Om LendMe

Sammenlign og se klart, før du låner

Sidst opdateret: 17. juni 2021 | Læsetid: 4 minutter

Vi er din uafhængige platform, der kæmper for fuld gennemsigtighed på det danske lånemarked. Det mener vi nemlig, at alle har ret til.

Efter mange år i banksektoren indså vi, at mange danskere havde svært ved at gennemskue det komplekse lånemarked.

For at sammenligne flere lånetilbud var man nødt til selv at opsøge forskellige banker og udfylde hver deres ansøgning – kort sagt, en lang og bøvlet process.

Derfor startede vi LendMe i 2016. Her udfylder du én enkelt ansøgning, og så kommer anerkendte banker til dig med personlige lånetilbud, så du nemt kan træffe det bedste valg med ro i maven.

LendMe hjælper dig, hvis du har behov for at ansøge om et nyt lån, samlelån eller blot ønsker at tjekke, om du kan få en bedre rente på dit eksisterende lån.

LendMe blev etableret i februar 2016 af tre fynske iværksættere Frederik Murmann, Christoffer Nylandsted og Peter Grunnet Wang. Det var ønsket om at ændre rammerne på lånemarkedet, der fik de tre fynboer til at kaste sig ud i LendMe projektet.

Frederik og Christoffer har begge en juridisk baggrund, og har arbejdet inden for den finansielle sektor i mange år. Frederik har blandt andet arbejdet for Saxo Bank og Entercard, og Christoffer har både arbejdet for Danske Bank og Europæiske Rejseforsikring.

Den tredje medstifter Peter kommer med en noget anden baggrund. Han er uddannet geofysiker og har i mere end 6 år arbejdet som IT projektleder hos DMI.

LendMe’s koncept er i virkeligheden ret enkelt, og vi kender det allerede fra andre brancher.

Når vi eksempelvis skal finde de bedste og billigste flybilletter, hotel til ferien eller håndværkere, bruger vi en af de mange online platforme - momondo, hotels.com, 3byggetilbud, som har gjort processen med at hente og sammenligne priser hurtig og nem.

Hos LendMe gør vi det samme inden for lån. Vi sparer vores brugere for at skulle ansøge hos hver enkelt bank, for derefter selv at sammenligne de tilbud man har modtaget - en kompliceret og uoverskuelig opgave, som mange aldrig får gjort, og derfor går glip af store besparelser.

Du udfylder blot én ansøgning på lendme.dk, som vi sender i udbud hos de banker, vi samarbejder med. Alle ansøgninger bliver behandlet individuelt af hver bank, som har op til 48 timer til at vende tilbage med et konkret tilbud. Dine tilbud bliver listet på en nem og overskuelig måde, så du kan vælge det bedste lån.

Udover at vores brugere sparer en masse tid, sparer de i langt de fleste tilfælde også en del penge. Vores seneste opgørelse (2019) viser, at brugerne i snit sparer 12.500 kr. ved at vælge det billigste lån frem for det dyreste tilbud, de modtager.

Det er gratis og uforpligtende at benytte LendMe til at indhente lånetilbud fra bankerne. LendMe tjener penge i form af kommission fra bankerne.

Hver gang vi formidler en kunde til en af de banker, vi samarbejder med, modtager vi kommission af lånebeløbet fra den pågældende bank.

Vi arbejder 100% objektivt, hvilket betyder, at ingen banker bliver favoriseret. Alle ansøgninger bliver sendt i udbud hos bankerne på lige fod.

Hos LendMe samarbejder vi med en række anerkendte banker og finansieringsselskaber. Nogle er traditionelle murstensbanker, mens andre udelukkende er online banker uden fysiske filialer.

Lånetypen, som bankerne tilbyder via LendMe, er usikrede lån, som er bedre kendt som privatlån og forbrugslån. Det er derfor ikke muligt at indhente tilbud på kviklån, sms-lån og mikrolån via LendMe.

Hvis du har spørgsmål vedrørende de banker, vi samarbejder med, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Teamet bag LendMe er en blanding af bankfolk, jurister, udviklere, marketingfolk og kundeservicemedarbejdere, som alle arbejder på at skabe gennemsigtighed på lånemarkedet.

Udover at sparer danskerne for en masse tid og sikre overblik, hjælper vi dem også med at spare en masse penge.

Hvis du vil læse mere om de enkelte medarbejdere hos LendMe, har vi lavet en side om dem hver. Klik på de enkelte navne for at læse mere:

Eksterne partnere

Spørgsmål

Hvis du har yderligere spørgsmål til, hvad LendMe er, og hvordan vi fungerer, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe alle hverdage mellem kl. 10 - 16 på telefon 70 60 62 62 eller på mailen kundeservice@lendme.dk.

Samarbejd med os

Hvis du kan se værdien i at samarbejde med Danmarks største digitale lånemægler, burde du overveje at samarbejde med LendMe.

Du kan læse mere om mulighederne for at samarbejde med os her.

Presse

LendMe er jævnligt nævnt i pressen, og kommer med udtalelser vedrørende iværksætteri, fintech, bank-sektoren, eller det at skabe gennemsigtighed på lånemarkedet.

Du kan se, hvor vi for nyligt er blevet nævnt i medierne, eller hvordan man kommer i kontakt med os på siden Presse .

CO2 neutralt website

LendMes website er CO2 neutralt