Tilfredse brugere er vores forretning

LendMe kan hjælpe dig med et lån på 200.000 kroner - Ansøg nu og få tilbud fra op til 7 banker

Hvis du laver en låneansøgning på et lån på 200.000 kroner gennem LendMe, lader vi bankerne konkurrere om at give dig det bedste tilbud.

Ansøg
Ansøg gratis

Udfyld din ansøgning her på siden.
Det tager 2-3 minutter.

Modtag lånetilbud
Modtag lånetilbud

Du er ikke forpligtet til noget, før du underskriver lånedokumentet i e-Boks.

Pengene udbetales
Pengene udbetales

Når du har underskrevet lånet, kan du trygt gå videre med din håndværker.

DIN TRYGHED

LendMe har som formål at hjælpe danske låntagere med at finde de bedste lån. Det er sikkert, enkelt og gratis.

Ansøg nu

Sikkert

Sikkert

Vi garanterer, at dine data altid behandles sikkert og fortroligt. Vi sender og modtager al data krypteret, og opdaterer løbende vores systemer for at opnå den højeste datasikkerhed.

Enkelt

Enkelt

Det er nemt og hurtigt at søge om lån gennem LendMe. Udfyld vores ansøgning her på siden, så håndterer vi resten. Vi holder dig underrettet pr. mail og SMS.

Gratis

Gratis

Der er ingen omkostninger forbundet med at søge om lån gennem LendMe. Også selv hvis du vælger ikke at gøre brug af de tilbud, du får. God fornøjelse.

Vi blogger om lån og finans

Læs vores seneste tre blogindlæg om lån og privatøkonomi.

Lån 200.000

På denne side hjælper vi dig med, hvordan du bedst finder et lån på 200.000 kroner. Formålet er at skabe kendskab til de forskellige lånemuligheder og omkostninger ved et lån på 200.000 kroner.  Med et lån på 200.000 kroner er mulighederne mange for at forsøde tilværelsen, uanset om du er på udkig efter en ny bil, ønsker at renovere din bolig eller blot ønsker at tage på en lang rejse eller at holde en stor fest. I sidste ende er beslutningen ene og alene din. Men når man skal låne så stort et beløb, så kan der være rigtigt mange penge at spare, og det vil vi meget gerne hjælpe dig med.

Vi forklarer blandt andet, hvad folk typisk bruger 200.000 kroner på, og hvordan du sammenligner lånetilbud. Så hvis du er på udkig efter et lån på op til 200.000 kroner, er du kommet til det rette sted. Vi guider dig nemlig her til, hvordan du finder det det bedste lån.

Hvad bruger danskerne 200.000 kroner på?

Der kan være mange årsager til, hvorfor man har brug for at låne penge. 200.000 kroner er et stort beløb, som kan bruges på mange ting. Ifølge vores egne erfaringer, så vælger mange danskere at bruge 200.000 kroner på mange forskellige ting herunder:

Lån 200.000 kr. til finansiering af køb af bolig

En af de primære ting, som mange vælger at låne 200.000 kroner til, er til et køb af et hus, lejlighed eller en feriebolig såsom eksempelvis kolonihavehus eller sommerhus. Ved huskøb skal man oftest tage 15% af lånet som et banklån samt selv komme med 5% af købssummen i form af en opsparing. Resten kan belånes med et realkreditlån. Alt efter hvor man bor i landet vælger mange derfor at låne imellem 200.000 til 500.000 kroner til at dække 15% af sin boligs købssum.

Lån til køb af ny eller brugt bil

En anden ting som mange vælger at låne 200.000 kroner til, er til at købe en ny eller en brugt bil. I Danmark har vi nogle af de højeste priser på særligt nye biler, og derfor har de fleste brug for at tage et lån for at kunne finansiere det. Når det kommer til billån, kan du både tage et lån, hvor banken har sikkerhed for lånet i form af pant i bilen, eller du kan tage et usikret lån i form af f.eks. et forbrugslån eller privatlån.

Lån penge til at realisere drømmen

200.000 kroner er mange penge. Det er dog også penge, du kan bruge til at finansiere større projekter med. Mange mennesker har store drømme, som har en høj pris. Det er derfor at mange vælger at låne 200.000 kroner, så deres drøm kan gå i opfyldelse.

Det kan nemt koste en del penge at få renoveret boligen eller få finansieret drømmebrylluppet. Måske har du allerede størstedelen af pengene klar til at bruge til projektet, og kun mangler et lån til at dække det resterende beløb. Det vil derfor være oplagt for dig at ansøge om et lån via Lendme.dk allerede i dag.

Udover, at du kan ansøge om et lån til netop det, du drømmer om, så kan du faktisk også spare penge. Gennem Lendme.dk får du muligheden for at modtage personlige tilbud fra flere banker, hvis du skal låne 200.000 kr.

Lån til indfrielse af gæld

En tredje ting som mange låner penge til, er til at indfri gammel gæld. Hvis man har flere små lån, kan man i mange tilfælde spare penge og få et bedre overblik ved at få et samlelån, hvor alle lån samles hos én kreditor. I praksis låner man her penge til at betale sin dyre gæld for herefter at samle den et sted. Her kan et lån på 200.000 kroner hjælpe til at slette noget gammel og dyr gæld og på den måde både spare dig for mange penge og bekymringer.

 

Vores kunder sparer i gennemsnit 12.500 kr.

Ligesom med alle andre produkter og services, så er der god grund til at vælge det billigste tilbud, når man skal optage et lån.

Vores egne beregninger har vist, at vores kunder i gennemsnit sparer 12.500 kr., når de optager et lån efter at have fået et tilbud fra LendMe. Da dette er et gennemsnit, kan beløbet både blive højere eller lavere alt afhængigt af, hvor meget du skal låne og hvordan din økonomi ser ud i øjeblikket.

Normalt er vi danskere meget loyale, når det kommer til banker. En undersøgelse fra Mybanker viser at 60% af de adspurgte har været kunde i den samme bank i mere end 10 år. Vi tænker ikke over, at vi kan spare penge på diverse tjenesteydelser, så som banklån og forsikringer, hvis vi tager kontakt til vores bank, da vi ikke tror, at vi kan opnå reelle besparelser.

Dette er godt for bankerne, eftersom de tjener deres penge på at låne dig penge, og det er derfor, at der opstår en naturlig konkurrence imellem bankerne for at få dig som kunde.

Det er derfor Lendme.dk hjælper dig med at løse denne problemstilling med at være loyal og få det perfekte tilbud.

De 7 forskellige banker, som Lendme.dk samarbejder med, har alle særlige kunder, låneformer og tilbud de kan komme med. Derfor er de alle interesseret i at få dig som kunde – hvilket er til gavn for dig.

Ved at bruge vores platform, sparer du dig selv for en masse tid og energi i forhold til, hvis du selv skulle indhente tilbud fra flere forskellige banker.

Gennem Lendme.dk kan du nemt vurdere, hvilken bank, der kan tilbyde dig det billigste lån til dine behov. Ved at indhente tilbud fra 7 forskellige banker, så får du rig mulighed for at se hvilken bank, der kan tilbyde et lån, der passer til dine behov og økonomi.

Får vurderet din økonomi, og ansøg om et lån på 200.000 kr. i dag

De uforpligtende lånetilbud, som du modtager, skal selvfølgelig godkendes af både dig og den specifikke bank. Det er som udgangspunkt nemt at låne 200.000 kr. gennem Lendme.dk. Der er dog et par væsentlige kriterier som banken kigger på, når de skal godkende et lån. Her tager banken altid udgangspunkt i en kreditvurdering.

Når en bank skal lave en kreditvurdering, kigger de blandt andet på:

  • Dine faste udgifter
  • Din nuværende månedsløn
  • Dit rådighedsbeløb
  • Eventuelle gældsposter

Det er meget normalt, at en bank vil kigge på hvilke udgifter du har i løbet af en måned, specielt de faste udgifter. Dette hænger også sammen med dit rådighedsbeløb, da banken skal kunne vurdere, om du er i stand til at betale et eventuelt lån tilbage. Dine faste udgifter er ligeså vigtige som din indkomst, da faste udgifter er noget, som du har mulighed for at ændre på i forhold til din løn – i hvert fald på kort sigt.

Eftersom at en indkomst kan variere en del, så kigger banken typisk på dine lønsedler for de seneste tre måneder. Dette er for at sikre, at de får et reelt billede af din disponible indkomst.

Banken kigger også på din samlede formue, da de undersøger, om du har nogle disponible midler som kan frigøres, såfremt du kommer i en situation, hvor du ikke kan tilbagebetale dit lån. Din formue kan f.eks. bestå af en opsparing, aktier samt andre værdier der eventuelt kan sælges.

Bankens vurdering af dig kaldes også for en ’’kreditvurdering’’. Det er nemlig denne økonomiske vurdering af dig, som ligger til grund for, hvilken rente banken kan tilbyde dig.

Det er nemt at ansøge om et lån via LendMe

For at ansøge om et lån på 200.000 kr. til det du går og drømmer om, så er det faktisk nemmere end du tror. Hvis du til gengæld synes at 200.000 kr. er for meget at låne, kan du alternativt bruge vores låneberegner. Her kan du justere på lånebeløb og løbetid for at få en indikation på, hvad det koster dig. Det er dog vigtigt at påpege, at der udelukkende er tale om et estimat. Den endelig pris for lånet får du først, når du modtager et konkret tilbud fra en eller flere banker.

Ansøgningsskemaet er delt op i to afsnit. I det første afsnit skal du udfylde dine personlige oplysninger – f.eks. dit fulde navn og CPR-nummer.

I det næste afsnit skal du skrive formålet med ansøgningen samt yderligere oplysninger til banken, som dermed afgør, om de kan låne dig penge. Dernæst underskriver du med NemID, hvorefter LendMe videresender din ansøgning til de banker, som vi samarbejder med.

De fleste banker vil foretage en kreditvurdering ud fra de oplysninger, du har opgivet i din låneansøgning. Derudover kan der være banker, som kræver, at du giver samtykke til SKAT eller beder om andre lånedokumenter, eksempelvis årsopgørelse samt tidligere lønsedler.

Modtager du et lånetilbud og efterfølgende accepterer det, vil du modtage diverse lånedokumenter, som skal underskrives med dit NemID. Når disse er underskrevet, så vil du modtage pengene på din konto indenfor 1-3 hverdage.

Når du har fået oprettet lånet, så overgår al kommunikationen til banken og dig. Det betyder, at hvis du har spørgsmål til tilbagebetaling eller andet, så skal du kontakte den specifikke bank direkte.

Har du derimod spørgsmål til servicen som LendMe udbyder, så kan du altid tage et kig på siden for spørgsmål og svar, hvor vi har samlet de ofte stillede spørgsmål. Har du brug for at vide mere om LendMe generelt, og om hvordan platformen virker, så kan du tage et kig på siden her.

 

 

Alle hverdage fra 10.00 - 16.00

Det skal være enkelt og trygt at låne penge gennem LendMe. Derfor er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os på kundeservice@lendme.dk, hvis du har spørgsmål til os. Vi svarer oftest med det samme, men altid indenfor én hverdag.

Ansøg nu og lån op til 200.000 gennem Lendme