Lav et rentetjek her

Lav et rentetjek - du behøver ikke betale for meget

Danmark er et af de lande i verden, hvor folk i gennemsnit har den højeste bruttogæld. Det vil sige, den gæld man har, inden man medregner værdier som hus, bil, pensionsopsparing og så videre.

Sidst opdateret: 9. november 2023 | Læsetid: 3 minutter

Det er altså ganske normalt, at folk optager forbrugslån i forskellige størrelser over et helt liv, men det er desværre også meget normalt, at man glædeligt betaler for meget for sine lån.

Vi er dagligt i tæt dialog med både brugere og banker, og vi kan konstatere, at rigtigt mange betaler for meget for sine lån, men ikke er klar over, at det er utroligt nemt at spare penge ved blot at tjekke, om man har den laveste rente.

Faktisk bliver mange overraskede over, at det både er hurtigt og nemt at lave et rentetjek, og vi mener derfor, at der ikke er nogen grund til at betale for meget for lån.

Få et hurtigt rentetjek
Det tager 3 minutter at ansøge og du får hurtigt svar

Et rentetjek går ud på, at du ansøger om et beløb, der svarer til størrelsen på din nuværende restgæld. Det er det beløb, som du mangler at betale af på dine lån, hvis du skulle betale dem ud lige nu. Og det gælder uanset, om du har ét eller otte eksisterende lån.

Hvis du for eksempel har to lån med en samlet restgæld på 100.000 kroner, søger du altså om det beløb gennem en sammenligningstjeneste som vores. Her har du mulighed for at få tilbud fra op til 16 forskellige banker. Når alle bankerne har svaret, kan du sammenligne dine nye tilbud med det, du betaler i forvejen.

Lav et rentetjek nemt og hurtigt
Eksempel på priser: Samlet kreditbeløb 100.000 kr. Variabel debitorrente 3,60 - 20,95%. ÅOP 4,32 - 21,97%. Etb. omk. 3.000 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 120.374 - 200.000 kr.

Herfra skal du faktisk blot vælge det billigste tilbud eller beholde det, du har i forvejen, hvis du ikke kan finde noget billigere.

Hvis du finder et billigere tilbud, når du laver et rentetjek, vil nogle banker faktisk også hjælpe dig med at indfri dine eksisterende lån på dine vegne. Det betyder, at du helt selv slipper for at skulle foretage dig noget i forbindelse med at få en billigere pris på dine lån.

Lav et rentetjek nemt
Det tager få minutter at ansøge og du har svar indenfor et par timer

Du starter faktisk bare her på vores hjemmeside, hvor du blot udfylder ansøgningsskemaet under fanen ‘samlelån’. Her har du mulighed for at skrive dine eksisterende lån ind, hvor du udfylder navnet på den bank, som du har lånt hos samt det beløb, som du mangler at betale tilbage.

Denne proces gentager du for hvert lån, som du ønsker at lave et rentetjek på. Det kan både være ét lån, som er ekstra dyrt eller alle dine lån, hvis du har flere.

Herefter udfylder du ansøgningsskemaet, som du måske har prøvet før, hvorefter din ansøgning bliver sendt afsted til bankerne. De er ofte villige til at hjælpe dig med et rentetjek på dine eksisterende lån.

Selvom du tidligere har søgt om et nyt lån uden at blive endeligt godkendt, er det stadig muligt for dig at få et rentetjek og spare penge på dine eksisterende lån.

Når bankerne har kigget på din ansøgning og givet tilbud, vælger du blot det tilbud, der har den laveste rente. Herfra skal banken behandle din ansøgning. Det tager ofte ikke ret lang tid.

Som tidligere nævnt vil nogle banker hjælpe dig med at betale dine eksisterende lån ud, mens andre banker udbetaler hele beløbet på din konto.

Herfra er det din opgave, at kontakte dine kreditorer og indfri dine lån. Det er meget simpelt og kræver ofte ikke mere end at sende en mail eller at ringe, hvorefter du vil få hjælp til resten.

Få et gratis rentetjek
Udfyld én ansøgning og få gratis og uforpligtende tilbud.

Når du spørger, svarer vi

Snak med en fra vores kundeservice

70 60 62 62

Vi har åbent:

Man-Tor: 09.00 - 20.00
Fredag: 09.00 - 17.00
Lør-Søn: 10.00 - 16.00

Ellers kan du få svar på de oftest stillede spørgsmål i vores FAQ