Tilfredse brugere er vores forretning

Brug vores låneberegner, ansøg, og lad bankerne komme til dig

LendMe har udviklet en låneberegner, så du nemt kan beregne hvor meget dit næste lån vil koste.

Ansøg gratis
Ansøg gratis

Udfyld én ansøgning når du skal låne penge, så indhenter vi et individuelt tilbud fra bankerne

Tilbud på lån
Modtag tilbud

Du modtager lånetilbud fra bankerne, og du kan nu vælge det tilbud, der passer dig bedst 

Vælg det bedste lån
Vælg det bedste lån

Du er ikke forpligtet til noget, før du sender de underskrevne lånedokumenter til banken 

DIN TRYGHED

LendMe har som formål at hjælpe danske låntagere med at finde de bedste lån. Det er sikkert, enkelt og gratis.

Ansøg nu

Sikkert

Sikkert

Vi garanterer, at dine data altid behandles sikkert og fortroligt. Vi sender og modtager al data krypteret, og opdaterer løbende vores systemer for at opnå den højeste datasikkerhed.

Enkelt

Enkelt

Det er nemt og hurtigt at søge om lån gennem LendMe. Udfyld vores ansøgning her på siden, så håndterer vi resten. Vi holder dig underrettet pr. mail og SMS.

Gratis

Gratis

Der er ingen omkostninger forbundet med at søge om lån gennem LendMe. Også selv hvis du vælger ikke at gøre brug af de tilbud, du får. God fornøjelse.

Vi blogger om lån og finans

Læs vores seneste tre blogindlæg om lån og privatøkonomi.

LÅNEBEREGNER

På denne side præsenterer vi vores låneberegner. Formålet er at give dig indblik i, hvordan du bruger vores låneberegner. Derudover forklarer vi også, hvorfor du aldrig må se resultatet fra vores låneberegner (eller andre låneberegner) som din endelige pris for lånet.

Hvis du overvejer at søge om et lån, er du derfor kommet til det rette sted, da du ved at bruge vores låneberegner, får det nødvendige indledende overblik.

HVAD ER EN LÅNEBEREGNER

LendMe har udviklet en låneberegner, så du nemt og hurtigt får en ide om, hvad det koster dig at låne penge.

Der er mange faktorer, der spiller ind, når prisen for at låne penge skal regnes ud: opstartsgebyr, månedlige gebyrer og renten er blot nogle af de faktorer, som er afgørende for prisen på lånet. Låneberegneren og de bagvedliggende termer har vi skrevet mere om i LendMes wiki for lån.

Vores låneberegner er udviklet til at give dig priseksempler på forbrugslån, privatlån og banklån.

Som sagt er vores låneberegner udviklet til forbrugslån, privat og banklån. Fælles for disse lånetyper er, at de alle hører under kategorien usikrede lån, hvor långiveren ikke får pant i eksempelvis hus eller bil. Når långiveren får pant, er der tale om sikrede lån. Eksempler på sikrede lån er realkreditlån, andelsboliglån og i nogle tilfælde også billån.

Så hvis du eksempelvis ønsker at lave en låneberegning på et realkreditlån, kan du desværre ikke benytte vores låneberegner. Men der findes andre låneberegner, som godt kan hjælpe dig med denne type lån.

Det er lidt sværere at lave en låneberegning, hvis du søger et lån, hvor der kan stilles sikkerhed - for eksempel i form af pant i en bolig - da lånet da vil afhænge af den ejendom, der tages pant i. Sikrede lån omfatter typisk andelsboliglån, boliglån, realkreditlån samt billån med pant i bilen. Vi har skrevet om forskellen på sikrede og usikrede lån på vores blog.

Låneberegning på samlelån

Hvis du har flere dyre lån hos forskellige långivere, kan det betale sig at samle dem i ét samlet lån. Der kan nemlig være rigtig mange penge at spare. Derfor har vi også udviklet en låneberegner til samlelån, som giver dig en ide om, hvad det koster dig at samle dine lån.

SÅDAN BRUGER DU LÅNEBEREGNEREN

Vores låneberegner er super nem at bruge. Indstil de to sliders på henholdsvis det ønskede lånebeløb og den ønskede lånetid. Herefter kan du se den forventelige månedlige ydelse. Under låneberegneren kan du også se et repræsentativt eksempel, som viser det beløb, du ønsker at låne, renten, de samlede låneomkostninger, ÅOP samt det samlede beløb, der skal betales tilbage.

Som du kan se ved brug af låneberegneren, falder den månedlige ydelse, når du betaler tilbage over længere tid. Det kunne umiddelbart virke attraktivt, men ulempen er, at med en længere lånetid ender du med at betale mere, når du ser på det samlede beløb, der skal betales tilbage. Det skyldes, at du skal betale renter og gebyrer i flere måneder.

Du skal med andre ord bruge låneberegneren til at finde ud af, hvor meget du kan betale tilbage pr. måned kontra hvor dyrt lånet bliver samlet set.

BRUG VORES LÅNEBEREGNER VEJLEDENDE

Når du benytter vores låneberegner, er det meget vigtigt at påpege, at prisen kun er vejledende og ikke den endelige pris for lånet. For at kunne give dig den helt præcise pris, skal bankerne nemlig først behandle din ansøgning og foretage en kreditvurdering af dig. Det vil sige, at du først kan se den endelig pris, når du modtager reelle lånetilbud fra bankerne.  

Derfor anbefaler vi dig, at du kun bruger vores låneberegner, når du skal have en indikation af, hvad det koster dig at låne penge via vores platform. Når du har styr på dit budget og herunder dit rådighedsbeløb, kan du nemlig via vores låneberegner hurtigt danne dig et overblik over, hvor meget du cirka har råd til at låne.

UNDERSØG ALTID MARKEDET

Der er mange, som glemmer at undersøge markedet, inden de vælger et lån. Uanset om du søger efter et lån til bolig, bil eller forbrug, skal du altid undersøge markedet grundigt, inden du beslutter dig.

Du skal altså ikke bare vælge det første lån, som du får tilbudt. Der kan nemlig være rigtig mange penge at spare, når du først begynder at sammenligne tilbud fra flere långivere.

Mange starter med at få tilbud fra egen bank, hvilket giver rigtig god mening. Banken kender dig nemlig allerede, og hvis du er en god kunde, kan banken måske også tilbyde dig nogle attraktive priser. Men det er dog vigtigt, at du ikke kun undersøger mulighederne i din egen bank. Mange er desværre af den opfattelse, at det altid er i ens egen bank, at man får den bedste pris. Dette er langtfra sandheden. Der findes nemlig også en række online banker, der er yderst konkurrencedygtige med deres renter.

Derfor er det vigtigt, at du indhenter tilbud fra flere banker - både traditionelle og online banker.

INDHENT LÅNETILBUD

Når du skal til at indhente flere lånetilbud, kan du indledningsvis godt bruge en låneberegner til at få en indikation af, hvad lånet skal koste dig.

Men som tidligere nævnt er det vigtigt, at du er  opmærksom på, at vores låneberegner kun giver dig et estimate af prisen. Selvom vores låneberegner giver dig en indikation af renten, det månedlig afdrag, gebyrer og ÅOP’en, kan du først rigtig sammenligne priserne, når du har modtaget konkrete lånetilbud fra de enkelte banker.

Når du sammenligner, skal du huske ikke kun at kigge på renten. ÅOP som står for Årlig Omkostninger i Procent er også vigtig at sammenligne. I modsætningen til renten, så inkluderer ÅOP’en ud over renten også de omkostninger, der ellers er forbundet med lånet. Derudover bør du også sammenligne dit månedlig afdrag, og hvad du samlet ender med at skulle betale tilbage.

Dine konkrete lånetilbud tager alle udgangspunkt i det ansøgte beløb samt den ønskede løbetid på lånet. Hvis du gerne vil have et estimate på, hvad det får af betydning, hvis du eksempelvis forlænger løbetiden på lånet, kan du igen benytte vores låneberegner.

DER ER MANGE PENGE AT SPARE

Grunden til at det er vigtigt at indhente flere tilbud og sammenligne dem med hinanden, er for at undgå, at du ender med at betale for meget. Der er nemlig rigtig mange penge at spare.

Men det bliver hurtigt meget tidskrævende og besværligt, hvis du skal ansøge hos hver af de enkelte banker. Denne proces har vi hos LendMe dog gjort nem, overskuelig og gennemsigtig. Ud over at vi sparer dig for en masse tid, så sparer vi dig med stor sandsynlighed også for en masse penge. I 2018 sparede vi vores kunder for over 50 millioner kroner.

FÅ UFORPLIGTENDE LÅNETILBUD

LendMe er en uafhængig platform, der kæmper for gennemsigtighed på det danske lånemarked. Vi mener nemlig at alle har ret til fuld gennemsigtighed i et komplekst lånemarked.

Med blot en enkelt ansøgning indhenter vi personlige lånetilbud fra anerkendte banker, så du nemt, og bekvemt og med ro i maven kan træffe den rette beslutning.

Vi har gjort det nemt og overskueligt at ansøge om lån og sammenligne lånetilbud. Så udover vores låneberegner, kan du med kun én låneansøgning modtage uforpligtende lånetilbud fra op til 7 banker sikkert og nemt.

 

Kontakt os

Alle hverdage fra 10.00 - 16.00

Det skal være enkelt og trygt at låne penge gennem LendMe. Derfor er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os på kundeservice@lendme.dk, hvis du har spørgsmål til os. Vi svarer oftest med det samme, men altid indenfor én hverdag.

Brug vores låneberegner og sammenlign tilbud