Lånebeløb
Du kan låne fra 10.000 - 300.000 kr
Lånetid
Du skal betale tilbage på 1-10 år
Forventelig ydelse
pr. måned

Priseksempel: Samlet kreditbeløb 40,000 kr. Variabel debitorrente %. ÅOP %. Etb. omk. kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage kr.

Skriv dit CPR-nummer med alle 10 cifre. Dit CPR-nummer vil altid blive opbevaret sikkert uden adgang for andre end de banker, som vil give dig et tilbud.
Ja, Lendme må kontakte mig via elektronisk post (e-mail og sms) med markedsføring af finansielle produkter og relaterede tjenesteydelser samt nyhedsbrev.
Din ansøgning sendes ikke til bankerne før du har underskrevet med NemID
Basisbank , Express Bank , Nordea , Pensam Bank , Resurs Bank , Sparxpres

Tilfredse brugere er vores forretning

Udfyld én ansøgning om billån - modtag tilbud fra flere banker

Lendme gør det nemt for dig at sammenligne tilbud på billån - ansøg nu og se hvor meget du kan spare.

Ansøg gratis
Ansøg gratis

Udfyld én ansøgning når du skal låne penge, så indhenter vi et individuelt tilbud fra bankerne

Tilbud på lån
Modtag tilbud

Du modtager lånetilbud fra bankerne, og du kan nu vælge det tilbud, der passer dig bedst 

Vælg det bedste lån
Vælg det bedste lån

Du er ikke forpligtet til noget, før du sender de underskrevne lånedokumenter til banken 

DIN TRYGHED

Lendme har som formål at hjælpe danske låntagere med at finde de bedste lån. Det er sikkert, enkelt og gratis.

Ansøg nu

Sikkert

Sikkert

Vi garanterer, at dine data altid behandles sikkert og fortroligt. Vi sender og modtager al data krypteret, og opdaterer løbende vores systemer for at opnå den højeste datasikkerhed.

Enkelt

Enkelt

Det er nemt og hurtigt at søge om lån gennem Lendme. Udfyld vores ansøgning her på siden, så håndterer vi resten. Vi holder dig underrettet pr. mail og SMS.

Gratis

Gratis

Der er ingen omkostninger forbundet med at søge om lån gennem Lendme. Også selv hvis du vælger ikke at gøre brug af de tilbud, du får. God fornøjelse.

Vi blogger om lån og finans

Læs vores seneste tre blogindlæg om lån og privatøkonomi.

Sådan finder du det billigste billån

Er du på udkig efter en ny eller brugt bil, er der overordnet to måder, du kan finansiere købet på. Enten ved at optage et billån med sikkerhed i bilen eller din bolig, eller ved at tage et såkaldt usikret lån.

Forskellen på de to lånemuligheder er, at en långiver der har sikkerhed i bilen eller boligen, kan kræve bil eller bolig solgt, hvis man ikke rettidigt afdrager på sit billån, hvorefter resten af billånet tilbagebetales. Det betyder, at långivers muligheder for at få sine penge tilbage ved et sikret lån er større. Derfor er renten på sikrede billån ofte lavere sammenlignet med de usikrede billån - blandt andet forbrugslån.

Brug friværdi til at finansiere bilkøb

Hvis du har friværdi i din ejerbolig, er det altid en god ide at undersøge, om du kan bruge denne til at finansiere dit bilkøb frem for et billån. Realkreditlån er generelt der, hvor du får de laveste renter. Du skal dog være opmærksom på, at du kun kan låne op til 80 % af boligens værdi via et realkreditlån. Derfor kræver det, at du har ret meget friværdi til rådighed inden denne mulighed bliver relevant.

Du kan også se på muligheden for at samle andre lån, samt dit nye billån i et samlelån - på denne måde opnår du også lavere renter samlet set.

Det skal du være opmærksom på med sikret billån

Du skal være opmærksom på et par ting, når du overvejer at tage et sikret billån:

  • I forbindelse med stiftelse af et billån med sikkerhed i bilen, tinglyses der en pant, som koster et tinglysningsgebyr til myndighederne. Disse omkostninger skal du medregne, når du vurderer, om det bedst kan betale sig at tage et sikret billån
  • I de fleste tilfælde kan du kun låne op til 80 % af bilens værdi
  • Sikkerheden i form af pantet slettes først, når hele billånet er tilbagebetalt

Billån gennem banken eller forhandler

Du bør altid indhente lånetilbud fra flere uafhængige långivere, da der ofte er stor forskel på renten, som de forskellige banker eller bilfinansieringsselskaber tilbyder. Renten kan også svinge meget i forhold til, hvor stor en del af bilens værdi du selv finansierer, og hvor meget du skal låne. Jo mere du kan finansiere, desto billigere bliver det at låne til resten. Både fordi det samlede lånebeløb bliver lavere, men også fordi renten du får tilbudt på dit billån typisk er bedre.

Mange bilforhandlere tilbyder billån, når du køber ny bil. Renten som forhandleren kan tilbyde kan godt være på niveau med de renter, som du får tilbudt hos banken eller bilfinansieringsselskaberne. De kan i nogle tilfælde også være bedre.

Ofte er bilforhandlerne villige til at give mere rabat på bilen, hvis du finansierer købet gennem dem. Bilforhandleren opnår ofte en del af den samlede fortjenesten ved salget via billånet og ikke kun ved salget af bilen.

ÅOP er vigtig

Brug altid ÅOP som parameter, når du sammenligner de lånetilbud, du modtager. Udover selve renten medregner ÅOP også gebyrer, etableringsudgifter og andre udgifter, der kan være i forbindelse med oprettelsen af billånet.

Du bør altid undersøge, om du er medlem af nogle foreninger eller organisationer fx fagforeninger og pensionskasser, der giver dig særlige fordele eller rabatter, når du skal optage et billån. Der kan nemlig være mange penge at spare.

Lendme kan hjælpe dig med at sammenligne flere lånetilbud, når du skal købe bil. Vi kan også  hjælpe dig med at hente lånetilbud for at kunne finansiere udbetaling for den del af bilens værdi, der ikke kan dækkes af et sikret lån.

Kontakt os

Alle hverdage fra 10.00 - 16.00

Det skal være enkelt og trygt at låne penge gennem Lendme. Derfor er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os på kundeservice@lendme.dk, hvis du har spørgsmål til os. Vi svarer oftest med det samme, men altid indenfor én hverdag.

Ansøg om billån og få tilbud fra 6 banker

Lad Lendme hjælpe dig med at finde og sammenligne billån fra flere banker.

Læs om billån

Ansøg nu

Se hvor nemt det er