Kundeservice

På denne side kan du læse om LendMes kundeservice, og hvordan du får kontakt til os, såfremt du har brug for hjælp.

De 3 mest almindelige spørgsmål

#1 Hvordan logger jeg ind og færdiggør min ansøgning?

LendMe var flinke til at hjælpe, da jeg havde spørgsmål til min ansøgning. Både da jeg skrev på chatten og ringede til dem. Casper Jensen.

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål nedenfor. Hvis du stadig ikke finder det svar du leder efter, så læs videre og vi hjælper dig.

Hvis du har en ufærdig ansøgning liggende, skal du blot gå til vores log ind side. Her skal du indtaste dit CPR-nummer og trykke på SEND.

Du modtager nu en e-mail, med et link som du skal klikke på, og kan derefter færdiggøre ansøgningen.

#2 Hvor lang tid tager det at lave en ansøgning

Hvis du har alle informationer om din økonomi klar eller kan huske dem, tager det ca 3-5 minutter alt i alt.

Nogle ansøgere har brug for at finde oplysninger frem om for eksempel lønindtægt - så kan det godt tage lidt længere tid.

#3 Jeg har søgt tidligere, kan jeg ansøge igen?

Der går typisk 30 dage fra du har fået behandlet én ansøgning til du kan lave en ny. Hvis din økonomi har ændret sig, eller hvis du har lavet en fejl kan du kontakte vores kundeservice, som så vil hjælpe dig videre med en ny ansøgning.

Har du andre spørgsmål?

Du kan læse flere typiske spørgsmål og svar i vores sektion, der omhandler dette.

Læs også Spørgsmål og svar

Søger du information om andre ting?

Nedenfor finder du en liste over andre relevante emner. Vi har lavet en side til hvert emne, som du kan klikke dig videre til.

 1. Om du har spørgsmål til LendMes tjenester, brug for hjælp til en ansøgning eller noget helt tredje, står vi klar til at hjælpe. Du kan kontakte os via telefon, e-mail og chat. Ring per telefon: 70 60 62 62
 2. Vi har samlet ofte stillede spørgsmål for at hjælpe dig bedst muligt. Her finder du svar på alt fra hvem vi samarbejder med til hvor hurtigt du kan forvente at få pengene på din konto.
 3. Her kan du læse mere om LendMe, hvor vi også har skrevet lidt om, hvor nemt det er at blive partner med os. Det er også her du finder information til brug for pressen.
 4. Vores brugervilkår forklarer, hvad du skal acceptere i forbindelse med at benytte vores tjeneste. Det er disse vilkår du skal acceptere for at vi kan indhente lånetilbud til dig.
 5. Her kan du læse mere om de cookies vi sætter på vores hjemmeside.
 6. Hos LendMe lægger vi stor vægt på, at du får en god oplevelse. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis du imod forventning ikke skulle have fået den oplevelse, som du havde håbet. Læs mere om, hvordan du klager her.
 7. Her kan du læse mere om vores Web & Social Media Policy

LendMe's Social Media profiler

 1. Facebook
 2. Instagram
 3. YouTube
 4. Twitter
 5. LinkedIn