Har du flere dyre lån du vil af med

Der er desværre mange, der optager flere dyre lån, som kan være svære at tilbagebetale. Hvis du er en af dem, bør du læse med her. Vi giver dig nemlig gode råd til, hvordan du bedst muligt slipper af med flere dyre lån.

Sidst opdateret: 12. januar 2023 | Læsetid: 2 minutter

Ifølge en rapport fra Danske Bank bliver næsten hvert andet kviklån optaget af unge mellem 18 og 29 år. Derudover viser undersøgelsen, at de fleste, der optager kviklån ikke kun holder sig til det ene. I gennemsnit optog de unge mellem 18 og 29 år nemlig over syv lån alene.

Til gengæld er det gennemsnitlige beløb kun på ca. 2000 kr. per lån, men selvom det ikke lyder af så meget, bliver det med de oftest meget høje renter på kviklån hurtigt dyrt i sidste ende. Ud af dem der optager kviklån, havde de 10 % mest aktive kviklånstagere i gennemsnit 25 lån, hvilket også er årsagen til, at det samlede gennemsnit er så højt.

Saml flere dyre lån her
Udfyld kun én låneansøgning og modtag lånetilbud fra flere banker. Helt gratis og uforpligtende.

Det bedste du kan gøre, hvis du har optaget flere dyre lån, er at samle dem i et samlelån. Et samlelån er, når du vælger at samle alle dine lån ét sted.

Ved at samle flere dyre lån ét sted, sparer du tid, da du kun skal betale af til en enkelt långiver om måneden. Derudover slipper du for at betale renter og forskellige gebyrer flere steder. Dette vil typisk gøre, at du sparer penge, hvilket også er en rigtig god fordel ved samlelån.

Hvis du skal ud at låne penge, er det bedste du kan gøre at undersøge lånemarkedet på forhånd. Derudover bør du indhente og sammenligne lånetilbud fra flere forskellige långivere.

Ved at indhente og sammenligne flere lånetilbud kan du få et nemt overblik over, hvad de forskellige långivere har at tilbyde i forhold til renter og låneomkostninger. På den måde undgår du meget nemmere at ende med at optage et dyrt lån, som du får svært ved at tilbagebetale.

Uanset om du har brug for hjælp til at samle flere dyre lån eller ønsker at finde et nyt lån med en lav rente så hjælper LendMe dig.

Vi er en uafhængig platform, der kæmper for gennemsigtighed på det danske lånemarked. Vi mener nemlig, at alle har ret til fuld gennemsigtighed i et komplekst lånemarked.

Vi indhenter og sammenligner personlige lånetilbud fra flere anerkendte banker. Du skal blot udfylde en enkelt låneansøgning, og så hjælper vi dig med at få det nødvendige overblik. Herefter vælger du selv det bedste lånetilbud med ro i maven.

Ansøg om lån
Udfyld kun én låneansøgning og modtag lånetilbud fra flere banker. Helt gratis og uforpligtende.

Når du spørger, svarer vi

Snak med en fra vores kundeservice

70 60 62 62

Vi har åben alle hverdage kl. 10:00 - 16:00

Ellers kan du få svar på de oftest stillede spørgsmål i vores FAQ