LendMe pattern

Forbrugslån oversigt

Få en oversigt over, hvilke banker som kan hjælpe dig med et forbrugslån

Hvis du vil have en oversigt over forbrugslån, skal du lave en ansøgning, hvor du sammenligner pris og vilkår på forbrugslån.

Sidst opdateret: 8. oktober 2020 | Læsetid: 3 minutter

Leder du efter en oversigt over, hvilke banker der tilbyder forbrugslån? Vi har en god og en dårlig nyhed til dig. Den gode nyhed er, at alle banker tilbyder forbrugslån, den dårlige er, at det gør det enormt uoverskueligt for dig at finde det rigtige lån.

Ifølge de nyeste tal fra Finans Danmark findes der 95 pengeinstitutter i Danmark. Det er et ret højt tal, når man tænker på, at alle bankerne har deres egne kreditvurderingsregler og processer.

På denne side hjælper vi dig med, hvordan du søger effektivt, når du leder efter en forbrugslåns oversigt.

Der kan være mange penge at spare ved at vælge det billigste forbrugslån frem for det dyreste. Vi har tidligere lavet en opgørelse, der viste, at vores brugere i gennemsnit sparer over 12.000kr ved at vælge det billigste forbrugslån.

Den eneste måde du kan få et overblik og finde det bedste forbrugslån, er ved at sammenligne priser og vilkår fra forskellige banker.

Vi samarbejder ikke med alle banker i Danmark om forbrugslån - det er der ingen, der gør. Vi er til gengæld den låneformidler, der samarbejder med flest. Du får derfor det bedste sammenligningsgrundlag, når du ansøger gennem os.

Herunder kan du se en oversigt over de banker, som vi samarbejder med:

 • Basisbank
 • Nordea
 • SparXpres
 • Re:member
 • Express Bank
 • Resurs Bank
 • Pensam
 • Modus Finans
 • Spar Nord
 • Santander Consumer Bank
 • Minifinans

Som tidligere nævnt er der forskel på de forskellige bankers priser og vilkår. Du får kun et overblik over, hvad der er muligt at låne, når du laver en ansøgning. På den måde får bankerne mulighed for at komme med et lånetilbud, der er skræddersyet til dig og din økonomi.

Når alle bankerne har haft mulighed for at komme med et bud, kan du sammenligne tilbuddene med hinanden ud fra nogle objektive vilkår, som gør det nemt for dig at gennemskue hvilket tilbud der er det billigste.

Renten på forbrugslån kan variere fra bank til bank, men generelt er renteniveauet på forbrugslån stabilt lavt, og har været det de sidste mange år. Renten er vigtig, fordi den fortæller dig prisen for at låne et beløb hos en bank.

Der kan dog være stor forskel på den rente, som du får tilbudt, hvis du søger om 10.000 kroner kontra den rente, som du får tilbudt, hvis du søger 100.000 kroner.

Derudover er der også forskel på, hvad du kan få tilbudt hos forskellige banker.

Der er derfor ikke noget entydigt svar på, hvad der er en god rente på et forbrugslån, fordi det kommer an på mange ting, som for eksempel størrelsen på lånet, løbetiden, banken og din økonomi.

Det er ikke nogen hemmelighed, at har man en dårlig økonomi, er det sværere at låne til et forbrugslån. Det skyldes, at bankerne vurdere risikoen for, at man betaler det beløb tilbage, som man låner. Hvis man ikke har ret mange penge, kan en lille ændring i ens økonomi betyde, at man ikke har råd til at betale sit lån.

Jo bedre din økonomi er, jo mindre er risikoen i bankernes øjne for at du ikke betaler dit lån tilbage. Det betyder i sidste ende, at man får en bedre rente, hvis man har en god økonomi.

Det betyder ikke, at man skal være millionær for at låne 10.000 kroner, men at man skal være opmærksom på, at selvom man synes, at renten kan være høj på ens lånetilbud, er det ikke nødvendigvis, fordi det er et dårligt tilbud.

Om renten er god skal derfor ses i lyset af, hvad man kan få tilbudt hos andre banker.

Du finder den laveste rente, når du sammenligner flere tilbud fra forskellige banker. Det kan du gøre ved at ansøge om forbrugslån gennem en låneformidler som os.

Mere om forbrugslån