Ansøg nu

Rentetjek

Få tilbud på rentetjek fra flere bankerFem grunde til at lave rentetjek via LendMe:

Du sparer penge - i gennemsnit 18.000 kroner

Du sparer tid - 18 lånetilbud med én ansøgning

✓ Du er i sikre hænder - Vi passer på dine oplysninger

✓ Du får personlig betjening, hvis du har spørgsmål

✓ Det er 100% gratis og uforpligtende at ansøgeTre grunde til, at lave et rentetjek på lån via LendMe:

Du sparer penge - i gennemsnit 18.000 kroner

Du sparer tid - 18 lånetilbud med én ansøgning

✓ Det er 100% gratis og uforpligtende at ansøge

LÅN PENGE
SAMLELÅN
Lånebeløb
130.000 kr
10.000 kr
500.000 kr
Løbetid
-
12 år
+
Forventet månedlig ydelse*
1.364
kr
* ved 7% deb. rente. Priseks.: Samlet kreditbeløb 130.000 kr. Var. deb. rente 3,60 - 20,95%. ÅOP 4,11 - 21,77%. Etb. omk. 3.900 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 167.258 - 260.000 kr. Løbetid 1-15 år.
Email
Ja, LendMe må kontakte mig via elektronisk post (e-mail og sms) med markedsføring af finansielle produkter og relaterede tjenesteydelser samt nyhedsbrev.
Næste
Gratis & uforpligtende
Sidst opdateret: 3. maj 2024 | Læsetid: 7 minutter

På denne side præsenterer vi, hvad et rentetjek er. Formålet er at skabe kendskab til begrebet rentetjek og give et overblik over, hvilke muligheder du har for at få lavet et rentetjek på eksisterende lån.

Vi forklarer blandt andet, hvilke fordele det har for dig at få tjekket din rente, hvis du har et lån. Grundet de rekordlave renter på forbrugslån, kan der nemlig være mange penge at spare blot ved at tjekke din rente.

Der findes nemlig mange billige lån med lav rente. Derfor viser vi dig også, hvordan du nemt tjekker din rente med vores nye rentetjekfunktion.

Overvejer du, om det kan betale sig at få lavet et rentetjek, eller ønsker du blot at vide mere om emnet, er du derfor kommet til det rette sted, da vi guider dig igennem alt, hvad du skal vide om rentetjek.

Få et hurtigt rentetjek og spar penge
Vi sammenligner tilbud på rentetjek fra 18 forskellige banker

Et rentetjek betyder kort fortalt, at du undersøger, om der er mulighed for at få dit eksisterende lån med en billigere rente hos en anden bank.

Såfremt du finder ud af, at en anden bank kan tilbyde dig en billigere rente på dit lån, kan du vælge at:

  • Takke ja til det nye tilbud og flytte gælden
  • Bruge tilbuddet til at forhandle en bedre rente hos din nuværende bank

Hvis du vælger at takke ja til det nye tilbud, flyttes dit eksisterende lån over til den nye bank. Hermed har du fået det samme lån bare hos en anden bank og med en lavere rente.

Du ender derfor med i sidste ende at skulle betale mindre for dit lån og dermed spare penge.

Du kan også bruge det nye tilbud til at prøve at forhandle en bedre rente hos din nuværende bank.

Når banken kan se, at du har fået tilbudt det samme lån med en lavere rente, kan det være, at den vælger at tilbyde den samme lave rente for at beholde dig som kunde.

Lån penge med lav rente ved at vælge en af de to muligheder. Det er helt op til dig, hvilken mulighed du vælger.

Du er nemlig ikke bundet til at tage imod lånetilbuddet, uanset om renten er lavere end på dit nuværende lån eller ej.

Selvom du får en billigere rente på dit lån nu, er det stadig smart at lave et rentetjek igen om et halvt eller et helt år.

Renterne kan nemlig hele tiden ændre sig.

Undgå at betale for meget for dit lån

Hvis du har mistanke om, at du betaler for meget for dit nuværende lån, bør du overveje at få lavet et rentetjek.

Ved at få et rentetjek på dit nuværende lån, kan du se, om du kan opnå en bedre rente på dit lån hos en anden bank.

Hvis du får dit lån med en billigere rente, vil du såfremt, at løbetiden er den samme, få en lavere månedlig ydelse på dit lån.

Derfor vil du i sidste ende kunne spare rigtig mange penge. Det kan også være, at det giver dig mulighed for at betale lånet ud hurtigere end du havde regnet med.

Hos LendMe er et rentetjek gratis og uforpligtende. Så hvis du finder ud af, at du allerede har den billigste rente, har det ikke kostet dig noget - kun nogle få minutter på at udfylde en ansøgning.

Til gengæld kan du med ro i maven læne dig tilbage velvidende om, at du har den billigste rente.

I februar 2019 lancerede vi vores nye rentetjekfunktion. Vi ønsker nemlig at det skal være nemt for dig at tjekke, hvorvidt du kan få en bedre rente på dit eksisterende lån.

Og vi ser allerede, at mange af vores sparer penge ved at lave et rentetjek.

Hvor meget de enkelte brugere sparer ved at lave et rentetjek varierer meget. Det kan være alt fra nogle få tusinde kroner til over 100.000 kr.

Men konklusionen er klar.

Det kan godt betale sig at få lavet et rentetjek.

Hvilke banker tjekker min rente?

Når du laver et rentetjek hos os, deler vi din ansøgning med vores panel af banker.

De kigger din ansøgning igennem, og vurderer, om de har mulighed for at give dig et tilbud på din samlede gæld.

Vi samarbejder med en lang række banker, der blandt andet tæller:

Derudover har vi 12 andre banker, der også kigger på din ansøgning, og kan komme med tilbud direkte til dig.

Vi indhenter blot tilbuddene, men du vælger selv, hvilket du ønsker at fortsætte med. Det er samtidig helt gratis og uforpligtende for dig at lave en ansøgning.

Eksempel på rentetjek

Vi har en masse eksempler på brugere, som har opnået kæmpe besparelser. Her kan du se et eksempel på et par, som brugte LendMe til at foretage et rentetjek.

Eksempel 1

Dorte og Lars har et lån på 250.000 kr. med en løbetid på 7 år og en ÅOP på 7,35%, som betyder, at de samlet ender med at skulle betale omkring 320.000 kr. inklusive alle renter og afgifter, før deres lån er betalt af.

De var overbeviste om, at de havde en fornuftig ÅOP på deres lån. De valgte dog at lave en ansøgning via LendMe for at se, om de kunne få et bedre tilbud med en lavere rente.

De modtog tilbud fra flere banker og accepterede et lånetilbud på 250.000 kr. med en løbetid på 7 år og en ÅOP på 5,19%.

Det betyder, at de samlet ender med at skulle betale ca. 300.000 kr. for lånet, hvilket er en besparelse på ca. 20.000 kr. blot ved at undersøge markedet.

Eksempel 2

Anna har et lån på 448.000 kr. med en løbetid på 10 år med en ÅOP på 15 %, der betyder, at hun samlet set skal betale omkring 861.100 kr. inklusive alle renter og afgifter før hendes lån er betalt af.

Anna fandt ud af, at hun ved at lave et rentetjek hos LendMe kunne tjekke, om hun kunne få sit nuværende lån billigere hos en anden bank.

Hun modtag tilbud fra flere banker og accepterede et lånetilbud på på 448.000 kr med en løbetid på 10 år og en ÅOP på 3,9 %.

Det betyder, at Anna samlet ender med at skulle betale ca. 541.797 kr. for lånet, hvilket er en besparelse på 319.303 kr. blot ved at undersøge markedet.

Det skal du sammenligne

Når du i forbindelse med et rentetjek skal finde billige lån med lav rente, er det vigtigt, at du ved, hvad du skal sammenligne. Mange tror nemlig fejlagtigt, at de kun skal sammenligne renten.

Ud over renten skal du altid sammenligne ÅOP’en. ÅOP står for årlige omkostninger i procent. Det vil sige, at ÅOP’en også inkluderer alle de andre omkostninger, der er forbundet med lånet.

Du skal dog være opmærksom på, at løbetiden på de enkelte lånetilbud er den samme, da denne påvirker ÅOP’en.

Ud over ÅOP’en bør du også sammenligne det samlede beløb, du ender med at skulle betale tilbage for lånet. Det giver dig hurtigt et overblik over, hvor meget du i sidste ende kommer til at spare på lånet.

Du kan på ganske få minutter lave et rentetjek via LendMe. Alt du behøver at gøre, er at udfylde en enkelt ansøgning.

Du vælger den ansøgning, der hedder samlelån og udfylder de nødvendige oplysninger om det eller de lån, du ønsker at få lavet et rentetjek på.

Du underskriver låneansøgning sikkert og nemt med NemID. Når du har gjort dette, sender LendMe din ansøgning videre til de banker, som vi samarbejder med.

Inden for få timer har du mulighed for at modtage personlige lånetilbud fra flere anerkendte banker.

Det gode ved LendMes rentetjekfunktion er, at du blot kan bruge den til at tjekke, om du kan få en billigere rente på dit nuværende lån.

Du er nemlig ikke forpligtet til at acceptere et lånetilbud. Vi giver dig blot det nødvendige overblik, så du med ro i maven kan træffe den bedste beslutning.

Såfremt du ønsker at tage imod et af de lånetilbud du modtager, accepterer du blot det lånetilbud, der passer dig bedst, hvorefter banken overfører pengene direkte til din konto.

Der kan være rigtig mange penge at spare, når du laver et rentetjek. Hos LendMe har vi mange cases på forbrugere, som har sparet mange tusinde kroner blot ved at lave et rentetjek.

Lån penge med lav rente ved at få lavet et rentetjek og se, hvor meget du kan spare. Det er gratis og uforpligtende.

Få et rentetjek og spar penge på dine lån
Vi sammenligner tilbud fra 18 banker og du vælger det billigste

Når du spørger, svarer vi

Snak med en fra vores kundeservice

70 60 62 62

Vi har åbent:

Man-Tor: 09.00 - 20.00
Fredag: 09.00 - 17.00
Lør-Søn: 10.00 - 16.00

Ellers kan du få svar på de oftest stillede spørgsmål i vores FAQ