Så stor forskel kan der være på prisen for et lån

Hvis du på et tidspunkt har optaget et lån, men er i tvivl om, hvorvidt du betaler for meget? Så bør du læse med her.

Sidst opdateret: 28. juni 2021 | Læsetid: 1 minutter

En undersøgelse fra Forbrugerrådet Tænk viser, at der kan være rigtig stor forskel på, hvilke renter de forskellige låneudbydere tilbyder. Når du optager et lån hos en bank eller et finansieringsselskab, kan det eksempelvis koste alt mellem 5.832 og 40.216 kroner for at låne 40.000 kroner med en løbetid på 5 år.

Hvis du har et lån, hvor du er i tvivl om, hvorvidt du betaler for meget, bør du gøre dig selv den tjeneste at undersøge markedet. Det tager ikke lang tid, og som undersøgelsen viser, kan der være rigtig mange penge at spare.

Tjek om du kan få en bedre rente her
Udfyld kun én ansøgning og modtag tilbud fra flere banker. Gratis og uforpligtende.

Hvis du har optaget flere dyre lån, bør du undersøge mulighederne for at få samlet din gæld ét sted, da det i de fleste tilfælde resulterer i store besparelser.

Et samlelån er kort fortalt, når du vælger at samle flere dyre lån hos en enkelt bank. Når du samler din gæld, får du typisk en lavere rente og slipper for at betale gebyrer til flere kreditorer. Derudover giver det dig også et bedre overblik over din gæld, fordi du netop kun skal holde styr på en bank.

Saml dine lån her
Udfyld kun én ansøgning og modtag tilbud fra flere banker. Gratis og uforpligtende.

Uanset om du leder efter et nyt lån med en lav rente, eller du blot ønsker at samle flere lån ét sted, så kan LendMe hjælpe dig.

Vi er en uafhængig platform, der kæmper for gennemsigtighed på det danske lånemarked. Vi mener nemlig, at alle har ret til fuld gennemsigtighed i et komplekst lånemarked.

Vi indhenter og sammenligner personlige lånetilbud fra flere anerkendte banker. Du skal blot udfylde en enkelt låneansøgning, og så hjælper vi dig med at få det nødvendige overblik. Herefter vælger du selv det bedste lånetilbud med ro i maven.

Ansøg om samlelån
Udfyld kun én ansøgning og modtag tilbud fra flere banker. Gratis og uforpligtende.

Kilder

- Forbrugerrådet Tænk.