Lånebeløb
Du kan låne fra 5.000 - 300.000 kr
Lånetid
Du skal betale tilbage på 1-10 år
Forventelig månedlig ydelse
Ansøg nu

Priseksempel: Samlet kreditbeløb 40,000 kr. Variabel debitorrente %. ÅOP %. Etb. omk. kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage kr.

Skriv dit CPR-nummer med alle 10 cifre. Dit CPR-nummer vil altid blive opbevaret sikkert uden adgang for andre end de banker, som vil give dig et tilbud.
Ja, Lendme må kontakte mig via elektronisk post (e-mail og sms) med markedsføring af egne og samarbejdspartneres finansielle låneprodukter og relaterede tjenesteydelser samt i forbindelse med egne og samarbejdspartneres kampagner, events og konkurrencer.
Din ansøgning sendes ikke til bankerne før du har underskrevet med NemID

Realkreditlån - Anmeldelser af realkerditlån

Kristian Madsen, 57 år
Lån 150.000 kr.
Besparelse 55.000 kr. *


Det gik meget hurtigt. På få minutter kunne jeg låne penge fra flere banker. 5/5
 
 
 
 
 
 
Per Hansen, 44 år.
Lån 80.000 kr.
Besparelse 12.200 kr. *


En meget hurtig behandling og i et forståeligt sprog. Kun Ros. 5/5
 
 
 
 
 
 
Jytte Nielsen, 39 år
Boliglån 250.000 kr.
Besparelse 27.000 kr. *


Jeg lånte penge til en andelslejlighed. Nemt overblik over lån. 5/5
 
 
 
 
 
 
Lasse Petersen, 48 år
Lån 60.000 kr.
Besparelse 5.480 kr. *


Hurtigt svar på ansøgning om lån, og hurtigt udbetaling fra banken. 5/5
 
 
 
 
 
 

* Besparelsen er forskellen på den samlede tilbagebetaling mellem det dyreste og billigste lån, som bankerne tilbød.

Søger du udbetaling i forbindelse med et realkreditlån - så lad Lendme hjælpe dig

Som de første i Danmark lader Lendme bankerne konkurrere om at give dig det bedste lånetilbud - lån smartere, og lad bankerne komme til dig.

Ansøg gratis
Ansøg gratis

Udfyld én ansøgning når du skal låne penge, så indhenter vi et individuelt tilbud fra bankerne

Tilbud på lån
Modtag tilbud

Du modtager lånetilbud fra bankerne, og du kan nu vælge det tilbud, der passer dig bedst 

Vælg det bedste lån
Vælg det bedste lån

Du er ikke forpligtet til noget, før du sender de underskrevne lånedokumenter til banken 

Basisbank , Ekspres Bank , Nordea , Pensam Bank , Resurs Bank

Din tryghed

Lendme har som formål at hjælpe danske låntagere med at finde de bedste lån.

Det er sikkert, enkelt og gratis.

Ansøg nu

Sikkert

Sikkert

Vi garanterer, at dine data altid behandles sikkert og fortroligt. Vi sender og modtager al data krypteret, og opdaterer løbende vores systemer for at opnå den højeste datasikkerhed.

Enkelt

Enkelt

Det er nemt og hurtigt at søge om lån gennem Lendme. Udfyld vores ansøgning her på siden, så håndterer vi resten. Vi holder dig underrettet pr. mail og SMS.

Gratis

Gratis

Der er ingen omkostninger forbundet med at søge om lån gennem Lendme. Også selv hvis du vælger ikke at gøre brug af de tilbud, du får. God fornøjelse.

16-04-2018
billaan, laan-penge, forbrugslaan, kviklaan, samlelaan, ferielaan, realkreditlaan, andelsboliglaan, boliglaan, privatlaan
11-04-2018
samlelaan, boliglaan, andelsboliglaan, billaan, forbrugslaan, ferielaan, realkreditlaan, kviklaan, laaneberegner, laan-penge

Realkreditlån

Et realkreditlån bruges i forbindelse med køb af fast ejendom, f.eks. hus, ejerlejlighed eller sommerhus. Lånebeløbet kan maksimalt udgøre 80% af ejendommens værdi, og der skal stilles pant/sikkerhed i ejendommen, som skal tinglyses ved staten.

Realkreditlån er baseret på obligationer (gældsbeviser), som realkreditinstituttet udsteder på dine vegne. Renten fastsættes baseret på udbud og efterspørgsel i markedet og er typisk lavere end på mange andre lånetyper.

Fast eller variable rente

Alt efter din risikovillighed, kan du vælge at et realkreditlån med enten fast eller variabel rente. Når du vælger et realkreditlån med fast rente, er dine renteudgifter ofte større, hvilket betyder højere månedlig afdrag. Til gengæld kender du din rente de næste 20-30 år ud i fremtiden, og du behøver ikke at bekymre dig om, hvorvidt renten stiger. Vælger du et realkreditlån med variabel rente, skal du tage stilling til, hvor ofte, du ønsker at genforhandle din rente. En variabel rente fastsættes typisk for et, to, tre eller fem år, hvorefter den skal genforhandles.

Vælger du et realkreditlån med variabel rente vil dine renteudgifter typisk være noget lavere end ved fastforrentet realkreditlån. Det vil sige, at dit månedlige afdrag er lavere, og at du har flere penge mellem hænderne, som du kan bruge på andre ting. Omvendt er du sårbar over for rentestigninger, hvis du vælger et realkreditlån med variabel rente.

Få afdragsfrihed på dit realkreditlån

Når du vælger at optage et realkreditlån, kan du vælge afdragsfrihed på lånet. Det vil sige, at du i en periode på maks 10 år kan vælge ikke at betale afdrag på dit realkreditlån, men kun renter og bidragssatser. Det betyder, at realkreditlånets restgæld ikke nedbringes i den afdragsfrie periode. Til gengæld får du flere penge mellem hænderne. Mange vælger tit afdragsfrihed på realkreditlånet, hvis de også har optaget et banklån i forbindelse med køb af fast ejendom. Banklånet har typisk en noget højere rente end realkreditlånet, hvorfor det er smart at få indfriet denne gæld hurtigt. Så ved at vælge afdragsfrihed på realkreditlånet, får du flere penge til at afdrage på dit banklån.   

Husk bidragssatserne

I tillæg til renten betaler du også en bidragssats til realkreditinstituttet. Bidragssatsen er et gebyr, som alle med et realkreditlån betaler til realkreditinstituttet for at have et realkreditlån. Bidraget dækker de omkostninger realkreditinstituttet har ved at formidle lånet mellem långiver og låntager samt en række øvrige omkostninger. På det seneste er der også kommet skærpet krav fra myndighederne, hvilket blandt andet betyder, at realkreditinstitutterne skal opbygge reserver til sikkerhed for lånene. Bidragssatserne dækker også udgifter til at leve op til disse krav.

Realkreditinstituttet bestemmer næsten selv dens bidragssatser for de forskellige typer lån. Den beregnes efter, hvor stor en andel af boligens værdi, der er belånt. Det vil sige, at bidragssatsen udgør en procentsats af restgælden på realkreditlånet. Så jo mere du får afdraget på dit realkreditlån, jo mindre skal du betale i bidragssats.

Vi har nedenfor samlet en række eksempler på realkreditinstitutter:

  • BRF Kredit
  • Nykredit
  • Nordea Kredit
  • Realkredit Danmark
  • Totalkredit

Hjælp til banklånet

Hvis du skal købe bolig og har brug for at låne til udbetalingen, som du ikke kan låne via realkreditlånet, kan du på Lendme ansøge om banklån på op til 300.000 kr. Med kun én ansøgning modtager du uforpligtende lånetilbud fra flere banker.

Kontakt os

Det skal være enkelt og trygt at låne penge gennem Lendme. Derfor er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os på kundeservice@lendme.dk, hvis du har spørgsmål til os.

Alle hverdage fra 10.00 - 16.00

Få tilbud på realkreditlån fra flere banker

Med kun én ansøgning kan du sammenligne lånetilbud fra flere banker.

Læs om realkreditlån

Ansøg nu

Se hvor nemt det er