LendMe pattern

Minifinans

På denne side kan du læse mere om Minifinans

Med kun en enkelt ansøgning kan du modtage personlige tilbud fra Minifinansog 11 andre banker. Det er gratis og uforpligtende at ansøge via LendMe, og du får svar inden for ganske kort tid.

Sidst opdateret: 13. oktober 2020 | Læsetid: 1 minutter

Minifinans

Minifinans er en dansk ejet låneudbyder, som kan tilbyde lån fra 10.000 til 50.000 kr. til personer med et dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse.

For at sikre os en ansvarlig låneproces, så foretager vi en individuel kreditvurdering af alle ansøgere før lånet bliver udbetalt.

Hos Minifinans har vi visse krav, som skal opfyldes før du kan ansøge om et lån. Disse krav er af sikkerhedsmæssige årsager, både for din skyld og vores skyld. Et af de grundlæggende krav er, at du skal være fyldt 21 år før du kan tage et lån. Når du er fyldt 21 år, så kan du have styret din egen økonomi i et par år, og dermed fået en god forståelse for økonomi.

Minifinans hører under Finans 247 ApS, som er underlagt Finanstilsynet og dertil gældende lovgivning. Vi er et dansk firma med masser af erfarne og rutinerede kræfter indenfor låneverden. Minifinans består af dygtige og ambitiøse personer. Disse personer sørger for, at du kan tage et dansk lån og få den kundeservice du fortjener. Vi står altid til rådighed for at hjælpe dig, hvis du skulle få brug for os.

Fakta om Minifinans

  • Hovedkontor: Kristianiagade, DK-2100 København Ø
  • Kontor i Danmark: Ja
  • Type: Finansieringsselskab
  • Ansatte: 33
  • Kontakt kundeservice: tlf: