Har du tjekket din rente for nyligt?

Med Lendme’s nye funktion til rentetjek, har det aldrig været nemmere at tjekke, om du har den bedste rente på dit lån. Læs med her, hvor vi introducerer vores nye funktion til rentetjek.

Undgå at betale for meget for dit lån

Med historiske lave renter på usikrede lån - herunder også forbrugslån, bør du tjekke, om du kan få en bedre rente på dit lån. Der kan nemlig være rigtig mange penge at spare. Derfor er vi hos Lendme stolte over at kunne præsentere vores nye funktion til rentetjek.

Ansøg om at få et rentetjek Udfyld kun én ansøgning og modtag tilbud fra flere banker. Gratis og uforpligtende. Ansøg nu

# Hvad er et rentetjek

Et rentetjek betyder kort fortalt, at du undersøger, om der er mulighed for at få dit eksisterende lån med en billigere rente hos en anden bank.

Såfremt du finder ud af, at en anden bank kan tilbyde dig en billigere rente på dit lån, kan du vælge at:

  1. Takke ja til tilbudet og flytte lånet over til den nye bank
  2. Bruge tilbuddet til at forhandle en bedre rente hos din nuværende bank
Læs også Så meget har vi sparet brugerne for i 2018

# Rentetjek hos Lendme

Nedenfor har vi lavet en kort videoguide, som viser, hvordan du nemt og sikkert benytter den nye rentetjek funktion.

I videoen kan du set et fiktivt eksempel på en bruger, der ønsker at lave et rentetjek på sit nuværende billån på 150.000 kr. I højre side har du oversigt over beløbet, du ønsker et rentetjek på samt estimater på den forventet månedlige ydelse. Husk at dette kun er et estimate. Den endelige månedlige ydelse afhænger af den individuelle kreditvurdering, som den enkelte bank foretager.

Nedenfor finder du en video af det samme eksempel. Den eneste forskel er, at brugeren i dette tilfælde også ønsker at ansøge om yderligere penge til udbetaling. Dette gøres ved at klikke “ja” til “Ønsker du penge til udbetaling”. I dette tilfælde ønsker brugeren yderligere 50.000 kr, som skrives i feltet under Ja/Nej knappen.

Nu fremgår de 50.000 kr. også i oversigten.

Nemt, sikkert og hurtigt

Ved at bruge Lendmes ansøgningsskema med rentetjek kan du nemt, sikkert og hurtigt finde ud af, om du kan få en bedre rente på dit eksisterende lån. Det er helt gratis og uforpligtende.

Vi har lavet denne infographic for at guide dig trin for trin gennem din ansøgning om rentetjek via Lendme.

# Spar penge ved rentetjek

Lendme hjælper brugerne med at indhente og sammenligne lånetilbud fra op til 7 forskellige banker. Det eneste du skal gøre er at udfylde en låneansøgning på vores website.

Ved at bruge Lendme til at indhente og sammenligne lånetilbud, har vores brugere sparet over 50 millioner kroner i 2018.

Nu hvor vi introducerer vores nye tiltag i form af rentetjek, kan du også bruge Lendme blot til at tjekke om du kan få en billigere rente. Lav en ansøgning og se om du betaler for meget for dit lån.

Ansøg om at få et rentetjek Udfyld kun én ansøgning og modtag tilbud fra flere banker. Gratis og uforpligtende. Ansøg nu