Tilfredse brugere er vores forretning

Brug LendMe til at lave et rentetjek på dit nuværende lån og spar penge

Lad LendMe hjælpe dig med at få et billigere lån hos en af vores 7 banker ved blot at udfylde en enkelt låneansøgning.

Ansøg gratis
Ansøg gratis

Udfyld én ansøgning når du skal låne penge, så indhenter vi et individuelt tilbud fra bankerne

Tilbud på lån
Modtag tilbud

Du modtager lånetilbud fra bankerne, og du kan nu vælge det tilbud, der passer dig bedst 

Vælg det bedste lån
Vælg det bedste lån

Du er ikke forpligtet til noget, før du sender de underskrevne lånedokumenter til banken 

DIN TRYGHED

LendMe har som formål at hjælpe danske låntagere med at finde de bedste lån. Det er sikkert, enkelt og gratis.

Ansøg nu

Sikkert

Sikkert

Vi garanterer, at dine data altid behandles sikkert og fortroligt. Vi sender og modtager al data krypteret, og opdaterer løbende vores systemer for at opnå den højeste datasikkerhed.

Enkelt

Enkelt

Det er nemt og hurtigt at søge om lån gennem LendMe. Udfyld vores ansøgning her på siden, så håndterer vi resten. Vi holder dig underrettet pr. mail og SMS.

Gratis

Gratis

Der er ingen omkostninger forbundet med at søge om lån gennem LendMe. Også selv hvis du vælger ikke at gøre brug af de tilbud, du får. God fornøjelse.

Vi blogger om lån og finans

Læs vores seneste tre blogindlæg om lån og privatøkonomi.

FÅ ET RENTETJEK PÅ DIT LÅN

På denne side præsenterer vi, hvad et rentetjek er. Formålet er at skabe kendskab til begrebet rentetjek og give et overblik over, hvilke muligheder du har for at få lavet et rentetjek på eksisterende lån.

Vi forklarer blandt andet, hvilke fordele det har for dig at få tjekket din rente, hvis du har et lån. Grundet de rekordlave renter på forbrugslån, kan der nemlig være mange penge at spare blot ved at tjekke din rente. Der findes nemlig mange billige lån med lav rente. Derfor viser vi dig også, hvordan du nemt tjekker din rente med vores nye rentetjekfunktion.

Overvejer du, om det kan betale sig at få lavet et rentetjek, eller ønsker du blot at vide mere om emnet, er du derfor kommet til det rette sted, da vi guider dig igennem alt, hvad du skal vide om rentetjek.

HVAD DÆKKER BEGREBET OVER

Et rentetjek betyder kort fortalt, at du undersøger, om der er mulighed for at få dit eksisterende lån med en billigere rente hos en anden bank.

Såfremt du finder ud af, at en anden bank kan tilbyde dig en billigere rente på dit lån, kan du vælge at:

  • Takke ja til det nye tilbud og flytte gælden

  • Bruge tilbuddet til at forhandle en bedre rente hos din nuværende bank

Hvis du vælger at takke ja til det nye tilbud, flyttes dit eksisterende lån over til den nye bank. Hermed har du fået det samme lån bare hos en anden bank og med en lavere rente. Du ender derfor med i sidste ende at skulle betale mindre for dit lån og dermed spare penge.

Du kan også bruge det nye tilbud til at prøve at forhandle en bedre rente hos din nuværende bank. Når banken kan se, at du har fået tilbudt det samme lån med en lavere rente, kan det være, at den vælger at tilbyde den samme lave rente for at beholde dig som kunde.

Lån penge med lav rente ved at vælge en af de to muligheder. Det er helt op til dig, hvilken mulighed du vælger. Du er nemlig ikke bundet til at tage imod lånetilbuddet, uanset om renten er lavere end på dit nuværende lån eller ej.

Selvom du får en billigere rente på dit lån nu, er det stadig smart at lave et rentetjek igen om et halvt eller et helt år. Renterne kan nemlig hele tiden ændre sig.
 

UNDGÅ AT BETALE FOR MEGET FOR DIT LÅN

Hvis du har mistanke om, at du betaler for meget for dit nuværende lån, bør du overveje at få lavet et rentetjek. Ved at få et rentetjek på dit nuværende lån, kan du se, om du kan opnå en bedre rente på dit lån hos en anden bank.

Hvis du får dit lån med en billigere rente, vil du såfremt, at løbetiden er den samme, få en lavere månedlig ydelse på dit lån. Derfor vil du i sidste ende kunne spare rigtig mange penge. Det kan også være, at det giver dig mulighed for at betale lånet ud hurtigere end du havde regnet med.

Hos LendMe er et rentetjek gratis og uforpligtende. Så hvis du finder ud af, at du allerede har den billigste rente, har det ikke kostet dig noget - kun nogle få minutter på at udfylde en ansøgning. Til gengæld kan du med ro i maven læne dig tilbage velvidende om, at du har den billigste rente.

KAN DET BETALE SIG AT FÅ LAVET ET RENTETJEK

I februar 2019 lancerede vi vores nye rentetjekfunktion. Vi ønsker nemlig at det skal være nemt for dig at tjekke, hvorvidt du kan få en bedre rente på dit eksisterende lån. Og vi ser allerede, at mange af vores sparer penge ved at lave et rentetjek.

Hvor meget de enkelte brugere sparer ved at lave et rentetjek varierer meget. Det kan være alt fra nogle få tusinde kroner til over 100.000 kr. Men konklusionen er klar. Det kan godt betale sig at få lavet et rentetjek.

EKSEMPEL PÅ RENTETJEK
Vi har en masse eksempler på brugere, som har opnået kæmpe besparelser. Her kan du se et eksempel på et par, som brugte LendMe til at foretage et rentetjek.

EKSEMPEL 1
Dorte og Lars har et lån på 250.000 kr. med en løbetid på 7 år og en ÅOP på 7,35%, som betyder, at de samlet ender med at skulle betale omkring 320.000 kr. inklusive alle renter og afgifter, før deres lån er betalt af.

De var overbeviste om, at de havde en fornuftig ÅOP på deres lån. De valgte dog at lave en ansøgning via LendMe for at se, om de kunne få et bedre tilbud med en lavere rente. De modtog tilbud fra flere banker og accepterede et lånetilbud på 250.000 kr. med en løbetid på 7 år og en ÅOP på 5,19%. Det betyder, at de samlet ender med at skulle betale ca. 300.000 kr. for lånet, hvilket er en besparelse på ca. 20.000 kr. blot ved at undersøge markedet.

EKSEMPEL 2
Anna har et lån på 448.000 kr. med en løbetid på 10 år med en ÅOP på 15 %, der betyder, at hun samlet set skal betale omkring 861.100 kr. inklusive alle renter og afgifter før hendes lån er betalt af.

Anna fandt ud af, at hun ved at lave et rentetjek hos LendMe kunne tjekke, om hun kunne få sit nuværende lån billigere hos en anden bank. Hun modtag tilbud fra flere banker og accepterede et lånetilbud på på 448.000 kr med en løbetid på 10 år og en ÅOP på 3,9 %. Det betyder, at Anna samlet ender med at skulle betale ca. 541.797 kr. for lånet, hvilket er en besparelse på 319.303 kr. blot ved at undersøge markedet.

DET SKAL DU SAMMENLIGNE

Når du i forbindelse med et rentetjek skal finde billige lån med lav rente, er det vigtigt, at du ved, hvad du skal sammenligne. Mange tror nemlig fejlagtigt, at de kun skal sammenligne renten.  

Ud over renten skal du altid sammenligne ÅOP’en. ÅOP står for årlige omkostninger i procent. Det vil sige, at ÅOP’en også inkluderer alle de andre omkostninger, der er forbundet med lånet. Du skal dog være opmærksom på, at løbetiden på de enkelte lånetilbud er den samme, da denne påvirker ÅOP’en.

Ud over ÅOP’en bør du også sammenligne det samlede beløb, du ender med at skulle betale tilbage for lånet. Det giver dig hurtigt et overblik over, hvor meget du i sidste ende kommer til at spare på lånet.

SÅDAN ANSØGER DU OM AT FÅ ET RENTETJEK VIA LENDME

Du kan på ganske få minutter lave et rentetjek via LendMe. Alt du behøver at gøre, er at udfylde en enkelt ansøgning. Du vælger den ansøgning, der hedder samlelån/rentetjek og udfylder de nødvendige oplysninger om det eller de lån, du ønsker at få lavet et rentetjek på.

Du underskriver låneansøgning sikkert og nemt med NemID. Når du har gjort dette, sender LendMe din ansøgning videre til de banker, som vi samarbejder med.

Inden for få timer har du mulighed for at modtage personlige lånetilbud fra flere anerkendte banker.

Det gode ved LendMes rentetjekfunktion er, at du blot kan bruge den til at tjekke, om du kan få en billigere rente på dit nuværende lån. Du er nemlig ikke forpligtet til at acceptere et lånetilbud. Vi giver dig blot det nødvendige overblik, så du med ro i maven kan træffe den bedste beslutning.

Såfremt du ønsker at tage imod et af de lånetilbud du modtager, accepterer du blot det lånetilbud, der passer dig bedst, hvorefter banken overfører pengene direkte til din konto.

Der kan være rigtig mange penge at spare, når du laver et rentetjek. Hos LendMe har vi mange cases på forbrugere, som har sparet mange tusinde kroner blot ved at lave et rentetjek.

Lån penge med lav rente ved at få lavet et rentetjek og se, hvor meget du kan spare. Det er gratis og uforpligtende.

Alle hverdage fra 10.00 - 16.00

Det skal være enkelt og trygt at låne penge gennem LendMe. Derfor er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os på kundeservice@lendme.dk, hvis du har spørgsmål til os. Vi svarer oftest med det samme, men altid indenfor én hverdag.

Få etrentetjekfra 7 banker