Brug for et lån?

Er du klar til Black Friday 2021?

Fredag den 26. november 2021 er dagen, hvor dette års Black Friday skydes afsted. Dagen, hvor alle butikkerne kæmper om din opmærksomhed ved at vifte med store besparelser på alt fra computere, skønhedsprodukter til hundetøj og uldsokker. Overvejer du at låne penge, er det en god ide at have en plan. Den hjælper vi dig med her.

Sidst opdateret: 9. november 2023 | Læsetid: 3 minutter

Du læser højst sandsynligt denne artikel, fordi du allerede godt ved, hvad Black Friday er, men skulle du stik imod forventning ikke kende konceptet, er Black Friday én dag, hvor både fysiske og online-butikker sætter store besparelser på populære produkter.

Da konceptet kun strækker sig over en enkelt dag, skal du være vaks ved din virtuelle havelåge, hvis du skal have glæde af de mange tilbud. De fleste har nemlig kun et begrænset antal produkter, som kan købes til en ekstra skarp pris.

Er du i en situation, hvor du skal låne penge, er det en god ide at gøre sit hjemmearbejde og være i god tid.

Lån til Black Friday?
Lav en ansøgning og få svar indenfor få timer

Hvis du planlægger at købe julegaver på Black Friday har du mulighed for at spare rigtigt mange penge.

Det kræver selvfølgelig, at du allerede nu ved, hvad du vil gå efter. Mange butikker har kun begrænset antal af de rigtigt gode tilbud, så lav en lille plan over, hvad du vil gå efter.

Vi ved, at rigtigt mange køber ting på afbetaling, og derfor er Black Friday også en stor dag for mange långivere, da de har aftaler med nogle af de største virksomheder om at finansiere dyre afbetalinger.

Problemet er, at mange af de lån, som folk tager for at købe på afbetaling er meget dyre, og det er derfor en ekstra god forretning for långiverne.

Hvis du allerede planlægger at købe noget på afbetaling, bør du overveje om det ikke er en bedre ide, at tage et rigtigt forbrugslån i stedet, da du ofte vil få nogle bedre vilkår og en bedre pris på dit lån.

Sammenlign lånetilbud
Modtag personlige og uforpligtende lånetilbud fra 10+ anerkendte banker.

I stedet for at stå på selve dagen med behov for at låne penge til fladskærmen, bør du allerede nu indhente tilbud på lån fra flere banker.

Du kan højst sandsynligt spare et pænt beløb, ved at planlægge forud og undersøge dine lånemuligheder, inden du på selve dagen kan være tvunget til at tage et dyrt lån på afbetaling.

Det betyder, at du ved præcis, hvor stort et budget du har at handle for samtidig med, at det du sparer på de gode tilbud ikke bliver ædt op af et dyrt afbetalingslån.

Indkøbscenter på black friday
Mange shopper hjemmefra, men rigtigt mange tilbud fås kun i fysiske butikker

Hvis du i forvejen har samlet et par dyre lån op af den ene eller anden årsag, kan det også være en god ide at lave et rentetjek på dine eksisterende lån.

Det betyder, at du søger om ét samlet beløb svarende til din gæld. Hvis du får tilbudt et billigere lån, kan du vælge det i stedet og dermed spare penge.

Hvis det omvendt viser sig, at du ikke kan finde et billigere tilbud, har du allerede den bedste rente på dine lån.

Det er en rigtig god ide, at lave et rentetjek en gang eller to om året, da bankerne hele tiden ændre på deres priser for at være konkurrencedygtige.

Hvis du har optaget nogle små lån for blot et år eller to siden, er der stor chance for, at du kan spare penge på din gæld.

Det gælder især, hvis du har flere små lån, da de ofte har en højere rente, og det betyder, at når du samler flere små lån til ét større, vil du opleve, at du ofte kan få tilbudt en bedre rente på din samlede gæld.

Har du den laveste rente?
Udfyld en ansøgning og få svar hurtigst muligt
FAQ
A: Black Friday falder fredag den 26. november i 2021. Du vil ofte opleve, at det også er muligt at få gode tilbud i dagene omkring selve Black Friday, men de bedste tilbud finder man på selve dagen.

Black Friday kædes ofte sammen med Cyber Monday, der også er en dag fyldt med tilbud. Eneste store forskel er, at Cyber Monday udelukkende foregår online.
A: Black Friday er en amerikansk tradition, der markerer starten på julehandlen. I Danmark har fænomenet efterhånden små ti år på bagen.

Vi samarbejder med disse banker