Fuld gennemsigtighed i lånemarkedet

Vi er din uafhængige platform, der kæmper for fuld gennemsigtighed på det danske lånemarked. Det mener vi nemlig, at alle har ret til.

Afspil Video

Efter mange år i banksektoren indså vi, at mange danskere havde svært ved at gennemskue det komplekse lånemarked.

For at sammenligne flere lånetilbud var man nemlig nødt til selv at opsøge forskellige banker og udfylde hver deres ansøgning – kort sagt, en lang og bøvlet process.

Derfor startede vi LendMe i 2016. Her udfylder du kun én enkelt ansøgning, og så kommer anerkendte bankerne til dig med personlige lånetilbud, så du nemt og bekvemt kan træffe det bedste valg med ro i maven.

Så uanset om du har behov for at ansøge om et nyt lån, samlelån eller blot ønsker at tjekke, om du kan få en bedre rente på dit eksisterende lån, så hjælper LendMe dig.

Hvordan tjener LendMe penge?

Det er helt gratis og uforpligtende at bruge vores platform. Vi tjener vores penge hos bankerne; hver gang de får en ny kunde gennem os, får vi en kommission. Vi arbejder objektivt og uafhængigt – alle ansøgninger bliver sendt i udbud på lige fod.

Banker LendMe samarbejder med

Hos LendMe arbejder vi løbende på at få flere banker på platformen. På nuværende tidspunkt samarbejder vi med følgende banker:

 1. Resurs Bank
 2. Basis Bank
 3. Pensam Bank
 4. Express Bank
 5. Nordea Finans
 6. Sparxpres
 7. re:member
 8. L'EASY

Hvis du har spørgsmål vedrørende de banker, vi samarbejder med, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Teamet bag LendMe

Teamet bag LendMe er en blanding af bankfolk, jurister, udviklere, marketingfolk og kundeservicemedarbejdere som alle arbejder på at gøre LendMe til det sted, hvor folk, der skal låne penge altid starter.

Hvis du vil læse mere om de enkelte medarbejdere hos LendMe, har vi lavet en side om dem hver. Klik på de enkelte navne for at læse mere:

 1. Peter Grunnet Wang
 2. Martin Bro Trasmundi
 3. Frederik Murmann
 4. Christoffer Nylandsted
 5. Sandra Faraq
 6. Sanne Jeppesen
 7. Thomas Johansen
 8. Vladimir Dima
 9. Nikos Papageorgiou
 10. Louise Bro
 11. Thora Ternov
 12. Paw Svendsen

Samarbejd med os

Hvis du kan se værdien af at samarbejde med Danmarks eneste digitale lånemægler, eller du har en kundegruppe eller forening hvor dine brugere der kunne være interesseret i modtage uforpligtende og gratis lånetilbud, så burde du overveje at samarbejde med LendMe.

Du kan læse mere om mulighederne for at samarbejde med os her.

Presse

LendMe er jævnligt nævnt i pressen, eller kommer med udtalelser vedrørende iværskætteri, Fintech- eller bank-sektoren, eller om det at skabe gennemsigtighed på lånemarkedet.

Du kan se hvor vi for nylig er blevet nævnt i medierne, eller hvordan man kommer i kontakt med os på siden Presse .