Ansøg nu

Nordea

Nordea er en af 15 banker, der lynhurtigt vurderer din ansøgning om lån og vender tilbage efter et par timer

Du udfylder én ansøgning - Vi sender den til Nordea og 14 andre banker - De svarer meget hurtigt!

Du vælger mellem forbrugslån eller samlelån, og beløbet er helt op til 500.000.

Ansøg nu og få et uforpligtende lånetilbud, som du vælger, hvad du bruger på.

LÅN PENGE
SAMLELÅN
Lånebeløb
130.000 kr
10.000 kr
500.000 kr
Løbetid
-
12 år
+
Forventet månedlig ydelse*
1.364
kr
* ved 7% deb. rente. Priseks.: Samlet kreditbeløb 130.000 kr. Var. deb. rente 3,60 - 20,95%. ÅOP 4,11 - 21,77%. Etb. omk. 3.900 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 167.258 - 260.000 kr. Løbetid 1-15 år.
Email
Ja, LendMe må kontakte mig via elektronisk post (e-mail og sms) med markedsføring af finansielle produkter og relaterede tjenesteydelser samt nyhedsbrev.
Næste
Gratis & uforpligtende
Sidst opdateret: 3. januar 2022 | Læsetid: 2 minutter

Nordea tilbyder dig at låne op til 300.000, når du ansøger om et forbrugslån hos os. Hvis de kommer med et tilbud som en af vores 15 banker, låner du pengene uden at stille sikkerhed - Efterfølgende bruger du pengene på lige, hvad du har lyst til. Vi blander os ikke i, om det skal være til en drømmerejse, en ny bil eller en renovering.

Udfyld blot én ansøgning og modtag et hurtigt lånetilbud fra enten Nordea eller vores 14 andre banker.

Du vælger også, om du vil have et tilbud på et samlelån hos Nordea og vores andre samarbejdspartnere, som du kvit og frit kan takke ja eller nej til.

Vi tilbyder samlelån på mellem 10.000 og 500.000 kroner, som er en fordel, hvis du har mange små lån hos forskellige udbydere. På den måde har du færre udgifter til gebyrer, og du kan nemt overskue din privatøkonomi.

For at ansøge om et lån hos Nordea gennem os skal du starte med at udfylde en låneansøgning på vores hjemmeside. Det tager kun et par minutter, og når du har skrevet under med dit NemID, sender vi ansøgningen afsted til Nordea og de 14 andre banker.

Bankerne behandler din ansøgning hurtigt, og du får som regel svar indenfor et par timer. Vi anbefaler, at du venter med at acceptere et lån til, når alle banker har behandlet din ansøgning. På den måde kan du nemlig få et overblik over, hvor du kan spare mest muligt.

Hvis du vælger at acceptere et lånetilbud, sender banken dig dine lånedokumenter, som du underskriver digitalt med dit NemID. Når dine lånedokumenter er underskrevet, bliver dit lån udbetalt efter 1-3 hverdage.

Hvis du vil modtage et tilbud på et lån fra os, stiller vi en række krav:

  • Du skal være fyldt 18 år
  • Du skal have et dansk CPR-nummer
  • Du skal være registreret i Folkeregistret
  • Du skal have fast bopæl i Danmark

Derudover kan långiveren stille krav til, at du ikke må være registreret i RKI eller Debitor Registret. Din låneansøgning risikerer at blive afvist, hvis bankerne ikke vurderer, at du kan betale dine månedlige udgifter for lånet.

Nordea er en af de førende nordiske universalbanker, som er til stede i mere end 20 lande, heriblandt de fire hjemmemarkeder - Danmark, Norge, Sverige og Finland. Nordea har specialiseret sig i lån og finansiering til både private og virksomheder – lige fra briller til entreprenørmaskiner.

Når du låner penge hos Nordea har du samtidig mulighed for at tegne en Økonomisikring. Økonomisikring er en forsikring der dækker dine afdrag og renter på dit lån ved ufrivillig arbejdsløshed eller midlertidig uarbejdsdygtighed som følge af sygdom eller ulykker.

  • Hovedkontor: Grønjordsvej 10, 2300 København S
  • Kontor i Danmark: Ja
  • Type: Bank
  • Kontakt dansk kundeservice: nordea@nordea.dk / 70 33 33 33
FAQ
A: Nordea er et aktieselskab og ejes derfor af aktionærerne.
A: Nordea blev oprettet i 1998 gennem en fusion af den finske bank Merita Bank og den svenske Nordbanken. I 2000 blev der yderligere lavet fusioner med danske Unibank og norske Christiania Bank. Selskabet hed i en periode Nordic Baltic Holding, men skiftede i 2000 navn til det nuværende Nordea.
A: Når prisen på et lån beregnes, er de vigtigste faktorer etableringsomkostninger, månedlige gebyrer, renten og årlige omkostninger i procent (ÅOP). Vi har udviklet en låneberegner, så du nemt og hurtigt får en ide om, hvad det koster dig at låne penge.
A: Hos Nordea kan du få et lånetilbud på et forbrugslån på mellem 10.000 og 300.000 og på samlelån mellem 10.000 og 300.000. Du får et tilbud fra Nordea på under 48 timer her hos os ved at udfylde vores ansøgningsskema