Er du klar til Black Friday?

Fredag den 24. November 2017 er dagen, hvor dette års Black Friday skydes afsted. Dagen hvor alle butikkerne kæmper om din opmærksomhed ved at vifte med store besparelser på alle de produkter, du lige står og mangler. Men er du klar til Black Friday?

Martin Trasmundi

Har du allerede pengene på kontoen?

Hvis du allerede nu har planlagt at skulle købe det store 55” fladskærms TV til Black Friday udsalget, bør du allerede nu finde ud, hvor meget du har råd til at købe for. Den bedste og billigste løsning er selvfølgelig at betale kontant med penge du allerede har. Men står du i en situation, hvor du skal ud og låne pengene, er der stadig penge at spare, hvis du gør dit hjemmearbejde og er i god tid.

Lån ikke penge i sidste øjeblik

I stedet for at stå på selve dagen med behov for at låne penge til fladskærmen, bør du allerede nu indhente tilbud på lån fra flere banker. Sandsynligheden for at du kan spare penge ved at indhente flere tilbud er stor. Samtidigt ved du også, hvor meget du har råd til at købe for til Black Friday udsalget.

Hvis du venter til sidste øjeblik, vil du tit ende ud i en afbetalingsordning, hvor du nemt risikerer at betale meget mere for produktet end hvad du behøver. Det vil sige den store besparelser, der ellers var lagt op til forsvinder.

Lendme har gjort det nemt

Hvis du skal ud og indhente tilbud på lån fra flere banker, kan du vælge at ansøge hos hver enkelt bank og efterfølgende bruge en masse tid på at sammenligne de tilbud du får. Du kan også vælge den smarte løsning, som Lendme tilbyder. Med blot én ansøgning indhenter vi nemlig konkrete tilbud på lån fra flere banker, som du nemt og overskueligt kan sammenligne. Vælg det bedste lånetilbud, hvorefter banken med det samme overfører pengene til din konto. På den måde sparer du både tid og penge.