Sådan finder du frem til de bedste lån

De dyre lån er ikke gode for din økonomi hverken nu eller i fremtiden. De bliver nemlig unødvendigt dyre. Vi hjælper dig her med, hvordan du finder frem til de billigste lån, så du undgår lån med alt for høje renter.

Sidst opdateret: 9. november 2023 | Læsetid: 2 minutter
Tjek om du har det billigste lån
Udfyld kun én låneansøgning og modtag lånetilbud fra flere banker. Helt gratis og uforpligtende.

Ifølge en rapport fra Danske Bank er hver tiende forælder bekymret for, om deres børn i fremtiden vil ende som dårlig betaler. Ifølge Danske Bank er det faktisk en bekymring, der er helt berettiget. Mange der optager kviklån, gør det lige, når de flytter hjemmefra og fire ud af ti kviklån optages af personer under 30 år.

Det er forståeligt, at mange forældre er bekymret for, at deres børn vil optage kviklån, når de bliver voksne. Dog skal man også huske på, at det at låne penge nødvendigvis ikke er en dårlig ting.

Du skal blot huske altid at undersøge lånemarkedet på forhånd. Derudover bør du altid indhente og sammenligne flere lånetilbud, så du sikrer dig det billigste lån.

Det kan nemlig i nogle tilfælde være nødvendigt at optage et lån til f.eks. bolig, bil eller andre nødvendigheder. Så længe du finder et billigt lån med en god rente, kan det derfor være en stor hjælp.

Der er desværre også mange, der lidt fejlagtigt tror, at de altid kan få det billigste lån i deres egen bank. Det er dog lang fra rigtigt, da mange online lånebydere også kan tilbyde en konkurrencedygtige rente. Netop derfor er det også vigtigt at indhente lånetilbud flere steder.

Hvis du allerede har et dyrt lån, bør du lave et rentetjek. Et rentetjek er kort fortalt, når du tjekker, om du kan få en lavere rente på dit lån hos en anden bank.

Hvis du finder ud af, at en anden bank vil tilbyde dig en bedre rente på dit lån, kan du selvfølgelig vælge at tage imod det og flytte dit lån over til den nye bank. Du kan også vælge at bruge det nye lånetilbud til at forhandle renten på lånet hos din nuværende bank.

Det bedste ved at lave et rentetjek er, at der typisk er mange penge at spare på dit lån og så er det helt gratis og uforpligtende. Selvom du måske synes, at du allerede har en fornuftig rente på dit lån, er det aldrig spild af tid at tjekke renten på dit lån.

Hvis du får en billigere rente et andet sted, sparer du penge og hvis du ikke kan få en billigere rente, kan du være godt tilfreds med, at du faktisk allerede har den billigste rente på dit lån.

Uanset om du har brug for hjælp til at tjekke renten på dit lån, eller ønsker at finde et nyt lån, så hjælper LendMe dig.

Vi er en uafhængig platform, der kæmper for gennemsigtighed på det danske lånemarked. Vi mener nemlig, at alle har ret til fuld gennemsigtighed i et komplekst lånemarked.

Vi indhenter og sammenligner personlige lånetilbud fra flere anerkendte banker. Du skal blot udfylde en enkelt låneansøgning, og så hjælper vi dig med at få det nødvendige overblik. Herefter vælger du selv det bedste lånetilbud med ro i maven.

Ansøg om lån
Udfyld kun én låneansøgning og modtag lånetilbud fra flere banker. Helt gratis og uforpligtende

Når du spørger, svarer vi

Snak med en fra vores kundeservice

70 60 62 62

Vi har åbent:

Man-Tor: 09.00 - 20.00
Fredag: 09.00 - 17.00
Lør-Søn: 10.00 - 16.00

Ellers kan du få svar på de oftest stillede spørgsmål i vores FAQ