Har du tjekket din rente for nyligt?

Med LendMe’s nye funktion til rentetjek, har det aldrig været nemmere at tjekke, om du har den bedste rente på dit lån. Læs med her, hvor vi introducerer vores nye funktion til rentetjek.

Sidst opdateret: 28. juni 2021 | Læsetid: 1 minutter

Med historiske lave renter på usikrede lån - herunder også forbrugslån, bør du tjekke, om du kan få en bedre rente på dit lån. Der kan nemlig være rigtig mange penge at spare. Derfor er vi hos LendMe stolte over at kunne præsentere vores nye funktion til rentetjek.

Ansøg om at få et rentetjek
Udfyld kun én ansøgning og modtag tilbud fra flere banker. Gratis og uforpligtende.

Et rentetjek betyder kort fortalt, at du undersøger, om der er mulighed for at få dit eksisterende lån med en billigere rente hos en anden bank.

Såfremt du finder ud af, at en anden bank kan tilbyde dig en billigere rente på dit lån, kan du vælge at:

  • Takke ja til tilbudet og flytte lånet over til den nye bank
  • Bruge tilbuddet til at forhandle en bedre rente hos din nuværende bank

Ved at bruge LendMes ansøgningsskema med rentetjek kan du nemt, sikkert og hurtigt finde ud af, om du kan få en bedre rente på dit eksisterende lån. Det er helt gratis og uforpligtende.

Vi har lavet denne infographic for at guide dig trin for trin gennem din ansøgning om rentetjek via LendMe.

Infographic over hvordan man laver et rentetjek
Se her, hvordan du laver et rentetjek via LendMe.

Uanset om du har brug for hjælp til at tjekke renten på dit lån, eller ønsker at finde et forbrugslån med en lav rente. Så hjælper LendMe dig.

Vi er en uafhængig platform, der kæmper for gennemsigtighed på det danske lånemarked. Vi mener nemlig, at alle har ret til fuld gennemsigtighed i et komplekst lånemarked.

Vi indhenter og sammenligner personlige lånetilbud fra flere anerkendte banker. Du skal blot udfylde en enkelt låneansøgning, og så hjælper vi dig med at få det nødvendige overblik. Herefter vælger du selv det bedste lånetilbud med ro i maven.

Ansøg om at få et rentetjek
Udfyld kun én ansøgning og modtag tilbud fra flere banker. Gratis og uforpligtende.