Om LendMe

Sammenlign og se klart, før du låner

Sidst opdateret: 17. marts 2023 | Læsetid: 4 minutter

Vi er din uafhængige platform, der kæmper for fuld gennemsigtighed på det danske lånemarked. Det mener vi nemlig, at alle har ret til.

Efter mange år i banksektoren indså vi, at mange danskere havde svært ved at gennemskue et komplekst marked, når de ville have et lån.

For at sammenligne flere lånetilbud var man nødt til selv at opsøge forskellige banker og udfylde hver deres ansøgning – kort sagt, en lang og bøvlet process.

Derfor startede vi LendMe i 2016. Her udfylder du én enkelt ansøgning via vores låneberegner og ansøgningsskema , og så kommer anerkendte banker til dig med personlige lånetilbud, så du nemt kan træffe det bedste valg med ro i maven.

LendMe hjælper dig med at sammenligne billige lån fra forskellige banker, få styr på gælden med et samlelån eller blot ønsker at tjekke, om du kan få en bedre rente på dit eksisterende lån.

LendMe blev etableret i februar 2016 af tre fynske iværksættere Frederik Murmann, Christoffer Nylandsted og Peter Grunnet Wang.

Frederik og Christoffer har begge en juridisk baggrund, og har arbejdet inden for den finansielle sektor i mange år.

Frederik har blandt andet arbejdet for Saxo Bank og Entercard, og Christoffer har både arbejdet for Danske Bank og Europæiske Rejseforsikring.

Peter er uddannet geofysiker, og har i mere end 6 år arbejdet som IT projektleder hos Danmarks Meteorologiske Institut.

I sommeren 2021 blev LendMe opkøbt af den norske låneformidler, Axo Finans og dermed er LendMe nu en del af Axo Group, der formidler lån i hele Norden.

I sommeren 2022 købte Axo Gruppen den norske kreditplatform Defero, som på nuværende tidspunkt kun opererer i Norge og Sverige. I løbet af efteråret 2022 bliver Defero lanceret i Finland og Danmark bliver i løbet af første halvår 2023.

LendMe’s koncept er i virkeligheden ret enkelt, og du kender det allerede fra andre brancher.

Når vi eksempelvis skal finde den billigste flybillet, hotel eller håndværker, bruger vi Momondo, Hotels.com, 3byggetilbud, som har gjort processen med at hente og sammenligne priser hurtig og nem.

Vi gør det samme med lån, og vi sparer dig for at skulle søge hos hver enkelt bank, så du nemt kan sammenligne vilkår og priser fra forskellige banker.

En ellers kompliceret proces bliver på den måde meget nemmere og mere overskuelig, hvilket betyder, at du sparer mange penge på lån.

Du udfylder en ansøgning på fem minutter, og indenfor en time har du svar fra op til 16 forskellige banker.

Tilbuddene bliver opstillet på en overskuelig måde, så du ikke behøver en økonomisk uddannelse for at se, hvilket lån der er bedst.

Vores seneste opgørelse viser, at man i gennemsnit sparer 12.500 kroner ved at vælge det billigste tilbud frem for det dyreste.

LendMe tjener penge via kommission fra bankerne, når vi formidler et lån.

Hver gang vi formidler en bruger til en af de banker, vi samarbejder med, modtager vi kommission af lånebeløbet fra den pågældende bank.

Vi modtager vores kommission ud fra lånebeløbet, hvilket også betyder, at vi ikke har nogen interesse i, at du vælger et lån med en højere rente.

Derfor kan du være sikker på, at vi arbejder 100% objektivt, hvilket betyder, at ingen banker bliver favoriseret.

Alle ansøgninger bliver sendt i udbud hos bankerne på lige fod.

Vi samarbejder med en række anerkendte banker og finansieringsselskaber.

Nogle er traditionelle murstensbanker, mens andre udelukkende er online banker uden fysiske filialer.

Lånetypen, som bankerne tilbyder via LendMe, er usikrede lån, som er bedre kendt som lån uden sikkerhed.

Hvis du har spørgsmål vedrørende de banker, vi samarbejder med, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Teamet bag LendMe er en blanding af bankfolk, jurister, udviklere, marketingfolk og kundeservicemedarbejdere, som alle arbejder på at skabe gennemsigtighed på lånemarkedet.

Udover at sparer danskerne for en masse tid og sikre overblik, hjælper vi dem også med at spare en masse penge.

Hvis du vil læse mere om de enkelte medarbejdere hos LendMe, har vi lavet en side om dem hver.

Eksterne partnere

Vi samarbejder med en lang række forskellige partnere. Det gælder både uvildige økonomiske rådgivere, finansieringsselskaber, udgivere og mæglere af blandt andet biler og både.

Du kan læse mere om nogle af vores eksterne partnere her.

Hvis du kan se værdien i at samarbejde med Danmarks største digitale lånemægler, burde du overveje at samarbejde med LendMe.

Du kan læse mere om mulighederne for at samarbejde med os her.

LendMe er jævnligt nævnt i pressen, og kommer med udtalelser vedrørende iværksætteri, fintech, bank-sektoren, eller det at skabe gennemsigtighed på lånemarkedet.

Du kan se, hvor vi for nyligt er blevet nævnt i medierne, eller hvordan man kommer i kontakt med os på siden Presse .

CO2 neutralt website

LendMes website er CO2 neutralt

Internettet udleder hvert år mere CO2 end luftfartsindustrien, og vi har derfor besluttet, at vores klimaaftryk skal være grønt.

Når du spørger, svarer vi

Snak med en fra vores kundeservice

70 60 62 62

Vi har åben alle hverdage kl. 10:00 - 16:00

Ellers kan du få svar på de oftest stillede spørgsmål i vores FAQ