Ansøg nu

Samle forbrugslån

Saml dine dyre lån ét sted og spar penge

Har du flere forbrugslån hos forskellige långivere, bør du overveje at samle dem i ét samlet forbrugslån

LÅN PENGE
SAMLELÅN
Lånebeløb
130.000 kr
10.000 kr
500.000 kr
Løbetid
-
12 år
+
Forventet månedlig ydelse*
1.364
kr
* ved 7% deb. rente. Priseks.: Samlet kreditbeløb 130.000 kr. Var. deb. rente 3,60 - 20,95%. ÅOP 4,11 - 21,77%. Etb. omk. 3.900 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 167.258 - 260.000 kr. Løbetid 1-15 år.
Email
Ja, LendMe må kontakte mig via elektronisk post (e-mail og sms) med markedsføring af finansielle produkter og relaterede tjenesteydelser samt nyhedsbrev.
Næste
Gratis & uforpligtende
Sidst opdateret: 3. maj 2024 | Læsetid: 2 minutter

Har du flere mindre forbrugslån hos forskellige långivere, er der stor risiko for, at du betaler for meget. Mindre lån har typisk en højere rente samtidigt med, at du betaler diverse gebyrer til flere kreditorer. Ud over de økonomiske konsekvenser, mister du også hurtigt overblikket over din gæld, når du skylder penge til flere långivere.

Hvis du har flere lån, bør du undersøge mulighederne for at samle dine lån i et samlet forbrugslån. Ud over at du med stor sandsynlighed kommer til at spare en masse penge, får du også et meget bedre overblik over din gæld. Du skal nemlig kun holde styr på én långiver frem for flere.

At samle dine forbrugslån ét sted medfører en række fordele. Du vil ofte opleve besparelser på det samlede forbrugslån, da bankerne ofte kan tilbyde en lavere rente på større lån sammenlignet med mange små lån hos forskellige långivere.

Det vil sige, at du kan få en lav rente og færre gebyrer ved et samlet forbrugslån. Når både rente og gebyrer er lavere, bliver ÅOP’en, som står for årlig omkostninger i procent, også lavere. Det betyder, at du samlet ender med at skulle betale mindre tilbage, og at du i mange tilfælde også får flere penge til dig selv hver måned.

LendMe hjælper hver måned rigtig mange med at samle deres lån i ét samlet forbrugslån. Vi ser også, hvor mange penge folk sparer, som kan være alt lige fra nogle tusinde kroner til over 100.000 kr. Så det er bestemt værd at undersøge mulighederne for at samle dine forbrugslån.

Generelt er bankerne meget interesseret i kunder, som ønsker at samle deres forbrugslån. En af grundene til dette er blandt andet, at du med et samlet forbrugslån ikke øger din gæld, men du optimerer den i stedet. Så har du betalt rettidigt af på alle dine forbrugslån til de forskellige långivere, vil banken i udgangspunktet se dig som en meget interessant kunde.

Det kan hurtigt virke uoverskueligt at skulle til at samle alle sine forbrugslån i ét lån. Men det er det heldigvis ikke, når du benytter LendMe. Det kræver blot en enkelt ansøgning, hvor du blandt andet oplyser om alle dine gældsposter. Vi sender din ansøgning til de banker, vi samarbejder med. I løbet af meget kort tid vender de tilbage med konkrete tilbud, hvor du accepterer det bedste.

Når du har accepteret et tilbud, er det lidt forskelligt, hvordan den enkelte bank vælger at udbetale pengene. Nogle banker sørger for at indfri gælden hos de enkelte långivere. Andre vælger i stedet at overføre hele beløbet til din konto. Efterfølgende er det dit eget ansvar at indfri gælden hos de enkelte kreditorer. Du kan læse meget mere her her eller ved at klikke på en af siderne herunder.

Flere sider om forbrugslån