Ansøg nu

Indskudslån

Få flere tilbud på lån til indskudDerfor bør du få et indskudslån via LendMe:

Du sparer penge - i gennemsnit 18.000 kroner

Du sparer tid - 18 lånetilbud med én ansøgning

✓ Du er i sikre hænder - Vi passer på dine oplysninger

✓ Du får personlig betjening, hvis du har spørgsmål

✓ Det er 100% gratis og uforpligtende at ansøgeDerfor bør du sammenligne lån via LendMe:

Du sparer penge - i gennemsnit 18.000 kroner

Du sparer tid - 18 lånetilbud med én ansøgning

Det er nemt og tager få minutter at ansøge

LÅN PENGE
SAMLELÅN
Lånebeløb
130.000 kr
10.000 kr
500.000 kr
Løbetid
-
12 år
+
Forventet månedlig ydelse*
1.364
kr
* ved 7% deb. rente. Priseks.: Samlet kreditbeløb 130.000 kr. Var. deb. rente 3,60 - 20,95%. ÅOP 4,11 - 21,77%. Etb. omk. 3.900 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 167.258 - 260.000 kr. Løbetid 1-15 år.
Email
Ja, LendMe må kontakte mig via elektronisk post (e-mail og sms) med markedsføring af finansielle produkter og relaterede tjenesteydelser samt nyhedsbrev.
Næste
Gratis & uforpligtende
Sidst opdateret: 3. maj 2024 | Læsetid: 5 minutter

Et Indskudslån er til dig, der har fundet drømmeboligen eller blot er klar til at flytte ind i din nye lejelejlighed, og har behov for at betale et indskud til udlejer eller bank.

Beløbet på et indskud kan derfor varierer fra 20.000 kroner til lejlighed, og helt op til flere hundredetusind kroner, hvis der er tale om et køb.

Det er en dyr omgang for de fleste, og hvis du ikke har pengene stående i banken, er det nødvendigt med et lån.

Uanset hvor stort et beløb, du skal bruge, er det altid en god ide at sammenligne tilbud fra forskellige banker, fordi det giver dig mulighed for at vælge det billigste lån.

Prisen på lån varierer enormt meget fra bank til bank, og vælger du blot den første og bedste bank, risikerer du at betale op til 5 gange så meget for dit lån, som hvis du valgte den billigste.

Hvis du har brug for et lån til depositum, kan du med blot en enkelt ansøgning modtage tilbud fra flere banker. Du sammenligner dine tilbud og vælger det bedste. Herefter overfører banken pengene direkte til din konto.

Vi sammenligner konkrete tilbud fra rigtige banker, og gør det muligt for dig at få overblik over lånemarkedet på få minutter.

Det er altid 100% gratis og uforpligtende at bruge vores service, og det kræver blot, at du laver en ansøgning via vores ansøgningsskema øverst på siden.

Har du spørgsmål nu eller undervejs i forløbet, kan du altid kontakte vores kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig med din ansøgning.

Sammenlign tilbud på lån fra op til 18 banker og lån penge til indskud med de bedste vilkår på markedet gratis, hurtigt og sikkert.

Find det billigste lån
Brug fem minutter på en gratis ansøgning og få overblik over dine muligheder

Hvis du skal flytte og har brug for at betale et depositum til udlejer, men ikke har pengene kontant, kan det være nødvendigt at låne til indskud.

Der er to måder at låne pengene på, hvor du enten kan få lånet af kommunen eller optage lånet via en bank.

Der er dog forskel på de to låneformer, hvor der især hos kommunen er bestemt regler for, hvem og hvor meget der kan lånes.

Reglerne omhandler blandt andet, hvor dyr din husleje må være, og hvor høj en indkomst du kan have. I 2022 er indkomst beløbet på 260.744 kroner.

Til gengæld har du mulighed for at få et billigt lån hos kommunen, hvor der typisk ikke vil være renter på lånet de første fem år, hvorefter renten stiger til 4.5% i følge borger.dk.

Hvis du kigger på et lån til indskud hos en bank, vil det i stedet være din økonomi, som bankerne skal vurdere, og som lægger til grund for prisen på dit lån.

Med et lån hos kommunen, er der en række krav, som du skal opfylde for at komme i betragtning til at låne til et depositum.

Her er en eksempler på krav, hvis du skal søge hos kommunen:

  • Din husstand må maks have en samlet årsindkomst på 260.744 kr. i 2022
  • Huslejen må ikke være mere en halvdelen af årsindkomsten
  • Lejligheden skal være i et almennyttigt boligselskab eller alment byggeri
  • Du kan kun låne et beløb, der svarer til størrelsen på indskuddet

Hvis du ikke lever op til kravene, kan du ikke komme i betragtning til et lån til indskud gennem kommunen.

Hvis du ikke lever op til kravene for at låne hos kommunen, kan du i stedet låne til et depositum hos en bank.

Her er der ikke nogle krav om maksindkomst, huslejeniveau eller boligtype, når du skal låne.

Hvis du låner til depositum gennem en bank, har du også mulighed for at låne til mere end blot selve indskuddet. Hvis du har brug for ekstra penge til for eksempel møbler, flytning eller andre udgifter, der kan være forbundet med at rykke i lejlighed, kan du blot søge om et højere beløb.

Når du låner hos din kommune, kan du i nogle tilfælde vente med at betale af på lånet, før der er gået fem år, hvilket ikke muligt hos nogle banker. Derudover er renten på et lån til depositum hos kommunen også typisk i den meget lave ende.

Borger.dk skriver, at renten ligger på 4,5% og det er ikke sikkert, at banken kan tilbyde dig et lån med det samme renteniveau.

Fordelen ved at låne til dit depositum hos banken er, at det er mere fleksibelt i forhold til, hvor meget du kan låne og hvad du må bruge lånet til.

Få op til 18 tilbud på lån til indskud
Sammenlign dine tilbud og vælg det billigste

Du kan låne penge til en lang række formål gennem os i forbindelse med en flytning.

Vi samarbejder med 18 kendte banker, der alle tilbyder såkaldte usikrede lån, det betyder, at du frit kan vælge, hvad du vil bruge pengene på.

Skal du låne til indskud, nye møbler, flytning, noget helt fjerde eller bare det hele, er det muligt at søge om lån på op til 400.000 kroner og sammenligne flere tilbud.

Skal du købe hus og leder efter et banklån, kan du også bruge vores service, da vores samarbejdsbanker kan tilbyde dig enormt lave renter uden at du skal være helkunde hos nogle af dem.

Derfor er der ingen grund til ikke at bruge vores gratis service, da du stiller dig selv bedre i forhold til at finde det bedste lån med de laveste vilkår.

Skal du bruge et lån hos en bank, bør du altid undersøge prisen på markedet, inden du låner.

Vi har samlet landets største bankpanel, der består af 18 forskellige banker, og blandt andet tæller kendte brands som Nordea, Spar Nord, Santander, Express Bank og Ikano Bank.

Når du ansøger hos får du tilbud fra bankerne direkte i din indbakke, og du behøver ikke at vente længe, da alle bankerne typisk svarer indenfor få minutter.

Herefter har du mulighed for at kigge alle dine tilbud igennem, inden du vælger den bank, der har du bedste vilkår til dig.

Det er både nemt, hurtigt og smart.

Få pengene på din konto indenfor få dage

Når lånet er godkendt og din underskrift er sat på låneaftalen, udbetaler banken pengene på din konto.

Der går typisk 1-2 hverdage før du har pengene på din konto, og du slipper derfor for en masse ventetid, når du har fundet det rigtige lånetilbud.

Du betaler samtidig ikke en krone for vores service, så du kan altid søge helt gratis og uforpligtende om lån op til 400.000 kroner.

Start din ansøgning nu, og få svar fra bankerne inden for kort tid.

Lånetilbud fra 18 banker
Sammenlign tilbud på lån og få den bedste pris på lån til indskud
FAQ
A: Et lån til indskud eller depositumslån er en lånetype, du kan søge om, hvis du skal flytte i lejlighed eller på et værelse, men mangler penge til at betale depositummet.
A: Du kan søge om et lån ved at ansøge hos banker, der tilbyder lånet. Du kan også søge hos den kommune, du bor i. Både du og din kommende bolig skal dog opfylde en række krav, hvis du søger hos kommunen.

Når du spørger, svarer vi

Snak med en fra vores kundeservice

70 60 62 62

Vi har åbent:

Man-Tor: 09.00 - 20.00
Fredag: 09.00 - 17.00
Lør-Søn: 10.00 - 16.00

Ellers kan du få svar på de oftest stillede spørgsmål i vores FAQ