Saml – Ikke hver for sig

Siden starten af marts har LendMe oplevet en stigning på 73% i andelen af samlelån. Måske er tiden også inde til at gå din gæld efter i sømmene. Der kan nemlig være rigtig mange penge at spare.

Sidst opdateret: 18. oktober 2022 | Læsetid: 2 minutter

De sidste par måneder har det meste handlet om ikke at samle. Ikke at samle håndsprit, ikke at samle toiletpapir og i særdeleshed ikke at samle sig fysisk. Men ét sted er tendensen anderledes, og det er på lånemarkedet.

Siden marts har LendMe oplevet en stigning på 73% i andelen af samlelån, som vi formidler til det danske lånemarked gennem vores samarbejde med 10+ anerkendte banker.

Saml dine lån her
Modtag tilbud på samlelån og se, hvor meget du kan spare

Det korte svar er, fordi du kan spare en masse penge ved at samle dine lån ét sted. Vi hjælper dagligt folk med at samle deres lån. Det betyder, at de sparer penge hver måned, fordi de kun skal betale ét månedligt afdrag.

Hvis du har flere lån, betaler du naturligvis også flere månedlige afdrag, men du betaler også flere administrationsomkostninger, gebyrer og renter.

Når du samler dine lån, slipper du for rigtig mange af de ekstra omkostninger, der er forbundet med at sprede din gæld ud over flere lån. Samtidig får du også ryddet op i din betalingsoversigt, når du kun har et afdrag om måneden.

Du sparer penge hver måned, når du kun afdrager ét sted, og det kan ende med at blive rigtigt mange penge i det lange løb. Vores tal viser, at dem der samler deres lån i gennemsnit sparer omkring 50.000 kroner i lånets løbetid.

En anden stor fordel ved at samle lån er, at du samtidig får en bedre rente på hele din gæld. I denne tid ser vi rigtigt mange, der opnår store besparelser, fordi de kan få en bedre rente ved at samle deres lån.

Verdensøkonomien står på lidt mere bævrende ben, end den gjorde for to måneder siden, og derfor oplever vi mange, der ser et rentetjek som en mulighed for at nedbringe deres gæld.

Lav et rentetjek her
Se om du kan få en bedre rente her

Ligesom når du går til tandlægen for at sikre dig, at dine tænder ikke er fyldt med huller, kan et rentetjek sikre, at du pludselig ikke står med et kæmpe hul i din økonomi i form af dyre lån – det er mindst lige så smertefuldt, som et besøg ved tandlægen.

Hos LendMe kan du gratis og uforpligtende tjekke, om du har mulighed for at samle dine lån, så du slipper for unødigt dyre lån og får en sundere økonomi.

Nedenfor kan du se en tidligere case, hvor vi hjalp en kunde med en samlet besparelse på 270.000 kr.