Kundeservice

Hos LendMe har vi en stor kundeserviceafdeling, som hver dag hjælper brugerne diverse spørgsmål. Så har du eksempelvis brug for hjælp til at udfylde en ansøgning, spørgsmål til dine lånetilbud eller bare et generelt spørgsmål, så sidder vi klar til at hjælpe dig. Lån og privatøkonomi er for de fleste af os en stor og vigtig ting. Derfor er det også vigtig for os, at du føler dig tryg i hele processen, så du i sidst ende kan vælge det bedste lån med ro i maven.

Sidst opdateret: 28. juni 2021 | Læsetid: 2 minutter

Spørgsmål? - Vi sidder klar til at hjælpe

Hvis du mangler svar på et spørgsmål, kan du kontakte os på kundeservice@lendme.dk eller telefon 70 60 62 62.

Vi sidder klar på telefonerne alle hverdage mellem 10-16.

Hvis du har spørgsmål om økonomi og lån generelt, kan du tjekke vores alt om økonomi-side.

Nedenfor har vi listet de tre oftest stillede spørgsmål samt link til vores Spørgsmål & svar sektion, hvor du kan få svar på en lang række spørgsmål.

1. Hvor meget kan jeg søge om at låne?

Du kan søge op til 300.000 kr, hvis du ønsker et nyt forbrugslån. Hvis du gerne vil samle dine eksisterende lån, kan du søge op til 500.000 kr.

Du kan ikke søge mindre end 10.000 kr.

2. Hvordan logger jeg ind og færdiggør min ansøgning?

Når du vil færdiggøre en ansøgning, skal du blot gå til log ind siden. Her indtaster du dit CPR-nummer og trykker på SEND.

Herefter modtager du både en mail og en SMS, som du kan klikke på for at færdiggøre din ansøgning.

3. Jeg har søgt tidligere - Hvornår kan jeg søge igen?

Du kan i udgangspunktet lave en ny ansøgning med det samme. Du kan dog kun have én aktiv ansøgning ad gangen.

Du kan få svar på mange flere spørgsmål i vores Spørgsmål og Svar sektion.

Nedenfor finder du en liste over andre relevante emner. Vi har lavet en side til hvert emne, som du kan klikke dig videre til.

  • Hvis du har spørgsmål til LendMe’s tjenester, brug for hjælp til din ansøgning eller noget helt tredje, står vi klar til at hjælpe. Du kan altid skrive os på kundeservice@lendme.dk eller ringe på 70 60 62 62. Vi sidder klar på telefonen mellem 10-16.

  • Vi har samlet en lang række ofte stillede spørgsmål for at hjælpe dig bedst muligt. Her finder du svar på alt fra, hvem vi samarbejder med, til hvor hurtigt du kan forvente at få pengene på din konto.

  • Her kan du læse mere om de cookies vi sætter på vores hjemmeside.

  • Hos LendMe lægger vi stor vægt på, at du får en god oplevelse. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis du imod forventning ikke skulle have fået den oplevelse, som du havde håbet. Læs mere om, hvordan du klager her.