd med os

Hvis du kan se værdien af at samarbejde med Danmarks eneste digitale lånemægler, eller du har en kundegruppe eller forening hvor dine brugere der kunne være interesseret i modtage uforpligtende og gratis lånetilbud, så burde du overveje at samarbejde med Lendme.

Du kan læse mere om mulighederne for at samarbejde med os her.

Presse

Lendme er jævnligt nævnt i pressen, eller kommer med udtalelser vedrørende iværskætteri, Fintech- eller bank-sektoren, eller om det at skabe gennemsigtighed på lånemarkedet.

Du kan se hvor vi for nylig er blevet nævnt i medierne, eller hvordan man kommer i kontakt med os på siden Presse

Lendme støtter

Lendme støtter en række initiativer.

Social ansvarlighed er central for Lendme. Derfor støtter vi CSR-mærket. csr-maerket.dk Alle Lendme's services er CO2 neutrale. ingenco2.dk