Så meget har vi sparet brugerne for i 2018

I hele 2018 har LendMe hjulpet flere tusinde danskere med at indhente personlige lånetilbud fra flere banker helt gratis og uforpligtende. Ud over at vi har sparet brugerne for meget tid, har vi også sparet dem for en mange penge.

Sidst opdateret: 28. juni 2021 | Læsetid: 1 minutter

Mange forbrugere tror desværre, at de altid får det bedste og billigste lån hos deres egen bank. Det er dog langt fra tilfældet, hvorfor man altid skal indhente tilbud fra flere banker. Der kan nemlig være rigtig mange penge at spare.

Når vi kigger i vores tal for hele 2018, er det ikke småpenge, vi har sparet brugerne for. Baseret på flere tusinde lånetilbud har Lendme sparet brugerne for over 50 millioner kroner i alt. I gennemsnit er det en besparelse på over 12.000 kr.

Denne besparelse har brugerne opnået ved blot at lade Lendme gøre arbejdet med at indhente flere personlige lånetilbud. Så alt brugerne har skulle tænke på, var at vælge det bedste lån.

Ansøg om lån
Udfyld kun én ansøgning og modtag tilbud fra flere banker. Gratis og uforpligtende

2018 blev et år med store besparelser både i tid og penge. Dette fortsætter vi med i 2019, hvor målet bliver at hjælpe endnu flere danskere med finde det bedste lån. Vi kommer også til at kunne præsentere flere nye banker på platformen, som sammen med resten af bankerne er klar til at konkurrere om dig.