LendMe støtter håndboldklub

I November 2018 satte LendMe den endelige underskrift på en sponsoraftale med København Håndbold A/S. Tak til Dan Eugen Nielsen for billeder til dette indlæg

Sidst opdateret: 9. november 2023 | Læsetid: 1 minutter

I forbindelse med sponsoratet bliver LendMe’s logo en fast del af pigernes spilletrøjer, som de bruger i Champions Leaguen. Udover logo på trøjerne vil LendMe også være at finde på display-banner på klubbens hjemmebane i Brøndbyhallen.

Hos LendMe er man glade for at blive en del af København Håndbold og være med til at støtte klubben, som allerede klarer sig godt. Udover at kunne støtte klubben, ser man hos LendMe også et kommercielt potentiale i samarbejdet. En stor del af LendMe’s kernemålgruppe findes nemlig blandt de sportsinteresserede.

”Vi har valgt at indgå et samarbejde med København Håndbold, da vi mener, at der er flere synergier mellem LendMe’s produkt og håndbold”, fortæller Medstifter Christoffer Nylandsted og fortsætter:

“Vi tror på, at vi med et synligt og aktivt sponsorat i København Håndbold både kan ramme vores primære målgruppe, og samtidigt udvide vores netværk med potentielle samarbejdspartnere. Samtidigt ser vi også København Håndbold, som et spændende sted at afprøve ny og mere tilstedeværende markedsføring”, afslutter Christoffer.

Billede af nogle af håndboldpigerne
København Håndbold mødte søndag den 18. november IK Sävehof i Women's EHF Champions League. Billede af: Dan Eugen Nielsen

Efter at have bemærket LendMe reklamere på flere af VIASAT’s kanaler, valgte direktør hos Københavns Håndboldklub Janni Møller Thomsen at tage fat i LendMe med henblik på et samarbejde.

Derfor er hun også glad for at kunne byde LendMe velkommen som sponsor og til at blive en del af klubbens netværk.

“Vi havde set LendMe reklamere flere steder og især på VIASATs kanaler, hvor København Håndbolds Champions League-kampe bliver vist. Så vi tillod os at tage kontakten og søge dialog om et kommercielt partnerskab”, fortæller Janni.

Janni Møller Thomsen fortæller også, at det gik hurtigt fra den indledende dialog til et officielt partnerskab.

“Et meget dynamisk og engageret team hos LendMe var med til at sikre en hurtig proces, så partnerskabet blev synligt på kamptrøjerne allerede i søndagens storsejr over IK Sävehof", siger Janni og fortsætter. “Vi glæder os til at udvikle samarbejdet med LendMe og skabe værdi, så vi kan vokse sammen”.