Lånebeløb
Du kan låne fra 10.000 - 300.000 kr
Lånetid
Du skal betale tilbage på 1-10 år
Forventelig ydelse
pr. måned

Priseksempel: Samlet kreditbeløb 40,000 kr. Variabel debitorrente %. ÅOP %. Etb. omk. kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage kr.

Skriv dit CPR-nummer med alle 10 cifre. Dit CPR-nummer vil altid blive opbevaret sikkert uden adgang for andre end de banker, som vil give dig et tilbud.
Ja, Lendme må kontakte mig via elektronisk post (e-mail og sms) med markedsføring af finansielle produkter og relaterede tjenesteydelser samt nyhedsbrev.
Din ansøgning sendes ikke til bankerne før du har underskrevet med NemID
Basisbank , Express Bank , Nordea , Pensam Bank , Resurs Bank , Sparxpres

Tilfredse brugere er vores forretning

Søg om ferielån og du modtager tilbud fra flere banker

Lendme indhenter reelle tilbud på ferielån. Se her, hvordan du låner smart.

Ansøg gratis
Ansøg gratis

Udfyld én ansøgning når du skal låne penge, så indhenter vi et individuelt tilbud fra bankerne

Tilbud på lån
Modtag tilbud

Du modtager lånetilbud fra bankerne, og du kan nu vælge det tilbud, der passer dig bedst 

Vælg det bedste lån
Vælg det bedste lån

Du er ikke forpligtet til noget, før du sender de underskrevne lånedokumenter til banken 

DIN TRYGHED

Lendme har som formål at hjælpe danske låntagere med at finde de bedste lån. Det er sikkert, enkelt og gratis.

Ansøg nu

Sikkert

Sikkert

Vi garanterer, at dine data altid behandles sikkert og fortroligt. Vi sender og modtager al data krypteret, og opdaterer løbende vores systemer for at opnå den højeste datasikkerhed.

Enkelt

Enkelt

Det er nemt og hurtigt at søge om lån gennem Lendme. Udfyld vores ansøgning her på siden, så håndterer vi resten. Vi holder dig underrettet pr. mail og SMS.

Gratis

Gratis

Der er ingen omkostninger forbundet med at søge om lån gennem Lendme. Også selv hvis du vælger ikke at gøre brug af de tilbud, du får. God fornøjelse.

Vi blogger om lån og finans

Læs vores seneste tre blogindlæg om lån og privatøkonomi.

Ferielån

De fleste af os elsker at rejse. Nogen foretrækker en tur til varmere himmelstrøg, hvor andre drømmer om ski og bjerge. Men uanset hvilken rejse, man er til, koster det penge at rejse. Nogen har allerede penge på kontoen, hvor andre har brug for et ferielån.

Undersøg markedet for ferielån

Hvis du har brug for at låne penge til din næste ferie, vil det være oplagt at kigge efter et ferielån. Men inden du bare accepterer et lån fra en bank, er det vigtigt, at du undersøger markedet, da der kan være store besparelser. På den måde kan du i stedet bruge pengene på sjov og underholdning, når du tager afsted på drømmerejsen.

Tilbud på ferielån fra flere banker

Hos Lendme har vi gjort det nemt og hurtigt at ansøge om et ferielån. I stedet for at du skal udfylde en ansøgning hos hver enkelt bank, når du vil ansøge om et ferielån, skal du kun lave én ansøgning. Med kun én ansøgning får du nemlig tilbud på ferielån fra flere banker, som du nemt og overskueligt kan sammenligne. Vælg det bedste ferielån, hvorefter banken udbetaler pengene til din konto med det samme.  

Spar op til ferie

Den bedst og billigste måde at betale din næste ferie, er selvfølgelig hvis du har pengene selv og derfor ikke har behov for et ferielån. En god ide, er hvis du opretter en feriekonto hos din bank, hvor du hver måned kan sætte penge af til ferien. Måske når du ikke at spare op til  hele ferie, men her kunne en mulighed være at kombinere opsparingen med et ferielån.

Gode ferieråd

Vi har samlet et par gode råd, som du bør overveje inden du planlægger og bestiller din næste ferie. Det at sammenligne priser og tilbud, er ikke kun, når du skal optage et ferielån. Du bør også sørge for indhente tilbud på flyrejser, hoteller og eventuel leje af bil. På den måde sikrer du dig de bedste priser. Derudover er det også en god ide at bestille din ferie i god tid. Der er nemlig stor risiko for, at din ferie bliver dyre, hvis du køber i sidste øjeblik.

Det er også vigtigt, at du har styr på forsikringen.Husk at købe en rejseforsikring, hvis du ikke allerede har en gennem dit forsikringsselskab eller kreditkort. Du kan vælge at købe en almindelig rejseforsikring til en enkelt rejse, eller købe en årsrejseforsikring. En årsrejseforsikring gælder for alle rejser i et helt år, og dækker typisk hele husstanden.

Vær opmærksom på, at afbestillingsforsikring skal bestilles inden eller i forbindelse med køb af rejsen.

Alle hverdage fra 10.00 - 16.00

Det skal være enkelt og trygt at låne penge gennem Lendme. Derfor er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os på kundeservice@lendme.dk, hvis du har spørgsmål til os. Vi svarer oftest med det samme, men altid indenfor én hverdag.

Få tilbud på ferielån fra flere banker

Lad bankerne konkurrere om at give dig det bedste tilbud på ferielån.

Læs om ferielån

Ansøg nu

Se hvor nemt det er