Hvor låner man penge til en rejse

De fleste overvejer at tage ud at rejse i sommerferien. Nogle drømmer måske om en storbyferie fyldt med kultur og shopping, imens andre drømmer om en charterrejse med sol og strand. Dog kan drømmen hurtigt bortfalde, såfremt du ikke har råd til en rejse.

Drømmer du også om at komme ud at rejse og slippe fra hverdagen? Så læs med her og få svar på, hvor du kan låne penge til din rejse samt, hvilke overvejelser du bør foretage dig.

Hvilke långivere

Nogle rejsebureauer tilbyder, at man kan købe sin rejse på afbetaling.

Det kan være en fordel at starte med at søge om et lån eller eventuelt en kassekredit i sin egen bank til lån af rejsen. Hvis dette ikke er muligt, kan man søge om ferielån eller forbrugslån hos utallige af andre långivere. Nogle rejsebureauer tilbyder, at man kan købe sin rejse på afbetaling. Dog skal man være opmærksom på dette, da renterne her ofte er højere end ved et almindeligt banklån.

# Krav til at låne penge

Hvis du aldrig har optaget et lån før, og overvejer at låne penge til sommerens rejse, er der nogle generelle krav du skal opfylde for at ansøge om et lån. For overhovedet at søge om et lån skal du være fyldt 18 år og have bopæl i Danmark. Når du har søgt et lån, vil banken lave en kreditvurdering af din økonomi for at vurdere om du kan betale tilbage på lånet. Derudover må du ikke være registreret hos RKI eller være debitor registreret, da du således vil blive set som en dårlig betaler hos bankerne. Mange banker har ydermere en mindsteindtægt for at sikre sig, at kunden har luft nok i økonomien til at kunne have et lån samt betale af på den månedlige ydelse.

# Overvej dine muligheder

Da en rejse for det meste er ren fornøjelse og ikke en nødvendighed, skal du overveje om det giver mening for dig at tage et lån til rejsen i forhold til blandt andet din økonomi. Derfor er det vigtigt, at du skaber dig et godt overblik over din økonomi og vurderer om du har luft nok i din økonomi til fremadrettet at kunne tilbagebetale lånet. Uanset hvilket lån man overvejer at optage og hvad pengene skal bruges til, er det altid relevant at overveje det grundigt først. Ydermere anbefales det at undersøge flere bankers hjemmesider for at finde det lån, der matcher ens behov samt har de laveste renter.

Du kan med fordel lave en låneansøgning hos Lendme og hermed få muligheden for at få op til fem lånetilbud ved bare en enkelt ansøgning.

Ansøg om ferielån Udfyld kun én ansøgning og modtag tilbud fra flere banker. Gratis og uforpligtende. Ansøg nu