Hvor stor er forskellen på kvinder og mænds foretrukne låneformål

Som Danmarks førende låneformidler hjælper Lendme tusindvis af danskere med at give det nødvendige overblik til med ro i maven at kunne vælge det bedste lån.

Vi gør det nemlig muligt at sammenligne og se klart før du låner. Men hvad låner vores kunder egentlig penge til, og er der forskel på, kvinder og mænds foretrukne låneformål?

De største låneformål er ens for mænd og kvinder

Selvom nogle låneformål er ens hos både mænd og kvinder, så ser vi alligevel en forskel, når vi sammenligner top 5 låneformål blandt vores mandlige og kvindelige kunder.

Det mest populære låneformål hos både mænd og kvinder er kategorien “Andet”. Den dækker over mange forskellige ting og kan eksempelvis være alt lige fra samlelån til lån til en hest. På samme måde som låneformålet "Andet", indtager "Renovering" ligeledes andenpladsen hos begge køn.

Formålet “Forbrug” er generelt også et ret stort låneformål, både når det gælder kvinder og mænd. Mænd har nemlig forbrug som fjerdestørste låneformål og kvinder har forbrug som tredjestørste låneformål.

Ansøg om lån Udfyld kun én låneansøgning og modtag lånetilbud fra flere banker. Helt gratis og uforpligtende Ansøg nu

# Flere mænd søger om lån til bil

Der hvor vi ser en forskel på mænd og kvinders låneformål, er blandt andet i forhold til bil som låneformål. Låneformålet bil er det tredjestørste låneformål blandt mænd, hvor det er helt nede på en ottendeplads hos kvinderne.

Top 5 låneformål for mænd:

  1. 1. Andet
  2. 2. Renovering
  3. 3. Bil
  4. 4. Forbrug
  5. 5. Boliglån

# Flere kvinder søger om lån til medicin og operationer

Hvor en væsentlig højere procentdel af mænd låner penge til biler, er det hos kvinderne lån til medicin/operation, der skiller sig ud. Kvindernes fjerdestørste låneformål er nemlig netop medicin/operation, hvilket hos mændene ligger på en ottendeplads.

Top 5 låneformål for kvinder:

  1. 1. Andet
  2. 2. Renovering
  3. 3. Forbrug
  4. 4. Medicin/operation
  5. 5. Boliglån

# Lendme kan hjælpe dig

Uanset om du skal søge om lån til forbrug, renovering, bil medicin og operation, eller behov for at samle flere dyre lån i et samlelån, så hjælper Lendme dig med det nødvendige overblik.

Vi er nemlig en uafhængig platform, der kæmper for gennemsigtighed på det danske lånemarked. Vi mener, at alle har ret til fuld gennemsigtighed i et komplekst lånemarked.

Med blot en enkelt ansøgning indhenter vi personlige lånetilbud fra flere anerkendte banker, så du nemt, og bekvemt og med ro i maven kan træffe den rette beslutning.