Privatlån - lån hurtigt og nemt

Vi hjælper dig med at finde det bedste privatlån. Du kan låne op til 300.000 kroner.

Derfor skal du vælge LendMe

 • check
  Nummer 1 på Trustpilot
 • check
  Største låneformidler af privatlån
 • check
  Vi skaffer en god rente
 • check
  Danmarks bedste kundeservice
 • check
  Brug for hjælp? Ring 7060 6262

LendMe henter tilbud på privatlån fra disse banker

 • basisbank lån
 • nordea lån
 • sparxpres lån
 • remember lån
 • expressbank lån
 • resursbank lån
 • pensam lån
 • leasy lån
 • sparnord lån
 • acceptlaan lån
 • minifinans lån
 • ikano lån
Sidst opdateret: 19. november 2020 | Læsetid: 4 minutter

Ansøg om et privatlån med en konkurrencedygtig rente

Du kan nemt og trygt ansøge om et privatlån hos LendMe. Vi tilbyder dig nemlig at låne mellem 10.000-300.000 kroner online. Udover at du slipper for en tur i banken, kan du ved blot at udfylde én enkel låneansøgning modtage op til otte lånetilbud på privatlån via LendMe.

Du er derfor kommet til det helt rigtige sted, hvis du går med tankerne om at ansøge om et privatlån. Vi hjælper dig nemlig med at finde et fornuftigt privatlån med en konkurrencedygtig rente - Læs med her og find ud af, hvordan vi gør det.

LendMe er Danmarks største låneformidler. Der er mange fordele, når du bruger vores platform til at indhente tilbud på privatlån. Den største fordel er, at du blot skal udfylde én enkelt ansøgning. Herefter kan du blot læne dig tilbage, da vi klarer resten for dig. Hos LendMe indhenter vi nemlig lånetilbud på privatlån fra flere anerkendte banker. Du får et komplet overblik over de forskellige lånetilbud, som du nemt kan sammenligne. Herefter vælger du selv det billigste lånetilbud med ro i maven.

Når du indhenter og sammenligner privatlån gennem LendMe, er der desuden en stor chance for, at du sparer en masse penge. Vores kunder sparer nemlig i gennemsnit 12.500 kroner, når de sammenligner lån via vores platform.

Der går ikke længe, før du får svar på din ansøgning

Efter du har færdiggjort din låneansøgning hos LendMe, får du hurtigt svar på, om en af vores banker kan tilbyde dig et privatlån. Du kan i alle døgnets 24 timer ansøge om et billigt lån hos LendMe. Når din ansøgning er blevet godkendt, og du har accepteret et lånetilbud, vil du i løbet af 1-3 hverdage have pengene på din konto.

Det er desuden gratis og uforpligtende at ansøge via vores platform.

Vores banker laver en grundig kreditvurdering

LendMe indhenter altid personlige og konkrete tilbud på privatlån til dig, som er baseret på en individuel kreditvurdering af de enkelte banker. Hos LendMe samarbejder vi nemlig kun med långivere, der laver grundige og ansvarlige kreditvurderinger.

Prisen på et lån bliver udregnet på baggrund af din økonomiske situation. Dette kaldes også for din kreditværdighed.

Når banken foretager en kreditvurdering kigger de blandt andet på din indtægt, dine faste udgifter, eventuelle gældsposter og dit rådighedsbeløb. På baggrund af disse og andre oplysninger, vurderer banken, hvor meget du kan låne og til hvilken rente.

Hvis du eksempelvis har mange udgifter og et højt forbrug, vil banken med stor sandsynlighed vurdere, at der ikke er nok luft i din økonomi til at kunne optage et privatlån og betale af på gælden. Har du omvendt en sund økonomi, vil banken gerne låne dig pengene og sikkert også til en god og lav rente.

LendMe hjælper dig med at finde et personligt privatlån, der passer til netop dit behov. Her forklarer vi alt, hvad du bør vide om privatlån, inden du laver din låneansøgning.

Et privatlån hører under kategorien usikrede lån, og bliver af mange omtalt som forbrugslån og banklån.

Der stilles ikke krav til, hvad pengene fra usikrede lån bruges til. Derfor får banken heller ikke stillet sikkerhed for lånet i form af pant i et aktiv. Dette er forskelligt fra for eksempel billån og boliglån, som hører under kategorien sikrede lån, hvor der stilles sikkerhed for lånet i form af pant i eksempelvis bil eller bolig.

Størrelsen på et privatlån kan variere rigtig meget. Faktisk ligger lånestørrelsen typisk på mellem 5000 kroner til 500.000 kroner. Størrelsen på privatlånet afhænger i høj grad af låneformålet. Privatlån, der ligger mellem 5000 kroner til 50.000 kroner, bruges af mange på eksempelvis rejser, nye møbler eller eventuelt et bryllup.

Omvendt så bruges større privatlån på mellem 100.000 kroner - 500.000 kroner ofte på eksempelvis renovering af boligkøb af kolonihavehus, køb af motorcykel eller bil.

Hos LendMe ser vi også tit, at personer som ansøger om større privatlån, vælger at bruge lånet til at samle mindre dyre lån i et samlelån.

Der vil altid være omkostninger forbundet med et privatlån eller andre former for lån. Det er blandt andet i form af etableringsomkostninger, diverse gebyrer og renter. Renten på et privatlån varierer meget, og er blandt andet afhængig af din økonomi, og hvilken långiver du vælger. Hos LendMe ser vi en rente på mellem 3,49 og 29,95%. Hvor meget du ender med at betale i renter for dit privatlån, har også noget at gøre med den løbetid, du vælger til dit lån.

For at ansøge om et privatlån hos LendMe skal du udfylde en låneansøgning, hvori du bliver bedt om at angive dine personlige oplysninger, dit formål med lånet og en række specifikke oplysninger, som bankerne behøver for at kunne vurdere din kreditværdighed. Herfra kan du underskrive låneansøgningen med dit NemID, hvorefter vi sender din ansøgning direkte videre til de banker, som vi samarbejder med.

LendMe's kundeservice hjælper dig

Udover at vi hjælper dig med at finde det billigste lån, hjælper vi dig også, hvis du har spørgsmål. Du er nemlig altid velkommen til at kontakte os, og vi sidder klar til at hjælpe dig på alle hverdage mellem kl. 10-16.

Få flere tilbud på privatlån med blot én ansøgning

 1. Ansøg gratis

  Udfyld én ansøgning når du skal låne penge, så indhenter vi personlige tilbud fra bankerne

 2. Modtag tilbud

  Du modtager lånetilbud fra bankerne, hvorefter du kan vælge det tilbud, der passer dig bedst

 3. Vælg det bedste lån

  Du er ikke forpligtet til noget, før du sender de underskrevne lånedokumenter til banken

Overbevist endnu? Kom i gang med din ansøgning

Når du spørger, svarer vi

Snak med en fra vores kundeservice

70 60 62 62

Vi har åben alle hverdage kl. 10:00 - 16:00

Ellers kan du få svar på de oftest stillede spørgsmål i vores FAQ