Er du klar til Black Friday?

Fredag den 23. november 2018 er dagen, hvor dette års Black Friday skydes afsted. Dagen hvor alle butikkerne kæmper om din opmærksomhed ved at vifte med store besparelser på alle de produkter, du lige står og mangler. Men er du klar til Black Friday?

Har du allerede pengene på kontoen?

Hvis du allerede nu har planlagt at skulle købe det store 55” fladskærms TV til Black Friday udsalget, bør du allerede nu finde ud, hvor meget du har råd til at købe for. Den bedste og billigste løsning er selvfølgelig at betale kontant med penge du allerede har.

Men står du i en situation, hvor du skal ud og låne pengene, er der stadig penge at spare, hvis du gør dit hjemmearbejde og er i god tid.

Lån ikke penge i sidste øjeblik

I stedet for at stå på selve dagen med behov for at låne penge til fladskærmen, bør du allerede nu indhente tilbud på lån fra flere banker. Sandsynligheden for at du kan spare penge ved at indhente flere tilbud er stor. Og det vil være ærgerligt, at det du sparer på Black Friday, bliver spist op af et alt for dyrt lån.

Samtidigt ved du også, hvor meget du har råd til at købe for til Black Friday udsalget.

Ansøg om lån Udfyld kun én ansøgning og modtag tilbud fra flere banker. Gratis og uforpligtende Ansøg Nu

Hvis du venter til sidste øjeblik, ender du måske ud i en afbetalingsordning, hvor du nemt risikerer at betale meget mere for produktet end hvad du behøver. Det vil sige den store besparelser, der ellers var lagt op til forsvinder.

Her finder du gode tilbud

Black Friday er en god mulighed for at spare en masse penge på ting, du står og mangler eller måske julegaverne. Husk at mange af butikkerne kører med tilbud hele ugen op til Black Friday. Vi har lavet en liste over gode tilbud her:

  1. Køb en cykel eller cykeludstyr hos Cykelexperten.
  2. Få gode tilbud på køkkenudstyr eller hvidevarer hos Elgiganten.
  3. Spar en masse penge på elektronik hos Power.
  4. Få en masse rabat på gulvtæpper og gulve hos Garant
  5. Spar på ting til børnene hos Baby Sam.

Du kan med fordel gå ind på PriceRunner, hvor du kan søge efter den vare, du ønsker at finde til Black Friday og sammenligne priserne fra de forskellige forhandlere med hinanden.

Lendme har gjort det nemt

Hvis du skal ud og indhente tilbud på lån, har vi hos Lendme gjort det nemt, sikkert og overskueligt.

Med blot 1 ansøgning indhenter vi nemlig konkrete tilbud på lån fra flere banker, som du nemt og overskueligt kan sammenligne. Vælg det bedste lånetilbud, hvorefter banken overfører pengene til din konto. På den måde sparer du både tid og penge.

Læs også Se hvorfor Lendme er så smart

Ansøg om lån Udfyld kun én ansøgning og modtag tilbud fra flere banker. Gratis og uforpligtende Ansøg nu