Tilfredse brugere er vores forretning

LendMe kan hjælpe dig med et lån på 50.000 kroner - Ansøg nu og få tilbud fra op til 7 banker

Hvis du laver en låneansøgning på et lån på 50.000 kroner gennem LendMe, lader vi bankerne konkurrere om at give dig det bedste tilbud.

Ansøg
Ansøg gratis

Udfyld din ansøgning her på siden.
Det tager 2-3 minutter.

Modtag lånetilbud
Modtag lånetilbud

Du er ikke forpligtet til noget, før du underskriver lånedokumentet i e-Boks.

Pengene udbetales
Pengene udbetales

Når du har underskrevet lånet, kan du trygt gå videre med din håndværker.

DIN TRYGHED

LendMe har som formål at hjælpe danske låntagere med at finde de bedste lån. Det er sikkert, enkelt og gratis.

Ansøg nu

Sikkert

Sikkert

Vi garanterer, at dine data altid behandles sikkert og fortroligt. Vi sender og modtager al data krypteret, og opdaterer løbende vores systemer for at opnå den højeste datasikkerhed.

Enkelt

Enkelt

Det er nemt og hurtigt at søge om lån gennem LendMe. Udfyld vores ansøgning her på siden, så håndterer vi resten. Vi holder dig underrettet pr. mail og SMS.

Gratis

Gratis

Der er ingen omkostninger forbundet med at søge om lån gennem LendMe. Også selv hvis du vælger ikke at gøre brug af de tilbud, du får. God fornøjelse.

Vi blogger om lån og finans

Læs vores seneste tre blogindlæg om lån og privatøkonomi.

Lån 50.000

På denne side hjælper vi dig med, hvordan du bedst finder et lån på 50.000 kroner. Formålet er at skabe kendskab til de forskellige lånemuligheder og omkostninger ved et lån på 50.000 kroner. Vi forklarer blandt andet, hvad folk typisk bruger 50.000 kroner på, og hvordan du sammenligner lånetilbud.

Med et lån på 50.000 er mulighederne mange for at forsøde tilværelsen, uanset om du er på udkig efter en ny bil, ønsker at renovere din bolig, eller blot ønsker at tage på en lang rejse eller at holde en stor fest. I sidste ende er beslutningen ene og alene din. Men når du skal låne så stort et beløb, så kan der være rigtigt mange penge at spare, og det vil vi meget gerne hjælpe dig med her.

HVAD BRUGER DANSKERNE TYPISK 50.000 KRONER TIL?

Der kan i dag være rigtigt mange grunde til, hvorfor man har brug for at låne penge.

I dag er der således rigtigt mange danske husstande som har et eller flere lån på 50.000 kroner eller derover.

Nogle af de mest almindelige ting, som danskerne vælger at låne 50.000 til inkluderer:

LÅN TIL KØB AF NY BIL:

Rigtigt mange danskere har i løbet af de sidste år valgt at købe en ny bil, eller i det mindste en ny, brugt bil. Den danske bilindustri har haft salgsrekorder flere år i træk, og det skyldes særligt at priserne på biler er faldet over en bred kam.

Det skyldes primært, at registreringsafgiften er blevet lettet, hvilket har resulteret i lavere priser og dermed større udskiftning hos mange danske familier. Af samme årsag kan man også få væsentligt mere bil for 50.000 kroner i dag, end man kunne for blot et par år siden.

LÅN TIL ØGET FORBRUG:

På den anden side, så er der også mange der vælger at låne penge til almindeligt øget forbrug. Dette er særligt aktuelt for personer, som ved, at de kommer til at skulle bruge flere penge i en kortere periode end de har lige nu, eller som de kan nå at spare op til.

Det gælder særligt for personer, som skal være forældre for første gang. At få børn er dyrt og i den her fase, har mange brug for at låne penge til at kunne købe mange af de ting, som man naturligt har brug for.

LÅN TIL KØB AF DIN DRØMMEREJSE:

En tredje ting som man kan låne penge til, er til ferier og rejser. Mange danskere drømmer om at rejse jorden rundt, eller i det mindste at besøge et bestemt land. I dag kan man heldigvis komme rigtigt langt for eksempelvis 50.000 kroner.

LÅN TIL KØB AF CAMPINGVOGN:

En sidste ting som mange vælger at låne 50.000 kroner til, er til køb af campingudstyr. Mange danskere vælger i disse år at investere i campingdustyr som campletter og campingvogne, hvilket typisk har en pris fra 50.000 kroner og opefter.

HVAD ER DEN BEDSTE MÅDE AT LÅNE 50.000 KRONER PÅ?

Når du skal låne et beløb i størrelsesordenen 50.000 kroner, er der flere måder du kan gøre det på, alt afhængigt af din situation. Overordnet kan man optage lån på 50.000 kroner på to forskellige måder:

OPTAG ET USIKRET LÅN

Et usikret lån er et lån, hvor din bank ikke har sikkerhed for lånet i form af pant i et aktiv. Et sikret lån er typisk et boliglån eller et billån. Her kan banken kræve, at du sælger din bolig eller din bil, hvis du ikke kan overholde dine afbetalinger. Det er dog ikke tilfældet med et usikret lån.

Usikrede lån optages ofte med henblik på forbrug. Da banken ikke har sikkerhed for lånet i form af et aktiv, så vil renten typisk også være højere end ved et sikret lån.

I nogle tilfælde kan man dog også optage et lån på 50.000 kroner via et sikret billån eller ved at tage et lån i sin friværdi i sin bolig, hvis dette er en mulighed.

ÅBEN EN KASSEKREDIT

En anden løsning som mange anvender, hvis de skal låne 50.000 kroner eller lignende beløb, er at åbne en kassekredit i banken. Med en kassekredit aftaler man kort sagt med banken, at man ’lovligt’ kan trække over på sin konto. Dette er særligt smart, hvis man ved, at man løbende får brug for lidt flere penge end man har i en given periode.

Det smarte ved en kassekredit er, at hvis du har en kassekredit på 50.000 kroner, men kun trækker 25.000 over på din kassekredit, så betaler du kun renter af de 25.000 kroner, du har trukket over.

Du kan læse meget mere om de mange fordele ved en kassekredit på denne side.

SÅDAN VURDERER BANKEN DIN KREDITVÆRDIGHED

Uanset om du ønsker at optage et usikret lån eller at åbne en kassekredit, så vil dine vilkår for et givent lån, altid afhænge af den kreditvurdering, som bankerne fortager af dig. En kreditvurdering skal både sikre, at du som låntager ikke optager et lån, som du ikke kan betale af på, da det kan medføre at du ender i en gældsspiral. Derudover vil banken selvfølgelig også sikre sig, at de får deres penge tilbage.

En kreditvurdering består af mange enkelte dele, men nogle af de vigtigste elementer inkluderer:

DIN INDKOMST:

En af de vigtigste ting for banken at undersøge, er din indkomst. Jo højere din indkomst er, jo flere penge kan du som udgangspunkt låne. Ved køb af en lejlighed, hus eller en andelsbolig, kan man som udgangspunkt låne 3-4 gange sin årsindkomst. Banken vil ofte bede om at se lønsedler for de sidste tre måneder, når de skal godkende dig til et lån.

Hvis man er funktionæransat, får man altid det samme i løn, hvorimod man som timelønnet har bedre mulighed for at påvirke sin indkomst på årsbasis, hvis man har mulighed for at arbejde flere timer og tage flere vagter.

DINE FASTE UDGIFTER:

En anden ligeså vigtig ting for banken at have indsigt i, er dine faste månedlige udgifter. Selvom to personer tjener det samme, betyder det ikke, at de har de samme penge imellem hænderne, når de faste udgifter er betalt.

Faste udgifter inkluderer typisk udgifter til husleje, lån, mad, transport og kontingenter til a-kasser og fagforeninger. Hvis du gerne vil have de bedste forudsætninger for at få et godt lånetilbud i banken, så kan du med fordel gennemgå dine faste udgifter og se, om der er nogle poster, som du kan spare på. Selv små besparelser på 500 eller 1000 kroner om måneden kan gøre en stor forskel for dine vilkår i din bank.

DIN SAMLEDE GÆLD:

En tredje ting som banken kigger på, er din samlede gæld. Mange har i dag flere lån fra forskellige låneudbydere. Det kan være helt naturligt. Men en bank skal som før nævnt sikre sig, at du kan betale alt din gæld tilbage, hvorfor de er afgørende, at banken kan danne sig et samlet overblik over alle din gældsposter. Hvis du vil have de bedste forudsætninger for at få et godt tilbud, kan du enten overveje at nedbringe noget af din eksisterende gæld før du optager et nyt lån, eller du kan overveje at samle dine mindre lån i et samlelån.

DIN ALDER OG CIVILE STATUS:

En fjerde ting som kan have indflydelse på dine vilkår i banken, er din civile status og din alder. Hvis du er single, så har du typisk højere faste udgifter end hvis du er en del af et par, da der kun er en lønseddel til at betale husleje, el vand, varme og mad. Alle disse udgifter er typisk mindre per person, der er i et forhold. Hvis man gerne vil have de bedste muligheder for at få et godt lånetilbud, kan man overveje at finde en medansøger til sit kommende lån.

SÅDAN SAMMENLIGNER DU LÅNETILBUD

Hos LendMe kan vi hjælpe dig med at indhente uvildige lånetilbud fra op til 7 forskellige låneudbydere. Når du får tilsendt flere lånetilbud, er det vigtigt at vide, hvad man skal kigge efter, når man skal afgøre, hvilket lån, der er det bedste for en.

Selvom du indhenter forskellige tilbud på det samme lånebeløb, kan der stadig være stor forskel på de forskellige tilbud.

Når man sammenligner lånetilbud, er der dog en række elementer, som man kan sammenligne.

Disse er følgende:

  • Låntypen
  • Løbetiden
  • Renten
  • ÅOP

LÅNTYPEN

Det første du skal være særligt opmærksom på, når du skal sammenligne lånetilbud, er hvilken slags lån du i sidste ende bliver tilbudt. Et lån på 50.000 kroner kan både være i form at et sikret lån, et usikret lån og en kassekredit.

I forbindelse med eksempelvis køb af en bil kan man både optage et billån eller et forbrugslån til dette formål. Forskellen er dog, at et billån er et sikret lån imens et forbrugslån ikke er sikret, hvilket afspejler sig i renten. Når du skal optage et privatlån, er det derfor afgørende at gøre sig klart, hvad pengene skal bruges til helt konkret og herudfra finde det mest passende lån.

LØBETIDEN

Det næste du bør kigge på, er dit låns løbetid. Løbetiden fortæller over hvor lang en periode dit lån skal betales tilbage. Jo længere dit lån løber, jo mere kommer du til at betale i rente over tid. Men hvis du skal låne et relativt højt beløb, kan det være rart med en lang løbetid, da man derved har relativt bedre mulighed for at justere sin økonomi og sine prioriteringer i modsætning til ved kortere lån.

RENTEN

Det tredje du skal være opmærksom på, når du modtager et lånetilbud, er renten. Renten er den del af dit lånebeløb, som løbende tilskrives dit lånebeløb hver termin. Renten er noget som de fleste kan forholde sig til. Renten vil afspejle den risiko banker anser der er ved at have dig som kunde – eller ved at låne dig penge. Renten påvirkes dog også af dit låns løbetid, hvorfor man oftest får en lavere rente, hvis man vælger at betale det lånte beløb hurtigere tilbage.

ÅOP

Det sidste og også det vigtigste du bør kigge på, når du skal sammenligne privatlån, er ÅOP. ÅOP står for ’Årlige Omkostninger i Procent’ og viser, hvor meget det i sidste ende vil koste dig at optage lånet. ÅOP’en kaldes derfor også for ’kiloprisen’ på et lån. At sammenligne ÅOP’en er den bedste metode til at sammenligne vilkårene i de forskellige lån.

SÅDAN ANSØGER DU OM ET LÅN VIA LENDME

For at ansøge om at låne penge gennem LendMe skal du starte med at udfylde en låneansøgning på vores hjemmeside. I ansøgningsskemaet er der to sider. På den første side skal du udfylde dine personlige oplysninger, for eksempel navn, CPR-nummer osv.

På side to skal du udfylde formålet med dit lån og oplysninger, som bankerne har brug for til at vurdere om de kan låne dig penge. Herefter skal du underskrive låneansøgningen med NemID. Når du har gjort dette, sender LendMe din ansøgning videre til de banker som vi samarbejder med.

Alle hverdage fra 10.00 - 16.00

Det skal være enkelt og trygt at låne penge gennem LendMe. Derfor er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os på kundeservice@lendme.dk, hvis du har spørgsmål til os. Vi svarer oftest med det samme, men altid indenfor én hverdag.

Ansøg nu og lån op til 50.000 gennem Lendme