Tilfredse brugere er vores forretning

Brug vores låneberegner, ansøg, og lad bankerne komme til dig

Lendme har udviklet en låneberegner, så du nemt kan beregne hvor meget dit næste lån vil koste.

Ansøg gratis
Ansøg gratis

Udfyld én ansøgning når du skal låne penge, så indhenter vi et individuelt tilbud fra bankerne

Tilbud på lån
Modtag tilbud

Du modtager lånetilbud fra bankerne, og du kan nu vælge det tilbud, der passer dig bedst 

Vælg det bedste lån
Vælg det bedste lån

Du er ikke forpligtet til noget, før du sender de underskrevne lånedokumenter til banken 

DIN TRYGHED

Lendme har som formål at hjælpe danske låntagere med at finde de bedste lån. Det er sikkert, enkelt og gratis.

Ansøg nu

Sikkert

Sikkert

Vi garanterer, at dine data altid behandles sikkert og fortroligt. Vi sender og modtager al data krypteret, og opdaterer løbende vores systemer for at opnå den højeste datasikkerhed.

Enkelt

Enkelt

Det er nemt og hurtigt at søge om lån gennem Lendme. Udfyld vores ansøgning her på siden, så håndterer vi resten. Vi holder dig underrettet pr. mail og SMS.

Gratis

Gratis

Der er ingen omkostninger forbundet med at søge om lån gennem Lendme. Også selv hvis du vælger ikke at gøre brug af de tilbud, du får. God fornøjelse.

Vi blogger om lån og finans

Læs vores seneste tre blogindlæg om lån og privatøkonomi.

Låneberegner

Lendme har lavet en låneberegner, så du nemt og hurtigt se, hvor meget det koster at låne penge.

Der er mange faktorer, der spiller ind: opstartsbegyr, månedlige gebyrer, effektiv og nominel rente er blot nogle af de begreber, der har indviken på ÅOP og den månedlige ydelse. Låneberegneren og de bagvedliggende termer har vi skrevet mere om i Lendmes wiki for lån.

Du kan primært benytte vores låneberegner, når du skal se et priseksempel på et usikret lån som for eksempel et forbrugslån.

Det er lidt sværere at lave en låneberegning, hvis du søger et lån, hvor der kan stilles sikkerhed - for eksempel i form af pant i en bolig - da lånet da vil afhænge af den ejendom, der tages pant i. Sikrede lån omfatter typisk andelsboliglån, boliglån, realkreditlån samt billån med pant i bilen. Vi har skrevet om forskellen på sikrede og usikrede lån på vores blog.

Hvis du skal samle mindre lån i et samlelån, afhænger det igen af om de lån du samler er sikrede eller usikrede.

Lendmes låneberegner giver dig mulighed for at indstille lånebeløbet og lånetiden.

Sådan bruger du låneberegneren

Indstil de to sliders på henholdsvis det ønskede lånebeløb og den ønskede lånetid, hvorefter du kan se den forventelige månedlige ydelse. Under låneberegneren kan du også se et repræsentativt eksempel, som består af samlet kreditbeløb, variabel debitorrente i procent, de samlede låneomkostninger, ÅOP samt det samlede beløb, der skal betales tilbage.

Som du kan se ved brug af låneberegneren, falder den månedlige ydelse, når du betaler tilbage over længere tid. Det kunne umiddelbart virke attraktivt, men ulempen er, at med en længere lånetid ender du med at betale mere, når man ser på det samlede beløb, der skal betales tilbage.

Du skal med andre ord bruge låneberegneren til at finde ud af, hvor meget du kan betale tilbage pr. måned kontra hvor dyrt lånet bliver samlet set.

Brug vores låneberegner vejledende

Det kan være dyrt at låne penge, og ofte afhænger prisen på et lån af flere faktorer. Derfor anbefaler Lendme at du benytter vores låneberegner vejledende, og først træffer beslutning, om du vil optage et lån, når du har modtaget reelle tilbud fra flere bankerne. Så har du også sikkerhed for, at der er foretaget en kreditvurdering af din økonomi.

Det kan også være en god ide, at benytte en låneberegner, efter du har lagt et budget og beregnet dit rådighedsbeløb - på den måde kan du sikre dig, at din økonomi kan bære de løbende omkostninger ved at optage et lån.

Få uforpligtende lånetilbud

Hos Lendme har vi gjort det nemt og overskueligt at ansøge om lån og sammenligne lånetilbud. Så udover vores låneberegner, kan du med kun én låneansøgning modtage du nemlig uforpligtende lånetilbud fra flere banker nemt og sikkert. 

Kontakt os

Alle hverdage fra 10.00 - 16.00

Det skal være enkelt og trygt at låne penge gennem Lendme. Derfor er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os på kundeservice@lendme.dk, hvis du har spørgsmål til os. Vi svarer oftest med det samme, men altid indenfor én hverdag.

Brug vores låneberegner og sammenlign tilbud

  • Vi har sparet 50.000 danskere for 2.000 - 70.000 kr. på deres banklån
  • Få op til 7 tilbud fra én ansøgning - gratis og uforpligtende
  • Lån til bolig, bil, rejser, forbrug, samlelån - præcis hvad du ønsker
  • Det tager kun 5 minutter, og du slipper for turen i banken